| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| lasy witkowice i rozłogi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 65 |
|
ostatnio zaczęłam interesować tym zjawiskiem...jest strasznie mało stron na ten temat bo nie sš wogóle rozpowszechnione.Jak wiadomo lasy witkowice sš w okolicach krakowa....resztę przeczytacie sobie szukajšc tej strony....wiem tylko tyle że przed tym lasem było takie miasteczko w którym wszyscy żyli szczęliwie do czasu kiedy nie przyszli jacy strażnicy! osiedlili się w lesie i odprawiali uczty i czary...w lesie powstała tajemnicza siła która zabijała każdego kto wejdzie do lasu! miasteczko spalono a na jego miejscu powstało nowe o nazwie witkowice! reszty nie moge wyjawić!co powiecie na ten temat?
|
|
|
Hej bardzo mnie wcišgła ta historaia tego lasu i chcialbym zobaczyć te zdjecia . Ale gdzie one sš ?? moje gg to 4169395 plisss dajcie jakies linki a szczegulnie prosze do mam chopla na punkcie ttakich historyjek
|
|
|
No to taki skrót do tego lasu jest tutaj mozan sobie poczytać, tylko trzeba włšczyć muzykę.
http://www.laswitkowice.prv.pl/
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Igorek a Ty ca sadzisz na ten temat?
Jak dla mnie to jesta baaardzo bajkowe i pod publike.
Ten pamietnik tez takimi "archaizmami" pisany. No ten tajemniczy mail od ksiedza. To juz troszke zbyt duzo.
Jak bede kiedys wracal z Krakowa to pojade tam i porozmawiam z "tambylcami".
Jesli chodzi o sam rodzaj miejsca to takie miejsca jak najbardziej istnieja. Nad duzymi tzw. "grid pointami" sa rozne anomalia ale czy mamy z czyms takim do czynienia w Witkowicach?
Igor a Ty nie jestes gdzies tam z Krakowa?
Pozdrawiam
|
|
|
Juz z rok temu slyszalem o tym lesie i to podbno jest bajka, na jakims forum o tym pisali ze to sobie goscie takie jaja robili, a ludzie co tam mieszkaja pisali ze tam jest maly lasek, taki smietnik. Nalezy zwrocic uwage na słowa w tym pamietniku, w tamtych czasach inaczej pisali, innych slow uzywali. jak dla mnie to lipa. A takie efekty jak na zdjeciach to w Photoshopie mozna zrobic
|
|
|
zdjecia nie sa zadnym dowodem. Cala historia jest bajkowa i wzorowana ba The Blair Witch Project. Chlopaki chcieli polska wersje pewnie zrobic. A co do pamietnika to sie jak najbardziej zgadzam.
Ale jak tam bede to wstapie :)))
|
|
|
Na tej stronie gdyby kto przeczytał ten punkt o nas to by wiedział, że sš to jaja - ale jaja jajami a las znajduje się rzeczywicie na przedpolach Jury Krakowsko-Częstochowskiej.
Miejsce pomimo tego że jest to żart jest rzeczywicie dziwne, występujš tam specyficzne załamania i zakrzywienia pola grawitacyjnego Ziemi.
Znajomi co zajmowali się tym teren z innej strony twierdzš, że ludzie wrażliwi dziwnie się tam czuli.
Ja osobicie tam nie byłem.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
pola z zakrzywienie wektora grawitacji istnieja i tworza pewnego rodzaju "siatke". Byc moze wlasnie tam znajduje sie taki punkt.
W takich miejsach stoja najczesciej dawne swiatynie lub miejsca kultu.
Rozmieszczenie przedstawia juz dosc stara mapka Beckera-Hagensa.
W tych miejscach dzieja sie na prawde "dziwne" rzeczy.
polecam stronke
http://www.shrinesandsacredsites.com/worldgrid.htm
Pozdrawiam
|
|
|
jeszcze jedna stronka
http://www.vortexmaps.com/index.php
|
|
|
Igor moze sie wypowiesz jakos na temat "siatki energetycznej Ziemi
czuje ze masz cos do powiedzenia na ten temat...
|
|
|
http://magia.art.pl/witkowice.html tutaj tez troszke jest...
[%sig%]
|
|
|
Tak to wszystko to sam, choć przyznam że pomysł na wystraszenie kogo jest niezły.
Zwłaszca ta muzyka ona jest nie do .......... podrobienia.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
hehe..pewnie dlatego na to trafilam..jak cos jest straszne to ja to mam..:)))
[%sig%]
|
|
|
Może kilkoro ludzi by podjęło jakie wezwanie i zobaczyło, co naprawdę znajduje się w tym miejscu ??? Jak to prawda, ze cos tam się znajduje i ma to zwišzek z ludmi wrażliwymi to ja się piszę :D
|
|
|
Ja tam byłem nic tam w tym lesie niema, las jak las.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 65 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |