Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | .. | 571 | 572 | Następna strona

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Witaj Igorze, proszę Cię powiedz mi dlaczego Filip naprawde zostawil? I czy widzisz tam dla nas wspólną przyszłość czy to naprawde koniec? Tylko błagam nie zignoruj mnie. Pozdrawiam serdecznie

Witam! Igorze czy moje dotychczasowe problemy w końcu miną (zostaną rozwiązane?) i wreszcie będę mógł prowadzić spokojne życie? [jeżeli nie teraz to kiedy? może znasz datę od której wszystko nabierze dobrego kierunku?] Proszę o odpowiedź, pozdrawiam ;)

Pozdrawiam Gall

Hej! Co będzie dalej z moim małżeństwem??? I czy to prawda że mój mąż rozstał się ze swoją kochanką? Jak się potoczy nasze życie po powrocie jego i dzieci od jego siostry?

czy z owkiem bylibysmy fajną rodzinką?

Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem

ZAKLECIA monika Wczoraj o 23:42 Tarot kartami Królowa Mieczy i Ryerz Mieczy mowi, ze jesli mu pomozesz to dobrze. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA Owsik 19 godzin temu Tarot kartami III Puchary i III Monety mówi, że tak jak przejdzie przemianę ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze, jestem bardzos zczesliw a moim partnerem i mysle o zalozeniu z nim rodziny czy to dobry wybor? pozdrawiam

witam Igorze:) jak to dobrze, że znowu jesteś:) proszę odpowiedz mi w pewnej sprawie, otóż mój mąż dostał wypowiedzenie z pracy, co prawda jest teraz w trakcie finalizowania nowej umowy...ale ja obawiam się czy to będzie dobra praca, czy będzie mu dobrze szło, bo pojawiają się pewne problemy i mam pewne obawy.. czy jego nowy pracodawca okaże się dobrym człowiekiem dziękuję za zainteresowanie i pozdrawiam:)

ZAKLĘCIA Felicja 20 godzin temu Na pytania odpowiadam tylko w tym wątku ;) Tarot kartą As Mieczy mówi, że tak ale musisz sięodciąć od wszystkiego co było złe do tej pory. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA desperowana1985 15 godzin temu Tarot kartami Rycerz Kijów i As Kijów mówi, że wścibski pytający znajdzie odpowiedźna nurtujące cię pytania. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA mojalza 12 godzin tem Tarot kartami Papież V i VII Monet mówi, że czeka cię popłatna praca i prstiżowy zawód ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA stefa 11 godzin temu Tarot mówi, że 5 grudnia. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA buuczeklol 10 godzin temu Tarot kartami Rycerz Monet i III Miecze mówi, że czeka cię kożystna podróż w interesach ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Katarzynakasia 10 godzin temu Tylko tutaj. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Kati 10 godzin temu 11 lutego Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA fajka 9 godzin temu Skoro ty tego nie widzisz to co ja mam powiedzieć ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA madzikowa21 9 godzin temu Tarot kartami Walet Kijów i IV Monety mówi, że pracę pomoże ci znaleźc młody człowiek ;) Pozdrawiam Igor ps. tylko nie cuduj ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA weronia 9 godzin temu Tarot kartami II Puchary i As Mieczy mówi, że partner się boi. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA lolka32 5 godzin temu I co dalej się przejmujesz zamiast się cieszyć, życie daje ci nową sznasę a im czas do namysłu. Tarot kartą Rycerz Mieczy mówi, że jest wielu mężczyzn któży chieli by o ciebie walczyć ale musisz dać im szansę ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA jasta 4 godziny temu Dla ciebie to tylko lepiej, bo dobrze wiemy, że na takie "konfitury" jakoś chętnych brak ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą