| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Fakty i Mity, a dzieło szatana | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 71 |
|
Witam,
Zwracam się tu do ludzi naprawdę myślących i do tych, którzy są zainteresowani walką ze złem. Czasem trzeba przezwyciężyć zło wewnątrz siebie, a czasem na zewnątrz. Tym złem jest gazeta pod tytułem "Fakty i Mity". Bez wątpienia jest to dzieło szatana. Redaktorzy gazety nie liczą się z niczym i z nikim. Obrażają Kościół, obrażają Panienkę Przenajświętszą, obrażają Ojczyznę, naszego dzielnego prezydenta, który zginął w katastrofie lotniczej pod Smoleńskiem, a przez to wszystko obrażają Boga Wszechmogącego.
Ostrzegam: Ta gazeta jest niebezpieczna!!!! Diabły z tej gazety potrafią tylko obrażać i nic więcej. Wystarczy spojrzeć tylko na ich Bezczelność. Obrażają Ojca Tadeusza Rydzyka. Ta gazeta obraża moje uczucia religijne. W mojej miejscowości czyta ją tylko jedna rodzina. Nie wiem kto to dokładnie jest, ale jak tylko się dowiem powiadomię wszystkich mieszkańców wsi, by pokazali tym zarozumialcom, co spotyka tych, którzy występują przeciwko Bogu. Mam nadzieję, że moje dochodzenie nie potrwa długo.
Ta gazeta kłamie, mydli oczy. Na końcu tej gazety zawsze znajduje się komiks, w którym obrażani są nasi politycy i czołowi duchowni Katoliccy. Znajdują się tam też nieodpowiednie kawały o politykach i księżach.
Mam nadzieję, że nikt tego nie czytał. I słusznie. Pod żadnym pozorem nie czytajcie FiM. Ostrzegam po raz kolejny: Ta gazeta jest pisane pod natchnieniem nieczystych sił przez niewiernych i jest niebezpieczna!!
Jeżeli ktoś to jednak czytał niech podzieli się swoimi spostrzeżeniami. Może będzie dla niego ratunek ale uraz w mózgu pozostanie przez całe życie.
|
|
|
Kra kra...
A Tobie Wrona o co chodzi, bo czasami (raczej często) jak coś walniesz, to nie wiadomo...
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
|||
Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi... |
|
Ostatnimi czasy Fim znowu szykanowało Kościół i ojczyznę, powodując, że hordy nieczystych panoszą się po ulicach. Normalne logiczne argumenty do was nie docierają dlatego muszę polecić wam prawdziwą fachową literaturę tj
http://goscniedzielny.wiara.pl/?grupa=5&dzi=1104801337
poczytajcie to lepiej sobie,a od razu zrobi się wam jaśniej w głowach. Tam jest wszystko ładnie i logicznie i duchowo ujęte, więc nie mózgi wam od tego nie wyparują. Ale warunek jest jeden - musicie otworzyć swoje umysły na prawdę i na światło Ducha Świętego. A jak wam brakuje pieniędzy to zobaczcie to
http://www.niedziela.pl/
Poczytacie i wszystko zrozumiecie. Być może nawet zostaniecie nawróceni, bo moim zadaniem jest was nawrócić. Widzę w was potencjał na dobrych Katolików. Kościół Święty potrzebuje ludzi inteligentnych, więc kształćcie się, czytając tygodniki katolickie, bo podejrzewam, że nigdy takiego czegoś nie trzymaliście nawet w rękach. O Faktach i mitach zapomnijcie.
|
|
|
http://www.idziemy.com.pl/
I koniecznie przeczytajcie sobie, do czego może doprowadzić antyklerykalizm i opamiętajcie się!!!
|
|
|
|||||
|
|||
|
Ja jestem wzorowym Katolikiem. Tak mówi mój proboszcz. Nie chwaląc się jestem najgorliwszym Katolikiem w całej parafii.
|
|
|
|||
|
|||
|
Gościu dawno zaplątał się w swoich rojeniach.
Raz utrzymuje że mieszka na jakieś głębokiej "zapyziałej" wsi i tam egzystuje
a potem kiedyś już mu się śpieszy pod pałac prezydencki bronić krzyża.
Czy może tą głęboką wsią jest Warszawa,
tak też można patrzeć na świat.
Smaruje coś od rzeczy.
Czyli jego teksty służą zawracaniu nam czterech liter.
Jeżeli to ma być śmieszne dla kogoś i rozwijające to sobie może z nim dyskutować o głupotach.
|
|
|
W Warszawie mam brata i kuzynkę. Oni zawsze służą mi zakwaterowaniem.
|
|
|
jesteś pokrojem człowieka jak lopez
oskarżyć, wyprowadzić z równowagi wybitnym kretyństwem, wkurzyć i czerpać z tego enerdzaizer, to samo odbieram i od Ciebie i lopeza
jak dzieci-blizniaki, albo jeden i ten sam tylko nick inny
poza tym zakrawa to wszystko momentami o celowe działanie, taki koń trojański, blef, sprawdzanie
idiotyzm niczym na twarzy tego gościa od rękawków w ratownikach-dwie twarze i gra
dziwnym trafem też się dziś odezwał- znów z sarkazmem i jadem
na szczęście ostatnio jakoś ciężko wyprowadzić mnie z równowagi, mam nadzieje że te baraństwo i po innych spływa
|
|
|
Zabawne, jak "głód" wpływa na poziom desperacji w produkowaniu absurdalnych prowokacji ;)
|
|
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
Oj, Wojowniku, Wojowniku!
Uwielbiasz mącić, mieszać, podpuszczać. Zapominasz jednak o naukach Chrystusa: trzeba miłować bliżniego swego, jak siebie samego!
A ty, co? Plujesz, zioniesz nienawiścią, jesteś fanatykiem, a nie katolikiem. Dobrze ci radzę odczep się od nas z tymi swoimi prowokacjami, bo nikt nie będzie ci odpowiadał. I tylko tyle twojego będzie, co sobie popiszesz.
|
|||||||
|
Mówicie, że to co pisze nic was nie obchodzi. To jednak nieprawda. Skoro odpowiadacie mi w ten sposób znaczy, że prawda was zabolała i to mocno. Bo w głębi waszych serc wiecie, że mam rację.
|
|
|
A zresztą przeglądaliście pisma które wam poleciłem? Bo nie wydaje mi się. Tam jest wszystko ładnie i logicznie wytłumaczone, a szczególnie do czego może doprowadzić antyklerykalizm.
|
|
|
|||
|
|||
|
|||||
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 71 |