Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Głąbom dziękujemy!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 117

TO FORUM ZESZŁO NA PSY DZIĘKI TAKIM KRETYNOM TYPU LOLEK! GDZIE JEST BRAT? LETO? STRUMYK? NASI MYŒLICIELE! POZOSTAŁ JEDYNIE WYCRET, KTÓREGO POZDRAWIAM I NIELICZNI <NP ADAMS, RELIGO ITD>, KTÓRZY SOBĽ COŒ REPREZENTUJĽ. Ludzie typu Lolek-WYPAD! Jak można zaœmiecać forum takimi głupotami? Ja nie mówię, że ja jestem najmšrdzejsza, ale jestem dobrze wychowana i wiem, co wypada, a co nie. Napewno durnotš jest zakładanie czterech tematów : "2+2=4"... Wydawało mi się, że tego uczy się w pierwszej klasie podstawówki, a nie koniecznie trzeba robić doœwiadczenia, kalkulacje i obliczenia kosztem nerwów innych osób! Szanujmy siebie!

Fajne jest Kreator Phobia ^^ Dzisiaj to sobie scišgołem :D

in flames- ordinary story

KOrn Make me dad, Freak on a leash [%sig%]

Iron Maiden- Number of the beast

Static X- Cold albo System Of A Down- By O.B

Metallica- One

AGA-Powinniœcie podyskutować na temat kryteriów wg których będziecie oceniać NUDNOŒĆ tematu. Pogratulować tylko pomysłu i poczucia nieomylnoœci POPIERAM!!!!! [%sig%]

Przyznam, że Nothing Else Matters jest gites. Słyszałam nieraz i mi się bardzo podoba. Ale nic więcej. Zupełnie nie lubię rocka i metalu itd. Popik jest ok :)

Arwenko sciagnij sobie jeszcze pare kawałków Metalliki:-) one, fade to black, unfogiven itp

Arwenko- a może Egipskie Rege?? i zmiana tematu na MUZYCZNE UPODOBANIA?? :D:D:D: [%sig%]

mongolski hip hop

Hey Edward! O co ci chłopie biega? Bo jakoœ wcišż dziwnie się wobec mnie zachowujesz... :) Proszę bardzo! Zmieniam temat! :) MONGOLSKI HH RULEZ! EGIPSKIE REGE RULEZ!. Metalika jest całkiem fajna... :) Œcišgnęłam kilka tytułów, które niestety w kolejny niezidentyfikowany sposób zniknęły :) "Ups... I did it again". A tak na marginesie, jak już o muzie mówimy: co sšdzicie o Jacksonie? Ja uważam, że jego muzyka jest sooper. Miałam kilkanaœcie jego piosenek, ale... ich już nie mam... Nie wiem czemu! :) Uniewinniono go choć myœlę, że był winny... No ale w końcu w młodym wieku też go molestowano... Biedak! :( Lubię go pomomo wszytsko!

Arwenka ja M. J jakos nie trawie, ale niewatpliwie jest on krolem popu tak jak Tina T, czy w rocku Black Sabbath:-) no a to historia

Majkel jest niewinny :D

Arwenko-ja tylko czasami bywam też Facecjonistš:(( poprostu. [%sig%]

faktycznie wielka radosc ze majkel jest niewinny! dajcie spokoj! cieszyc sie ze zboczeniec dalej bedzie robil swoje!

Innych wsadzš do ciupy za kradzież przesłowiowego batona ze sklepowej półki, a jacksona nawet za pedofilię nie ruszš !!!! TO JEST SPRAWIDLIWOŒĆ !!!!!!

Sirius'ie <bardzo ładny nick! :)>, niestety tak to jest na œwiecie! Też bym nie chciała takiej niesprawiedliwoœci... Ja go lubię, nawet bardzo, a raczej jego twórczoœć... Ale za czyny trzeba ponosić konsekwencje... Ale on nie musi się wysilać :)

bo to slynny Majkel i jak by to bylo, gdyby go oskarzono o molestowanie

Ano właœnie! Popatrzcie na Cliontiona. Podobno zgwałcił jakšœ laskę, ale ze względu na to, że został prezydentem, osadzono jš na jakimœ wyskopłatnym stanowisku i już! A ona nie mogła nic powiedzieć! To jest sprawiedliwoœć! "Is there any justice in the world?!"
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 117
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.