Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
klątwy
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 139

Ktoś z was zna może jakiś sposób na wykończenie człowieka klątwą lub czyms takim? Może są jakieś strony poświęcone tej tematyce?

Mnie klątwy nie [kręcą] lecz mam wielką ciekawość co do pewnych mechanizmów i ich- [zasad energetycznych] to bardzo ciekawe [mechanizmy nie znanych nam energji].Ja potrafię [z bliska] uzyskać wymierne-[radiestezyjnie]-efekty.Oczywiście metodami radiestezyjnymi [odwrotność PASÓW]-tj. potrafię zebrać energię negatywną z powiedzmy -kilku metrów kwadratowych [jej występowania] i umieścić tę porcję tej negatywnej energji- na bardzo małej przestrzeni,-[można by wsadzić w człowieka]-np. w kolano i mamy niemal natychmiast kulawego a i lekarstw u medyka na [to] nie ma.cze.Nigdy nie znalazłem występowania pozytywnej energji [ponad średnią w dowolnym miejscu].Negatywna?-cieki wodne ,pewne krzewy,drzewa i kwiaty,anteny,przewody elektryczne ,itp.

Winter co do twojej pierwszej wypowiedzi.. sory że jestem tak do tyłu, dlaczego myślisz że niewiara brata w klątwy wiąże sie z kościołem? I kjmiej trochę szacunku do czyjegoś wyznania...

Heh, gdybanie i przemyslenia...no dobra, mowicie ze wszystko obraca sie przeciwko rzucającemu, to szczera prawda... jak sie zabezpieczyć ? proste jak drut, przewidujemy taki obieg sprawy i niestety musimy wybrać lustro, tzn pewnien elemet, który bedzie odbijał popracającą klątwe, najlepiej stworzyc wokół siebie tarczę która bedzie ogniskowała energie ku tej osobie na którą ma to działać... jest to też dobry sposób na zabezpieczenie siebie, wystarczy intensywnie skupic mysli na jakims elemencie przyrody, wyobrazic sobie ze to My i wyobrazic sobie obmywająca nas białą energię, która bedzie odbijać czarną (zieloną) do osoby od której przychodzi - ewentualnie mozna wyobrazic sobie, ze owa zła energia powraca do osoby rzucającej z zwiekszoną siłą.... nie bede tu podawał szczegółów, bo niektórzy mogą działać na szkode swoją jak i innych ludzi... /Mell

w sumie powiedzieliście wiele ale nic z tego nie wynika karzdy zna widział wie tylko akurat zapomniał zgubił albo niechce i tak jest w 100% opowieści. nie podam bo ktos zle wykorzysta - jak ktoś będzie chcial to wykorzysta tak czy siak a to ze nie powiesz nic nie da - prosta zaslona dymna. myslicie ze tylko dobrzy uzywaja magii klatw ? przecierz tylu co dobrych jest tez zlych i im nie zalezy, czemu oni nic nie mówia?? jak ktos cos ma naprawde konkretnego niech poda zobaczymy co sie stanie !

nowy - zapomnij !

duch z tego co powiedziałeś wynika ze jest więcej energi negatywnej. czyli w sumie bioenergoterapi [i inne tego typu nie chodzi o nazwe] polega nie na dawaniu pozytywnej energi lecz na odbieraniu negatywnej ??

W sumie dosęp do magii mają ludzie bardz inteligentni. Mogę to zaświadczyć. Nie zależy im na ślepym i złośliwym rzucaniu klątw na prawo i lewo , bo mają lepsze rzeczy do roboty. Bardziej koncentrują się nad sobą i własnym rozwojem. A ci co są bioenergoterapeutami prawdopodonie nie próbowali rzucać klątw.

hmm... popieram Nowego... Nie gada niepotwierdzonymi teoriami ani nie spekuluje o latających krowach - mutantach. Fakty fakty i jeszcze raz fakty. :) Pozdrawiam :)

"polega nie na dawaniu pozytywnej energi lecz na odbieraniu negatywnej ?? " Są szamani , którzy uzdrawiając, przejmuja choroby na siebie, uaktywniające się an starość. Wtedy szaman umiera. Odbije się to na tych , co uzdrawiają....

hmmm... Winter skąd masz te informacje?? Pozdrawiam :)

Dobre pytanie.Odpowiem w ten sposób-to co złe -łatwiej wykonać,-np.-pożar, zabijanie,demolowanie,rozbój,itp.-czynności złe nie wymagają poświęceń,wysiłku,a nawet inteligencji.Zło zatem wykonać jest niewspółmiernie prościej-do [efektów].W radiestezji, -radiesteta ma na celu chronić [informować] swe środowisko o tym że są energie naturalne ,które mogą być powodem chorób a nawet śmierci pośredniej-[poprzez chorobę].Bioenergoterapia nie jest mi dość dobrze znana,lecz chyba chodzi o umiejętność pozyskiwania i przekazywania pozytywnej energji -potrzebującym.Klątwa natomiast jest [moim zdaniem]-umiejętnością [jednak] pozyskania energji demonicznych-[duchowych, innych bytów]?,-do wykonania negatywnych [efektów] komukolwiek się [zada].Energie naturalne [mam na myśli]-promieniowanie o ładunkach elektrycznych dodatnich-[to negatywne dla większości organizmów],,, a o ładunkach elektrycznie ujemnych -to [energia]pozytywna dla większości organizmów biologicznych.Podam przykład-promieniowanie pozytywne [wydzielają] wszystkie drzewa iglaste i sporo liściastych,są jednak drzewa które [wydzielają] więcej ładunków [negatywnych dla nas],-topola,akacja,bluszcze i dość sporo kwiatów [doniczkowych].Najwięcej energji negatywnej [naturalnej] to cieki wodne .-cze.

Jednak -bioenergoterapia,klątwy czy radiestezja,- są faktem.

hmm... może to i racja... ale nigdy nic nie wiadomo :) Pozdrawiam :)

witam wszystkich czytajac wasze wypowiedzi domyslam sie ze nie jestescie laikami i wiecie o czym piszecie.... dlaczego mnie akurat ten temat [klątwy] i tylko ten interesuje otóż.... jestem od końca 96 r. pod działaniem bardzo silnej klątwy która została na mnie rzucona przez osobę [kobietę] z ukrainy.i od tego czasu życie moje odwróciło się diametralnie uległem wypadkowi którego nastepstwem jest choroba trwajaca do tej pory itd.moja prośba do was jest taka: czy nie zna ktos z was dobrego egzorcysty w woj. mazow.który by potrafił tą klątwe odwołać,czy przerwać jej działanie czy wogule zrobić coś żeby przestała działać. bardzo liczę na waszą pomoc i z góry dziękuje. pozdrawiam wszystkich mój gg 3085983 cze

Hmm...a byles u księdza? I jest to pytanie na serio. Pozdrawiam :) trzymajcie się cieplutko :)

Uuuu...autor wpadłeś w wielkie kaka...żeby coś takiego odwrócić trzeba specjalisty....słyszałam, że klątwy łatwo się odwracają przeciwko osobie która ją rzuca...Autor poszukaj na wyszukiwarce ... sprawdzałam są tam takie stronki poświęcone klątwą...poszukaj...

Klątwom poswięcone strony... faktycznie - możesz narysować pentagram, stanąć pośrodku, obrucić się trzy razy, podskoczyć, splunąc za siebie, pomyśleć o osobie, która rzuciła klątwę i powtórzyć wszytskood początku i tak 5 razy. Na pewno klątwa zotanie zdjęta. Możesz też stanąc na rzęsie i zagwizdać uszami - taki sam efekt. Jeśli coś w tej klątwie jest to najpierw skontaktuj się z księdzem, a jak ten nie pomoże to z kimś innym. ale zaręczam, że jeśli to co móisz jest prawdą to ksiądz CI pomoże... Pozdrawiam :) Trzyamjcie się cieplutko :)

Brat....czy ty podważesz moją wypowiedź...(?) i jestem pewna, że są takie stronki, ale to są raczej usługi za które się płaci....wiem, bo weszłam z ciekawości na taką strone........... też wrzystkich pozdrawiam :P

Hmm... za moje usługi nie musisz płacić, a odniosą taki sam efekt jak te szarlatańskie zabiegi. Ja udzielam porad za darmo - skonataktuj się z księdzem. A jak nie chcesz to zrób jak wyżej - poskacz na rzęsie i gwizdaj uszami... ;) Nie podważam że takowi istnieję. Mówię tylko że rzerują na naiwności ludzkiej... lepiej więc żeby nie istnieli:) Pozdrawiam :) Trzymajcie się cieplutko :)

Ty szrlatanie ; ) Bracie , skąd wiesz , że nie działają ? Byłeś , sprawdzałeś ? Nie !
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 139
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.