| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| ŚWIAT 2005 Przepowiednie!!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
|
Witam serdecznie i Zapraszam !!! Mam Nadzieję że pojawią się osoby które Jasnowidzą , podróżują poza ciałem , korzystają z Tarota ...itp.
Jak wielu wie zaczęły się Zmiany już wiele lat wcześniej , jednakże Teraz ukazały że Naprawdę to co było mówione Przed , Teraz się wypełnia . Wspomnę iż wcześniej odkrywałem swe wizje , sny , i przeczucia które się ziściły w rzeczywistości fizycznej . Najwiękse sukcesy jakimi mogę się pochwalić to Wyliczenie dokładnej daty ataku usa na irag w 2003 roku oraz grożby Korei północnej wymierzonej w kierunku usa , i możliwych konsekwencjach dalszego scenariuszu na wypadek takiego zdarzenia . Na Szczęście zakończyło się wówczas na Grożbach Korei , i na tym zatrzymało . Ale nie to chciałem tu Zaznaczyć . Parę dni temu rozłożyłem karty na Świat w tym roku - 2005 . Wielu mnie prosiło bym tak uczynił , zaglądając w Arkana Tarota . Poniżej przedstawiam co mianowicie Ujrzałem .... .
|
|
|
"wszelkie Nowe oszustwa oraz przekręty zaczną wychodzić na świało dzienne . Głównie w Związku z Opieką i Zdrowiem" ---- Przekręt ze Zdrowiem ---
Resort zdrowia proponuje kontrowersyjne zmiany w ustawie o przeciwdziałaniu narkomanii / arch. RMF
Opozycja Przekonuje , że zniesienie tego zapisu, zwłaszcza jeśli dotyczyłoby także tzw. twardych narkotyków, posłużyłoby tylko promocji narkomanii i byłoby wodą na młyn dla drobnych dilerów, którzy przyłapani z narkotykami zawsze będą mogli powiedzieć, że mają je na własny użytek. Poza tym wskazuje się, że trudno będzie określić, co to jest "niewielka ilość narkotyków.
Pozdrawiam !!!!
|
|
|
Aurelli, czy mógłbyś zobaczyć, jaka jest przewidziana przyszłość w obliczu kataklizmu dla naszego Narodu ....
|
|
|
Avantee gdy znajdę trochę Czasu zajrzę w Karty , na razie mam przed sobą podróż kolejną oraz Kurs Gateway Experience którego się podjąłem .. wreście od początku .. do końca . Podróż jest związana z Tarotem , a więc staram się ograniczyć energie gdyż mam przed sobą jednorazowo 3 klientki bardzo wymagające hehe żartuje ;) oczywiście zrobię to tylko nie obiecuję w jakim czasie . Pozdrawiam Ciepło :)
|
|
|
Wczoraj media informowały, że na Jamajce spadł śnieg pierwszy raz od kilkudziesięciu lat, natomiast dziś media się rozpisują na temat groźnej grypy, która może pochłonąć nawet miliony ofiar.
Zmiany klimatyczne, które są obecne teraz na Jamajce są zawarte w przepowiedni: "Zaczną się wahania Temperatur , skoki i zmiany klimatu zaczną znów dawać nam odczuwać..." , w tej przepowiedni jest również zdanie o epidemii, a raczej o oddaleniu groźby tej epidemii (przypuszczalnie chodzi o tą grypę, jest o niej opisane na pierwszej stronie na portalu "onet.pl") "Epidemia powstrzymana , a raczej jej grożba" - tak brzmią słowa Aurella.
Qrna, wszystko się zgadza !!!
Pozdro
Avantee
|
|
|
Pozdrowienia dla Aurela oraz pozostałych uczestników "czatu" !
