| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tylko zaklęcia! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 64 |
|
Wpisujcie tutaj tylko zaklęcia! Ja znam takie:
ZAKLĘCIA MIŁOSNE
1) Słowa Mocy dla osišgnięcia doskonałego zwišzku miłosnego Istnieje tylko Jedna Siła, Która jest doskonałš miłociš. I ja (wstaw imię) całkowitš indywidualizacjš tej Siły, Tym sposobem zapewniam sobie najstosowniejszy dla mnie, najbardziej satysfakcjonujšcy, doskonały zwišzek miłosny. Który dokonuje się poprzez wzajemne obdarzanie się miłociš z właciwš osobš, Dla dobra wszystkich, Zgodnie z wolnš wolš wszystkich, I niech tak się stanie.
2) Podarunek za miłoć Daj swemu lubemu w prezencie jakš rzecz, którš na pewno będzie przy sobie nosił lub używał (np. woda toaletowa, skarpetki, koszula). Wręczajšc dar wypowiedz w myli zaklęcie: Podarunek ode mnie bierzesz, spokój mi swój oddajesz. Ani w dzień, ani w nocy nie będziesz miał beze mnie spokoju ani mocy
3) Woskowe serca na wzmocnienie miłoci Praktyka dla osób będšcych w stałych zwišzkach. Kiedy czujesz, że co się psuje, wygasa namiętnoć, narastajš nieporozumienia, przygotuj: różany olejek różane kadzidełko dwie czerwone wiece płatki czerwonej róży różowš wstšżeczkę folię aluminiowš naczynie do topienia wosku co należšcego do twego ukochanego/ej w celu wzmocnienia energii co należšcego do ciebie (np. skrawek materiału z ubrania, włos etc.) Zaklęcie odpraw dnia Wenus, czyli w pištek. Mężczyzna o wschodzie słońca, kobieta o wschodzie księżyca. Namać wiece olejkiem i stop je w naczyniu, dodaj płatki róży i rzecz należšcš do ciebie i twojego ukochanego. Zapal kadzidełko i wyobrażajšc sobie was jako szczęliwych przelej wosk na folię. Uformuj dwa serduszka i zlep je ze sobš mówišc trzykrotnie: Co złšczone, niech takie pozostanie. Co zjednoczone, oddzielnym niech się nie stanie. Niech zwycięży siła miłoci, a nasze serca zaznajš radoci. Niech tak się stanie.
4) Zaczarowana wieca Postaw czerwonš lub różowš wiecę na kawałku folii aluminiowej o wymiarach: 61 na 61 cm w pištkowš noc. Na spodzie wiecy wpisz imię osoby, która ma odwzajemnić twojš miłoć. Skrop wiecę różanym, piżmowym lub paczulowym olejkiem. Zapal jš i wypowiedz trzy razy poniższe zaklęcie: wieco czarownicy, wieco czarownicy Płoń jasno i zaklinaj duchy, Żeby moje pragnienie zostało wysłuchane. Codziennie wypalaj ok. 2,5 cm wiecy. Po wypaleniu się wiecy, owiń resztki mocno foliš aluminiowš i połóż pod swoim łóżkiem. Po upływie siedmiu dni i nocy, wyrzuć jš do rzeki, mówišc: wieco czarownicy, wieco czarownicy, Spraw, żeby twój czar podziałał... wieco czarownicy, wieco czarownicy Spraw, żeby (imię) był mój. Niech tak się stanie!
5) Jak odzyskać byłego kochanka (tylko jeli nie jest zwišzany z kim innym) Należy dwiema szpilkami lub igłami przebić knot palšcej się wiecy, wypowiadajšc przy tym z mocš imię osoby, której względy pragnie się odzyskać.
[%sig%]
