Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
sny...prorocze...dziwne...świadome
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 84

Sen...Przypomniał mi się sen, który śnił mi się ok. miesiąc wcześniej. Jestem w swoim domu, śpię. Pojawia się „istota”, która spokojnym, niskim, przyjaznym głosem zachęca mnie do tego żebym spróbował opuścić ciało. Czuję lęk, ale ciekawość i chęć doświadczenia OBE bierze górę nad obawami i zaczynam powoli opuszczać swoją „powłokę’’…Po chwili stoją obok swojego łóżka, ale widzę także siebie śpiącego. Bardzo dziwne uczucie, czuję się wolny spokojny a zarazem przerażony tym, co się stało. Nagle przez głowę przebiegła mi myśl, że nie powrócę do swojego ciała, zaczynam się coraz bardziej bać, i po chwili budzę się w świecie realnym.

mi też sie coś podobnego śniło tyle że ludzie byli w fabryce gdzie była taka maszyna która zabijała wszystkich !! Z tego co pamiętam to było tam pełno krwi. Gdy się obudziłam miałam dreszcze. To była prawdziwa ludzka rześ. Myśle że w rzeczywistości tak nigdy nie będzie. Nie przeżyła bym tego drugi raz !!!

też miałem sen o WTC,-był w przeddzień we śnie pomyslałem sobie że Chrystus nie podobny do tego ,którego sie przedstawia na obrazach,kiedy zobaczyłem w telewizji Ben Ladena w szacie -zrozumiałem że sen przedstawiał palące się miasto i Ben Ladena Albo sen- dotyczy upadku samolotu pasażerskiego o swicie w letni dzień w okolicach jeziora Błędno-[Zbąszyńskie]. śniło mi sie że po starcie z lotniska Babimost,samolot zawrócił ,lecz nie doleciał do lotniska ,sen wywarł na mnie ogromne wrażenie -był bardzo realistyczny Samolot pasażerski-lepiej by to był tylko [taki sen].

heheh...dzi[ mialem "proroczy sen zwizany z praca"PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

Nostradamusy?

sny prorocze to coś jakby przebicie, przeskoczenie iskry pomiędzy światami, wszystko dzieje się tu i teraz tylko w innym wymiarze czasowym, zakrzywienie czasoprzestrzeni wysyła informacje, które odbierane są przez ludzi całkiem podświadomie i odczytywane jako proroczy sen.

mi się śnią bardzo dziwne rzeczy: niebieskie latające kule, płacząca Madonna, jak jakiś człowiek mówi do mnie kiedy umrze (tfu tfu) Papież itp.

Hej ! Ja mam bardzo dziwny sen bo od ponad roku śni mi się (jakby to powiedzieć) MOJE MIASTO, tylko że to nie jest miejscowość w której mieszkam... Z każdym dniem odkrywam nowe miejsca.... Wszyscy mówią że skoro tak mi się śni to nie jest normalne...Z nocy na noc coraz lepiej orientuję się w "moim mieście"... nie wiem jeśli ktos z was może mi powiedziec co to może znaczyć proszę napisz... Pozdrawaim Monika

Ludzie czy ktoś z was miał sen proroczy??!! Bo mi sie śniło, że mój koelga m awypadek i umiera i po tygodniu patrze w nekrolog i "aaaaaa" miał wypadek i zmarł!! Ale nie widizlałam go długi czas wcześniej!! Dlaczego to mi sie przyśniło?!:(:(:( a potem dreczyły mnie sny, że sie cofam w czasie chce go ostrzec itp. i od ponad roku żyje z wyrzutami sumienia:(:( help!:*

Twój sen jest bardzo tajemniczy i coś w tym jest. Ja myśle ze to nie był jednak sen to mogło być prawdą, mogę się mylić. Twoja dusza mogła wyść z twojego ciala na chwilę. Moze to glupie ale to moze być realne. I to jest bardzo wyjątkowe i zaciekawiło mnie i by to zaciekawiło napewno jakiś specjalistów, ale nie zycze zeby siem tobo zajeli. TO JEST FASCYNUJĄCE

Czy to normalne że pierwszy świadomy sen ma kilka sekund?

Kto mi odpowie jak mam rozumieć mój sen? Œniło mi się, że œpię w łóżku z nosorożcem. Tak, z nosorożcem takim z Afryki. Œniło mi się, że kupiłem na targu z żonš nosorżca do domu, jak to zwykli ludzie kupować pieski czy kotki. WyobraŸcie sobie nosorżca człapišcego po Waszym dywanie... Zpod kołdry, którš okryty był nosorożec w pewnym momencie wyszły małe nosorożce, o dziwo wielkoœciš przypominały warchlaki (takie dziki małe). pozdrawiam P.S liczę na doœć szybkš odpowiedŸ któregoœ z forumowiczuy, bo sen ten spędza mi sen z powiek.

old spirit może będziesz tatusiem ;)))))

ale ja już nie chce... trójka dzieci zupełnie wystarczy...

Hey Wam! A mi kiedyœ się œnił obraz Matki Boskiej. Wyglšdał na bardzo stary (nie znam się na tym ale był jakby ze œredniowiecza); zrobiony był cały ze złota, a postać Matki Boskiej była doœć smutna. Jednak szczególnš uwagę zwróciłam na napis, znajdował się nad postaciš, ułożony był w łuk z wielkich złotych liter i brzmiał: WOLĘ WIĘCEJ TAFLI ANIŻELI JEDNĽ Dziwne, ale tak było. Niewiem co mógł by oznaczać ten napis. Sama czegoœ takiego bym nie wymyœliła. Próbowałam go jakoœ zinterpretować - jednak nic sensownego mi nie przychodziło do głowy. Może Wy macie jakieœ pomysły, co to może znaczyć...? Pozdrawiam...

Witam akto mi wyjaœni takie sny ; jestem człowiekiem co mam sny bardzo rzadko np ten jeden sen mi sie spełnił to som te sny kiedys 2 lata temu miałem dziwny sen byłem kiedys na podwurku i patrzałem w niebo i zauważyłem jakież wytršczenie z osi planet i widziałem ze jakaœ planeta robi sie coraz wieksza i jest bliżej ziemi i nagle ukazała sie jakas ina na przeciw jej jakby sie przyciagali i nagle zauważyłem że naziemie spadajom płomienie tak jak metoryty dos długo to trwało i potem była jakaœ pustka szaroœć duchowa i dlamnie to był zwykłu sen dopiero teraz sobie uswiadamiam jak słucham media idt co ma być . Acha miałem 1 rok temu sen tez dziwny ale prawdziwy snił mi sie kolega z pracy ktury jest kierowcom : sniło mi sie że zostawił gdzies audo słuzbowe a ono odjechało z górki i rombło w jakis budynek . jak nastepnego dnia powiedziałem to kolegom to œie troche smiali że kolega mi sie snił ale jak przysedł za 4 godziny telefon ze ten kolega miał wypadek i tza go scholowac to oni sie już nie smiali tylko bali sie mnie aby cos nie przniło mi sie onich : wogule ja snie bardzo żadko cosik w tym jest tylko wiem że człowiek niepotrafi wykożystac swych mozliwoœći razwinšc swego 6 zmysłu prosze o odp..

Tiger, to może być proroczy sen (nie daj Boże!). Nie tylko media czy jasnowidze o tym mówiš, dużo jest tego również w Ÿródłach starożytnych.

Byłem oststnio na pogrzebie, spałem w domu zmarłej osoby i 2 noce pod rzšd miałem ten sam sen. Stałem z dużš iloœciš osóbna wzgórzu i obserwowaliœmy księżyc który był w połowie przesłonięty Ziemiš, a z linia zacienienia w pewnym miejscu traciła kształt łuku - tak jakby był jeszcze jeden obiekt przysłaniajšcy księżyc. Po jakimœ czasie pojawił się "drugi księżyc", który œwiecił coraz mocniej i powiększał się. I budziłem się. Nie wierze że to sen proroczy, tylko wpływ tego że czytam takie rzeczy min. na tym forum.

heh a mi się ostatnio œniła kura palona żywcem na rożnie z twarzš Jezusa Chrystusa która darła się i wyła z bólu jednoczeœnie kręcšc się powoli na pręcie. heh wytłumaczy mi ktoœ ten sen? :)

chcę opisać wam mój dzisiejszy sen. w tym œnie znalazłem się w dziwnym miejscu wiem że na wprost mnie znajdowała się woda a za moimi plecami znajdowało œię parę domków i więcej nic wyglšdało to tak jak mała wysepka. znajdowało się tam parę nie znajomych ludzi. w tym miejscu w którym się znajdowałem wiedziałem że w mojej wyobrażni wylšdował statek kosmiczny. majšc w ręku jakšœ starš latarkę dawałem jakieœ znaki jak popadło nagle mnie coœ oœwieciło w głowie że muszę dawać sygnały œwietlne po trzy razy. zaczšłem się wpatrywać w niebo z wielkš dokładnoœciš . nagle zauważyłem na niebie jakieœ małe swiatła w kształcie trójkšta i zauważyłem że moja latarka słabo œwieci mimo tego dawałem wcišż po trzy znaki .nagle te małe œwatełka zaczęły się powiększać i nagle zobaczyłem spód statku który przemieœcił się w stronę wody i tam wylšdował.wyczekiwałem że ktoœ z tego statku wyjdzie.nagle otwarły się drzwi i ktoœ wyrzucił ponton na wodę.w szybkim ujęciu zauważyłem że ten ktoœ szedł z powrotem i znikł.wsiadłem do tego pontonu z wielkim strachem bo nie wiedziałem co mi tam grożi.udajšc się w stronę statku zapytałem się nieznajomego na tej wyspie czy jedzie ze mnš ale on był niezdycowany to odpowiedziałem mu ze spotkamy œię za pięćset lat. będšc blisko statku zauważyłem że inni też się kierujš.wszedłem do œrodka z wielkš ostrożnoœciš i strachem.będšc w œrodku zauważyłem trzech miłych wyglšdajšcych obcych mi postaci . postacie te nie byli podobni do nas ale miały miły wyglšd twarzy zapytałem się ich czy mogę widzieć się z ich szefem bo jestem z polski nagle taki mały około metra wzrostu skinšł do mnie rękš że mam iœć za nim więc się udałem za nim mijajšc pozostałych patrzšcych się miło.nagle zdecydowałem się jednemu podać rękę on również wycišgnšł do mnie swojš rękę i odczułem miłe uczucie spotkania trzeciego stopnia.idšc za tamtym obcym na spotkanie się z szefem zainteresowało mnie a raczej zawiodła struktura wnętrz jakš pokazujš w filmach s-f raczej to dla mnie wyglšdało jak struktura starodawna zrobiona z drzewopodobne wzory.obcy za którym szedłem zatrzymał się przed drzwiami tego szefa i przeszedł przez drzwi i ja w œnie również próbowałem przejœć przez te drzwi najpierw głowš i nic z tego pozostałem czekajšc przed drzwiami.drzwi te nie poœiadały klamki dlatego nie szło wejœć.czekałem doœćdługo na otwarcie drzwi które nikt nie otwierał. udałem się w lewo i zauważyłem prostokštne okno do którego podeszłem bo coœ mi nie odpowiadało przy zamknięciu okna.zastanawiało mnie że znajduje się w całkiem innym miejscu niż w statku kosmicznym.okno to nie miało zamknięcia hydraulicznego tylko stare zwykłe tak jak na zegarkach z branzolety.otwarłem te okno i zobaczyłem że znajduje się bardzo wysoko i przedemnš znajdowało się jakieœ miasto. w tym momencie przerwał mi się mój sen.proszę o komentarze i wypowiedzi na ten temat ===pozdrawiam tiger==

Ludzie dlaczego drecza was takie sny,gdzie wasza wiara?"...Ispelnia sie na nich proroctwo Izajasza,ktore powiada:Bedziecie stale sluchac,a nie bedziecie rozumieli;bedziecie ustawicznie patrzec,a nie ujrzycie.Albowiem otepialo serce tego ludu,uszy ich dotknela gluchota,oczy swe przymrozyli,zeby oczami nie widzieli ani uszami nie slyszeli,i sercem nie rozumieli i nie nawrocili sie,a Ja zebym ich nie uleczyl..."Zastanowcie sie dlaczego tak sie dzieje i postarajcie sie przywrocic spokojny sen,udreczonej duszy.Pozdrowienia,ewa.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 84
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.