| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| PRAWDA | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 122 |
|
Hmmmmm. Może tak powiem. Wkońcu powiedziano to co chciało by powiedzieć wielu ludzi, ale się boi.
Jasne wiara wiarą, ale na NICH ludzie tak się nierobi. Warto chociaż wiedzieć do czego się modlicie. Czyż nie?
Te wszystkie pielgrzymki i OBJAWIENIA. Czy wy wiecie co wam się naprawde pokazuje? Otóż jakieś 99% z was niema pojęcia co zobaczyło. Przykład: Wirujące Słońce i Łzy Maryji . Wszyscy uważacie, że to cuda udowadniające spotkanie z Bogiem i Maryją. Baaa prawda jest taka (możecie się śmiać niedowiarki), że te eghhm Łzy lub Paciorki różańca to Latające Pojazdy znane jako NOL'e - UFO, a co do Wirującego Słońca to nic innego jak sztuczne światło....
Napewno uznacie, że gadam MeGa gupoty i totalnie nic niewiem. Ale ja tak jak pan wyżej wiemy ZA DUŻO. Zważcie na to, że dzieci, które uczestniczyły w objawieniach zupełnie inaczej interpretowały to co widziały. Czasami to co opowiadały zupełnie nieprzypominało wizerunku Matki Boskiej.
Taka jest prawda. I nie prosze was wcale do bycia w jakiejś sekcie, czy coś bo sam nienależe do takich zgromadzeń. Jestem chrześcijaninem i chodze do kościoła, lecz zpojrzałem na to wszystko od innej strony. I co? Wtedy można naprawde wiele zrozumieć.
|
|
|
a 11 sierpnia 2089 wejdą na drzewa wtedy bedzie potop.
I tak cykle się zakonczą, a takie niby drzewo głupie a od drzewa tyle zależy ktoby pomyślał.
Pozdro
Igor
|
|
|
Olmek ja nie chłop a 100% baba jestem. I bardziej uwierze w inny wymiar niż w ufo(ludka) mimo że mi się śniła niebieska latajaca kula taka sama jaką opisano później w artykule o wylatowie. Ale mnie rózne głupoty się śnią. Więc większości nie biorę na serio. ;)
|
|
|
Tak działają ufole. Przestawiają ci świadomość byś myślała że fakt to sen. Może cie porwali a tobie się wydaje że to sen:D Sprawdz czy nie maszna ciele jakiś zadrapań bo może Ci implant wszczepili:P
[%sig%]
|
|
|
Sorx viki :).
Na ciele mogą znajdować się takie małe ślady w kształcie trójkątów. To jest oznaka badań na ludzkim ciele innej cywilizacji.
Ja w świecące kulki mało co wierze. Prędzej w piktogramy, ale metalicznych latających dysków nic nieprzebije i są to najlepsze dowody na istnienie UFO.
|
|
|
ok olmeK
po drugie o jej mam taki ślad na lewej nodze. wszczepili mi implanta Ratuuuunku :O
Nie to myszka ;))))))))))) hehehe
|
|
|
Pooglądajcie nieraz Discovery. Leci tam czasami film o implantach. Jeżeli jest prawdą to co tam mówi jeden z ludzi, który uwarza, że był wiele razy zabierany i badany przez obcych to ONI planują masową akcje by dostać się do każdego człowieka w czasie kiedy śpi i wszczepienie mu implanta. W ten sposób mają nami kontrolować. Jest to lepszy sposób niż wylądować przed Białym Domem nie?
|
|
|
Pytanie, czy ci kosmici to dobrzy czy źli...
Dobrzy to tzw Nordykowie: wysocy, jane włosy a źli to Jaszczury i Szarzy
|
|
|
Szaraki są raczej złe....lecz niewiem co robi przy nich osoba podobna do człowieka. Jest wysoka, z czarną brutka (przeważnie), ubrana jest w długą szate. Mój opis jest oparty na zeznaniach ludzi porwanych.
Dziwne że Ci ludzie mówią, że tej osoby się wogle nieboją i czują że ją znają. Czyżby to był ON. Bóg?!
|
|
|
Ale jestem ciekawy co ON by robił w gronie szaraków. Może z nimi współpracuje?
Co do ostatnich wydarzeń to Papież czuje się nienajlepiej. To zły znak. Może się spełnić to co przewidział Nostradamus. A mianowicie, że obecny Papież jest ostatnim Papieżem. Oby tak niebyło. Bo inaczej koniec świata będzie bliski. A antychryst tylko czeka na osłabienie kościoła.
|
|
|
Przedostatnim....
To Malachiasz spisal poczet papieży..... :)
|
|
|
Niewiem kim jest ta osoba, ale intryguje mnie co ona robiła w gronie szarych......
|
|
|
Szary, czy nie-szary, Prawda jest WZGDLĘDNA!!!!!!!!!!!!!!!! :)
|
|
|
Heh.....
Prawdą jest, że niedługo to wszystko się zkończy. Ten papież jest ostatnim papieżem....kościół upadnie powstanie chaos.....nikt tego nieopanuje.......przylecą ONI, a dalej sami zobaczymy.......
|
|
|
ja już pisałam o tym na innym forum.Na plecach,w dolnej ich części po praej stronie mam coś twardego,taki różowy sślad w kształcie trójkąta.Ale to jest BARDZO kształtny trójkąt,aż dziwne,że mogłaby to byc zwykła chrostka.Jego ramiona są proste,linie.BARDZO równy i dokładny.W dotyku bardzo twardy.Czasmi bola mnie tam plecy,taki ból promieniujący od prawj łopatki do tego znaku.Mam go już od początku listopada 2004 roku.
[%sig%]
|
|
|
Tak -to co miało miejsce w Medugorie -bardzo pasuje do ufozjawiska
a nawet zabardzo.
Coś w tym wszystkim nie pasuje ,[przedstawienie było niesamowite] i miało zbyt zawiłe cechy.
Jedyny wniosek to taki że zjawiska w Medugorie były faktem , ale zbyt [zawiłe] jak na przekazy z [nieba].
tak o tym myślę ,ale może się mylę?
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 122 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |