Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Przykre rzeczy
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 82

Tutaj każdy może opowiedzieć o przykrych, strasznych, "nieciekawych" sytuacjach które was dotknęły w przeszłości. Dla mnie najstraszniejszą rzeczą była śmierć mamy i pogodzenie się z tą myślą. Piszcie o wszystkim co w was siedzi może nawet od wielu lat.

Pozdrawiam wszystkich...!!!

no właśnie widzę:) wszystko się zmienia a ja chyba stanąłem w miejscu :D

Stworca zrobil czlowieka bardzo rozumnym i dlatego czlowiek nie wybiera dobra tylko wygode. Czlowiek przestal sie zupelnie bac i w ogole nie chce slyszec, ze mu cos grozi. Ma pretensje, ze strasza go wypadkami w telewizji. Kierowca uwaza, ze jest bezpieczny, bo ma pasy i poduszke na kierownicy. Mieszkaniec blokowiska nie musi sie bac burzy z piorunami i duzej ulewy, bo zbiorow mu piorun nie spali w stodole ani wiatr zyta nie polozy. O zbiory przeciez zaden miastowy bac sie nie musi. Jak zaklad sie zamknie, to tez nie pyta dlaczego, bo od panstwa dostanie zasilek. Nie boi sie nawet o swoje dzieci, bo sa na tyle wysportowane i pyskate, ze dadza sobie rade w miescie pelnym kamer wiec wracaja do domu kiedy chca i w jakim chca stanie. Rodzice ich nie widza, bo grzecznie juz spia. Tolerancja jest najwazniejsza w dzisiejszym zyciu wiec ze spokojem tolerujemy absolutnie wszystko. Wszelkie sygnaly o toczacym swiat niebezpieczenstwie traktujemy jako teorie spiskowe, ktore maja zaklocic nasz spokoj celowo. Czlowiek przestal czegokolwiek wymagac jak ma pieniadze. Fakt ich posiadania wszystkich satysfakcjonuje i nie pytaja sie nawet o poziom wyksztalcenia dzisiejszych lekarzy. Urojone bezpieczenstwo powstaje na bazie wiary w specjalistow, a specjalisci sa coraz mlodsi. No coz, zycie staje sie coraz krotsze i nie ma wnim czasu na zadne refleksje i obserwacje. Zostal nam wiec tylko strach przed smiercia.

Ocelot:
mam pytanie czy ten temat jeszcze nazywa się Przykre rzeczy:)??
a co brakuje w tym wątku przykrych rzeczy?

Mialam sie rozpisac w temacie ,ale poprostu mi sie nie chce i nie mam tez zamiaru narzucac nikomu swoich pogladow ,bo w zasadzie czy ze cos naklikam ,cos zmieni?Lub kogos? Kto mnie zna ,to wie ze czasem lubie skutecznie prowokowac;)A moja wybitnie ulubiona ofiara jest Olla;)
Smok:
a co brakuje w tym wątku przykrych rzeczy?
naturalnie ze jest,dla mnie wymiana pogladow z Olla;)

Wrona:
Zostal nam wiec tylko strach przed smiercia.
Myslisz ze smierci nalezy sie bac?Ja to widze tak: to najpiekniejsza rzecz jaka moze nas spotkac...

emocja:
Ja to widze tak: to najpiekniejsza rzecz jaka moze nas spotkac...
Zatem życzę Ci pięknej śmierci :) ...a nawet bez 'pięknej' bo przecież ona sama w sobie jest piękna ;)

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

Mysle ze na te nagrode jeszcze troche musze poczekac;)Byle nie za dlugo ,bo malo cierpliwa jestem;)

emocja, mloda jestes....

cale 38,malolata pelna geba;)

Ocelot:
mam pytanie czy ten temat jeszcze nazywa się Przykre rzeczy:)?? bo jeśli nie to chyba źle trafiłem
Przydałoby się zmienić nazwę tematu może na "Doznania Życiowe" xD

albo ,,Rzuć błotem może trafisz'' :D

Ocelot,mozemy zaczac zabawe?Chcesz byc moja tarcza?;)

Ja wole śniegiem rzucać ale nie wiadomo czy będzie w tym roku ;p

Oles ,jak nie bedzie ,to zawsze zostaje nam blotko;)Jak sie czujesz ,co u Ciebie i jak poczynania z tarotem?

A u mnie sympatycznie za 2 dni mam urodzinki mam dziewczynę, a tarot idzie pocztą z poznania i będę się uczyć od podstaw :) Ale dzięki że pytasz xD

Wiec za 2 dni bedziemy slac zyczonka;)Super ,ciesze sie ze wszystko dobrze Ci sie uklada! Bede pierwsza chetna na wrozbe;)

To niedługo Igor będzie miał o połowę pracy mniej ;p

zerknij sobie na ezoforum.pl,tam jest sporo wskazowek o tarocie i ludzi chetnych do pomocy...Pozdrawiam i powodzenia;)

Dzięki emocjo pozdrawiam cię serdecznie ;)

oles:
za 2 dni mam urodzinki
Następny skorpion, omg :)

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 82
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.