| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Kiedy nastąpi koniec świata??? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505 |
|
Słyszałam wiele teorii na ten temat. Jedna głosi, że świat zginie, gdy umrze papież murzyn. Z tego, co wiem, po naszym papieżu Janie PawleII ma być jeszcze dwóch. Potem zabraknie miejsca w krypcie pogrzebowej(czy jakoś tak), gdzie chowa się papieży. Tak mniej więcej głosi przepowiednia Nostradamusa. A jakie jest wasze zdanie???
|
|
|
a co , meteror sam sobie spadnie??? czy może ktoś go nam ześle?? a możę Bóg sam do nas przyjdzie i zabierze tych którzy zasługują na to by póżniej być przy nim. ha?
|
|
|
a co meteor sam spadnie?? czy może ktoś go ześle.? A może Bog sam do nas przyjdzie
i zabierze tych którzy zasługują na to by później być przy nim. ha?
|
|
|
Wydaje mi sie ,ze kazdy człowiek zasługuje na to zeby dac mu szansę.To dlatego to wszystko tak się przeciąga.Papiez się za nas modli i Bóg Go wysłuchuje dojąc nam mozliwosc nawrócenia się.Kasa zadzi światem i dlatego cięzkoludziom zauważyc to co w życiu jest najważniejsze:miłośc do drugiego człowieka.
|
|
|
Sluchajcie! Dla Malachiasza, ktory byl mnichem, koniec swiata, to koniec KOSCIOLA...Rzymskiego.....
Moze sie okazac, ze Swiat bedzie sobie istnial dalej, tylko Kosciol bedzie inny.... Np bez papiezy....
|
|
|
I tak wlasnie bedzie.. jedak co do daty to nie jestem pewien. Bede wiedzial date, gdy zacznac naplywac odpowiedni znaki od Boga. Narazie wszystkie sa ostrzezeniem. Bez watpienia... ale nadchodzi cos nowego... czego do dnia dzisiejszego nie widzial organizm ludzki swym aparatem wzrokowym! Czuwajcie w nadzei na przyjscie... zmieniajcie sie na lepsze poki macie ku temu czas, wybaczcie wrogom, kochajcie ich, zrozumcie innych, czyncie jak chcielibyscie aby was kochano... przestrzegajcie 10 przykazan od Boga... jesli za duzo to dla was... to mozecie wybrac co bardzo pieknego i przyjemnego: MILOSC - w tym zawarte sa bowiem wszystkie przykazania!
Pozdrawiam bracia i siostry!
|
|
|
Koniec świata ma być w 2012r. kiedy to Nibiru przejdzie przez orbitę Ziemi i ziemia zmieni kierunek obrotu i się stopią czapy lodowe i wszystko zaleje i wszyscy potoniemy i wtedy przeżyje 1 % ludności a ci to będą mieszkać w Afryce i w 2029 w ziemie pieprznie meteoryt i oni wtedy chyba też poginą i już. Zrozumiane?
|
|
|
kiedy bedzie ten koniec bo ja i moj kolega nie mozemy sie juz doczekac????????? kto z was wie niech pisze
|
|
|
Koniec był przedwczoraj
nawet tvn podawało
Remigiusz prawda powiedz panom
powiedz
|
|
|
wielce świat nagrzeszył jeśli taki koniec świata go czeka...
:(((
|
|
|
Ja zanm bardzo dużo teori o końcu świata.Jak miałam 8 lat w radiu mówili że 2001 roku spadnie na nas kometa halleya ale i tak żyjemy .Mówią również że meteoryty kiedyś spadną i rozbiją ziemię na kawałki .Znam też historię że ma w srrdku ziemia wybuchnąć i rozpłynie się lawa i ziemia pogrąży się na miliardy kawałeczek.Ale jeszcze przecież lodowiec się roztapia i on też ma zalać ziemię!A czy tylko ciało niebieskie czyli my istniejemy na tym świecie na tej przestrzeni na galaktyce.Napewno jeszcze ludzie na innych galaktykach istnieją przecież my jedni w całym wszechświecie?
|
|
|
Według Nostradamusa koniec ludzkosci nastapi gdy wlasnie zabraknie miejsca w krypcie papieskej a przeciez nostradamus nie klamał!!!
|
|
|
Moim zadniem koniec świata nastąpi gdy człowiem będzie tak rozwinięty technologicznie ze bedzie mógł przenieść się do boga. Tak gdzieś słyszałem...
|
|
|
Nie będzie konca swiata.... Niestety, klasówka niektórych nie ominie.... :)
Znajoma wyśniła Smierc Papieza na 5 kwietnia.
Co do Nostradamusa, to pamietajcie, ze gość uzywal podwójnego szyfru i mozna go odczytac tylko post factum.....
Zresztą przedstawial zawsze 2 wesje.
Pesymistyczną i ..... bardzo pesymistyczną.....
Nie, zartuję. Pesymistyczną i optymistyczną....... :)
|
|
|
The End
Z tysięcy gardeł,
Krzyk się dobył przerażenia:
"Boże, nie!!!"
"Boże, za co?!"
Koniec świata,
Wśród betonowych wzgórz, świątyń pohańbienia.
Człowiek, człowieka
Zabił!!!
I zabijać będzie!
Skazując samego siebie,
Na cierpienie.
Śmierć !
Śmierć !
Śmierć !
Śmierć !
Śmierć !
Śmierć !
Aż po sto jedenaście razy powtórzę!
Śmierć temu kto na to pozwolił...
Rzekł Bóg:
"Ja nikomu nie służę."
I z dziką satysfakcją dodał:
"Praca czyni wolnym..."
Zycie
Dopadli go sadyści...
Niby to ludzkie,
A nieludzkie...
Zmasakrowany kościotrup.
Wśród nieludzi, zdarzają się ludzie...
Mały płomyk nadziei,
W ciemności...
|
|
|
ki\oniec świata nastąpi jak zgaśnie słońce bądź nastąpi sąd boży!!!
|
|
|
Czy chodzi ci o Hiacynte,Łucje i Franciszka?? TYm co matka Boska objawiała się
co miesiąc? prosze o odpowiedź.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |