| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| modlitwa | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 61 |
|
Modlitwa jest czymś niezwykle ważnym. Wszyscy nam to powtarzają. To wspólny element wszystkich religii. Rozmowa pomiędzy Bogiem, a człowiekiem. Wbrew pozorom Wszechmogący słyszy każde nasze słowo, każdą naszą myśl. Myślicie, że nie odpowiada? Sromotnie się mylicie. Znaki, które napotykamy na swej drodze, np. czterolistna koniczyna, czy konik polny, to odpowiedź Stwórcy na nasze modlitwy. Czasami dzieje się tak, że los daje nam to, o co prosiliśmy w modlitwie, np. niezwykły zbieg okoliczności. Nie musicie korzystać z usług wróżbitów, typu Igor. Po co wam znać przyszłość? Tego, co się stanie nie można przepowiedzieć. Można to tylko odgadnąć. Jeśli zawczasu poznacie nadchodząca klęskę, będziecie niepotrzebnie cierpieć zbyt wcześnie. Jeśli coś pozytywnego ma się wydarzyć, czeka was miła niespodzianka. Po jaką więc cholerę bawicie się tarotem?? To nazywacie rozwojem duchowym? Wasz los spoczywa w waszych własnych rękach. Nie dajcie sobie wmówić, że przychodzi kiedyś taka chwila, kiedy zaczyna wami rządzić przeznaczenie. Jesteście słabi, uginając kark przed ślepym losem. Dopóki walczycie jesteście zwycięzcami, a każda porażka jest, wbrew pozorom, nauką na przyszłość
Bóg jest tak naprawdę duszą wszechświata, która wspiera wasze dążenia, pod warunkiem, że się nie poddajecie.
Wasza ideologia nakazuje bezwarunkowa miłość, tymczasem zioniecie nienawiścią do mnie. Czy to nie jest absurdalne?
|
|
|
|
|
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
|||
|
Gosiu :)
"Nowinki techniczne" to raczej do innego wątku :)...
|
|
|
Też nie wiem dlaczego jak otwieram lodówkę to mam tam światło
nigdy mnie to nie dziwiło
ale teraz jak Gośka zwróciła na to uwagę to staje sie to podejrzane
jeszcze nie wiem o co ale jak się dowiem.....
|
|
|
|||
|
Gosiaczku -
dziękuję. :) Odwróciłaś ich uwagę od głupotek,które popisałam dla wygłupu. To taka domorosła filozofia. Nikt nie zauważył, co ja tam...
Wszyscy się skupili na tobie.
Wiesz, co fajna jesteś (z lodówką, czy bez... ) i już! :)
Masz poczucie humoru. Szkoda, że nie wszyscy rozumieją :)
A tak szczerze - jakby po kawałku tego zdania dało sie posklejać z innymi kawałkami, z wysnutych domysłów, to może wyszłoby coś całkiem innego. Może chciałaś właśnie coś innego napisać, ale niechcący się poplątało? :)
|
|
|
No jak to nie rozumiemy? Przecież Gosia prosto i jasno wyraziła problem :D
|
|
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
I jeszcze coś :)
|
|||
|
Zaufanie wynika zawsze ze zgrania sie i z oddania. W innym wypadku zaufania nie ma. Zaufania na 100% nie powinno byc nigdy, bo nigdy nie wiadomo, kiedy kto przestanie grac na tych samych falach. Trzeba wiec byc bardzo ostroznym w sferze zaufania, bo mozna na nim bardzo duzo stracic.
|
|
|
|||
|
To na pewno gazy z układu pokarmowego owego pingwina ;)
|
|
|
W niedziele rozmawialam z Ania. Troche sie posmialysmy, bo powiedziala mi, ze bardzo wyczulony wech. Trudno jej z tym wytrzymac, bo rozne bukiety zapachow ja bardzo draznia. HAARP moze zapach dublowac lub go wywolywac. Przez jakis czas Ryszard tak smierdzial po kazdej kapieli, ze mnie przewracalo. Niemniej jednak na zapachy trzeba zwracac uwage, bo to czesto wazny element naszej ochrony. Otworzylam we wtorek lodowke. Nachylilam sie, zeby siegnac mleko i poczulam gaz. Wychodzi na to, ze gazowali mi jedzenie w lodowce ! Jest to mozliwe, bo na falach mozna przenosic gaz, wode i drobiny. Fale do lodowki moga sie dostawac po kablach do swiatelka w srodku. Pierwszy raz sie z tym spotkalam, ale zdalam sobie sprawe z tego, ze jedzenie w lodowce mozna gazowac smiercionosnym gazem. Trzeba wiec zwracac uwage na to, co sie czuje.
Posluchaj tej kobiety, ktora zadzwonila po pomoc na policje. W zalaczniku przesylam Ci to samo nagranie co w ponizszym liku. Mam nadzieje, ze cos bedziesz mogla otworzyc :
http://patrz.pl/filmy/pole-magnetyczne-telefon-na-policje
|
|
|
|||||
|
Wiesz co wendol moze cie pozwać do sadu z kodeksu karnego z teki praw autorskich ,,usuwanie wpisów bez wiedzy autora'', ale jeśli mamy stwierdzoną niepoczytalność takiego autora by niekompromitował sam siebie w swojej nieświadomej niewiedzy:).
Jestem jak najbardziej za usuwaniem takich postów po jednym dniu od jego napisania zeby sie nie czuła i my nie czuli oszukani ze jesli ktos chce to czytać nie ma takiej możliwości (jesli szuka w takich tekstach pasji). Czasem pisze wronka z sensem ale to zadkośc może tak 30% z całości:)
pozdrawiam
|
|
|
Gosce poprawnie wychodzi co dziesiąta myśl wbrew może zamówieniom od sponsorów.
Ale z drugiej strony jak można płacić dobrze za takie nonsensy,
myślę że Gośka po prostu dostaje kiepską kasę za te swoje produkcje.
Dokładnie jak pytał wojownik nieprawdy czy nie można się poprawiać w kolejnej reinkarnacji.
Absurdalnie głupich to i źli nie potrzebują.
Po prostu są od czarnej roboty a potem na śmietnik.
|
|
|
Z detektorem utrafiłeś świetnie :)
Ja jestem za pozostawieniem wpisów ale kasowaniem wątków które Wrona tworzy w takim duchu jak te ostatnie.
Nie dotyczy to zresztą wyłącznie wątków Wrony,ale i takich które są pisane tylko po o by zwrócić na siebię uwagę.
Proponowałbym likwidować je gdy conajmniej trzy osoby tak uznają bez braku niczyjego sprzeciwu.
Chyba ze autor wątku obroni swoje zdanie ;)
Niestety minus jest taki ze pracą tą mógłbyś się zająć tylko Ty, Darek, a więc Ty masz pierwszeństwo głosu w tej sprawie ;)
|
|
|
Gosiu, rzeczywiście myślałam, że żartujesz. :) Kilka razy w taki sposób odwracałaś uwagę rozmóców od tego, co napisałam (np. dotyczyło kiedyś wojownikaprawdy).
Po tym, co dalej napisałaś, myślę, że masz jakąś fobię.
Gaz mógł przez podmuch powietrza dotrzeć od okolic lodówki i to cię mogło nastraszyć. Może nie dokręciłaś, albo od momentu odkręcenia do podpalenia minęło kilka sekund i to wystarczyło, żeby gaz dotarł do ciebie, gdy byłaś przy lodówce.
Ja w takich nietypowych przypadkach raczej sprawdzam, czy wszystko jest szczelne, pozakręcane, czy coś się nie zepsuło.
Może i ty też tak powinnaś zacząć robić, zamiast wpadać w panikę. Gosiu, naprawdę nie wszystko, co cię dopada to HAARP. Rozglądaj się dookoła i kontroluj otoczenie, bo ze strachu jesteś coraz bardziej znerwicowana i zestresowana. :)
|
|
|
|||
|
Mam nadzieję, że wiecie, co mam na myśli. :)
Moim zdaniem Gosia potrzebuje pomocy. A my? Dostajemy sygnały, że coś z nią nie tak i zamiast coś z tym zrobić - naśmiewamy się z niej.
Dla mnie jest jak zagubione dziecko, które nie może się pozbierać i boi się wszystkiego, co je otacza. Nasza Gochna ma takie okresy, kiedy "to" się nasila.
Wszyscy zauważyliśmy, że potrafii pisać sensowne rzeczy. Dajmy jej może szansę.
Moja propozycja:
przy tego typu sytuacjach niech się wypowie kilka osób pod jej adresem, a po dwóch dniach niech wszystko zniknie, żeby nie zaśmiecało forum (gosine fantazje + komentarze).
Inne rozwiązanie - niech Darek przenosi do odpowiedniego wątku to, co nie pasuje gdzie indziej. Już tak było i może pozostać nadal. W razie jakich kolwiek protestów ze strony Gosi poprę cię Darku i postaram się, żebyś sam z tym problemem nie został.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 61 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |