Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Upadek USA - Proroctwa
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 172
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | Następna strona

Ja pisze do Was z Urugwaju. Zgodnie z przepowiedniami (Proroctwa) naszego rodaka, pana Marka Baka, to juz wkrotce dojdzie do upadku USA. Pan Marek Bak juz w 1980 roku przepowiedzial, ze Zwiazek Socjalistycznych Republik Radzieckich upadnie przed rokiem 1995 i o sie sprawdzilo ! teraz wedle jego proroctwa USA ma upasc przed rokiem 2015. Co Wy na to ? ! LIBERTAD O MUERTE ! ! VIVA LA REVOLUCION !

Habemus Führer ! 1 - Hitlerjugend 2 - Wehrmacht 3 - München 4 - Opus Dei 5 - Sw. Oficio 6 - Doktryna Wiary 7 - Sw. Inkwizycja 8 - WATYKAN Heil Papst !

Romek jeœli myœlisz, że piszšc takie teksty jesteœ cojonudo, to żyjesz w nibylandii, a nie Urugwaju. Podpisujesz posty: "! LIBERTAD O MUERTE !&! VIVA LA REVOLUCION !" a taki z Ciebie ksenofob. Opamietaj się chłopie, bo wujek Che w grobie się przewraca (to taka przenoœnia wiadomo, że grobu Jego nie ma).

Drogi : Guiscard ja nigdy tutaj nie pisalem nic na temat Ernesto "Che" Guevarry, i albo nie czytales moich postow, albo cos sobie pomieszales. Nie chce mi sie tu odpowiadac, bowiem ten temat nie jest po to abysmy tu dyskutowali na temat tego czy ty jestes ksenofobem, czy moze jestem nim ja. Czy jestes szowinistom czy nie. Na te tematy jest juz kilka odpowiedzi w temacie Joseph Ratzinger papieżem!!!! (Strona: 3 i 4) bodajze. Zreszta zacytuje tutaj fragmencik: Dla mnie jest karygodnym fakt, nie jego narodowosci, co jego zyciorysu. Owszem byli, gorsi, ale mysle, ze jako "glowa" kosciola, to powinnismy patrzec na to czy aby byli lepsi. Otoz moim skromnym zdaniem, to ktos o takim zyciorysie nie moze byc kims, kto powinien byc "autorytetem moralnym" narodow. Karol Wojtyla ponoc pomagal zydom i za to tez byla kulka w leb i szlo sie do obozu. Opamietajcie sie ! Tu nie chodzi o to, ze on niemiec, ale o to, co [on] wyczynial w swoim zyciu. I tu nie chodzi o brak tolerancji, ale o wiare w autorytet Kosciola Rzymsko - Katolickiego, lub jej podupadek. To byloby wszystko. Pozdrawiam serdecznie, i niech Bog mi swiadkiem, ze pragne byc w bledzie. Lecz jesli w nim nie jestem ? Co wtedy ? Wszystkich, ktorych szokuje moje zdanie, serdecznie przepraszam, nie mam zamiaru bowiem obrazac nikogo i nikomu nie chce byc wrogiem. Po prostu takie mi sie nasunely mysli. wszystkiego dobrego

Z tym Che owszem mój błšd, ale nie latam po całym forum za Twoimi postami, a jak ktoœ używa sformułowania "viva la revolution" to rzeczywiœcie nie wiadomo o jakš mu chodzi, lub czy się po prostu nabija:). A czy masz może jakieœ dodatkowe Ÿródła informacji o nowym Papieżu, poza telewizyjnymi plotami? Chętnie bym je poznał. Też nie przepadam jakoœ za instytucjš Koœciołš Kat., ale muszę przyznać, że w XX w. przeszedł on niezwykłš przemianę, głównie za sprawš "naszego" Papieża. Jak w każdej rozległej organizacji wypaczeń jednak nie da się uniknšć. Skupiasz się Romek w swojej ocenie osoby na przeszłych latch życia Ratzingera (i to tych z wczesnej młodoœci). A gdzie szansa na poprawę, nawet jeœli był faszystš z przekonania, a nie musu. Przypominam Ci ponownie posta㠜w. Franciszka. Łotr był nieprzeciętny, a skończył na ołtarzach (w nagrodę za swoje póŸniejsze życie). A młodoœć jest niezwykle głupim -dla niektórych fantastycznym- wiekiem, kiedy łatwo pobłšdzić. Także z tym "rzucaniem kamieni" w stronę Benedykta XVI jeszcze bym się wstrzymał. Przecież Jan Paweł II chwasta by na swoim podwórku nie wyhodował:) Pozdrawiam i przepraszam za ostry ton, ale nie tylko ja odnosiłem po lekturze Twoich postów takie wrażenia:)

nowy papiesz to ciul w dup[e universum

a kim ty jestes ziomuœ (Guis) że tak autorytatywnie wyznaczasz schemat kogo K.W. sobie tam wychował czy nie ??? œciema ma nieograniczona liczbe wymiarów , a natura ludzka jeszcze więcaj :))))) \ do końca nikt nie wie jaki był nasz papież abstrachujšc: nikt nie wie takze kim i jak była naprawde matka Tereza , gdyz jej kontakty z podejrzanym swiatkiem oraz tłuste niewyjaœnione sumy 200 mln $ na jej koncie oraz zeznania byłych sióstr z jej zakonu ..które zeznaja o niesamowicie złym ich traktowaniu .Przyjmowały bowiem ogromne darowizny , kiedy same musiały zyć w skrajnym ubóstwie zebrzšc o chleb , co bardziej znaczšce odmawiano im w piekarniach gdyz orentowano się jakimi pieniędzmi obracaja no comments? pozdro nieroby i naiwniacy :ppppp

Proponuję głosy takie jak powyżej przemilczać, nie komentować, nie polemizować. Ma goœć swój chory œwiat i próbuje zainteresować nim innych. A kręgosłup moralny dawno mu się zgišł pod ciężarem nieogarnionej głupoty. Nie możemy banować, to przynajmniej zróbmy tu nasz mały, prywatny ostracyzm. Nie wiem czym Ty Staszek się zajmujesz, ale ja pracuję (czyt. haruję) w szkole, a to gorzej niż kamieniołomy czasem- to tak a propos "pozdro nieroby". Roseb egye meg:\

Jest rozszyfrowany klucz a Apokalipsy Jana o tym jak ktos chce zniszczyc Ameryke i dlaczego? strona www.fakty.org.pl Jacek

Jest rozszyfrowany klucz a Apokalipsy Jana o tym jak ktos chce zniszczyc Ameryke i dlaczego? strona www.fakty.org.pl Jacek

na razie się na ten upadek niestety nie zanosi.niestety drogi urugwajski Romanie, prawie cały postęp techniczny i naukowy i organizacyjny(zarzšdzanie firmš kapitalistycznš mikro i koncernem-makro) oraz œwiatowe oddziaływanie atrakcyjnych œwiatopoglšdowo i obyczajowo "mass-mediów" jest dzisiaj skoncentrowane nie w starczej Europie ale w prężnych USA.Europa to muzeum techniki i starych stetryczałych ludzi a Rosja przez swoje niedawne(1989 rok) samobójstwo polityczne i poddanie się przez Zdrajców z KGB na Kremlu(takich jak Ponomariov i Primakov) dyktatowi USA i w konsekwencji rozpad komunizmu naukowego Marxa/Engelsa i Lenina zeszła do roli nieprzewidywalnego nędznego ,zacofanego we wszystkich dziedzinach,trawionego z wielkiej nędzy i upadku przez grużlicę i coraz niższy poziom życia przeciętnego rosyjskiego człowieka i przerażajšcš nadumieralnoœć rosyjskich mężczyzn{galopujacy alkoholizm i katastrofalna epidemia Aids'a} - "kolosa na glinianych nogach" gdzie podstawš gospodarki sš zacofane,brudne i nie ekologiczne i mało perspektywiczne gałęzie surowcowe(przykłšdowo kryminalne i gangsterskie kocerny naftowo-gazowe Łukoil i Gazprom ,Jukos i Sibnieft').Wraz z upadkiem zdradzieckiej dla szczytnych ideałów socjalizmu i komunizmu naukowego i bezczelnej w swojej diabelskiej chytroœci na US-dolary i twardš walutę Rosji i całego RWPG "w drzazgi" rozleciała się też przy okazji gospodarka nędznej,przerażajšco zacofanej technologicznie i społecznie oraz koncepcyjnie(rozwarstwienie społeczne) Polski i nasza sytuacja jest relatywnie dużo gorsza niż była w 1989 roku...Właœciwie w œwiecie międzynarodowych finansów,przemysłu i technologii,bankowoœci i podboju kosmosu i badań UFO(parapsycholgia "channeling'owa" z obcymi cywilizacjami) i ogólnie gospodarczo to jesteœmy my Polacy zupełnymi"żołędnymi dupkami" i "nędzarzami" i "ostatnimi Łajzami". Wypowiadajcie się wspaniali i mšdrzy "polointernauci" na ten temat...czy już zeszliœmy w naszym polskim upadku na samo już zupełnie dno czy jeszcze nie...

Upadek Anglosasow [bo nie tylko USA] moze nastapic tylko wtedy jak ludzie uwierza i odkryja ich zdradziecka i smiercionosna technologie !!!! Wtedy i tylko wtedy ten kolos moze sie zachwiac. Moim zdaniem, nie nastapi to jeszcze dlugo, bo czlowiek czlowiekowi nie wierzy i na tym ta technologia bazuje i w dalszym ciagu moze byc scisle tajna.

Przeczytalem to na www.fakty.org.pl i to bzdury na resorach jakich malo. Koles nie uwzglednia objawien ani tego kim jest MArja, on uwaza ze ze MArja to jest ktos lub cos jak zlote posagi jakis bustw z babilonu itd..... Tylko dla czego jak czlowiek sie do Marii modli to czuje extaze, dla czego jak sie to Niej modli o cos to to cos sie spelnia, ktos kto to interpretowal nie pojmuje absolutnie istoty religii, wszystko co rodzi dobro jest dobre, jezeli nawet jakims cudem modlenie sie do MArii jest zle to czemu wynika z tego samo dobro ? ktoro rodzi nastepne dobro, koles Ty co to napisales lepiej sie jebnij w łeb, Bestia to komputer generalny w Brukseli (The Bist) kazdy czlowiek z Unii jest tam zewidencjonowamy 18 cyfrowym numerem zaczynajacym sie od 666, zmamie bestii bez ktorego nei kupisz i nie sprzedasz to sa chipy wszczepiane pod skóre ktore zastapia dowody osobiste i karty kredytowe. Nasi stworcy czyli jak pisze w orginalnej wersjii biblii "CI KTORZY PRZYBYLI Z NIEBA" czyli kosmici bedacy narzedzien Boga najwyzszego dali nam religie po to abysmy sie rozwijali duchowo ! i kazda rzecz ktora produjuje dobro jest dobra to jest zasada uniwersalna dla kazdej planety mozesz nawet srac z nocnik na srodku parkingu przed palacem kultury i jezeli to bedzie powodowalo łańcuchowo dobro to to jest dobre. Co do USA to zniszczy je kataklizm naturalny, czyli przemagnesowanie ziemi co 11 tys lat, ostatnio to przemagnesowanie spowodorwalo gigantyczne ruchy kontynentow i woda sie wrarła na lšd powodujac potop i wedrowke Noego, ktory budowal arke przez chyba ok 100 lat .... kiedys ludzie zyli po kilkaset lat poniewaz wieli wieksze telomery na chromosomach niz my dzis i telomery te stopniowo skracaja sie co pokolenie powodujac skracanie zycia. Ale za ok 20 lat znow je wydluzymy nawet do 1000 lat jak to mialo miejsce dawno temu, 1000 lat pokoju i zycia.... Pozdrawiam

zgadzam sie dawid...ten koles to debil...pozdrowionka

koœciół to syf ... szkoda wogóle czasu ,heh ... papież był porzšdnym goœciem ale zinstytucjonalizowanie sobie zakazów ,nakazów i modlitw to czysta parodia tego o czym mówił Jezus pomazaniec "Sananda"Syriuszanin (Oriończyk?). Katole majš monopol na Boga. do AGATKA ;no tak wszystko w rękach boga ,a my jako przedłużenie jego woli ... Gosia kosciół tez niedługo upadnie do 2013 bedzie równy rozpiŸdziel USA i raptorsi,negatywne szaraki vs ROSJA ,pozytywne szaraki i œwietlane istoty. Hmm ... no niema innej metody żeby lud zajrzał pod płaszczyk pozerstwa ;) No ciekawe ... znajomy powiedział na poczštku kwietnia że do końca miesišca będzie druga fala Tsunami hyh ... przypadek ... Œwiat jest już całkowicie pozbawiony zasad moralnych ,rosnšce napięcie do efekt piszczšcych jak kociaki w worku negatywnych bytów astralnych i innego syfu który wyraŸnie czuje zbliżajšce się zagrożenie ,co za tym idzie rosnšce spięcia i tarcie zwiększajš swoje natężenie aż do pełnej fizycznej manifestaci ,wielu ludzi wyœmiewa się z teori tak zwanego przejscia ludzkoœci w nowy wyższy wymiar lub całkowitej zagłady ,otóż obie wersje sš słuszne bo nieliczni którzy żyli w połowie dla innych pójdš w góre ,Ci którzy żyli w większoœci dla siebie zgninš w katastrofie (jako karma dla lizardów-nic się niemarnuje ;) ) ix sam jesteœ debil , odskocznia dla zakompleksionych 13-latków echhh .... :/

