Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Może by tak ulepszyć świat? Ktoś ma jakiś pomysł?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 50

Kto nie ma nic ciekawego do powiedzenia, niech się nawet nie ośmiesza. :)

W historii rodzaju ludzkiego sporo było naprawiaczy œwiata i każda próba jego naprawy kosztowała tysišce, a ostatnimi czasy miliony istnień ludzich. Pozostawmy œwiat takim jaki jest, niech się sam ewoluuje.

Hmmm... Ten tekst z truskawkami był... powiedzmy nieco inny. Może byœ sprecyzował o co z tym chodzi. A co do tych ładunków wybuchowych - fakt, to by wiele spraw rozwišzało, pod warunkiem zdetonowania w odpowiednim miejscu. Odpowiednim, czyli takim, gdzie by było jak najmniej osób postronnych i nie było to zbyt bezsensowne: rozwalić, żeby rozwalić. :/ Z resztš w ostatnich kilku latach mieliœmy przykłady ataków tego typu. Co do ciebie ii - to fakt, nikt Ci nie powie, że k... nie masz racji.

dupa ... wiecie jak ulepszyć .. zgromadzić ludzi , stworzyć oœrodek który pomoże bezdomnym znalezc dom , dać jeœć głodnym .. zjednoczyć samotne serca , otoczyć Ciepłem i ukazać Piękno zachodu Słońca tym którzy stracili wiare we wszelki Cuda !!! Dużo mówicie .. a gdzie tu jakieœ propozycje . Jesteœcie niby dojrzali , a jednak polowa z was to dzieci zaczytanymi w bajki dla dorosłych

Kulturalny_Ktoœ_!!!, poniekš się z Tobš zgadzam: gdzie tu jakieœ propozycje? Bo ta z truskawkami była po prostu... A mówiłem, że jak ktoœ ma coœ głupiego do powiedzenia, niech lepiej nic nie mówi.

WOLNOŒĆ DLA MROŻONYCH TRUSKAWEK!!! lol PISS & LOVE

Hmm... Tjaa... nie ma to jak wolne, mrożone truskawki. :/

bomba anty betonowa taka bommbka która zabije wszystkich twardogłowych , konserwatystów , faszystów itp zjawiska nienaturalne :)))))))))))))) czyli wielki walec niczym Boga PAlec bim bam bom

tak same pomysły jak widać hehe i nic sie nie rusza do przodu No No :D :D Jesteœcie Wspaniali na tej stronie , gadaniem nic nie wskóracie , ale jeœli wam pomaga non stop nawijanie o pomocy , a w rzeczywistoœci połowa cofła by rękę - ( żebrzšcy proszšcy o pomoc w samym centrum , z uszkodzonš głowš ) - Powtarzam Wam .. jeœli już na tej stronie zamirzacie Gadać Gadać i Gadać To bije Brawo waszej œlepocie , udajšc Doborć okłamujemy siebie samych , tym samym chcemy zaimponować , czego de facto połowa sie wyprze hehe a tam pierdzile .. Pepole plissss niech ktoœ , może ktoœ go ma "Gruby Portfel" zorganizuje Transport - powiedzmy do Ubogich częsci naszego kraju i w ten sposób wsprze Kraj , bo do Œwiata to za wysoko tu mierzyć . Aha wiem wiem sam dużo mówię ! hehe ale jeœli zamierzam komuœ pomóc , nie zastanawiam sie zbyt długo tj.. Forum z tym tematem poszerzajšcym się o nowe dialogi które nic nie wnoszš tylko odkrywajš Doooooobroć Aj jeœli kogoœ uraziłem ;) To Sory ! nie œwiadomie ! Więc hiiiiiiiiiiiiiiiiiii ip ip Tu poniżej widniej kawałek tego co bym zrobił z połowš Fałszywej Dobroci działajšcej z ramienia Rozwoju Duchowego ( typu ... itd.) . Prawda w tych czasach to Walka o Władzę , kto do niej nie dšży odpada , a jak odpada zaczyna sobie tłumaczyć Yhm no kurde .. zrobie coœ dla siebie ! poczštki sš piekne bo widzi jeszcze ludzi którym pomaga , lecz ze smakiem rosnie Apetyt i zaczynajš dobre zamiary sie rozmywać . Mi osobiscie wisi to wszystko , bo jestem jakim jestem i mam œwiadomoœć że Lipy nie walę . Dear God pleas Help Me - 1 Milion hehe połowa w domek nad oceanem , reszta na koncie a czesc wieksza do Indii , Ameryki Poł. i Afryki która ostatnio zapomniana została , a tam codziennie ludzie z głodu umierajš ! i to ku...wa smieszne nie jest wcale . Shoot w Heda Tym co ludziš robiš kaszne z mózgu opierajšc się wyłacznie na Ksišżkach ! Amen ! No Mercy - To Bad Pepole ! http://republika.pl/lbt/filmy/pow1.gif Aloha Amigo and Bonitas Muchas Gracias za Uwagę !

jest tylko jedna mozliwosc-"Kochaj blizniego swego jak siebie samego"jesli bedziemy sie trzymac tej zasady to nie bedziemy musieli czekac na krölestwo boga ,ono bedzie tu na ziemi,tak jak glosi to Ew.Tomasza!

Najlepszy sposób to popierwsze pozabijać wszystkich oszustów, nazistów itd. Po drugie wprowadzić na ziemi ustrój monarchiczny (demokracja to głupota!!!jak ma rzšdzi㠜wiatem mšdry przywódca jak debile biorš udział w wyborach i głosujš dla jaj nie liczšc na konsekwencje). Po trzecie zlikwidować wszystki religie œwiata (przecież to przez nie walczš araby). Po pište optymalna tolerancja. Bo jak widzš czarnego to się z niego œmiejš (tacy niewykształeceni debile, których sam bym chętnie rozsrzelał). Ma być 0 litoœci dla tych którzy złamali prawo!!!. Zlikwidować kaucje i wprowadzić kery œmierci.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 50
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.