| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| 2012 TEN KONIEC Świata BEDZIE WYGLADAŁ TAK... | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 122 |
|
2012.12.21 Obudzimy sie wszyscy ze strasznymi bólami głowy,rozsadzajacy ból.nikt nie pójdzie do pracy.w radio i telewizji będš mówić cały czas otym bólu<z wielkim trudem> około godz 10 rano ból głowy stanie sie niedozniesienia,bedš pierwsze samobójstwa z tego powodu. godz 11 małe dzieci zapadna w pišczke spowodowana strasznym bólem głowy,zaczna umierać po 30 min!! o godz 12 pojawi sie ostatni spiker w tv bedzie słaniał sie z nóg. godz 13 fala oszalałych z bólu ludzi na ulicach swiata,wyglšdaja jak zombi ale biegajš i strasznie wyja!godz 13.30 male dzieci już umarły zaczynaja umierac teraz dorosli,fala samobójstw na miljonowa skalę. jest kilka osób których nieboli głowa ,sš przerażone! umiera ok 1 miliarda istnień.godz 14 nastepuje koniec przebiegunowania Ziemi,ból ustepuje. wszystkie elektryczne urzadzenia wręcz eksplodujš sycza dymiš się.zanika pršd.noniki danych kasujš się.godz 14.20 poteżne trzesienia Ziemi i fale na 2 kilomety unicestwiajš życie.to koniec.I musze was zmartwić tak to będzie.Ale ja jestem dobrej nadzieji że tak niebedzie,czy mam rację hmmm.Nikt tego niewie.Aha zacznijcie zmieniać swoje życie bo zostało tylko 7 lat do tego bólu.A to link http://212.122.201.204\pgeryl.wma lub http://nautilus.org.pl/mp3/pgeryl.wma tam posłuchacie otym końcu wiata. Ból będzie porównywalny do wrzucenia człowieka do wrzštku ,tylko bedziemy wiadomi kilka godzin,i to jest straszne.Aha uwaga na zwierzęta domowe w szale bólu rzuca się na swoich włacicieli ,oj to bedzie jatka oj oj.kurcze to zaczyna wygladac jak piekło na Ziemi.CZy to niedziwnie?!!Nasz mózg jest jak mała elektrownia,miliardy neuronów przesyłajš inpulsy elektryczne miedzy sobš.Zakłucenie tego mechanizmu zakłuci cały ten proces,postawi mózg "do góry nagami",dlatego częć ludzi zawarjuje ok 35 % populacji,reszta będzie się wiła w spazmatycznym bólu.Będš powszechne przypadki krwawienia z uszu.tak to będzie.Ból będzie porównywalny do wrzucenia człowieka do wrzštku ,tylko bedziemy wiadomi kilka godzin,i to jest straszne.Aha uwaga na zwierzęta domowe w szale bólu rzuca się na swoich włacicieli ,oj to bedzie jatka oj oj.kurcze to zaczyna wygladac jak piekło na Ziemi.CZy to niedziwnie?!!
|
|
|
Hipoteza takiego przebiegu końca wiata ma wzbudzić lęk i jest całkowicie
nieprawdziwa. Mózg ludzki "nie zauważa" pola magnetycznego 1000 razy
większego niż ziemskie, więc cała ta opowieć jest z palca wyssana.
Pozdro, nie bać się !
|
|
|
ufita ty smęcisz strasznie, zachowujesz się jak jaki mentor, tylko argumenty masz cienkie, buahaha frajerze, jeste marny ...
|
|
|
Lipak
Nie zasłużyłe sobie na cierpnienie, ale jeli dalej tak będziesz postępował w swoim życiu, to spotka Cie nieszczęscie, sam sobie programujesz przyszłoć.
Uważaj, komu podpadłe, a prawo Karmy jest nieubłagalne dla nikogo. Kara za grzech, za Twój ciężki grzech niebawem wemie swoje żniwo.
Dobra rada: zmień swoje postępowanie
Pozdrawiam
|
|
|
dla niego koniec wiata juz się rozpoczšł i teraz ze strachu przed mierciš strasznie boli go głowa. Chłopak dochodzi więc do wniosku że się zabije. Niech lepiej tak zrobi, bo przez takich fantastów mamy rzšdzš nami krasnoludy. szykujš dla nas osobnych szuflad. Mysle ze to jest bardziej przerażajšce i do 2012 zamknš nas wszystkich w pierdlu za szerzenie chrezji. macie oczy a jestecie lepi, macie uszy a jestecie głusi.
|
|
|
Powiedzcie mi jak można wyjć z ciała bo chciałbym zobaczyć jak to jest a co do końca wiata to sš różne opinie i tak naprawde niewie nikt po za Stwórcš co czeka wiat :)
|
|
|
To przypomina mi działania fali elektromagnetycznej i promieniowania przenikliwego w broni atomowej
|
|
|
Puknij się facet w głowkę nie strasz porzšdnych obywateli bo Wasserman zrobi z Tobš porzadek .
Zkoleżeńskim pozdrowieniem Jola i Marek
|
|
|
Czy ty na łeb upadłe? skšd ty wogóle takie fantazje czerpiesz? lepiej ksiażke jakš fantastyczna napisz bo sšdzšc po powyższej historyjce to masz niezłš fantazję!!!!
|
|
|
HEHEEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHHE
KURWA KOLES PODOBASZ MI SIE!!!
JA PIERDOLE!!! ej ja tez chce miec takš wene!!!
pani od polskiego by sie ucieszyła!!!!
dla mnie koniec bedzie wyglšdał tak ze wszyscy sie bedš dupczyć i nawet lucyfer z bealem!!!!!!
|
|
|
Wedlug mojego rozeznania, ten bol milionow jest bardzo prawdopodobny.
Juz chyba dzisiaj sa w stanie zgotowac cos takiego na Ziemi. Czytalam, ze wlasnie HAARP pracuje nad tlumami. Ta potrzebe tlumaczy sie tym, ze potrzeba uspakajac kibicow sportowych.
[%sig%]
|
|
|
Goka, zgadzam się z tobš. ale HAARP pracuje przeciez nie tylko nad tłumami, ale też nad jednostkami, skoro rozrywał ci łopatki to 5.20!!! Gosia ten HAARP to już nawet wpływa na mojš sšsiadke, bo ona cišgle odczuwa jakie bóle głowy, była u lekarza i przepisał jej jakie leki na HAARP, podobno działa...
|
|
|
mikrofale moga paralizowac uklad nerwowy i powodowac bul w calym ciele, w usa maja takie paralizatory od roku policja uzywa na mikrofale, przemagnesowanie to proces dlugotrwaly i dobrze zbadany przez dzisiejsza nauke i nie ma w tym zadnej tajemnicy
|
|
|
Jestem przekonany w 90- % że proces konca nastšpi niebawem ale nie dopuszczam sie mysli ze w ten sposob , Bóg przygotuje efektowny koniec , ale nie dla wszystkich , Tych co w niego wierzyli po prostu wezmnie do siebie , reszte nauczy rozumu ...
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 122 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |