| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Głąbom dziękujemy! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 117 |
|
TO FORUM ZESZŁO NA PSY DZIĘKI TAKIM KRETYNOM TYPU LOLEK! GDZIE JEST BRAT? LETO? STRUMYK? NASI MYLICIELE! POZOSTAŁ JEDYNIE WYCRET, KTÓREGO POZDRAWIAM I NIELICZNI <NP ADAMS, RELIGO ITD>, KTÓRZY SOBĽ CO REPREZENTUJĽ. Ludzie typu Lolek-WYPAD!
Jak można zamiecać forum takimi głupotami? Ja nie mówię, że ja jestem najmšrdzejsza, ale jestem dobrze wychowana i wiem, co wypada, a co nie. Napewno durnotš jest zakładanie czterech tematów : "2+2=4"... Wydawało mi się, że tego uczy się w pierwszej klasie podstawówki, a nie koniecznie trzeba robić dowiadczenia, kalkulacje i obliczenia kosztem nerwów innych osób! Szanujmy siebie!
|
|
|
AGA-Powinnicie podyskutować na temat kryteriów wg których będziecie oceniać
NUDNOĆ tematu. Pogratulować tylko pomysłu i poczucia nieomylnoci
POPIERAM!!!!!
[%sig%]
|
|
|
Przyznam, że Nothing Else Matters jest gites. Słyszałam nieraz i mi się bardzo podoba. Ale nic więcej. Zupełnie nie lubię rocka i metalu itd. Popik jest ok :)
|
|
|
Arwenko sciagnij sobie jeszcze pare kawałków Metalliki:-) one, fade to black, unfogiven itp
|
|
|
Arwenko- a może Egipskie Rege?? i zmiana tematu na MUZYCZNE UPODOBANIA??
|
|
|
Hey Edward! O co ci chłopie biega? Bo jako wcišż dziwnie się wobec mnie zachowujesz... :)
Proszę bardzo! Zmieniam temat! :)
MONGOLSKI HH RULEZ!
EGIPSKIE REGE RULEZ!.
Metalika jest całkiem fajna... :) cišgnęłam kilka tytułów, które niestety w kolejny niezidentyfikowany sposób zniknęły :) "Ups... I did it again".
A tak na marginesie, jak już o muzie mówimy: co sšdzicie o Jacksonie?
Ja uważam, że jego muzyka jest sooper. Miałam kilkanacie jego piosenek, ale... ich już nie mam... Nie wiem czemu! :) Uniewinniono go choć mylę, że był winny... No ale w końcu w młodym wieku też go molestowano... Biedak! :( Lubię go pomomo wszytsko!
|
|
|
Arwenka ja M. J jakos nie trawie, ale niewatpliwie jest on krolem popu tak jak Tina T, czy w rocku Black Sabbath:-) no a to historia
|
|
|
Arwenko-ja tylko czasami bywam też Facecjonistš:(( poprostu.
[%sig%]
|
|
|
faktycznie wielka radosc ze majkel jest niewinny! dajcie spokoj! cieszyc sie ze zboczeniec dalej bedzie robil swoje!
|
|
|
Innych wsadzš do ciupy za kradzież przesłowiowego batona ze sklepowej półki, a jacksona nawet za pedofilię nie ruszš !!!! TO JEST SPRAWIDLIWOĆ !!!!!!
|
|
|
Sirius'ie <bardzo ładny nick! :)>, niestety tak to jest na wiecie! Też bym nie chciała takiej niesprawiedliwoci... Ja go lubię, nawet bardzo, a raczej jego twórczoć... Ale za czyny trzeba ponosić konsekwencje... Ale on nie musi się wysilać :)
|
|
|
bo to slynny Majkel i jak by to bylo, gdyby go oskarzono o molestowanie
|
|
|
Ano włanie! Popatrzcie na Cliontiona. Podobno zgwałcił jakš laskę, ale ze względu na to, że został prezydentem, osadzono jš na jakim wyskopłatnym stanowisku i już! A ona nie mogła nic powiedzieć! To jest sprawiedliwoć! "Is there any justice in the world?!"
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 117 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |