Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Do mlodych ludzi
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 66

Prywatny list : Przekonalam sie o jednym. Wylapuja mlodych, inteligentnych ludzi i zaczynaja ich w rozny sposob dreczyc. Przez to drczenie mlodzi ludzie koncza najczesciej w domu wariatow albo w wiezieniu. Czesto tez popelniaja samobojstwa, bo psychicznie nie sa w stanie tego wszystkiego zniesc. Ich manipulacja polega na ciaglej zmianie nastrojow, na przekazywaniu glosow do glowy i na zadawaniu bolu. Nikt tym dreczonym ludziom nie chce wierzyc, ze dziala ktos na nich. Wlasnie ta niewiara otoczenia wzmaga bardzo agresje i niechec do ludzi w ogole. HAARP ma to wszystko dobrze opanowane od dziesiatkow lat. Taki mlody czlowiek przestaje sie uczyc i to jest najwieksza strata takiej jednostki inteligentnej dla spoleczenstwa i dla otoczenia. Mlody czlowiek czuje sie zrezygnowany, zaszczuty i bardzo czesto zmeczony po nieprzespanych nocach. W ten sposob wlasnie broni mu sie nauki i dobrej pracy. HAARP taka wlasnie jednostke degeneruje. Pomysl nad tym Piotrze. Ja juz mam swoje lata i zdaje sobie sprawe, ze HAARP rowniez zlamal cale moje zycie. Jedynie co mi pozostalo, to uswiadamiac ludzi, ze tak wlasnie HAARP postepuje z jednostkami inteligentnymi i dobrze sie zapowiadajacymi. Serdecznie Cie pozdrawiam. Goska

do A : rymon wydymon wydymie cie a jeœli nie rozumiesz tego co napisałem - zgłoœ się do ZOMO tam ci dadzom radę

A: A ja z kolei uwazam ze to ty i wsyscy goskopodobni wierzycie w to ze ziemia jest plaska i pewnie unosi sie na falach ktore emituje jakis HAARP. Wy to we wszystko uwierzycie, w kazdy pierd, ktory wyjdzie z geby jakiejs amerykanskiej tlustej baby, ktorej od nadmiaru tluszczu i cukru mozg sie wylasowal. Widac ze wszyscy macie bardzo nikly kontakt z rzeczywistoscia, siedzicie pewnie przy kompie caly bozy dzien i swiata poza nim wg was nie ma.

KONTROLOUJE KTOS TE FORUM? LUDZIE DAJCIE SOBIE SPOKUJ. PIERDOLCIE TA GOSKE I JEJ CHORE UROJENIA.

Goska zostajesz Aresztowana namierzymy twoj IP i dorwiemy cie za ujawnienie sekretu Haarp.

A jak nie bedziesz wspolpracowac to zamkniemy ci drzwi do garazu na dobre i popsujemy spluczke w ubikacji. Radze to przemyslec.

Tak drogie dzieci, jak wam Ÿle w szkole idzie - to pewnie HAARP, jak wam się nie chce uczyć - to HAARP, jak was rodzicie i rodzeństwo wkurza - to HAARP, jak pobijecie kolegę - to HAARP was zmusił, jak się nie dostaniecie do dobrej szkoły - to HAARP spowodował, jak was wyrzucš ze studiów - to wina HAARP. Zgadnijcie - jak to okreœli psychiatra? ... Gosiu, mam pytanie - skoro twierdzisz że "HAARP jest bogiem" to dlaczego HAARP pozwala ci o tym pisać? Przecież zgodnie z twojš logikš powinni cię zmusić żebyć nic nie pisała (np. bólem) - a jednak piszesz. Twoje słowa przeczš tobie!

Delta zapomniales dodac ze: deszcz-haarp, sikanie-haarp, guma w aucie-haarp itp

Od kiedy zajelam sie HAARP-em, to jestem torturowana bardzo dzien i noc. Szczegolnie torturuja mnie jak sie tylko poloze. Wyprawiaja z moim cialem rozne rzeczy, ale tego nawet nie jestem w stanie opisac. Sprawiaja mi bardzo duzo bolu i dyskomfortu. Teraz jakby troszeczke lagodniej sie ze mna obchodza, ale przez ostatni rok czasu bardzo mnie torturowali. Przeciez ja im niczym nie zagrazam, bo mnie i tak nikt nie uwierzy, a mowic o tym bede juz do konca zycia. Czytalam wlasnie ksiazke pt. "Kontrola Umyslu" i w niej jest wyraznie napisane, boja sie pisac wszystkiego co wiedza, bo wielu ludzi juz przez to stracilo zycie i zdrowie. Wlasnie teraz jest to objete najwieksza tajemnica. Ostatnie przcieki o tej broni byly w 1998 roku. W latach 70-tych to byly nawet programy telewizyjne na ten temat w USA. Teraz to jest najwieksza tajemnica swiata.

Goska, a co odczuwasz podczas tego bulu, co cie najmocniej boli ?

Prawdš jest że już w latach 50-tych wynaleziono maszynę do czytania myœli, było to proste użšdzenie które analizowało fale mózgowe człowieka. Gdy badany obiek skupiał intensywnie uwagę na różnych symbolach, zminiały się jego fale i na tym prostym etapie maszynka ta dawała niezłe efekty. Jednak fale mózgowe w trakcie myœlenia sš najsłabiej rejestrowalne (nieraz trzeba zgolić komuœ głowę i przypišć elektrody, nieraz fale te nie majš na tyle energii żeby przekroczyć nawet czaszkę i wtedy odczyt jest możliwy po "otwarciu" czaszki). No ale gdyby ludziom umieszczać w głowach chipy będšce wzmacniaczami sygnału z zakodowanym nr. seryjnym człowieka to już cała opisana przez goœkę technologia byłaby możliwa. Skšd u zwykłego człowieka chip? No cóż nanotechnologia powoduje ze układy cyfrowe mogš być niewidzialne gołym okiem, wystarczy powrzucać je do ampułek ze szczepionkami na coœtam, a potem dobry wujek sam rozdaje darmowe szczepionki, a nieœwiadomi ludzie majš chipy w głowach. Wszystko jest możliwe, lecz przez swojš propagandę Goœka może doprowadzić do wariatkowa niejednš zdrowš osobę, której pare razy coœ w życiu nie wyjdzie i już znajdzie winnego HAARPa z którym przecież nie można wygrać i się podda. Życie to cišgła walka o przetrwanie i czy kłody pod nogi kładzie HAARP, Bóg, kosmici, czy też œlepy los to nie ma znaczenia. Trzeba walczyć, czyli pokonywać wszelkie niedogodnoœci w drodze do bycia po prostu (albo AŻ) CZŁOWIEKIEM.

ojjj

niech młodzi ludzie lepiej zajmš się badaniami naukowymi tak by polscy naukowcy stali się znani ze swoich epokowych odkryć. Przełomowa "Era Wodnika" to era bardzo rozbudowanego kompleksu naukowo- badawczego całej gospodarki. Jest to przejœcie od masowej produkcji przemysłowej do "produkcji medialno- naukowej" oraz wdrożeniom przełomowych wynalazków i ku szerokiemu powišzaniu najwyższej duchowoœci z najnowszymi odkryciami nauki.

a ta dalej swoje, ja widze tu innš opcje ..ona pewnie jest opętana przez coœ (slyszy głosy, cos ja meczy) hmm..pierwsze wskazniki schizofremi paranoidalnej no ale coż harp nie odebrał jej zdolnosci napierd... w klawiature calymi dniami. Ma tak kobita zle ze nei wie co z czasem zrobic w koncu internet to kara haarpa.przestan tyle wpieprzac fastfoodów bo cos ci holesterol nie sluzy

:-)

BARDZO PROSZĘ O KONTAKT, JA WIERZĘ, TO SAMO PRZECHODZĘ.POMÓŻ !!!! OBOLAŁA ALA POZDRAWIAM

Ala, juz napisalam do Ciebie. Serdecznie Cie pozdrawiam i czekam na list.

http://hotnews.pl/druk,4,165.html

http://www.lideria.pl/sklep/opis?nr=42462

http://wiadomosci.wp.pl/kat,28434,wid,5805253,wiadomosc.html?ticaid=13f7

Mim za ten link o waleniach bardzo Ci dziekuje. Nie znalam tego linku. Pozdrawiam.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 66
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.