Zacznę od tego, iż jeśliby podsumować wszystkie przepowiednie i wyciągnąć z nich średnią to DO ROKU +/- 2012 ZIEMIA PRZEJDZIE DO IV WYMIARU. Brzmi to fantastycznie ale wszystko wskazuje na to, iż tak właśnie będzie. Zanim jednak to nastąpi, czekają nas tak niezwykłe- spektakularne wydarzenia, iż opisywane tu przeloty olbrzymich statków w Indiach wydawać się będzie mało znaczącą historyjką. Przede wszystkim jeśli śledzicie strony internetowe i znacie angielski to pewnie już wiecie o obecności w naszym układzie słonecznym tzw. Planety X lub po prostu Nibiru !? Zmiany klimatyczne obserwowane na ziemi w ostatnich latach nie są spowodowane przez "efekt cieplarniany' ale przez obecnośc owej planety. W miarę jej przybliżania się do Ziemi zjawiska te i szereg innych - poważniejszych będą się nasilały, aż w pewnym momencie nastapią "trzy dni ciemności" - zjawisko dla półkuli północnej , podczas gdy półkula południowa bedzie miała 3 dni bez nocy z nieruchomo stojącym słońcem na nieboskłonie. Ale to nie będzie jeszcze najgorsze. Po tych trzech dniach słońce wzejdzie na pn-zach. Jakiś czas później - od 1 tygodnia do 2 -3 m-cy obroty ziemi zaczną spowalniać, aż nastąpi całkowite zatrzymanie rotacji ! Wówczas nastąpi przebiegunowanie. O skutkach wolę się nie rozpisywać. Powiem tylko tyle iż w przeciągu 2 lat woda (na skutek stopienia się biegunów) pokryje 3/4 pow. Polski tak, iż tylko rejony wyżynne ocaleją. Zanim woda ustąpi minie sporo czasu (proces formowania się czap lodowych nad nowymi biegunami w ok. Brazylii oraz na południe od Indii). Ci którzy ocaleją, których nie zabiją wcześniej kataklizmy, epidemie, konflikty zbrojne, znajdą się kilka lat później w IV WYMIARZE. Pomoc istot pozaziemskich będzie w tych trudnych chwilach postrzegane jako wybawienie
(biblijne "pochwycenie") ale nie obejmie ona wszystkich ale tylko tych o "czystych sercach i umysłach" ! Zanim to jednak nastąpi możemy być świadkami "wielkiego oszustwa" - czegoś w rodzaju oficjalnego lądowania obcych z ofertą pomocy. Skończyć się to może całkowitym podporządkowaniem ludzi przy użyciu chipów. Te małe urządzenia wielkości 0,3 mm są już produkowane przez 2 wielkie koncerny m.in Toshibę. Będą na razie umieszczane w produktach przemysłowych pocz. od 2005 roku a potem także w produktach spożywczych ! Następnie program obejmie również ludzi i wówczas "nikt nie będzie mógł kupić ani sprzedać, kto nie będzie nosił znamienia bestii na ręce lub na czole" - tak jak mówi Biblia.
Czy wystarczy !?
To i tak tylko ogólny zarys wydarzeń. Gdybyście poznali całość bez odpowiedniego przygotowania nie wytrzymalibyście !!!
Dobrze jest wiedzieć o pewnych niebezpieczeństwach czekających na nas w przyszłości - można się od nich ustrzec a także przestrzec swoich bliskich i innych ludzi.
Jedyne 100% zabezpieczenie to BYĆ DOBRYM CZŁOWIEKIEM I KOCHAĆ INNYCH LUDZI ! Wierzcie mi, ja nie znam innego lepszego.
Moje kontakty z "obcymi" przebiegają od wczesnego dzieciństwa. W ostatnich latach mam sporo "proroczych" snów. Wiem jak Ziemia będzie wyglądać w IV wymiarze. Będzie to jednak miejsce tylko dla DOBRYCH !!!
Widziałem obrazy kataklizmów czekających nas w przyszłości, widziałem też sceny z "ewakuacji" tuż przed końcowymi wydarzeniami.
Aureliusz jest nieprzeciętnym człowiekiem. Ma głebokie wejrzenie w naturę rzeczywistości. Znamy się a Jego prognozy sprawdzają się - tyle mogę Wam powiedzieć.
Pozdrawiam raz jeszcze wszystkich i przesyłam momo wszystko w Waszą stronę dużo ciepłych i optymistycznych myśli.
Adam
|
|
|
Aurell: !! moja dobra kolezanke z dzieckiem wlasnie rzucil maz (i zalamana jest) dla innej baby i ona jest szefem firmy i podrozuje po europie czesto, od niej zalezy zycie kilku ludzi bo zatrudnia paru i oni maja za co zyc, ja niechcem zeby jej sie cos stalo a cos czuje ze bedzie ciezko w tym polroczu, mozesz mi powiedziec kiedy ona ma siedziec w domu ?? zeby nie wpadla w ten karambol, czy jakis zamach terrorystyczny czy jaki inny kataklizm ?????????
Pozdrawiam
|
|
|
myślimy że wszyscy jesteście w błędzie!!Czytaliście wogóle ostatnio gazety???!!!!Uważamy że twoje przepowiednie są do kitu!!odrazu widać że za dużo rzeczy stanie się na raz!!!
|
|
|
Aurel wlasnie sie dowiedzialem ze rodzice mojej kolezanki 2 sie rozwiedli wlasnie ojojoj biada nam !! a jej kolezanka ma sprawe rozwodowa !!!
Siostry - precz niewierne !!
|
|
|
"Aurell"Aurelian Łasasowski - Tarot to Szatan. Kolego wszystko co przepowiedziałeś to bzdury.
Jeżeli ktoś przepowiada złe rzeczy jest wspierany przez zło.
Nie słuchajcie go.
|
|
|
Wy glupi niewierni idioci !! nie rozumeicie ze Aurel przepowiada nowy piekny poczatek ludzkosci ?? !! a nie jakis kataklizm, myslicie ze ten zydowski system co jest teraz jest super ?? to sie musi skonczyc, ludzie musza sie odnowic duchowo i Aurel to przepowiada slepaki !
|
|
|
Aurell to zacny człowiek, ma swoje wady i zalety jak każdy z nas. Najwiekszą zaletą Aurella są podróże TAM/POZA, a wadą, że czasem się zapomina i baluje hehe :) ale to są drobnostki. Umie naprawdę sporo, ma swoją wiedzę i umie z niej korzystać. Karty Tarota są dla niego tym, czym dla nas jest umycie zębów. One są z nim za pan brat. Nieraz długo z nim rozmawiam i się dogadujemy. Z pewnych względów nie napiszę o czym mówimy między sobą, bo ludzie nie są przygotowani na przyjęcie Słowa :). Przepowiednie mają to do siebie, że WARTO JE ZNAĆ, ALE NIE TRZEBA W NIE WIERZYĆ. Macie takie prawo. Moim zdaniem i nie tylko moim, znając przepowiednie, wizje i proroctwa, można dzięki nim zmienić przyszłość, że niekoniecznie musi być tak, jak nam ktoś powiedział, że ujrzał dany, jeden z wielu obrazów przyszłych zdarzeń. Wiele zależy od ludzi, od ich czynów. Stan obecnego świata nie jest harmonijny i to trzeba mieć na uwadze. Ta gdzie nie ma harmonii, tam nie ma szczęśliwości i zgodnego współżycia w grupie. Tam gdzie panuje dysharnonia tam są wojny, kradzieże, rozboje, wypadki, patrzenie ludziom w kieszenie, podgladanie i inne objawy społeczne. Wiele też zależy od grupowego rozumienia i grupowej świadomości. Można również przytoczyć nauki o rozdzieleniu i jedności. To są przeciwstawne filozofie bytu. Podobnie jest z filozofią Służenia Sobie oraz Służenia Innym. Przemyślcie jaka filozofia panuje na Ziemi i kto ją tutaj zaszczepił. Ja to wiem. Są to Istoty zwane Gadami czy też Jaszczurami. Mozna ich też nazwać Istotami Ciemności. Kim innym zaś są Istoty Świetlne czy Niosące Światło. Ale nie chcę tutaj niczego więcej wartościować. Obecna sytuacja na Ziemi wymaga przywrócenia Dawnego Porządku i taki też jest obecnie Pierwszorzędny plan rozwoju dla Matki Ziemii.
|
|
|
Hym.. c zy wart o mówić cokolwiek ... chyba Nie!!! Dziękuję za Miłe komentarze i Naprawdę Dziękuję!!! Strumyk - Dawid R. - Adam - Robot ... . DZIĘKUJĘ!!! a reszta niech sie wypowie - jeśli slpa i ślpą chce pozostać - Amen!!
|
|
|
Nie zniechecaj sie Aurell, niektorzy na tym forum naduzywaja wulgaryzmow itp, nie wnosza nic ciekawego w sprawie. W kazdym badz razie zgadzam sie z tym ze warto znac rozne proroctwa i przepowiednie, niekoniecznie trzeba w nie wierzyc. Czytalem sporo roznych przepowiedni roznych autorow, faktem ze wiekszasc z nich sie nie sprawdzila, ale czasem mozna wyciagnac jakis wspolny trend porownojac przepowiednie roznych autorow, ktorzy np przewiduja jakies wydarzenie w okreslonym okresie. Szczegolnie tutaj w USA przepowiedni jest dostatek!! Niemniej jednak czekam na kolejne przepowiednie czy trendy - Aurell.
|
|
|
Ja mam takie pytanie,bardzo zaciekawił mnie Pana artykuł i mam kilka pytan na ktore mam nadzieje,ze dostane odpowiedz:) Jesli jest taka mozliwosc prosze powiedziec,co sie moze wydarzyc według Pana w 2005r,albo co z kończącym sie kalendarzem majów w 2012r?? Przeciez napewno nikt z nas nie chce umrzec:/ czy zakonczenie tego kalendarza oznacza koniec swiata??czytałam ,ze to jest przejscie ziemi w 4wymiar,gdzie wszytsko bedzie lepsze i bez manipulacji,nienawisci??Czy to prawda??Jaki wtedy bedzie swiat??Nie mam dostepu do azdych zrodeł a bardzo mnei ciekawi ten temat.Prosze o odpowiedz
|
|
|
w Tym roku 2005 - "7" ... Następuje Wielki Bieg ku Przeznaczeniu . Rok ten wniesie wiele i wiele zabierze , by zrobić miejsce Nowemu które nadejdzie za "7" lat . Ogólnie nie wiem Jak to będzie ;) Kasiu na 100% . To co mówię o Przyszłości jest wyłącznie Teoretycznym założeniem tego co Widzę opartym na obserwacji Znaków i ogólnym obrazie Świata . Złożoność znaków daje duże pole do manewrów . Ja staram się to łączyć , odkrywać . Nie wszystko się Wypełniło co mówiłem w przeszłości , a więc nie mogę powiedzieć że Wszystko co Tu
Umieściłem się Wypełni . Wracając do pytania jakie zadałaś Kasiu .. rok 2012 będzie wg. mnie Czasem wejścia w Nową Erę pozbawioną Zła , z nową Świadomością , i nowymi narzędziami jakie otrzyma ludzkość w kontynuowaniu Przeznaczenia . Na Ziemię zejdzie Potężna Energia , Ta Energia to MIŁOŚĆ BOGA . W tym Wielkim Spektaktlu i Wydarzeniu uczestniczyć będą Potężne Istoty które brały udział w tworzeniu Nas , i naszej Planety na Początku . DNA - to zapis Części ich kodu - " Pijcie moją krew , teraz , i Zawsze , i na Wieki Wieków .." . 2012 będzie wyglądał dokładnie tak , jak opisał go Bruce Moen w swej książce - "Podróż do Życia po Śmierci" . Co ciekawe , On np. nie wiedział o Majach i Tzolkin . Nie Będzie Końca Świata .. nastanie Nowa Era .. Załanczam To Co Doświadczyłem , w innym Wymiarze i to co mi zostało objawione :
TAJEMNICA RĘKOPISU i UKRYTE MIASTO”
Sen zaczął się w Niewielkim miasteczku położonym wokół gór , w dolinie . Piękne średnie miasteczko , nie wiem dlaczego w nim się znalazłem . Pamiętam że przybyłem do niego w Celu Odkrycia Tajemnicy .. tylko tyle wiedziałem na początku . Znalazłem się w jednym z Budynków których było parę w tym miasteczku . Tam szzbierali się ludzie i miejscowa ludność . Stałem przy wejściu patrząc się na ludzi .. z kimś rozmawiałem o samochodzie . Prosiłem jakąś osobę ( nie pamiętam płci) , o Pomoc . I wtedy pojawiła się piękna kobieta wyglądem przypominająca 20 letnią dziewczynę . Kiwnęła do mnie ręką .. podszedłem .
„Pan chce dostać się Poza miasto Słyszałam , mogę panu pomóc właśnie wybieram się w tamtą stronę”
Wsiadłem do jej samochodu i pojechaliśmy kawałek poza miasto . Zatrzymała się przed mostem . Wysiadała i powiedziała „Proszę za Mną , to tędy Pokaże Panu”..
Zeszliśmy z pagórka obok mostu .. to był Wiadukt ( Dziwne!!!) . Gdy Znalazłem się pod mostem , Wiaduktem .. nastąpił przeskok .
KLIK.
Jestem Sam na pagórkowatym wzgórzu . Piękne Miejsce . Widzę z niego w oddali miasteczko z którego dotarłem tutaj ! . Patrzę się na Chmury . Niebo jest Piękne . Powala swoim Obrazem . Chmury zaczynają się formować jak do Deszczu , burzy . Rozglądam się za schronieniem i dostrzegam wcześniej nie widoczną Latarnię a za nią Pasmo Gór . W moją stronę kroczy swobodnym krokiem Starszy męszczyna , wygląda na Badacza , Naukowca . Witam się z nim . A on mówi „widzi pan te chmury , musimy się schronić” . Faktycznie Chmury zaczynają się Potęgować ..Kłębić w Większe Obłoki , są Sine , jak od bólu . Męszczyzna prowadzi mnie pod Wieżę. Jest Zamknięta . Zaczyna szukać jakiegoś innego do niej wejścia . Odkrywa Skrzynkę , tak jak takie na korki . W niej jest Broń i dziwny nabój . Mówi że sprawdzi czy faktycznie będzie Burza lub deszcz . Pokazuje mi dziwny pocisk . Tłumaczy że go wymyślił , by móc przewidywać zmiany pogodowe . Ładuje Broń i wystrzeliwuje w niebo . Pocisk w powietrzu zamienia się w Małą Kulę Energii która Wznosi się Dotykając prawie Kłębiastych Chmur .. po czym traci wysokość i swobodnie opada w dół przygasając .. tracąc energie . Męszczyzna zwraca się do mnie Twarzą i mówi „No i po Burzy , wiązka Energii wystrzelona blisko chmur nie wykryła Zaburzeń czy zmian pogodowych , teraz proszę za mną Panie Aurelianie”
Robi mi się Dziwnie .. zaczynam Staje się Świadomy .. myślę we śnie . Zastanawiam się ... o co tu chodzi , skąd zna moje imię . Nieważne podążam za nim . Nagle !!!
Dostrzegam schodząc z pagórka Część Piramidy , takiej jak w Egipcie . Niemożliwe skąd ona tu się znalazła , przecież tu są góry , przed chwilą widziałem latarnie . Patrzę się na Piramidę ... i dostrzegam Planetę NIBIRU .. Wyłania się zza czubka piramidy . Mówię to jemu .. on Tłumaczy że Zaczął się Proces Transformacji . Ale jeszcze nie Ostatecznej . I potwierdził , że to Planeta Nibiru i prawdziwa piramida a nie wytwór mej wyobraźni . Niebo na jej tle jest Piękne , Całe Czerwone miejscami przechodzące w róż i pomarańcz . Patrzę pod stopy .. stoję na podłożu z Marmuru , Płyty czyste niczym szkło , to chyba nie marmur .. dziwny materiał . Idziemy dalej i wtedy unoszę głowę . Przede mną Ukryte Miasto łączące Wszystkie Cywilizacje Gromadzące wszystkie Budowle które Uznawane są Za Dzieła i Skarby wszystkich kultur . Tłumaczy mi ... „Widzisz Coś czego inni mogliby ci pozazdrościć , a to dlatego ponieważ zostałeś Wybrany !!! by przekazać ludziom o miejscu na Ziemi które czeka na Wybranych . Tu w Przyszłości powstanie Nowa Cywilizacja która da początek Nowemu Życiu przebudzonemu ze Snu” . Wpadam w Szok ! Dlaczego Ja ?
Przecież nic wyjątkowego we mnie nie ma ?!!! . On prosi by szedł za nim dalej .. idziemy mijamy Budowle tj. jak w Meksyku , Egipcie , Peru , Indiach .. znam je doskonale . Patrząc się na nie .. widzę że Zostały Stworzone w Tym miejscu od niedawna . Faktycznie Wyczuwam mowę Tego Miejsca .. One Czekają na Nowych Ludzi , by móc zjednoczyć Wszystkie Religie i Cywilizacje . To mnie przerasta , czuję takie Emocje , Uniesienie ... idziemy dalej ... dochodzimy do Strumyka w którym płynie Czysta woda . Zatrzymujemy się przed pniem który jest przejściem na drugą stronę tego Strumienia . Mówię temu męszczyznie że znam to miejsce , ze kiedyś w nim tu byłem . On na to tak ..”wiem zaraz spotkasz się z kimś kogo dawno nie widziałeś”
KLIK..
Siedzę z męszczyzną którego nie wiem skąd ? !!! dobrze znam . Choć widzę go po raz pierwszy .. Siedzimy na tym pniu mocząc stopy w Czystym Górskim Strumieniu .
Opowiada mi – „Dawno się nie widzieliśmy Arielu .. w tym miejscu , nie wiem czy pamiętasz Został Odkryty Pierwszy Rękopis .. odkryta została pierwsza Tajemnica .. minęło od tamtej chwili sporo czasu” . Wskazuje mi na drugi brzeg .. widzę góry które otaczają piękne Rośliny nienaturalnej wielkości . tłumaczy mi że właśnie w tamtym miejscu rozpocząłem Wędrówkę ku Celowi . Mówi dalej a ja słucham go zza partym Tchem „Wiesz Dlaczego Tu Jesteś Teraz po raz kolejny ?” . Odpowiadam
„By Coś Odkryć Poznać prawdę odkrywając to coś” . On – „Tak”!!!
Mówi dalej – „By odkryć Ostatnią Tajemnicę przed Ludźmi , masz im dużo mówić o tym co widzisz , dzięki temu przybliżasz ich ku Prawdzie którą Ty już Poznałeś. Teraz Odkryjesz Ostatnią Tajemnicę , i będziesz Wolny jak to miejsce w którym się znaleźliśmy” . Pamiętam że potem żartowaliśmy . Był Sympatyczny i Miły jak mało kto . Czułem że jest Mi Bardzo Blisko , tylko nie wiem skąd ?!!! .
KLIK... Pożegnałem się z nim i przewodnikiem który mnie doprowadził do tego miejsca .. przekroczyłem Strumień wchodząc w Dolinę otoczoną górami pośród której rosły Wspaniałe Rośliny .Obudziłem się ...
Pozdrawiam!!!:)
|
|
|
ciekawy sen. Ale ja także miałem ciekawy sen. Z tego co zapamietałem to stałem patrząc przez okno w moim pokoju na ulicę. Naglę z nikąd pojawiła się fala wody zalewając całą tą ulicę. Póżniej ponownie patrząc przez to okno ujrzałem piekną dziewczynę, która rozmawiając z moim dziadkiem pytała sie o mnie. Gdy wyszłem przed furtkę, Ona powiedziała mi, że jest tu wraz ze swoją siostrą i chcą mnie zabrać w pewne miejsce (chyba gdzieś do Izraela), gdzie ludzie wybrani będą się chronić przed plagami, które zniszczą pozostałych ludzi, i wogóle zło. Powiedziały mi też, że zwiastuny plag biblijnych rozpoczęły się pod koniec 2004 roku, ale przed tym trzęsieniem ziemi i tsunami.
Z tego co pamiętam to się nie zgodziłem, lecz nie pamiętam dlaczego. Owa dziewczyna wraz ze swoja siostrą w smutku się odwróciły, coś do nich powiedziałem, ale nie wiem co.
Niektóre moję sny się sprawdzają. Ja więże Arielu w apokalipsę biblijną i żadną inną. Ty i inni tobie podobni wierzą, że w 2012 roku nastąpi zniszczenie. Ale jakie?: zmiana biegunów, super trzęsienie ziemi. W Biblii jest napisane ze chwili przybycia Chrystusa. przez całą Ziemię przetoczy się fala ognia, która zabije nie wierzących i skuje diabła wraz z jego upadłymi aniołkami na tej spalonej ziemi. Ale nim to nastąpi na Ziemi powinni sie pojawić świadkowie, którzy będą obwieszczać całemu światu nadejście panowania Jezusa Chrystusa.
Ja nie będę zmieniał twoich poglądów dotyczących przyszłości. Wierzę, że przyszłość zależy od nas i jeżeli tego bardzo będziemy pragneli to ją zmienimy. I jeszcze jedno w Biblii zabawy w tarota i temu podobne są zabronione. Prawdziwi wierzący o tym wiedzą. Inni robią co chcą.
|
|
|
Luz blues.... to mi daje nadzieje, niedlugo bede juz mieszkal pod mostem na skutek problemow z dostosowaniem sie do tego zydowskiego swiata, ale na cale szczescien ei dlugo to ebdzie trwalo, nadchodzi nowa przyszlosc :-)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |