| Orinoko: |
| pierwotnie kazdy organizm jest zenski |
pierwotnie każdy organizm jest nijaki
na jakim etapie powstaje płeć nikt się nie dowie ( równie dobrze może być zależne od plemnika, komórki jajowej czy pragnienia rodziców )
co fascynujące u nie których kobiet część odpowiedzialna za sikanie jest podobna do małego peniska :-)))))) a u facetów szef pod workiem na klejnoty :-)))) jak by ktoś w brzuchu zaszył to co nie potrzebne.
więc cała gama domysłów
| nicze: |
| Jedynym słusznym rozwiązaniem było by obojnactwo |
mechanizm w którym kształtuje się dna potomstwa bierze pod uwagę dna i męskiego i żeńskiego rodzica wybierając najlepsze cechy i próbując eliminować usterki genetyczne wtrącone choćby przez wirusy i bakterie ponad to w drodze ewolucji tam zachodzi próba kombinacji dla dobra ludzkości.
poza tym była by to chyba kara dla ludzkości
wśród owadów jest taka bakteria która przejęła te sprawy w swoje ręce i potrafi eliminować męskie osobniki jako zbędne przekształcając płeć nawet męskich dojrzałych osobników które urodziły się jako niezainfekowane
ta bakteria przejęła wszystko łącznie z walką o zdrowie i życie nosicieli z jednej strony huraaaa ale czy to nie taki obcy, kajdanki i realizacja czyjegoś planu
jesteśmy wolni i różnorodni i tak ma być w drodze do doskonałości
inaczej zatrzymamy się na jakimś poziomie
a dyskusja o wyższości jest zbędna i po prostu zła
nie stawiam kobiety ani wyżej ani niżej, feminizm nie powinien istnieć bo tym terminem zmanipulowano kobiety do pracy poza domem jakby w domu było im za mało lub to co się tam dzieje było nieważne lub mniej ważne, osobiście i pracuje i sprzątam i gotuje tak samo jak mój misiek- bywa ze ma przygotowany cały dzień łącznie z zakupami, jadę po nią do pracy, przywożę i w czasie gdy się ona kąpie robię jej herbatkie i przygrzewam obiad tylko dla niej bo sam już jadłem- lub mam dietę :-))) bo zima ciężka była :-)
jeśli ktoś popadł w jakieś stereotypy to po prostu był zmanipulowany czynnikami zewnętrznymi, osób 3 cich na koszt własnego rozwoju i cofa się do tyłu
nie dajcie sobie wmówić głupot nie ma lepszych i gorszych ważniejszych i mniej ważnych
auto nie pojedzie i bez silnika i bez koła mimo iż różnice pozornie w wyglądzie widać, kosztach i co tam jeszcze