tak same pomysły jak widać hehe i nic sie nie rusza do przodu No No :D :D Jestecie Wspaniali na tej stronie , gadaniem nic nie wskóracie , ale jeli wam pomaga non stop nawijanie o pomocy , a w rzeczywistoci połowa cofła by rękę - ( żebrzšcy proszšcy o pomoc w samym centrum , z uszkodzonš głowš ) -
Powtarzam Wam .. jeli już na tej stronie zamirzacie Gadać Gadać i Gadać To bije Brawo waszej lepocie , udajšc Doborć okłamujemy siebie samych , tym samym chcemy zaimponować , czego de facto połowa sie wyprze hehe a tam pierdzile .. Pepole plissss niech kto , może kto go ma "Gruby Portfel" zorganizuje Transport - powiedzmy do Ubogich częsci naszego kraju i w ten sposób wsprze Kraj , bo do wiata to za wysoko tu mierzyć . Aha wiem wiem sam dużo mówię ! hehe ale jeli zamierzam komu pomóc , nie zastanawiam sie zbyt długo tj.. Forum z tym tematem poszerzajšcym się o nowe dialogi które nic nie wnoszš tylko odkrywajš Doooooobroć Aj jeli kogo uraziłem ;) To Sory ! nie wiadomie ! Więc hiiiiiiiiiiiiiiiiiii ip ip Tu poniżej widniej kawałek tego co bym zrobił z połowš Fałszywej Dobroci działajšcej z ramienia Rozwoju Duchowego ( typu ... itd.) . Prawda w tych czasach to Walka o Władzę , kto do niej nie dšży odpada , a jak odpada zaczyna sobie tłumaczyć Yhm no kurde .. zrobie co dla siebie ! poczštki sš piekne bo widzi jeszcze ludzi którym pomaga , lecz ze smakiem rosnie Apetyt i zaczynajš dobre zamiary sie rozmywać . Mi osobiscie wisi to wszystko , bo jestem jakim jestem i mam wiadomoć że Lipy nie walę . Dear God pleas Help Me - 1 Milion hehe połowa w domek nad oceanem , reszta na koncie a czesc wieksza do Indii , Ameryki Poł. i Afryki która ostatnio zapomniana została , a tam codziennie ludzie z głodu umierajš ! i to ku...wa smieszne nie jest wcale . Shoot w Heda Tym co ludziš robiš kaszne z mózgu opierajšc się wyłacznie na Ksišżkach ! Amen !
No Mercy - To Bad Pepole !

Aloha Amigo and Bonitas Muchas Gracias za Uwagę !