Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
czy można uzywac magi???
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 79

witajcie mam pytanie mianowicie czy mozna uzywac magi czy coœ takiego wogule istnieje mam nadzieję że mi odpiszecie czekam na wiadomoœci!!

Czarna Magia- no nielzia;-) jeœio sobie KUKU zrobisz i poco?:)) [%sig%]

Do Edwarda chiciałem się nauczyć Czarnej Magi żeby krzywdzić takich jak ty !!!!!!! więc uważaj Jak ja się naucze to będę się mœcił - JOKE jak nie znacie znaczenia tego oto słowa poszukajcie w słownikach Angielsko-polskich. Tak naprawde Czarna Magia jest potężniejsza niż Biała w końcu polega na robieniu krzywdy innym i ich duszom .

Magia istnieje, ale jesli jetses wierzšcym to dla Ciebie nie będzie istnieć. Mozna z niej korzystać, ale bardzo ostroznie i roztropnie.

Szara Magio-nie widzisz jak się częse .przestań mnie straszuć bo mi się zacznie odbijać bo czkawki napewno po twoich czarach mieć nie będe.Uœwiadom sobie że magia nie jest dla głupców którzy się niš chełpiš.Dowody masz w wielu pismach ale poco masz je czytać jeszcze sobie oczka popsowasz.;-) [%sig%]

Niech Yoder będzie z tobš Edward !! Sataniœci cie kochajš w nocy!!!

Witam Czarna Magio, jak widzisz Towoja magia jest skuteczna i przywołałeœ mnie :) Widzę, że wyniknęło tutaj małe nieporozumienie, proponuję wysłuchać siebie nawzajem, co kto ma tak naprawdę do powiedzenia - bo warto. Osobiœcie wysoko cenię sobie zdanie Edwarda i z zainteresowaniem czytam jego posty. Panowie, na tym forum poruszane sš oględnie mówišc œliskie tematy, powinniœmy się uczyć od siebie wzajemnie, a nie wieszać na sobie psy, to naprawdę nie o to chodzi. Serdecznie pozdrawiam. MareM.

mozna. tylko po co?

No właœnie poco?? Jak ktoœ nie zna podstaw ,to jak chce zdobć wiedze zaczynajšć od końca?? [%sig%]

Apropo polecam Heroi Logi studium Włodzimierza Langauera.Może coœ dotrze.Ja nie twierdze że osišgnięcie tej wiedzy jest niemożliwe i moge zakładać że post domnie też był ciut żartobliwy ale coœ mi mówi że psyche niejest zgodne z osišganiem takiego pułapu. Dziękuje i pozdrawiam. [%sig%]

no i to mi się podoba !!!! Nareszcie cie Edward zaczynam rozumieć!!! aale ja i tak jestem uparty!! :))) hehe

nawišzujšc do tematu to to chyba jest grzech....ostatnio pani od reli nam o tym gadała a ja się z niš sprzeczałam...w końcu się okazało że jest jasnowidzem....hehe.Niby taka œwięta....magia jest ostatecznoœciš do której człowiek się zwraca w sprawach naprawde ważnych.Nie powinna być używana ot tak sobie...wyobraŸcie sobie wiare która każdy problem załatwia magiš.Byłoby na œwiecie gorzej niż jest(o ile to wogóle możliwe). Dusza nicoli cię znajdzie....wszędzie....Wszędzie....WSZĘDZIE!!!

wedlog zalozen chrzescijanstwa uzywanie magii jest grzechem...a wiec gdy staniecie przed Bogiem podczas sadu nie bedzie taryfy ulgowej (rozroznienia na czarna i biala magie bo takie cos nie istnieje) gdyz magia pochodzi od samego szatana i jest ona przymiotem zla :) POZDRAWIAM ------------------------------------------------------------- P.S Witam wszystkich to jest moj pierwszy post :D

to samo gadała facetka od reli:) [%sig%]

Magia nie pochodzi od szatana. :/ I wlasnie dlatego nie darze sympatiš księży i ketechetów. Zawsze nawymyslajš pełno bzdur, żeby ktoœ œlepo wierzył w to co mówiš. Przykład - mój ojciec.

zgadzam się z tobš w pełnej rozcišgłoœci....:Pwg. mnie księdza i katecheci chcš bronić własnej pracy...nawiasem mówišc co ten œwiat robi z ludŸmi! [%sig%]

To jesli wierzac ze wszystko powstalo od Boga (praiwe wsyztsko) to czy Bog stworzyl magie? A moze klejac czlowieka na swoje podobienstwo podarowal mu czastke swoich zdolnosci? [%sig%]

to ma jakiœ sens jacek....klejšc człowieka raczej nie ale wybierajšc sobie ludzika [%sig%]

Heh... W rzeczywistoœci magia jest w nas. Siłę daje jej nasza wiara (niekoniecznie w Boga). Wiara w magię. Ona odgrywa kluczowš rolę. Kiedy w niš wierzymy nasze słowa zyskujš jej moc. Nimi wyrażamy to co chcemy żeby się stało (no chyba, że ktoœ mówišc, że kogoœ nienawidzi i zyczy mu œmierci pójdzie do tej osoby z siekierš czy innym "młodziezowym" przedmiotem i wpakuje mu go między oczy xD ). Szczerze mówišc nie wiem jak dokładnie opisać to co chce powiedzieć. :P Więc w streszczeniu powiem tyle: każdy ma w sobie moc, ale trzeba umieć jš "uwolnić". Jak ktoœ ma jakieœ pytanka czy cos w tym stylu to pytajcie :P może wtedy będe potrafiła bardziej ujšć to co chciałam napisać. :P Pozdrawiam

Ja bardzo chce uwolnic moc (a czy tu jest mowa konkretnie o mocy wiary czy moze umyslu ?? :P) Bo jezeli wiary to moja jest slaba, ojjjj slabiutka obojetnie w co i jakos nie potrafie tego zmienic a wiec raczej odpadam [%sig%]

Ja w Boga nie wierze... Moze przez mojego ojca... bo przez niego mam ogromny wstręt do chrzeœcijaństwa. Dziękuję Ci.. bo przypomniałeœ mi o umyœle... :P On też odgrywa duża rolę. :) I tez jest ważny. :)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 79
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.