Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Jakich zmian miżemy się spodziewać w 2012 roku.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 85

W zasadzie one zachodzą już teraz ale jeszcze powoli. Od grudnia 2012 do końca 2013 przyspieszą mocniej. Wzrośnie poziom natężenia , jasności energii jaka dociera do ziemi i to naprawdę dosyć znacznie. Po miedzy ziemią a słońcem jest jakby filtr ze złotej siatki i jego oczka już się powiększają przepuszczając coraz więcej światła a do 2013 roku będą miały około metra szerokości a teraz nie wiem czy maja pół tego. Dla tych ludzi którzy nadal będą utrzymywać czerń wokół siebie będą to ciężkie czasy. Widzieliśmy skupisko takich ludzi , gdy jeden z nich dostał udaru i był zabierany na noszach a takich sytuacji będzie wiele. Systemy energetyczne takich osób będą tak przeciążone że trudno to opisywać a nawet obserwować dlatego po przestaliśmy na tym jednym. Naprawdę ja daleki jestem od straszenia kogokolwiek ale nie wiem jak można tym ludziom pomóc. Gdy próbowałem niektórym z takich ludzi teraz coś delikatnie zasugerować to szybciutko mnie z tego wyleczyli a dużo czasu nie zostało aby się prze biegunować. Najlepszym znanym mi sposobem przygotowania się do zmian jest podnoszenie wibracji czakr korony i serca. Po 2013 natężenie poziomu światła przestanie tak szybko wzrastać i będzie rozciągnięte w czasie ale dalej będzie narastało przez wiele lat. Do 2012 r brakuje trzech lat i jest nadzieja że jeszcze wiele się może zmienić na lepsze ale o to powinniśmy się starać już teraz wszyscy, nie patrząc na innych i czekając aż się samo stanie. W zasadzie przyszłość nie jest zaprogramowana i można ją zmienić do puki nie zaistnieje. Dlatego część proroctw się nie sprawdza bo były pisane z poziomu dawnego czasu ale dzięki zmianom wprowadzonym np w obecnym stały się nie aktualne. Zaobserwowaliśmy wiele takich zmian w czasie podróży w obe do przyszłości. Jest coraz więcej danych na to że jakichś opisywanych przez jasnowidzów wojen możemy uniknąć. Czasem udaje się porozmawiać z którymś z jasnowidzów z przeszłości jeśli jest dostępny.

Każdy jest inny, nie widzę w tym nic złego :) Generalnie widzę to podobnie, ale zamiast przeznaczenia dostrzegam raczej jakąś formę modyfikowalnego determinizmu ;)

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

Olla:
widze potrzebe sexu. ;-)
Olla a podobno to faceci myślą tylko o jednym ;)

Smok:
Olla a podobno to faceci myślą tylko o jednym ;)
Każdy potrzebuje chwili albo odrobiny zbliżenia, bliskości:) więc LOVE all ;D trzeba o wszystkim pogadać w końcu

Ja np. bardzo lubię się przytulać (i nie musi to mieć związku z seksem) i jak poznam jakąś fajną dziewczynę (sympatyczną, dobrą, miłą), to tak bardzo... chciałbym się przytulić... I czasem tak nieśmiało podejdę i chociaż tak jakoś po plecach pogłaszczę :) Wielu ludzi nie rozumie czegoś takiego. Dziewczyna bywa zdziwiona, że się na nią patrzę i się dosłownie śmieję, więc muszę tłumaczyć, że się cieszę, że ją widzę i nie potrafię tego ukryć. Ludziska mają ogólnie problem z okazywaniem sobie sympatii, serdeczności itp... A ja bym chciał tyle milutkich istot przytulić...

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

to wendol masz coś podobnego co dziś mój kolega powiedział: ,,jak zobacze jakąś fajną dziewczyne to bede chciał sie do niej tak poprostu przytulić:)''.

Jak ja kogos polubie, to bardzo bym chciala dotknac jego reke. Wystepuje to u mnie jako dziki i lubiezny instynkt.

Jakich zmian miżemy się spodziewać w 2012 roku? KOLOSALNYCH !

Pajac

Ja jak kogoś polubie i z nim/nią pogadam czuje sie bardzo szcześliwy:) mi sie wydaje że nic sie nie stanie w tym 2012 ......bo nas już wcześniej nie bedzie i tyle:)

skoro jesteśmy przy tych tematach. Jak kogoś lubię to chce przebywać w jego towarzystwie i nie po to by z nim rozmawiać, choć najczęściej muszę bo tak nakazują zwyczaje czy etykieta, po prostu przebywać trwać. Mam bardzo bliskiego mi przyjaciela w którego towarzystwie robi mi się bardzo przyjemnie, pewnie że czasem bym chciał go przytulić ale wiecie, podteksty... pewnie prędzej by zaakceptował jak bym przytulał jego żonę ;)

Interesujcie sie przygotowaniami do Olimpiady w Londynie w 2012 roku i do EURO w tym samym roku. Obserwacja tych przygotowan pokaze nam, czy te sportowe zawody sie odbeda czy nie. Zostalo do nich 2,5 roku, a wszedzie wszystko jest w proszku. Mnie to wszystko wskazuje na to, ze jest szykowana jakas tragedia, ktora udaremni odbycie sie Olimpiady i EURO. Zainteresujcie sie tym sami i wyciagnijcie wnioski.

Przytulanie się i trzymanie za rękę powoduje wymianę energii. W dłoniach są czakry przez które bardzo dobrze można przyjmować i przesyłać energię co też często można zobaczyć u zakochanych gdy trzymają się za ręce. W ten sposób podaje się energię w czasie uzdrawiania. Miłość z wzajemnością jest wtedy gdy obie strony mają do zaoferowania coś co drugiej stronie sprawia przyjemność. Ale to nie jest takie proste , bo jeśli się kocha to się chce drugiej osobie przychylić nieba i wyzwala się energię radości szczęścia i to przynosi ukojenie zakochanym, czyli wymiana energii jest sprawą wtórna raczej ,przynajmniej w jakimś zakresie. Myślę że to działa w obie strony. Ale co by nie pisać to przyjemne.

No powiedzcie mi kto by si e nie lubił przytulać?? :):) Ale ja najbardziej lubie kiedy dziewczyna siedzi mi na kolanach i ja się trzymamy za ręce xD

Pozdrawiam wszystkich...!!!

a ta przyjemność to jest ogólnie z kontaktu z inną istotą ludzką czy tylko spodziewana ewentualna możliwość aktu seksualnego (innymi słowami - bzykanka)? to łatwo sprawdzić pomyśl, że zamiast dziewczyna wstawiasz słowo chłopak ;)

Ssaki w rozwoju wymagają kontaktu fizycznego. To tak jak robiono doświadczenia z małymi małpkami czy innymi jeszcze oseskami to takie młode potafi zejść jak się go nie przytula. Cóż miałem koleżankę która wręcz w dzieciństwie dostała z tego powodu zapaści. Intelektualnie była niezła poza tem do niczego. W pewnym wieku oczywiście częściej chodzi nam o kontakt seksualny. Ale czasem trzeba się zadowalać towarzyskim. Seks poza tym wnosi w nasz organizm energię. Usiłowanie spełnieniaw obrębie własnej płci jest tylko objawem zaburzenia popędu. To się wiąże z jakimiś róznymi problemami i dlatego związki homo są dla tych ludzi zdecydowanie kłopotliwe z różnych powodów o których nie musimy się wypowiadaći dociekać. Po prostu jak stwiedził jeden psychoterapeuta rodzice poszli ze sobą do łóżka nie bardzo pożądając siebie. On to starał się energetycznie odwrócić przy pomocy hipnozy właśnie cofając się po momentu poczęcia.

gdy zabieram swoje dzieci do siebie też zawsze się przytulają - starszy syn troszke mniej- jest już wstydliwy ( za to prowadzimy już w miare rozsądne rozmowy choć najczęściej o grach) ale młodszy lgnie jak do poduszki :-) to zawsze takie miłe człowiek czuje potrzebę i akceptacji i bycia potrzebnym kiedy stworzysz mu takie warunki dasz mu bastion z którego wyjrzy na świat i może być skuteczny jako człowiek czy idealista większość wypaczeń chorób skrzywień idiotyzmów i debilizmu to efekt wychowania byle jak-bo jak ma się wychować dziecko kiedy mamusia się bawi pije wudeczke a dziecko w wózeczku we własnych pieczących odchodach pozostawione i myśli że być może na zawsze płacze głodne kilka godzin aż w końcu z braku sił przestaje na drugi dzień już jest mu wszystko jedno i po kilku razach takich ekstremalnych w których poczuje się silnie zagrożone jest trwale upośledzone

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

astanawiałem się co by było gdyby dzisiaj był grudzień 2012r i np ilu z nas jest gotowych i na to co ta data niesie. Wychodzi że dziesięć procent by sobie z podwyższonymi wibracjami poradziło. Jest przymiarka że może się do tego przygotować siedemdziesiąt procent ludzi.Pozostaje niestety te 30. Ale jeśli ktoś się upiera przy niskich częstotliwościach to jego decyzja i jego konsekwencję.Chodzi mi o co innego niż statystyka.Otóż ważniejsza jest wiedza jak się oczyszczać i podnosić poziom światła czyli jak się przygotować i pomagać w tym całej populacji.Dobrze by było sobie i innym pomóc w tym, a sposobów jest wiele. Dekret fioletowego płomienia oczyszcza nas osobiście, medytacja a raczej błogosławieństwo dwóch serc budzi i rozświetla górne czakry zasila miłością błogosławiących jak i błogosławionych, bo robiąc coś ważnego dla wszystkich dostajemy potężna pomoc od Opiekunów-Aniołów. Jeśli robimy coś dla dobra siebie to nam zaraz pomagają do dziewięć razy silniej niż my sami sobie, przy pracy dla wszystkich ta pomoc jest do 200 razy pomnażana,a oprócz tego wspomagają nasz system energetyczny abyśmy to robili lepiej i łatwiej jakby z wdzięczności. Jeśli nic nie robimy to trudno jest pomagać w NIC NIE ROBIENIU. Nie da się.

przeznaczenie wiara cel jeśli będe mógł komuś pomóc- pomoge informacje dotyczące 2012 roku są ogulnie dostępne więc każdy może po nią sięgnąć i myśle że sama wiedza nie wystarczy bo nawet gdybyś arke zbudował jeśli masz nie przetrwać nic Ci nie pomoże a jeśli bedziesz miał żyć to choćbyś zwykłej deski się trzymał-przetrwasz po za tym myśle że czas zmian będzie wiązał się z wielkimi odczuciami i wielu będzie tak jak my szukać i próbować się ratować czas zmian- ludzie zobaczą siebie swoje czyny dopiero w obliczu zagrożenia jeśli dojdzie do jakiejś katastrofy to tak ma być i tak jak noe powiedział do swojej rodziny- tak i my możemy powiedzieć i dziś i w chwili kulminacyjnej- przeznaczenia nie zmienimy taki cel Boga jak widze dzisiejszy świat ludzi płytkich defraudujących cudze pieniądze żyjących ponad stan jak pasożyty integrujących się z systemem wyzysku i bezwartości prowadzących wojne o rope o dominacje czy fałszywe poglądy to nawet moje życie jest małą ceną za kolejną szanse dla świata czystego pełnego zrozumienia i wartości. To ci sami co drwili i wyszydzali z noego to że wiesz-znaczy że tak miało być to już wyciągnięta ręka w kierunku i Twojego i każdego z nas przetrwania każdy może się otworzyć zmienić każdy widze w inny sposób jest i ostrzeżony i innego ratunku i odpowiedzi szuka moje zdanie w tej kwesti jest takie że skoro nic innego nie odczuwam niż człowiek- tak się będe ratował szukajcie a znajdziecie myślę ludzie do tąd będą nękani i czyszczeni aż zrozumieją nie trudno te przesłanie zrozumieć w oparciu o przesłania i historyczne i biblijne celem jest świat na końcu każdej przepowiedni walka która się toczy to choć duża metafora- to właśnie walka z mityczną bestią- a wiele ma twarzy tylko mało kto to rozumie-te wiele twarzy to kapitalizm komsumpcjonizm wyzysk planety celowy głód i wyzysk ludzi wojna w imie fałszywych proroków ( w czym i nasze państwo już uczestniczy) manipulacja i PR i wiele innych-które możecie sobie dopisać.

niestety opera zamiast poprawić wstawia/ dubluje drugi tekst- sorki skasowałem

to samo :-)

W obecnej epoce rozgrywa się upadek globalnej cywilizacji i ponowne przebudzenie całkowicie nowej formy świadomości. Nic w waszej historii nie zapowiedziało tych wydarzeń. Na początku musicie przejść przez otchłanie piekieł - przez to, co jak się zdaje chce was zniszczyć i ograniczyć. Obecnie stoicie twarzą w twarz z tym, czego się boicie. Jeśli stwierdzicie, że pogrążyliście się we własnych lękach, zachowajcie obraz samych siebie jako zdrowych i szczęśliwych istot i ucząc się czegoś o sobie przemielicie energie strachu. Ziemia przejdzie burzliwe przemiany. Po przestudiowaniu zapisów Ziemi i wielu innych światów uważamy, że nie da się umknąć tej możliwości ze względu na nadmierną polaryzację waszej planety. Bądźcie pewni, że im bardziej zanieczyścicie i zniszczycie Ziemię, tym większa energia włożona zostanie w przemiany i wstrząsy konieczne dla jej oczyszczenia. Ogromna liczba ludzi, którzy nie działają z miłością dla siebie i planety, odejdzie w bardzo krótkim czasie po naświetleniu promieniami docierającymi na Ziemię. Stanowi to element elektromagnetycznej przemiany cywilizacji. http://www.sm.fki.pl/index.php?nr=Ziemia_Zwiastunow_11

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 85
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.