|
|
|
LIBER CADE vel HAMVS HERMETICVS
SUB FIGVRA XC
LIBER CADE vel HAMVS HERMETICVS SUB FIGVRA XC autor: Aleister Crowley
0. W imię Pana Inicjacji, Amen.
1. Ja wzlatuję i opadam niczym sokół: z najprzedniejszych szmaragdów sš me potężne, szybujšce skrzydła.
2. Nurkuję ku czarnej ziemi; a ona na me przyjcie rozkwita zieleniš.
3. Ziemi Dziecię! Raduj się! Raduj się niezmiernie; bowiem twe zbawienie jest w zasięgu ręki.
4. Nadszedł koniec smutku; porwę cię stšd ku mej niewypowiedzianej radoci.
5. Pocałuję cię, i sprowadzę na wesele: przygotuję ci ucztę w domu szczęliwoci.
6. Nie jestem tu by cię karcić czy zniewolić.
7. Nie każę ci odwracać się od twej zmysłowoci, twej gnunoci, twych szaleństw.
8. Lecz przynoszę radoć twym przyjemnociom, pokój twemu rozmarzeniu, mšdroć twym fantazjom.
9. Wszystko co czynisz jest słuszne, jeli radujesz się tym.
10. Ja przybywam przeciw smutkowi, przeciw zmęczeniu, przeciwko temu co próbuje cię zniewolić.
11. Rozlewam ci wietne wina, w których znajdziesz upodobanie tak zmierzchem jak i witem.
12. Chod ze mnš, a dam ci wszystko czego pożšdać można na ziemi.
13. Bowiem dam ci to, przy czym Ziemia i jej radoci sš niczym cienie.
14. One odchodzš, lecz moja radoć trwa do końca.
15. Ukryłem się za maskš: jestem czarnym i straszliwym Bogiem.
16. Z odwagš strach podbijajšcš winne zbliżyć się ku mnie: winne położyć swš głowę na mym ołtarzu, oczekujšc ciosu miecza.
17. Lecz pierwszy pocałunek miłoci będzie błyszczeć na twych wargach; i cały mój mrok i groza stanš się wiatłem i radociš.
18. Jedynie ci co się lękajš upadnš. Ci którzy zginali swe grzbiety pod jarzmem niewoli tak, że nie mogš już stanšć prosto; nimi to będę gardził.
19. Lecz ty który uršgałe prawu; ty który podbijałe subtelnociš lub siłš; ciebie to wezmę do siebie, na zawszę wezmę do siebie.
20. Nie żšdam od ciebie żadnych ofiar na mym ołtarzu; bowiem jestem Bogiem który daje wszystko.
21. wiatło, Życie, Miłoć; Moc, Fantazję, Ogień; te oto ci przynoszę: moje ręce sš ich pełne.
22. Jest radoć w wyruszaniu; jest w podróży; jest i w samym celu.
23. Jedynie jeli jeste smutny, zmęczony, zły czy zażenowany; wtedy wiedz że utraciłe złotš nić, nić którš prowadziłem cię ku sercu gajów Eleusis.
24. Moi uczniowie sš dumni i piękni; silni i bystrzy; władajš na swej cieżce niczym potężni zdobywcy.
25. Słabi, niemiali, niedoskonali, tchórzliwi, biedni i płaczliwi - oni sš mymi wrogami, i ja przybywam by ich zniszczyć.
26. To jest także litociš: zakończeniem chorób ziemi. Wykorzenieniem chwastów: podlaniem kwiatów.
27. O moje dziecko, jeste piękniejsze niż kwiaty: nie możesz zwiędnšć w swym czasie.
28. Kocham cię; spryskam cię więc niebiańskš rosš niemiertelnoci.
29. Niemiertelnoć ta nie będzie próżnš nadziejš poza grobem: ja daję ci pewnš wiadomoć błogoci.
30. Daję jš tylko raz na ziemi; zanim godzinę kolejnš wybije dzwon, ty będziesz ze Mnš w Siedzibie która jest poza Zniszczeniem.
31. Dam ci także moc ziemskš i radoć ziemskš; bogactwo i zdrowie, i pełnię dni. Uwielbienie i miłoć będš czepiać się twych stóp i owijać wokół twego serca.
32. Jedynie twe usta będš pić cudowne wino - wino Iacchusa; sięgnš one nawet niebiańskiego pocałunku Pięknego Boga.
33. Objawiam ci wielkš tajemnicę. Stoisz ty między otchłaniami wyżyn i głębin.
34. W każdej z nich oczekuje cię Towarzysz; i tym Towarzyszem jeste Ty Sam.
35. Nie możesz mieć innego Towarzysza.
36. Wielu się wzniosło poprzez mšdroć. Rzekli oni: "Poszukuj lnišcego Obrazu w miejscu wieczystego złota, by zjednoczyć się z Nim."
37. Wielu się wzniosło poprzez głupotę. Rzekli oni: "Rzuć się na ten mrocznie wspaniały wiat, by polubić lepš Kreaturę ze Szlamu."
38. Ja który jestem poza Mšdrociš i Głupotš, powstaję i powiadam ci: podejmij oba luby! Zjednocz się tak z jednym jak i drugim!
39. Uważaj więc, uważaj, powiadam, gdyż szukajšc jednego możesz utracić drugie!
40. Moi adepci stojš prosto; ich głowy ponad niebiosami, ich stopy pod piekłami sš.
41. Lecz skoro jednego naturalnie przycišga Anioł, innego za Demon, niech pierwszy wzmocni niższš wię, tamten za przywišże się pewniej ku najwyższemu.
42. Wówczas równowaga stanie się doskonałš. Ja wspomogę mych uczniów; im szybciej będš zdobywać owš harmonijnš moc i radoć, tym mocniej będę ich popychać.
43. Będš oni w swoim czasie przemawiać z tego Niewidzialnego Tronu; ich słowa będš owiecać wiaty.
44. Będš oni mistrzami potęgi i majestatu; będš piękni i radoni; będš odziani w zwycięstwa i chwałę; będš stać na pewnych podstawach; królestwo będzie ich; tak, królestwo będzie ich.
|
|
|
Piszcie do mnie na gg dam wam zaklecia ktorych jeszcze nigdy nie slyszalyscie i przy okazji porozmawiamy o czarach,wrozbach,o tarotach przedew wszystkim o magii. ;) Wszyscy mowia ze ja naprawde jestem czarownica,jak ktos ma jakies problemy zawsze zwraca sie do mnie i wogole mam w pokoju pelno swiec rozne ksiegi z czarami i magiami.Codziennie mam na sobie czarna bielizne czarna szminke,czarne paznokcie,oczy i wszystko co sie da mam na czarno.Szukacie pomocy????macie jakis problem??????????????ZGLOSCIE SIE DO MNIE NAPEWNO POMOGE!!!!!!!!!numer gg:6396862 DO ZOBACZENIA :)
|
|
|
potrzebuje zaklęcia,aby chłopak się odemnie uwolnił,aby mnie juz nie kochał itp.pomorzecie?będe bardzo wdzieczna
|
|
|
mozesz mi cos wiecej o tym napisac?? to moj mail..laga1@tlen.pl ps znow było goraco i znowu dzwoni i pisze a dzis przyjedzie...i zapewne znowu cos sie miedzy nami wydarzy...dlaczego on nie przestanie kontaktu ze mna??:( przeciez mogłby powiedziec Stop!! a jednak cos go ciagnie....zrobiłam wrozbe z włosem ....milczał 3 dni a dzis przyjedzie....moze jednak cos w tym jest....
|
|
|
ŻEBY UŻYĆ ZAKLĘĆ WOGLE ŻEBY UŻYWAĆ MAGIE TRZEBA W NIĽ WIERZYĆ.
JA NA TEN PRZYKŁAD WIERZE I UDAJĽ MI SIĘ ZKALĘCIA CZARNEJ I BIAŁEJ MAGII.
CHOCIAŻ CZARNĽ MAGIE ŻADKO UŻYWAM BO JEST ZŁA!!!
|
|
|
to zxdradz jak cos zrobic za pomoca bialej magii zeby sie spelnilo prosze !!!!!!!1
|
|
|
chłopak poczuje twój zapach i oszaleje zbierz te skladniki :2 płatki róży,
troche żywicy,1paseczek z kory brzozy,2 stołowe łyrzki miodu z pyłków,
5krobli obojetnie jakich perfumów i woda powyrzej 27 stopni
|
|
|
z fiuta..hmmm to cos skutecznego mowisz?? ale jak mozna na zapach meski wyrwac faceta? hahah chyba,ze jest gejem i poleci na twoj zapach
|
|
|
frajer to te co nie wierzy....przeciez nic z gory nie moze byc ustalone i sa rzeczy,o ktorych pojecia nie mamy..zyjemy w prostym swiecie i nie dostrzegamy,ze istnieje cos jeszcze...niekoniecznie wytłumaczalne:P ps mam pytanie..co znaczy połaczyc aury na pierwszym i czwartym poziomie? i czy ktos w koncu zrobił jakis zaklecie i poskutkowało?? to forum jest chyba o tejemnicach i jak dotad rzadne konkretne zaklecie nie zostało tu podane...:( buuu przykro
|
|
|
mam brata geja zrobij te zaklecie na swoim eks TOMQ i sprawdzilo sie kochaja sie mocniej niz wczesniej dzis rano chca przelezec w lozku caly dzien ...O JAKIE TO ROMANTYCZNE
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 64 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |