| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Ważne "Sex z Żoną" | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 79 |
|
Tylko nie śmiać się proszę. Jestem czytelnikiem Tajne.org od ok 3 lat
Od prawie 5 lat moje współżycie z żona ogranicza się tylko do ok 10 minut raz na miesiac nie bede sie rozpisywał jakich zabiegów uzywam aby to zmienić ( b.Duzo) i nic . Dla Mnie jest to tajemnicze niezrozumiałe Co się z Nią stało od pewnego czasu nie lubi się nawet całować . Rozpisujemy się o Tajnych spiskach a tu w swoim łózku nie wiem o co chodzi . Pa narq POMOCY
|
|
|
|||
Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi... |
|
licze na odpowiedz
|
|
|
nie wiem o jakim interesie mówisz, bo jesli tylko co to potrafi sie rozciągnąc do 15 cm to fatycznie... może mu być bardzo niewygodnie i smutno tak ciagle samemu i samemu ;)
Ale ja olewam totalnie facetów i mam nadzieję, ze wielu z takich naiwniaków zrozumie jak bardzo SĄ NAIWNI ! A panny jak bardzo sa sprytne i wygodnickie... i jak często robią facetów w jajo tylko "dzięki" swojej powłoce postaci cycków i kręcenia dupą!!
|
|
Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem |
|
Kobiety zwykle są z facetami dla kasy !!!!
W Polsce jeszcze ne ma tego stylu bycia z drugą osoba równie wolna jak ja sama ! a taki związek był moim marzeniem ale chyba już po wszystkim:(
ps. i nie bede opisywał tu mojej histrori i tego dlaczego pewna blondyna jest z moim facetem bo tu RÓWNIEŻ CHODZI O KASE! ale jak sobie daszz robić dziecko to odpowiedzialny facet będzie je utrzymywał !
|
|
|
czyli juz wiem kim jesteś
domyślam się gdzie znajdziesz prace a może już i znalazłaś
poszukaj na stadionie-tam interesy co niektórych rozciągają się do 30 cm
poza tym domyślam sie jak skończysz
wygodnicke-heh
was też sie daje kręcić-zabawnie jest jak wtedy wyglądacie i jak myślicie o sobie i te ploteczki między sobą troszke kasy drobny upominek bujnąć się w niezłym wozie i wylądować z nędznum 15 cm w buzi
jednorazowe laski :-)))))))
|
|
|
mimo wszystko współczuje
|
|
|
aj ... strasznym prymitykiem jesteś(bez obrazy) i łatwo jest Cię wpędzić w kompleksy i poszukać czułych punktów. może na ten moment ten czuły punkt to długość- gość?
straszne... ale jak piszesz Was to pisz o babach a nie o mnie, jasne?
|
|
|
śćiasne:-)
sama to sprowokowałaś
na złego faceta ze swoim tekstem trafiłaś
primitykiem jestem bo wierze w dobrych ludzi że z natury tacy śą że rodzą się wolni- i tabularaza-czy jakoś tak
a swoją drogą gdybyś była facetem i została tak przez laskie potraktowana jak ja i to pracując po 300-400 godz w m cu dla wspólnego dobra po 10 latach znajomości i jakichś 8 małzeństwa
znacznie inaczej byś myślała
także się ciesz że niezostawił Cie np. z dwujką dzieci zniszczoną kure domową która dla faceta poświęciła najlepsze lata
z góry zakładasz że było by ok że ktoś Ci coś odebrał ukradł
a co jeśli każdy ma swoją linię życia z góry zapisaną a Ty robiłaś coś pod prąd co jeśli tuż za rogiem czeka ten jedyny
co jeśli przez to co się stało Twój sposób postrzegania świata jest skrzywiony-i będziesz kąsać innych jak mała żmijka:-) bez urazy
nie lubie oceniać ludzi-Twoja ocena miała Cię zaboleć i zmusić do myślenia
daj sobie troche czasu
on narazie przysłania Ci jeszcze wszystko przed oczami
ten bul i jad wypływa z Ciebie i będzie zrażać wartościowych ludzi którzy w poszukiwaniu prawdy trafiają na te foróm
|
|
|
Kobiety tak już mają, że mniej lub bardziej świadomie oceniają, czy dany facet zapewni im i dzieciom odpowiedni poziom życia. Taki priorytet mają i tak ich "instynkt" działa. Jeśli nie ma przy tym żadnego uczucia, a jedynie zimna kalkulacja, to kobieta robi krzywdę zarówno sobie, jak i partnerowi, bo oboje będą niezrealizowani w kwestiach pozamaterialnych.
Faceci z kolei zbyt często zwracają uwagę jedynie na "opakowanie" i myślą pewną niewielką częścią ciała, a później stwierdzają, że to zła kobieta była.
Kobiety należy szukać niebrzydkiej (może być nawet piękna :)), z bogatym wnętrzem, dobrej, a kobieta powinna szukać mężczyzny, do którego coś poczuje oprócz pociągu do jego pieniędzy :) Udawać można, ale na dłuższą metę to się nie sprawdzi.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Jeżeli chodzi o płaszczyznę towarzysko ekonomiczną to raczej nie było w tym stwierdzeniu tego co od razu dopatrzyła się Olla.
Popatrzyła ona przez pryzmat swojej osoby i swojego podejścia do sprawy.
Ja mówię że teraz są w normalnym związku partnerskim
który poza przyjemnościami cielesnymi tak tutaj ubogo rozdawanymi musi jakoś stawiać czoła trudnością materialnym życia.
Mówię więc że całość jest jak wspólnota ekonomiczna w związku.
dwoje ludzi slubuje sobie wzajemną pomoc i życliwość i wspieranie nawzajem.
Dobrze jak mężczyzna sporo zarabia ale mam znajomych gdzie ona pracuje a on odwala obowiązki domowe bo ona jest skuteczniejsza w zarabianiu pieniędzy.
Jak on miał by przynieśc 1/3 co ona to lepiej żeby zajął się obiadem a ona nie marnowała sił na prace domowe bo musi iść zarobić pieniądze.
Nie są może w tych realiach najszczęśliwsi że on nie zarabia ale jakoś ciągną mając trzy córki bo muszą.
Jezeli jednak komuś od razu się coś sprowadza do rozkładania nóg jak słuszy o ekonomicznym wątku wspólnoty małżeństwa to gratuluję rozwiniętej wyobraźni.
|
|
|
wiesz-dla niektórych to zbyt skąplikowane
ale jak sie patrze na dzisiejszy świat
to nic dziwnego
taka szkoła czego niewkują-to nierozumieją
|
|
|
Nie chce nikogo poniżać ani wywyższać ale każdy z was ma mniej lub bardziej racje. Ale jak by to szło nazwać między wami nawiązała sie taka mała wojna stereotypów które ciężko pokonać(doświadczenie otwiera oczy) ale żyjemy w czasach jakich żyjemy i my jako indywidualność nic tu nie zdziałamy nie mamy takiej siły przebicia. Aha jeszcze jedno miejmy nadzieje że tak jak jest przepowiedziane pieniądze w bardzo krótkim czasie stracą swoją moc i wtedy chyba jedyną rzeczą która będzie człowieka wyróżniać to samo jego osoba i drogocenne uczucie(jakie kol wiek by było miłość w każdy możliwy sposób) chodź trochę szkoda bo już nie będą takich dobrych gierek robić bo za dużo w nich diaboliczności :).
|
|
|
przepraszam. chyba szatan we mnie wstąpił :-)))
sorki olla
czasem może faktycznie mnie ponosi ze względu na ten bagaż na karku
może tak samo przesłania oczy i jad zaraża zdrowe myśli
pozdro
co do gierek :-) to faktycznie szkoda
ale może aż tak zle niebędzie :-)
|
|
|
autor tematu-przewraca się ze śmiechu
tak sądze :-)
|
|
|
Autor tematu ma swoje problemy i prosił żeby nie banalizować jego problemu bo jemu nie do smiechu.
Jeśli tutaj co i raz ktoś odzywa się ni w pięć ni w dziewięć to niech zmieni kanał na jakiś bardziej luźno towarzyski.
|
|
|
|||
|
5 lat to troszku długo i jak dla mnie mozliwości są 3.
1 ma kogoś i zaspakaja swoje potrzeby gdzie indziej, ale wiesz jak ja mialam podobne problemy to moj po mąz zaczoł coś podejrzewać po jakis 6miesiącach więc pewnie odpada. Przeanalizuj jak wygądało waszde wspóżycie przed falą oziębłosci bo jakoś mi sie nie wydaje żeby to miało jakieś podloże z dzieciństwa bo jakies tam symptomy były by wcześniej więc przychodzi mi do głowy jakiś problem jaki wystąpił przed tym okresem oziębłosci i tu są 3 opcje.Gwałt, poronienie, aborcja.
Bez rozmowy nie da sie wykluczyć żadnej bo wszystkie 3 są możliwe bez twojej wiedzy. 3 opcja jakaś choroba wchodzi w gre ktora poważnie obniżaq libido poszperaj po necie zapytaj jakiegos lekarza... hmmm wydaje mi sie że to są wszystkie mosliwości, no chyba że cie nie kocha ale tu juz musisz przeanalizować wasze stosunki na co dzien powodzenia!!
|
|
|
Czytam i czuje sie przywołany do tablicy Wszystko jest oki dzieki za wpisy , powiem wam ,czuje sie z jednej strony super ale niestety "moralny" jest. Tak zrobiłem to i ???? Nawet nie jestem pewny co napisać moze to za swieże. Mam sinusoidalny nastrój Tak no ... czarno białe dobry zły etc. Od strony mojego Ja czyli "Facet" Było szok. Od strony Ja "Zasady " już gorzej . Co Mi to dało ??? na pewno super sex i to mówię bez chwalby. Co Mi to da zobaczę Dam Czas Czasowi . upłyneło moze jakieś 24 h od tego . łape sie na tym , że podziemny zwiazek mozna kontynuować ( druga strona za i to 200%) Ale jak dom i dziecko ????
Pisze chaotycznie ale to co mi mysli przynoszą .
|
|
|
|||
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 79 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |