Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Duzy problem chyba wszystkich homoseksualistow
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 186
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | .. | 9 | 10 | Następna strona

Mam problem, podczas stosunku z moim chlopakiem strasznie pozniej mnie boli skura na czlonku mozecie mi jakies dobre olejki polecic, mam slaby dostep do internetu wiec jak by ktos mogl to prosilbym o smsy na moj numer, 889-844-156

Co do tych dwóch idiotek - to masz rację :) Podobajš mi się kobiety ze względu na ich czułoœć - jestem do nich bardzo podobny.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

No chociaż w czyms się zgadzamy. Czułoœc owszem , ale ja wole takš męskš czułoœć. Zniewieœciały facet mnie nie podnieca .

to, ze komus sie podobaja dwie lezbijki, lub zoofile czy narcyzowaci - to wcale nie oznacza, ze to jest ok ? Nie ? Sa tace, ktorym sie podoba maltretowanie i krew, i nawet nie moga sie podniecic bez takich bodzcow, to nie znaczy, ze mamy traktowac wiadomosci np. o torturach jako bardzo erotyczne... Nawet jak ktos jest gerantofilem, o zoofilskich zachciankach, a chcialby sprawdzic "cos" nowego z zakresu nekrofilji, to nie uznamy przeciez za normalne wspolzycie z bardzo starym zolwiem, ktory na dodatek jest juz martwy i lekko sie rozklada.... a moze powinnismy byc tolerancyjni i uznac, ze nalezaloby sie zgodzic, aby sie pobrali i mieli prawo do adopcji nastepnych poko0len zwyrodnialcow ? [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Roimek Ja mówię VETO !!!!! I nikt mnie nie bedzie mamił tolerancja albo oskarżał o homofobię. Zadjablenie, jest dla mnie zadjableniem więc niech nikt mi nie wciska kitu , że czarne jest białe albo może mieć jeszcze odcien szarosci - bo ma prawo ! Nie ma wiecej lub mniej zła. Zło jest złem . Nie ! dla zła !

Jestem wielowymiarowy. http://img43.imageshack.us/img43/8017/sa40005311uk.th.jpg http://img485.imageshack.us/img485/2142/sa40005420uz.th.jpg http://img492.imageshack.us/img492/4932/golina02011ve.th.jpg I podobajš mi się silne i pewne siebie kobiety (czyli coœ jak ja), dlatego z Tobš rozmawiam :) http://img414.imageshack.us/img414/8923/hg022016bt.th.jpg http://img456.imageshack.us/img456/1869/icon324mh.gif http://img456.imageshack.us/img456/7799/yinyang5ic.gif

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

No tak jak zwykle jestem do tyłu-szkoda. Zrobiło się tak erotycznie i nagle taka bšba - no cóż kobieta zmiennš jest :))) Powracajšc do tematu ''Takze nie twierdze, ze dyskryminacja jest czyms dobrym i naturalnym''. Dyskryminacja była i zawsze będzie czymœ złym,odpychanie ludzi im nie pomoże,więcej można zdziałać przez tolerancję i rozmowę z zagubionym człowiekiem. ''Mopzemy dopomagac innym w ich rozwoju. Nie wolno nam narzucac innym, naszego punktu widzenia i jesli ktos jeszcze nie "dojrzal" do tolerancji, to oznacza, ze jeszcze nie jest ten moment. Swięte słowa z tym tylko, że'' powinniœmy dopomagać'' innym w ich rozwoju. Rozwój duchowy ma dla każdego człowieka bez względu na wiek ogromnš moc. Pozwala znalęzć dobrš drogę,zmienić swoje życie,siebie.Oboje jesteœmy zgodni. To co napisałam nie dotyczy konkretnej osoby, lecz całego społeczeństwa,również mnie,jest to tylko wymiana poglšdu,każdy ma prawo do własnej opini jak Penelopa. ''Przyczyny homoseksualizmu w dużej mierze to -uwarunkowania genetyczne, homoseksualne doœwiadczenia w okresie dojrzewania, wpływ hormonów matki na dziecko w okresie okołoporodowym, wpływ œrodowiska wychowawczego i rówieœniczego, relacje rodzinne, w szczególnoœci z rodzicami.'' Uwarunkowania genetyczne?- absolutnie się z tym nie zgadzam. Gdzie jest ten zmutowany gen i jakš nosi nazwę.Gdyby tak było niejeden naukowiec krzyczałby wszem i wobec,że znalazł przyczynę homoseksualizmu,nie dajmy się zwariować. Gdyby była znana przyczyna dawno było by głoœno, a gdzie efekty terapii? Nie zawsze homoseksualiœci pochodzš z patologicznych rodzin,często to ludzie wysoce wykształceni,z pozycjš.Taka osoba nigdy nie powie do kamery jestem gejem,ze względu na rodziców,chociażby.Ja znam właœnie tylko gejów z pozycjš, i rodzin nie patologicznych.Naukowcy cišgle wymyslajš nowosci,to dobrze szkoda, że cišgle im nie wychodzi.Powiem tylko,że sšbardzo obcišżeni psychicznie.

Dorota "Nie zawsze homoseksualiœci pochodzš z patologicznych rodzin,często to ludzie wysoce wykształceni,z pozycjš.Taka osoba nigdy nie powie do kamery jestem gejem,ze względu na rodziców,chociażby.Ja znam właœnie tylko gejów z pozycjš, i rodzin nie patologicznych.Naukowcy cišgle wymyslajš nowosci,to dobrze szkoda, że cišgle im nie wychodzi.Powiem tylko,że sšbardzo obcišżeni psychicznie." BO TYLKO W PATOLOGICZNYCH RODZINACH WYSTĘPUJĽ DEWIACJE- TAK ? A ludzie wykształceni , bo parę klas więcej skończyli sš od tego wolni - tak ? Pomyłka ! To nie kwestia wykształcenia !!!!! Co do genetyki - zgodzę sie , zapomniałam dodać , że to wklejka ! ALE TO JEST WKLEJKA :) "Podróż ku pełni męskoœci" Alan Medinger Ta nowa ksišżka powstała z myœlš o tych, którzy pragnš przezwyciężyć swój homoseksualizm, ale przekazuje także wiele prawd ogólnych dotyczšcych akceptacji i rozwoju męskiej tożsamoœci. Autor proponuje nam przejœcie przez kolejne etapy rozwojowe dorastania do męskoœci, bez dróg na skróty. Jeżeli nie uczyniliœmy tego, będšc chłopcami, musimy zrobić to w wieku dojrzałym. Pokazuje na czym polega męskoœć i jakie ma znaczenie oraz jak jš realizować w zgodzie z uniwersalnym Bożym planem. ksišżkę można nabyć tutaj Chcielibyœmy, aby ta witryna była ostojš dla tych, którzy pragnš się dowiedzieć, czym rzeczywiœcie jest homoseksualizm i jakie spustoszenie sieje w ludzkiej psychice. Prezentowane materiały opracowane zostały na podstawie licznych artykułów i ksišżek poœwięconych temu zagadnieniu. Do waszej dyspozycji uruchomiliœmy forum, na którym możecie zadawać pytania i wyrażać swoje opinie - to jest jedyna droga kontaktu z nami. Wielu z Was – osób odwiedzajšcych tš stronę zarzuca nam w sposób niezwykle "kulturalny" (zobacz księgę goœci), że jesteœmy homofobami lub członkami ugrupowań politycznych. Obrzuca wyzwiskami. Jesteœmy zwykłymi ludĽmi, a wielu z nas zmaga się z odczuciami homoseksualnymi i dšży do uzdrowienia, które jest możliwe. Wiemy jakim cierpieniem sš te skłonnoœci! pozdrawiamy redakcja homoseksualizm.abc.pl "Oni wiedzš, że ich sercu brakuje męskiej miłoœci. Problem polega na tym, że sprowadzili jš tylko do seksu. (...) homoseksualiœci usiłujš zagoić ranę, wypełniajšc jš męskoœciš, gdyż albo brakuje im męskiej miłoœci, albo czujš, że nie majš męskiej siły. Ich poszukiwanie oczywiœcie jest daremne i dlatego właœnie przytłaczajšca liczba zwišzków homoseksualnych nie jest trwała, dlatego tak wielu gejów skacze od mężczyzny do mężczyzny i dlatego tak wielu z nich cierpi na depresję i cały szereg innych uzależnień. W swoich zwišzkach nie znajdš tego, czego im potrzeba." [John Eldredge "Dzikie serce. Teskoty męskiej duszy"] Nikt nie rodzi się homoseksualistš Nie istniejš dane naukowe, które potwierdzałyby hipotezę o genetycznych lub biologicznych uwarunkowaniach skłonnoœci seksualnych do osób tej samej płci Nikt nie wybiera pocišgu do osób tej samej płci Jest on skutkiem niewyleczonego urazu z okresu dzieciństwa prowadzšcego do pomylenia płci. Każdy może zdecydować się na zmianę Nikt się takim nie rodzi. Jeœli ktoœ się czegoœ nauczył, może się tego oduczyć Gdy rany zostanš wyleczone, a niezrealizowane potrzeby zaspokojone, doœwiadcza się identyfikacji ze swojš płciš, a za niš przychodzi pocišg seksualny. Skłonnoœci do osób tej samej płci nie sš ani wesołe, ani złe, sš smutne SSAD (Same-Sex Attachment Disorder, zaburzenie polegajšce na pocišgu płciowym do osób tej semej płci) W homoseksualnym stylu życia nie ma nic wesołego - wiele w nim bólu serca i njczęœciej niekończšcego się poszukiwania miłoœci we współuzależnionych zwišzkach. Pocišg do osób tej samej płci nie jest zły, ponieważ pokazuje dšżenie do uleczenia niezrealizowanej potrzeby bycia kochanym. Jednak działanie oparte na tych pożadaniach prowadzi do frustracji i bólu. Życia człowieka, który nie identyfikuje się ze swojš męskoœciš lub kobiecoœciš i rozpaczliwie usiłuje wypełnić ten brak łšczšc się z osobš tej samej płci, jest smutne. ["Wyjœć na prostš" Richard Cohen, Wydawnictwo WAM, Kraków 2002;]

No tak , jeœli nie byłoby problemu - nie byłoby tego tematu .

co diaboliczne to diaboliczne [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Zastanowcie sie jak sklonni jestescie na manipulacje i jak latwo wydobyc z niektorych z was rozne negatywne emocje, zawisc, zarozumialstwo,pewnosc nieomylnosci swoich pogladow, itd... Wystarczy rzucenie zupelnie bzesensowenego tematu po to aby niektorzy raczyli wszystkich swoimi madrosciami... Peneolpo, totalnie nie zgadzam sie z Twoim pogladem i nawet mnie on zupelnie nieciekawi. Nie wiem co robisz w zyciu i skad sie biora Twoje poglady ale w sumie mnie to nie interesuje choc ciekawe by bylo czy Twoje poglady sa pogladami zony, kochanki,matki, czy masz problemy emocjonalne a moze jakies inne ? Podejmujemy rozne decyzje na podstawie swoich doswiadczen stad inny bedzie poglad Penelopy, inny moj, inny jeszcze kogos.... Smieszne jest "klocenie sie" na temat tego co jest dobre a co zle skoro tak naprawde to wszystko to nasze odczucia,ktore biora sie wskutekj naszego wychowania, byc moze jakis problemow,ktore mielismuy,itd.itp... "Mam ich wystarczajšco dużo ( facetów) i kocham ich szalenie , każdego z osobna. Nie myl tylko pojęć, nie każdy facet to partner, mšż itd. Sš miłoœci niezrównane - ja je mam ! I o nic więcej nie zabiegam. Oni majš mojš miłoœć , bezgranicznš, oddanš i wiernš miłoœć :) Co do tolerancji , nie akceptuję a tym bardziej nie toleruję wynaturzenia ! ".... Piszesz o milosci a potem o wynaturzeniu...jakie to smutne zestawienie.... Twoja milosc jest piekna i cudowna a tymczasem milosc faceta do faceta to wynaturzenie ? Masz na mysli milosc czy moze seks ? A czy kazda milosc bez seksu jest piekna czy tylko ta "normalna milosc" ? Czy w milosci konieczny jest seks i rodzenie dzieci a sam seks jest bezwartosciowy ? Jakie plytkie wydaja sie wypowiedzi niektorych tu osob ale tak naprawde one i tak nic nie zmieniaja...Kazdy ma prawo do swoich pogladow i kazdy ma prawo nienawidzic ale czy to cos zmienia ? Bog stworzyl swiat wedlug swojego planu, on stworzyl wszystkich i wszystkich na pewno darzy taka sama miloscia a tylko ludzie uzurpuja sobie prawo do orzekania co jest dobre a co zle, ktora milosc jest gorzsza a ktora lepsza ale tak naprawde to smieszne.... Moze lepiej aby Penelopa i inne osoby o podobnych jej pogladach zajely sie doskonaleniem swojego zycia zamiast oceniania zycia innych ? Oczywiscie mozesz je sobie oceniac ale kogo to tak naprawde obchodzi :))) ? Wiekszosc ludzi to egoisci, interesujacy sie swoja osoba, swoimi emocjami, swoimi odczuciami wiec Penelopo na pewno nie jestes w tym odosobniona... Oceniac ma prawo Bog i oceni on wszystkich wg swoich a nie naszych kryterow wiec pozwolmy zyc kazdemu najlepiej jak potrafi a jesli swoje zycie opiera na milosci to nie bronmy nikomu tego gdyz swiat jest wystarczjaco pelny nienawisci ! I zastanowcie sie tez czy nasza cywilizacja moze sie zakonczyc przez "nienaturalne" zwiazki facetow i konbiet czy tez moze raczej przez nienawisc, pieniadze i wojny kiedy to gina setki tysiecy ludzi.... Zycie jest jedno wiec moze przezyjmy je najlepiej jak potrafimy zeby na koncu nie musielismy sie wstydzic swojej glupoty....czego wszystkim z calego serca zycze majac nadzieje,ze wraz z ta glupota rowniez ten dziwny temat i nasze sie nim ekscytowanie (zwlaszcza na tym forum) uleci w niebyt....

Penelopa Nietylko w patologicznych rodzinach sš dewiacje,skłaniam się nawet do tego, że te z pozycjš sš bardziej wynaturzone,ze względu na pozycję lepiej się ukrywajš. Oczywiœcie nie nie jest to kwestiš wykształcenia. Artykuł to totalna bzdura.Ile małżeństw się rozpada,to też wynaturzenie?nie można niepowodzeń zwalać na choroby.To tylko nasza dojrzałoœć emocjonalna podejœcie do drugiego człowieka decyduje o udanym zwišzku! Wiernoœć,zaufanie,uczucie,tolerancja, partnerstwo, wybaczanie,rozsšdek,WOLNOSC, wiele osób lubi mieć wpływ lub podporzšdkować sobie swojš połowę. Czy wymaganie szacunku w zwišzku to choroba? Nie tylko zwišzki gejowskie rozpadajš się,te normalne też i jeszcze nie słyszałam, aby przyczynš była choroba. Mówišc o ogromnym obcišżeniu miałam na myœli homoseksualistów,to okrutna walka, jak do tej pory z wiatrakami,oni bardzo chcš odmienić siebie,obwiniajš się za swojš odmiennoœć,ten temat jest mi bliski,to moja praca,wskaż chociaż osobę której się udało. Aby wyleczyć chorobę należy znać jej przyczynę, tak naprawdę nikt nie zna jeszcze przyczyny homoseksualizmu, Tak jak cukrzycy,parkinsona i wiele innych. Wiele osób prubuje, pragnie tego,dla siebie czy innych,narazie bezskutecznie.

jak to nikt nie zna ? UPADEK WARTOSCI MORALNYCH ! to nie jest cukrzyca czy parkinson... a pozatym majac cukrzyce czy parkinsona ludzie cierpia i nikomu nikt nie stara sie wmowic, ze jest to inna opcja. Cukrzyca czy parkinson, to jest to choroba ktoa powinna byc leczona. Niemoge natomiast sie zgodzic aby lesbijki, pederasci, pedofile, zoofile czy inni nekrofile mieli prawo do adopcji i wychowywania dzieci. Tysiace malzenstw czeka latami na adopcje a zboczency maja prawo wychowywac dzieci wedle wartosci odmiennych od tych zgodnych z naturalnym rozwojem calegho wszechswiata ? przeciez to zbrodnia i nie ma dla mnie zadnego znaczenia czy powiecie, ze to jest brak tolerancji. Zbrodnie, zbrodnia trzeba nazywac, nie wazne jak daleko posunie sie upadek moralny otaczajacego nas swiata... [%sig%]

ja Pięknie opisałeœ i zasadnicza treœć została ujęta. To prawda , że nie nam oceniać zachowań innych , a jednak to robimy . Niekoniecznie w kontekœcie homoseksualizmu. Dla mnie również jest to bezsensowny temat - nie mamy wpływu żadnego ani słowami , ani też czynami na zmianę ludzkich myœli, zachowań , predyspozycji czy popędów. Homoseksualizm to problem wielu. Dlaczego twierdzę , że problem? Ponieważ nim jest , wystarczy że jest podział , a tam gdzie jest podział - jest problem. Z reguły wszyscy zgadzajš się co małżeństw mieszanych, czy par - w tej kwestii nie istnieje podział. Nie doszukuję się podstaw homoseksualizmu , to dziedzina fachowców.....jeœli nimi sš. W miłoœci nie jest konieczny seks, ale istnieje wzajemna wymiana . Sama budowa człowieka œwiadczy o naturalnych aspektach współżycia. Na cokolwiek w przyrodzie nie spojrzysz ma odzwierciedlenie w plusach i minusach , w biegunowoœci , jest przyczyna i skutek itp. Nie można w szaty dobra ubrać zła......często się to czyni. Kłamstwo bierze się za prawdę . Bóg stworzył œwiat według swojego planu - to prawda, lecz człowiecza rzecz rozpoznawać ten plan poprzez współistnienie w stworzeniu i postrzeganie Bożych planów. Poniższy link jest na tyle ciekawy i doœć obszerny , że zwraca uwagę na społecznoœć a nie tylko jednostkę. Warto przeczytać i co więcej analitycznie pomyœleć. http://www.homoseksualizm.friko.pl/psychologia.php/url]

Romek jestes tak daremy,ze szkoda gadac a najsmieszniejsze jest to,ze myslisz,ze nie jestes daremny, ha,ha.... Ale z takimi jak ty nie mozna rozmawiac bo Ty wszystko wiesz najlepiej nawet nie chce ci sie czytac tego co ktos inny pisze...Jestes jak konik z klapkami na oczach, ktory idzie wytyczona droga nie widzac niczego wokol siebie ... "Zbrodnia,zboczency, upadek wartosci morlanych", ble,ble,ble.... patrzac sie na ciebie to wlasnie przerz takich jak ty szerzy sie upadek wartosci moralnych...Czy na scianie wisi u ciebie moze portret Hitlera bo masz chyba podobne poglady do niego,ha,ha.... Ale tak jak pisalem z takimi jak ty nie mozna dyskutowac bo Ty wiesz najlepiej wiec zyj sobie w tej swojej wizji istniejacego i chylacego sie ku upadkowi swiata w ktorym to Twoim swiecie wspolczuje Ci,ze zyjesz i tylko dziwie sie,ze jest ci w nim do smiechu... ... Pozdrawiam Dorote i wogole wszystkich normalnie myslacych :)

http://www.homoseksualizm.friko.pl/psychologia.php mało ćwiczę :)

Romek Wolę należeć do choć skromnego ale Twojego klubu ! Wpraszam się sama :) Mogę być nazwana jak Ty - NIETOLERANCYJNA - mało mnie obchodzi ludzka opinia. * smiej sie po mimo wszystko ! Nie mogę bić braw , aplauzu nie będzie dla homoseksualizmu !!!! Mogš mi tu wytaczać najcięższe armaty - nic to !

Ciekawe , czy ktokolwiek tu wypowiadajšcy się w tonie tolerancyjnym chiałby mieć syna geya lub córkę lesbijkę ???? Na przyszłe wnuki biologiczne raczej nie majš takie osoby co liczyć . Kto jest za????

Oj Doro, Doro....Nie chodzi o to co ktos chcialby miec ale o to co ktos ma (dotyczy to takze rozumu albo jego braku,ha,ha ) ... I tak samo nie ma znaczenia czy nasze dziecko jest gejem czy nie bo powinnismy je kochac mimo to jakim jest a jesli zyje z poszanowaniem innych ludzi i kieruje sie czyms takim jak milosc to wszystko powinno byc ok.... A Twoja wypowiedz swiadczy wlasnie o egoizmie bo wazne dla ciebie sa tylko Twoje uczucia i odczucia ... Ale coz skoro nalezysz do ludzi dla ktorych nie liczy sie to jakim czlowiekiem ktos jest ale z kims spi to pozostaje mi tylko ci wspolczuc :) I wspolczuje ci rowniez jesli wolalabys miec dziecko morderce nawet jesli mialabys przy tym duzo wnukow biologicznych ale jesli wazne sa dla ciebie posiadanie Twoich wnukow to nic dodac nic ujac....Pycha i chec bycia lepszym jest jednak starszna cecha ludzkosci...No coz, ja jednak wolalbym miec po stokroc dziecko geja a nawet jesli nie mialbym co liczyc na biologiczne wnuki to z wiara w opatrznosc przyjalbym to co przygotowal dla mnie Bog bo na szczescie ostatecznie tylko on ma ostatnie slowo i jak pisalem wszystkich nas kocha tak samo.... A Twoim dzieckiem z pewnoscia nie chcialbym byc aczkolwiek doswiadczenie przychodzi do nas z czasem wiec moze u schylku Twoich dni inaczej bedziesz widziala rzeczywistosc wokol siebie niz jš widzisz teraz czego ci goraco zycze....

WYPPIERDALAC< NIE MATO JAK CZLON W DUPIE>

Oj ja, ja ( ale nie ja ! ) .....Czytasz ale nie wiesz co czytasz. Nawet słowa nie napisałam o miłoœci rodzicielskiej do syna geja . Zadałam zwięzłe, krótkie pytanie - nie oczekiwałam odpowiedzi - bo w tym temacie nikt nie powie tak samo jak " ja chcę cukierka " ! Słowami lawirujesz ale tego nie powiesz w życiu, ba! nawet jeœli masz syna geja , tego też nie powiesz ale za to usilnie będziesz przekonywał do swoich racji , zarzucajšc innym jeœli z Twoim zdaniem się nie zgodzš - braku rozumu - Tak jest najproœciej i najłatwiej, wszystko ubrać w barwy miłoœci . To domena " wszystko wiedzšcych " wciskać w usta słowa, których się nie wypowiedziało ...ha- nawet myœli, których się nie tworzy. Zaraz mi insynuujesz , syna z mordercš. To nie pycha , ani chęć bycia lepszym - jeœli to takie ok! homoseksualizm- takie cacy dobre, dlaczego jest ten temat ? i cišgła wrzawa wokół ???? Rozumiem - powiesz , głos zabierajš głupi. Masz prawo mieć inne zdanie na ten temat, by je na siłę forsować rzucać górnolotne słowa, pełne miłoœci, zrozumienia i akceptacji - pytanie dla kogo? Zapytaj się tych rodziców , którzy majš takie dzieci - jak się z tym czujš, ależ oczywiœcie , że kochajš - swoje dzieci zwłaszcza matka choć nie wiem kim będzie i jakie będzie dziecko- zawsze je kocha. Zapytaj się jej tylko , co czuje , w głębszych warstwach swego serca. Zapewne kocha syna- nie ulega wštpliwoœci - ale co czuje? czego pragnie? Nie pytam się , czy œwieci słońce, ale czy jest mróz. Wytocz cięższš artylerię - bo ta na mnie nie działa, mało skuteczna choć nie powiem - emocjonalna. "wspolczuje ci rowniez jesli wolalabys miec dziecko morderce nawet jesli mialabys przy tym duzo wnukow biologicznych ale jesli wazne sa dla ciebie posiadanie Twoich wnukow to nic dodac nic ujac...." NAUCZ SIĘ NIE MYŒLEĆ ZA INNYCH !!!! Tak ! ty jesteœ " mšdry" i wszystko lepiej wiesz , mało tego wiesz nawet co Bóg ma na myœli. Zagrywki sofistyczne znam doskonale , więc je sobie daruj !
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 186
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | .. | 9 | 10 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.