Za czasów wielkich cywilizacjii (Księżyc,Mars,Maldek,Ziemia)Atlantydzi mieli genotyp złożony z 12 helis,dziesięć mniej to sporo ,Atlantydzi doœwiadzczali w sposób dosłowny i każdy myœlokształt wracał w pełni do właœciciela było to całkowicie naturalne ,zaczeło się tam manifestować coraz więcej upadłych aniołów którzy cechujš się niedosytem wrażeń z życia ziemskiego tak więc testowano seks z ludzmi,zwierzętami,hybrydami na wszystkie sposoby(można było krzyżować wszystkie rasy)dzisiaj oczywiœcie jest inaczej. USA i Rosja posiada obecnie technologie z tamtych czasów broń jšdrowa to zeszłoroczny œnieg,broń do zmiany pogody i antymaterii - pół grama wystarczy żeby zniszczyć duże miasto. siła atomu to małe spięcie na powierzchni ziemi , istnieje realne zagrożenie zniszczenia jšdra planety.

Co do geopolitycznych dywagacji Japońskiego Robota, nie wypowiadam się, może tylko jedno, mi do Układu Warszawskiego nie tęskno do ZSRR też nie bardzo. Dupkami być może w oczach takich jak Ty Robocie jesteœmy w moich NIE. Upadek USA o którym chce się dowiedzieć nasz przyjaciel z Urugwaju, ma niewiele wspólnego z upadkiem ekonomicznym jaki dotknšł sowietów. USA prawdopodobnie zostanie zniszczone przez potężne trzęsienie ziemi. Los Angeles i Kalifornia, te dwa miasta zapadnš się pod ziemię, wiadomo że leżš na obszarze bardzo aktywnym sejsmicznie a pod nimi jest pustka, utrzymuja się na cienkiej skorupie, która pęknie pod wpływem wstrzšsów. Ale zanim to nastšpi wydarzy się jeszcze kilka rzeczy. Wyjdzie na jaw tajemnica zwišzana z lotniskiem w Dallas, znajduje się pod nim tajna baza wojskowa z jakimœ nowym projektem superbroni (może HAARP?), do władzy dojdzie piękna kobieta w purpurze (może to być Condollessa Rice bioršc pod uwagę jakš już ma władzę). Tajemnica lotniska Dallas ujawni się dramatycznie, prawdopodobnie coœ tam mocno huknie i nie będzie tego jak zatuszować. Jeżeli to wszystko nastapi, to już wtedy napewno bšdŸcie gotowi na podróż w 4 gęstoœć, nie bójcie się tego bo już tam kiedyœ byliœmy (Raj Utracony), pamiętajcie tylko żeby tym razem nie dać się oszukać, bo Bóg znowu nas zawróci do 3 gestoœci, czyli obecnego bajzlu. Pozdrawiam

WejdŸcie na stronę http://www.nautilus.org.pl/ i przeczytajcie ruchomy tekst na dole Czy to poczštek upadku USA

W USA dawno nie było trzęsienia Ziemi. Nie znam się na trzęsieniach ale słyszałem coœ że jeœli trzęsienia nie ma przez długi czas to energia we wnętzru Ziemi drastycznie wzrasta i w końcu to nastšpi. Im dłuższa przerwa tym bardziej katastrofalne

Wprowadzanie demokracji przez USA w linku : http://www.richardneville.com.au/satire/satire030605.html

Mam nadzieję, że ta przepowiednia się sprawdzi i kolejny wróg Polski zostanie pokonany.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 172
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.