| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Pierścień Atlantów | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 86 |
|
Czy słyszeliście o tajemniczych właściwościach pierścienia Atlantów..?? Niedawno słyszałem że osoby które noszą jego kopie na palcach są odizolowane od wszelkiego zła na świecie. Np. taka osoba nie może zginąć w wypadku samochodowym ani być ofiarą morderstwa. Nasówa się pytanie skąd pochodzi pierścień i kto go w ogóle zbudował. Prawdopodobnie znaleziono go u jednego z Faraonów w piramidzie. Skąd w takim razie Egipcjanie wiedzieli o jego właściwościach?
|
|
|
im więcej oglądam pierścieni atlantów, tym mam większe wątpliwości co do ich skuteczności, co pierścień to ma inne proporcje elementów, kiedyś udało mi się wciagnąć w rozmowę kogoś ze środowiska wrocławskich radiestetów i przedstawiłem mu moje wątpliwości i ten tak się ucieszył tym, że zwróciłem na to uwagę, że podał mi proporcje do jakich doszli radiesteci z jego środowiska, wydrukowałem sobie kilka takich pierścieni i jest lepiej, tfu, tfu teraz jakoś zawsze w ostatniej chwili udaje mi się wyjść z kłopotów.
Marek
|
|
|
Mam taka bransoletkę, kupiam w Niemczech. Działa na wszystkie meridiany a nie tylko jednego palca. Jest bardzo mocna, często ją ściągam. po prostu wiem,że narazie mam dość. Też słucham intuicji.
|
|
|
Piercień nie pochodzi z Egiptu. Sięgnij, proszę, do ksišżki "Fizyka mikrodrgań i siły niewidzialne", jej autorami sš Andre de Belizal (który znalazł orginał (?) wykonany z piaskowca) i A.P. Meile.
Jest prawdopodobieństwo, że jest to wymysł Roger de Lafforest'a, że piercień posiada niezwyłe "moce". Czego ludzie nie robiš dla popularnoci i pieniędzy? Napisał ksišżkę, co w niej napisał? Trzeba jš przeczytać, (będzie miał kolejnego zwolennika).
Z szcunkiem, L.
|
|
|
jestem chrzecijankš,trzy lata temu nawróciłam się,Bóg uwolnił mnie od wszelkich skłonnoci do radiastezji,feng shui,talizmanów i pokładania nadziei i ufnoci w rzeczach martwych i bałwochwalczych.Uwolniłam się z cišgłego lęku o przyszłoć,o pracę i powodzenie materialne.Prawdziwym zabezpieczeniem przyszłoci jest Jezus dawca pokoju,radoci i prawdziwej miłoci.Zaden piercionek,ani kolczyk nie przyniesie nikomu szczęcia,jeli jeste katolikiem to słowo Boże wyranie mówi:"Nie można dwum panom służyć",proszę porzuć ten piercień i przyjd do Jezusa.Zapraszam jeli jeste z Wrocławia,do kocioła o.Paulinów ul.w.Antoniego w każdš rodę na godz.19.00 ,w pierwszš rodę miesišca na mszę z modlitwš o uwolniene wewnętrzne na godz.19 i drugš niedzielę miesišca na godz. 13.30.Tam człowiek wraca do prawdziwego życia!Tam jest to czego wszyscy pragniemy i szukamy-MIŁOĆ
|
|
|
Jeli szukasz nadal Miłoci, to znaczy , że jej jeszcze nie znalazła !
Szukaj jej w sobie ! Bšd dawcš pokoju , radoci i prawdziwej miłoci - tak jak Jezus.
Piercień nie ma żadnego znaczenia, ani jakikolwiek przedmiot. Zalezy to od człowieka do czego sie przywišzuje i w co wierzy. Czasem może to być zupełnie co innego.
Oby wiara człowieka nie miała u swej podstawy emocji , lecz miłoć. Emocje czasem zwodzš człowieka , który mniema że to jest objaw miłoci.
|
|
|
MIŁOĆ w kociele?
Niestety nie jestem z Wrocławia.
Co to za wyznanie (odłam)?
Sš księża, którzy zajmujš się radiestezjš (wahadełko, różczka) - heretycy!
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
My preciousss...
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
Kupię sobie złoty.
Wyszukiwanie
[%sig%] |
|
|
Mam miedziany i potwierdzam.
Teraz będę miał złoty, pewnie będzie jeszcze lepszy.
My preciousss...
Nie mogę się doczekać.
[%sig%]
|
|
|
ale to znaczy że wierzysz w moc piercienia? a komu ja mam wierzyć??
|
|
|
Ja nie wierzę, ja po prostu to czuję.
Ale ten piercień uzależnia, kiedy gdy wychodziłem z domu i zapomniałem go założyć, to cały dzień mi czego brakowało.
Jak masz Joasiu wštpliwoci, to najlepiej sama sprawd.
[%sig%]
|
|
|
Jesli ktos ma porblemy z bolem glowy lub ma nawet migrene polecam pierscien! Az nie do wiary jaka moc ma taki kawalek srebra! Mialam straszne ataki migreny... absolutnie nic nie pomagalo. Mam pierscien i bole glowy prawie calkiem ustapily!!! Moj tata tez mial migrene... nosi naszyjnik z pierscieniem... i nareszcie mogl odstawic tabletki na bole glowy, ktore bral prawie dziennie. Dodac musze, ze pierscien (i kazdy inny amulet) musi sie do wlasciciela "przyzwyczaic". Trwa to kilku tygodni zanim talizman zaczyna dzialac.
Jesli ktos ma kamienie... pamietajcie o tym by nie zamykac ich gdzies w szufladach... Staly kontakt jest bardzo wazny!
|
|
|
znam pelno ludzi ktorzy go nosza i wcale nie sa od zla odizolowani
|
|
|
heee? a kto tu mowi od izolacji od zla??? Chyba nie myslisz ze noszac pierscien staje sie ktos niesmiertelny lub swiety???!!!
Pisze jak jest... nie mam migreny!!!! Dla mnie to super!!! Bole glowy sa ochydne... i jesli miewa sie je czesto ma sie rownie czesto spierniczony dzien... lub weekend lub nawet urlop! Od czasu kiedy mam pierscien... mam weekend i urlop... jestem zdrowa!!! Kto ma migrene to wie co to za ulga!!!!
|
|
|
Mnie od kilku lat ani razu nie bolała głowa, ale na to, że ma to zwišzek z piercieniem nie wpadłem.
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 86 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |