| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| czy to będzie miłość | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 77 |
|
Czy my z Wojtkiem bedziemy jeszcze razem?Czy wróci do nas ta miłośc co nas łaczyła?
|
|
|
Czy znajdę tego jedynego czy sam się znajdzie jak ??? i gdzie czyli w jakim czasie i w którym miejscu ja 13.10.1987 Godzina 16:05 urodzin i waga:) Czy on się znajdzie czy ja Go znajdzie i Kiedy to będzie czy w tym Miesiącu czy nie tak to powiem Będzie starszy czy młodszy O de mnie Proszę o szczegóły każde Na prawdę Potrzebuję tej pomocy bo mój związek był 11 miesięczny Po za tym i tera 4 miechy sama już jestem :( moje ggg 2346505 mój email dorota.ulan@wp.pl Pomocy Pomocy :( Dorota ja :(
|
|
:) |
|
1. nie pomogę ci w tej ważnej sprawie ale zato będę nie poważny, może nawet śmieszny, kto wie...
2.
|
|||||
|
|||
|
To zależy ile lat liczy definicja pojęcia "zawsze".
|
|
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
Dorotka jak na te pytania dostaniesz odp to nie będzie frajdy!! a pozatym hmmm przyjdzie czas to sie znajdzie:P a pozatym 4miechy to nie tak dużo spoko nie żyjemy w średniowieczu i pod starą panne sie jeszcze nie kwalifikujesz:)
zawsze wydawało mi sie że zawsze to do końco mojego czy tam czyjegoś życia:) no i jeszcze to drugie zawsze-do wtedy kiedy będzie sie chciało żeby zawsze trwało
|
|
|
|||
|
|||
Pozdrawiam wszystkich...!!! |
|
a ja 10 za stary :-(((
chyba że dorotka lubi takie DOJRZAŁE okazy
|
|
Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi... |
|
a mi do dorotki brakuje 2/3 latka ale wątpie rzeby lubiała młodszych od siebie:)
|
|
|
a więc moge mieć szanse w sporej derperacji...:-)
więc dorotko, hm
jestem szczupłym aktywnym wysportowanym do tego przystojnym gościem.... gdybyś miała chwile desperackiej tęsknoty do męskiej powiedzmy...istoty...chętnie służę pomocą....jak każdy gentelmen zreszto :-)
|
|
|
Dajmy dziewczynie spokój bo jak poczyta te wpisy to pomysli ze ma doczynienia z bandą pederastów. Ma dziewczyna wolną wole i wolny wybór :)
oczywiscie gentelmen zawsze jest pomocny:P
|
|
|
uuuu to ja chyba w wieku jestem akuratnym:) tylko chyba płeć nie ta:P
|
|
|
motylku
ostatnio to żaden problem :-)
aby były chęci i... :-)
|
|
|
|||
|
no właśnie chęci raczej nie ma,a nawet napewno..
kiedyś sie całowałam z dziewczyną(ehhh te cielęce lata człowiek poddatny na podpuszczanie)i nie było tego dreszczyku emocji:D
|
|
|
Ale motylku sprawdziłaś i wiesz że to nie to co cie interesuje wiec nawet dobrze:)
|
|
|
Ja to nie mam zamiaru całować się z kolegą xD
Wole dziewczyny na szczęście ;)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 77 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |