| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| witam:) | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 118 |
|
chcialam zapytac o moj zwiazek?czy bede ze swoim mezczyzna?czy wroce do bylej milosci mojej??
|
|
|
a ja myśle że pękniesz i wrócisz a to byłby błąd i tyle wtemacie :P.
|
|
φίλος κόσμος |
|
a ja myśle, ze jeśli w obecnym związku nie jestes szczęśliwa to zrób cos z tym ale jeśli bierezsz pod uwage dobro dziecka to czy będzie dla niego dobrym wyjsciem przeprowadzać do innego faceta i to odrazu do innego poństwa? no i pozostaje jeszcze kwestia tego czy tata synka sie zgodzi na to żeby go wywieść z kraju jeśli sie zgodzi to jest skończonym idiotą:) synek ma 3lata rozumie bardzo dużo rozejście sie twoje z jego tatusiem bedzie dla niego szokiem ale jesli będziecie umiejetnie postepować z tatą jego dacie rade.i nie zrobicie mu krzywdy, ale jak go wywieziesz od znanego do nieznaego i jeszcze nowy facet przy twoim boku wiesz to chyba za dużo jak dla takiego malucha.
więc moja rada nic na siłe i nc na szybko zrób to madrze a nie jak pustak bez planu.
|
|
|
wieczaczne tak zadzwonil jego tata ze chce ze mna wziasc slub i zamieszkac za granica..aja niewiem co zrobic..czy dla dobra dziecka mam to zrobic??czy po prostu powiedziec nie..
|
|
|
wariateczka dla doba dziecka szukaj swojego dobra !!!! nie rozumiesz co my tu wałkujemy!!!! ehhhhh a pozatym strasznie motasz i nie za bardzo wiadomo o co chodzi. obydwaj twoi panowie są za granica? tamten inny tez wyjechał nie odzywał sie a teraz sie odzywa?????!!!!
jezu ile ty masz lat?
|
|
|
a pozatym my mamy za ciebie podjąc decyzje:o to jak powiemu churem tak to tak zrobisz????? zastanów sie kobieto
|
|
|
|||
|
A teraz szczerze ,bo mnie juz powoli nosi jak Cie czytam:)Jakas rozchwiana emocjonalnie jestes.2 dni kazdy Ci tlucze do lba,a ty 2 dni jedno i to samo w kolko srasz,przeciez tego sie juz nawet czytac nie da ,bo czlowiek odrazu sie cisnieniuje!A potem sie dasasz i stwierdzasz (dla was to smieszne) Dal mnie ty jestes smieszna ,to na zakonczenie...
|
|
|
ja sama siebie juz nie kumam..ojciecdziecka wyjechaal za granice. aja chcialam tylko rady nic poza tym..zawsze lepiej sie poradzic chyba nie..a ten facet oktorym tak ciagle mysle jest tutaj w kraju wtym samym miescie mieszkamy niedaleko siebie..a chodzi oto ze to normalne byc w zwiazku z mezczyzna a myslec o innym??jest to glupie wiem..
|
|
|
ja nawet nie próbowałam rozszyfrowywać:)
co mam zjeść na kolacje??? prosze was o szybką rade bo jakoś sie nie moge zdecydowac a bez was umre z glodu;p
|
|
|
czy to normalne byc z kims w zwiazku a myslec o innym mezczyznie??
|
|
|
nie pytasz o rade a o odp!! a pozatym chyba jest jeszcze jakiś 3 bo niedawno jakiś marokańczyk zaginoł bez śladu..
|
|
|
|||
|
Glupie jest tylko jedno,Twoje zachowanie.Zachowujesz sie jak smarkula ,a masz pod swoja opieka dziecko za ktore jestes odpowiedzialna.Mieszasz tak ze sama sie w tym gubisz! Poprosic mozna o rade ,przyjaciela ,rodzine czy osobe ktora dobrze Cie zna ,a nie obcych ludzi i to w tak wpowaznej sprawie.Ja sie chyba ide pociac,pier.....le caly rowzoj duchowy ,jak widze co mnie otacza,czy da sie obojetnie przejsc kolo takiej glupoty?
|
|
|
|||
|
|||
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 118 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |