| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Osoby chore niech sie wpiszą | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 85 |
|
Przyznajcie się ze większosc z was na forum jest albo chora albo ma depresje i uposledzenia skoro nie potrafi zyc normalnie. Kogo bym w szkole nie spytał szczególnie tych co mają same najlepsze oceny to nie wierzą w takie bzdety jak zjawiska paranormalne. Większość z was pewnie ma zaburzenia psychiczne albo uposledzenia autystyczne albo nadpobudliwosc i ucieka od realnego swiata i żyje w swoim wyimaginowanym swiecie. Założe się że żadko kto tu się udzielający ma średnią powyżej "3" (dostateczny) i popada w jakies dziwactwa np: Psychicznie chory Dr jan Pająk który wymyśla głupoty nie z tej ziemii. Podobnie rzecz ma się i do was.
Pozdrawiajm was i życze wam szybkiego powrotu do zdrowia. :)
|
|
|
Widze że prowokacja się udała :P
Pozdrawiam wszystkich myślących
A osobom z tekstami z bluzgatora itp kij w oko :D :P
W końcu sam też się zaliczam do tego worka :P :D bo cierbię na lekki autyzm i nadpobudliwość psychoruchową obecnie mam 24 lata i pierwszą średnią powyżej 4 a dokładniej 4,45 osiągnołem w tym roku. :)
Negatywne i pozytywne uwagi mile widziane.
Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich.
|
|
|
Ale to nie są choroby psychiczne........!
Natomiast lekki autyzm czyni z Ciebie osobe trochę inaczej widzącą rzeczywistość..... Jeśli masz ochotę, podziel sie tym z nami.....
Podejrzewam, ze panuje stereotyp z filmów amerykańskich.....
Kazda wiedza wbogaca nasze widzenie świata. Co tak naprawde studiujesz?
|
|
|
Skoro robisz prowokacje to nie jesteś psychologiem ale co najwyżej pacjentem psychologa lub psychiatry, ot co! Znam prywatnie wielu psychologów (od świeżych absolwentów uczelni do zawodowców z doktoratami i wieloletnim doświadczeniem praktycznym) i żaden z nich nie zniżył by się do twojego poziomu.
|
|
|
...a poza tym skarbenku...
istnjeja na swiecie tez osoby ktore juz ocen nie dostaja... (to jest ten okres ktory sie zaczyna, kiedy konczy sie szkole, wiesz?) Zapytaj mamusi jak to jest, kiedy nie dostaje sie ocen i idzie do pracy...
|
|
|
A poza tym nie wszystkie osoby tu są chore. Czasami chce się poznać pewne rzeczy aby kogoś zrozumieć i móc komuś pomagać. Ze szkołą przesadziłeś. Ja już nie dostaję ocen. A jak dostawałam to średnia była dużo, dużo wyższa.
|
|
|
aq moze ty stukniętyprzyglupie jestes chory ze cie w chacie nie kochajš to nie moja wina
|
|
|
No to jak sie mamy tu wpisywac (my chorzy) - to i ja sie chce tu wpisac.
Moc najserdeczniejszych pozdrowien dla wszystkich - powtarzam - WSZYSTKICH forumowiczow i dla osob odwiedzajacych "przypadkowo" to forum.
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
albo najpierw się zabij
a potem staraj się leczyć ....
nie mówiš wam w pracy że policjant powinien się bardziej ka-muflować ??
perfekcyjnie zakamuflowany policjant rózni sie od muflona , jedynie gabarytem odchodów ....
motto :
''pracuj wiecej rękoma ,a głowa nie będzie cię tak często bolała...''
|
|
|
Współczuję "zdrowym", czeka ich wielki szok.
Mi szok pomógł przejrzeć na oczy i stać się "chorym".
Tylko, że ja szukałem odpowiedzi i dane mi było je otrzymać.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
ludzei przestańcie! przecież on tylko zasugerował temat? pojebało was?ja osobicie mam jaki rodzaj autyzmu ale bardzo łagodny....co do redniej to nie masz racji...w tym roku mam redniš 4,5
[%sig%]
|
|
|
Psycholog-który nie odwiedza psychologa?To normalne ale czy słuszne??
A co do pytania to nie znam psychologa który się pyta w szkole uczniów jakš diagnoze wystawić pacjentowi??
I chyba czyja BLOKADA MYLOWA nie może byc pewnikiem w wywodzie iż reszta to Psychole a tylko on jest normalny ale w wiecie gdzie blokada Wiedzy jest na tak wysokim poziomie to raczej nie nowina a tylko potwierdzenie faktów iż działa skutecznie na wielu -kształconych w ten sposób osobników.
Dziękuje i pozdrawiam.
[%sig%]
|
|
|
mnie nie POJEBALO! ale ciebie mozliwe ze tak skoro w ten sposob odnosisz sie do innych ludzi ktorych w prawdzie rzeczy nie znasz..................
|
|
|
i kto tu mówi o wyrażaniu się w odpowiedni sposób?! wiesz co? jeste po prostu...a zresztš nie mówiłam o wszystkich...tylko o tych którzy szydzili z biedaka który zadał ten temat! no pomyl troszeczke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[%sig%]
|
|
|
Monika... nie odstawiaj tutaj takich cyrków jakby wszystkie rozumy pozjadała. Dał temat? Dał. To teraz inni się do niego wypowiadajš. I ja poraz enty napiszę, że można się wypowiadać jak się chce. Nie odpowiada Ci to co ludzie tu piszš? I tym, że nam ubliżysz sugerujšc, że nas (uwaga cytat) POJEBAŁO nieczego nie zdziałasz. I ja Ci radzę uważać jak się wiadomie lub nie o ludziach wypowiadasz. Nie po wszystkich to spłynie jak po kaczce. -_-
|
|
|
jak mnie tak nie znosicie to złóżcie skarge do admina to on mnie usunie...przepraszam ale przeczytaj sobie kilka postów wstecz to zobaczysz jak oni go wyzywajš tylko dlatego że zadał temat...cyrków nie odstawiam po prostu pisze co czuje i myle...no chyba że komu mój tok rozumowania nie odpowiada to prosze bardzo...wystarczy tylko jak kto napisze skarge...jest wiele innych forum paranormalnych...
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 85 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |