Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
czy to będzie miłość
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 77

Czy my z Wojtkiem bedziemy jeszcze razem?Czy wróci do nas ta miłośc co nas łaczyła?

Czy znajdę tego jedynego czy sam się znajdzie jak ??? i gdzie czyli w jakim czasie i w którym miejscu ja 13.10.1987 Godzina 16:05 urodzin i waga:) Czy on się znajdzie czy ja Go znajdzie i Kiedy to będzie czy w tym Miesiącu czy nie tak to powiem Będzie starszy czy młodszy O de mnie Proszę o szczegóły każde Na prawdę Potrzebuję tej pomocy bo mój związek był 11 miesięczny Po za tym i tera 4 miechy sama już jestem :( moje ggg 2346505 mój email dorota.ulan@wp.pl Pomocy Pomocy :( Dorota ja :(

:)

1. nie pomogę ci w tej ważnej sprawie ale zato będę nie poważny, może nawet śmieszny, kto wie... 2.
Dorotka22lat:
Czy... jak ??? i gdzie ... w jakim czasie i w którym miejscu ...Czy ...czy ... Kiedy ... czy... czy ...czy ...
jedno jest pewne zaniżasz swój wiek 1987 to nie jest 22 lata. 3.
Dorotka22lat:
Po za tym i tera 4 miechy sama już jestem :( moje ggg 2346505 mój email dorota.ulan@wp.pl Pomocy Pomocy :( Dorota ja :(
Są tu na sali jacyś panowie? Kobieta jest w potrzebie. Pomożecie!!? Jak zawsze was pełno w każdym wątku tak tu jak ktoś ma problem to nikt nie pomoże! No co za ludzie! Nawet HARPem nikt nie raczy...

Smok:
jest pewne zaniżasz swój wiek 1987 to nie jest 22 lata.
o mamy Sherlocka Holmsa. Smoku czy nie jesteś zbyt drobiazgowy za parę lat też będzie miała nick Dorotka...... . Czy z każdym rokiem ma zmieniać. Załamie się dziewczyna, wiesz jak to często trzeba robić, co rok a to tak krótko.

...

.

To zależy ile lat liczy definicja pojęcia "zawsze".

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

Dorotka jak na te pytania dostaniesz odp to nie będzie frajdy!! a pozatym hmmm przyjdzie czas to sie znajdzie:P a pozatym 4miechy to nie tak dużo spoko nie żyjemy w średniowieczu i pod starą panne sie jeszcze nie kwalifikujesz:) zawsze wydawało mi sie że zawsze to do końco mojego czy tam czyjegoś życia:) no i jeszcze to drugie zawsze-do wtedy kiedy będzie sie chciało żeby zawsze trwało

no i smoku teoretycznie ma 22lata do 13.10:P

Smok:
Są tu na sali jacyś panowie? Kobieta jest w potrzebie. Pomożecie!!?
Pomożemy, jak jest pragnienie to i Sprite sie znajde mógłbym to być ja wielki wybawiciel, ale co to wieku dorotki to jestem jeszcze młokosem :)

Ocelot:
ale co to wieku dorotki to jestem jeszcze młokosem :)
Heh mi 7 lat brakuje to ja raczej nie pomogę ;p

Pozdrawiam wszystkich...!!!

a ja 10 za stary :-((( chyba że dorotka lubi takie DOJRZAŁE okazy

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

a mi do dorotki brakuje 2/3 latka ale wątpie rzeby lubiała młodszych od siebie:)

a więc moge mieć szanse w sporej derperacji...:-) więc dorotko, hm jestem szczupłym aktywnym wysportowanym do tego przystojnym gościem.... gdybyś miała chwile desperackiej tęsknoty do męskiej powiedzmy...istoty...chętnie służę pomocą....jak każdy gentelmen zreszto :-)

Dajmy dziewczynie spokój bo jak poczyta te wpisy to pomysli ze ma doczynienia z bandą pederastów. Ma dziewczyna wolną wole i wolny wybór :) oczywiscie gentelmen zawsze jest pomocny:P

uuuu to ja chyba w wieku jestem akuratnym:) tylko chyba płeć nie ta:P

motylku ostatnio to żaden problem :-) aby były chęci i... :-)

motylek:
tylko chyba płeć nie ta:P
"chyba"??? wiesz że w życiu tak jak ktoś kiedyś powiedział "wszystko się może zdarzyć!!!" nie no joke xD

no właśnie chęci raczej nie ma,a nawet napewno.. kiedyś sie całowałam z dziewczyną(ehhh te cielęce lata człowiek poddatny na podpuszczanie)i nie było tego dreszczyku emocji:D

Ale motylku sprawdziłaś i wiesz że to nie to co cie interesuje wiec nawet dobrze:)

Ja to nie mam zamiaru całować się z kolegą xD Wole dziewczyny na szczęście ;)

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 77
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.