Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
witam:)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 118

chcialam zapytac o moj zwiazek?czy bede ze swoim mezczyzna?czy wroce do bylej milosci mojej??

uwazam ze masz racje.ale przemysle to jeszcze

a ja myśle że pękniesz i wrócisz a to byłby błąd i tyle wtemacie :P.

φίλος κόσμος

a ja myśle, ze jeśli w obecnym związku nie jestes szczęśliwa to zrób cos z tym ale jeśli bierezsz pod uwage dobro dziecka to czy będzie dla niego dobrym wyjsciem przeprowadzać do innego faceta i to odrazu do innego poństwa? no i pozostaje jeszcze kwestia tego czy tata synka sie zgodzi na to żeby go wywieść z kraju jeśli sie zgodzi to jest skończonym idiotą:) synek ma 3lata rozumie bardzo dużo rozejście sie twoje z jego tatusiem bedzie dla niego szokiem ale jesli będziecie umiejetnie postepować z tatą jego dacie rade.i nie zrobicie mu krzywdy, ale jak go wywieziesz od znanego do nieznaego i jeszcze nowy facet przy twoim boku wiesz to chyba za dużo jak dla takiego malucha. więc moja rada nic na siłe i nc na szybko zrób to madrze a nie jak pustak bez planu.

chodzi o to ze do jego taty ztym mezczyzna co jestem...

wieczaczne tak zadzwonil jego tata ze chce ze mna wziasc slub i zamieszkac za granica..aja niewiem co zrobic..czy dla dobra dziecka mam to zrobic??czy po prostu powiedziec nie..

wariateczka dla doba dziecka szukaj swojego dobra !!!! nie rozumiesz co my tu wałkujemy!!!! ehhhhh a pozatym strasznie motasz i nie za bardzo wiadomo o co chodzi. obydwaj twoi panowie są za granica? tamten inny tez wyjechał nie odzywał sie a teraz sie odzywa?????!!!! jezu ile ty masz lat?

a pozatym my mamy za ciebie podjąc decyzje:o to jak powiemu churem tak to tak zrobisz????? zastanów sie kobieto

wariateczka22:
chodzi o to ze do jego taty ztym mezczyzna co jestem...
Co to,probuje rozszyfrowac i nadal nic nie kumam?

A teraz szczerze ,bo mnie juz powoli nosi jak Cie czytam:)Jakas rozchwiana emocjonalnie jestes.2 dni kazdy Ci tlucze do lba,a ty 2 dni jedno i to samo w kolko srasz,przeciez tego sie juz nawet czytac nie da ,bo czlowiek odrazu sie cisnieniuje!A potem sie dasasz i stwierdzasz (dla was to smieszne) Dal mnie ty jestes smieszna ,to na zakonczenie...

ja sama siebie juz nie kumam..ojciecdziecka wyjechaal za granice. aja chcialam tylko rady nic poza tym..zawsze lepiej sie poradzic chyba nie..a ten facet oktorym tak ciagle mysle jest tutaj w kraju wtym samym miescie mieszkamy niedaleko siebie..a chodzi oto ze to normalne byc w zwiazku z mezczyzna a myslec o innym??jest to glupie wiem..

ja nawet nie próbowałam rozszyfrowywać:) co mam zjeść na kolacje??? prosze was o szybką rade bo jakoś sie nie moge zdecydowac a bez was umre z glodu;p

czy to normalne byc z kims w zwiazku a myslec o innym mezczyznie??

nie pytasz o rade a o odp!! a pozatym chyba jest jeszcze jakiś 3 bo niedawno jakiś marokańczyk zaginoł bez śladu..

wariateczka22:
czy to normalne byc z kims w zwiazku a myslec o innym mezczyznie??
sie zdarza:P

to nie ja pisalam o marakonczyku...

Glupie jest tylko jedno,Twoje zachowanie.Zachowujesz sie jak smarkula ,a masz pod swoja opieka dziecko za ktore jestes odpowiedzialna.Mieszasz tak ze sama sie w tym gubisz! Poprosic mozna o rade ,przyjaciela ,rodzine czy osobe ktora dobrze Cie zna ,a nie obcych ludzi i to w tak wpowaznej sprawie.Ja sie chyba ide pociac,pier.....le caly rowzoj duchowy ,jak widze co mnie otacza,czy da sie obojetnie przejsc kolo takiej glupoty?

dobra to twoje zdanie..widze wszyscy tacy madrzy sa.

motylek:
co mam zjeść na kolacje??? prosze was o szybką rade bo jakoś sie nie moge zdecydowac a bez was umre z glodu;p
Motylek :)))Gofry z nutella ,ja ide zajesc stresa,bo sie zestresowalam czytajac;)

wariateczka22:
dobra to twoje zdanie..widze wszyscy tacy madrzy sa.
No madrze to Ty prowadzisz swoje zycie,nic nie dociera to co ,mamy Ci tu schematy kreslic,czy malowac,bo juz nic nie kumam:/

ok.spoko..nie denerwuj sie tak
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 118
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.