Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
HAARP straszna bron
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 555
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | .. | 27 | 28 | Następna strona

Pragne Panstwa zapoznac i uczulic na tajna, amerykanska bron HAARP. Jest to bron, ktora dziala w oparciu o wynalazki Mikolaja Tesli. Badania nad ta bronia zostaly zapoczatkowane juz w 1900 roku. Bron ta jest o bardzo wielorakim zastosowaniu. Najbardziej znane wykorzystanie tej broni jest przy zmianach pogodowych, trzesieniach ziemi i tworzeniu tajfunow. Prawie zupelnie nieznane jest uzywanie tej broni do wszelkich wybuchow, do mozliwosci sterowania samolotem czy samochodem a takze kazdym komputerem. Wiadomo jest, ze ta bron korzystajac z biopradow istot zywych na Ziemi, moze dotknac kazdego czlowieka i zwierze w kazdej chwili. Tajne publikacje na temat tej broni mowia o dzialaniu na ludzi tylko w aspekcie badan mozgu ludzkiego i mozliwosci sterowania mozgiem ludzkim. W roznych jezykach mozna na ten temat znalezc wiadomosci. Nie mowi sie nic o dzialaniu broni HAARP na cale cialo ludzkie. Bron ta moze dotykac czlowieka i zwierze na calym ciele powodujac rozne bole i powodujac lub symulujac przerozne choroby. Intensywne dzialanie broni HAARP na ludzkie organizmy zaczeto intensywnie stosowac na calym siwecie juz 1960 roku. Ta dzialalnosc broni HAARP jest zupelnie nieznana szerszemu ogolowi. Najbardziej znaja ja lekarze na calym swiecie, ktorzy wspolpracujac z bronia HAARP zarabiaja pieniadze dzieki duzej ilosci pacjentow. Moje haslo brzmi: "Pamietaj, lekarz o broni HAARP wie. Tylko wtedy bedzie z Toba inaczej rozmawial, jak bedzie wiedzial, ze Ty tez wiesz". Wazna jest w dzisiejszych czasach znajomosc tej broni. Znajomosc jej wielorakiego dzialania [szczegolnie z dzialu HAARP i MEDYCYNA] moze zmienic tok wielu spraw w sadzie. Tyle ogolnych wiadomosci o tej strasznej broni. Jak ona dziala i na czym polega mozna znalezc w linkach: http://outbox.magres.net/hosting/board.php?boardset=9986_FORUM&grupa=9986_FORUM_LBC&msgid=65025 , ale zaznaczam, ze ten link bardzo rzadko sie otwiera, wiec go skopiowalam i moge wyslac na zadanie, i http://niniwa2.cad.pl/raportn.htm Mam trzeci link po angielsku www.haarp.net/#lenews Dobry jest tez ten link www.swistak.pl/aukcja.htm/?id=113741. Na tej wlasnie stonie jest ogolnie opisane dzialanie broni HAARP-a. Mozna tez zamowic sobie ksiazke pod tym tytulem, ktorej nie ma w ksiegarniach. Jezeli ktos zna jezyk angielski, to wiecej na temat tej broni moze dowiedziec sie wystukujac na wyszukiwarce "HAARP weapon". Jezeli ktos zna niemiecki, to prosze wystukac "HAARP Waffe". Jezeli ktos zna rosyjski, to "HAARP oruzje" i w innych jezykach tak samo. Prosze nie bagatelizowac rowniez moich spostrzezen o tej broni, ktore opisuje w dziale HAARP i MEDYCYNA. Goska adres: maryla@iinet.net.au Rozdzial HAARP i MEDYCYNA wysylam na zamowienie. Prosze pisac na powyzszy adres.

Zobacz na stronie : http://www.swistak.pl/aukcja.html/?id=113741

Jedna z gazet opublikowala moj artykul o broni HAARP. Podaje link : http://nowaaurora.prv.pl/haarp.htm

Gosia: "Nie wierze w przeszczepy organow. Organ, ktory jest wyjety z organizmu - zamiera. Moim zdaniem nie można go zmusic drugi raz do pracy, do ktorej zostal raz stworzony. Nie wspomne juz o wszywaniu takich organow. To jest niemozliwe !!!" Wybacz, ale albo jesteś nawiedzona albo obsesyjnie upatrujesz wszędzie teorię spiskowa co jedno nie wyklucza drugiego. Piszesz niestety o czymś, o czym nie masz zielonego pojęcia dziewczyno !!. Wiele razy widziałem przeszczep i wiele razy pobieranie narządów od dawców i nie ma w tym nic co by zasługiwało na skojarzenie z HAARP !! Na szczęście organ wyjęty z ciała zmarłego (oczywiście w porę i odpowiednio pobrany) może pracowac jeszcze raz w innym organizmie czy Ci się to podoba czy nie. I nie ma na to wpływu broń HAARP. [%sig%]

gino to Ty nie masz zielonego pojecia. Gdzie widziales te przeszczepy? Kogo bronisz?

Po pierwsze nikogo nie bronie, bo... nie ma takiej potrzeby, po drugie pracuję w medycynie, dokładnie moja profesja jest związana z chorobami nerek (nieuleczalnymi dodam), stąd wiele razy widziałem pobieranie tego organiu i przeszczep, więc bardzo Cię proszę nie pisz, że nie mam o tym zielonego pojecia :-) Twoje posty oddają to, że piszesz o czymś, co nie jest Twoją mocna stroną. O tym, że HAARP istneiej (lub urządzenie, które zostało przez niektórych nazwane HAARP) nie jest fikcją i nikt tego nie neguje, ale Twoja napastliwość w kojarzeniu wszystkich "dolegliwości" pod to COŚ jest na dłuższą metę po prostu śmieszna... [%sig%]

Gino skad wiesz, gdzie ja pracuje i czym sie zajmuje?

Bardzo dobra strona : http://www.brojon.org/frontpage/bj101901.html

'Pisze tylko o tym, co mi pokazano. Przez siedem lat troche sie tego nazbieralo. Szczerze powiem, ze nie chca we mnie tej wiedzy gruntowac" cały czas piszesz ze ktos Ci pokazal, ze nei chca ugruntowac Twojej wiedzy ,wiec moze podzielisz sie z nami i powiesz kim sa Ci tajemniczy ludzie ??

To sa ludzie, ktorzy pracuja w instytucji HAARP i steruja moim cialem poprzez fale i komputery.

Gośka idź się leczyć bo ty nawiedzona jakaś jesteś...

To się nazywa schizofrenia, to się da leczyć.

Tej goska chyba jednak rzeczywicie testowali na tobie te straszna bron. Efekty chyba kazdy widzi...;)

Margot a moglabyś lepiej scharakteryzować cele napromieniowywania falami niskiej częstotliwościi terytorium australijskiego, na ktorym jako majętna polska emigrantka aktualnie, pewnie w Melbourne lub Adelaidzie mieszkasz.jakie są cele i dlaczego Australia a w szczególności Ty osobiście jesteś przedmiotem tego {ultra}para-psychologicznego eksperymentu.czy jesteś może zamieszana w działania rosyjskiej siatki szpiegowskiej jako realna "protoplastka"aktorki seriali sensacyjnych USA Pety Wilson jako"NIKITY" czy tejże Pety Wilson w "MILLENIUM";wykradającej ważne dane w Australii i za karę Amerykańcy potraktowali Cię skrętem kości i kiszek i anemią poprzez zastosowanie w stosunku do Twojej wspaniałej Osoby działania fal utra-psi właśnie emitowanych przez Haarp z Alaski.Dlaczego Ty akurat jesteś metodycznie i bezczelnie wykańczana zdrowotnie i psychicznie przez Amerykanów na terenie nie rodzinnej przecież dla nich samych Australiii, a nie znany Tobie ktoś inny, na przykład jakiś wpływowy może nawet Twój znajomy ,na przykład jakiś "businessman" czy"człowiek sfer kulturalnych bądż artystycznych" robiący wrażą robotę dla myszkujących po Australii w smażeniu swoich włąsnych interesów czy to wojskowych czy to handlowo-gospodarczych Chińczyków czy też Rosjan lub Japońców i rozpieprzający w ten sposób zastały i tradycyjny anglosaxoński świetnie funkcjonujacy w kontekście australijskiej supergospodarki i życia społeczno-kulturalno-socjalnego; ustrój Australii od wewnątrz?Jkby nie było pod względem jakości życia Australia plasuje się bezapelacyjnie w skali całego świata tuż po niedoścignionej dla nikogo SZWECJI,posiadającej na przykład pierwsze miejsce w świecie w rozpowszechnieniu szerokopasmowego"superinternetu" i udziału informatycznego "High Tech" w tworzeniu szwedzkiego dochodu narodowego, nie mówiąc już nawet słowem nic o szwedzkiej sferze zabezpieczenia socjalno-edukacyjnego-emerytalnego.......

Nie wiem, dlaczego mnie wybrali i torturuja juz siedem dlugich lat ??? Zaczelo sie od tego, ze pisalam na forum Super Expressu. Bylo to forum polityczne, wiec glosilam tam swoje poglady. Na forum pisalam gdzies od czerwca 1997 roku, a w styczniu, na samym poczatku jakims promienie pierwszy raz mnie podniecili do bolu i to strasznego. Po godzinie przeszlo, a za trzy godziny zrobili to samo. Tak sie zaczelo. Pozniej juz mna sie bawili torturujac strasznie na rozne mozliwe sposoby. Najgorsze z tego byly promienie wsadzane w odbytnice i w moj narzad plciowy. Staralam sie wytrzymywac bol i nie szalalam. Zdawalam sobie sprawe, ze ktos to mi robi. Zawsze bylam tego swiadoma. Pozbawili mnie zupelnie snu. Dwa lata nie spalam w ogole. Przeprowadzali bardzo rozne eksperymenty na mnie. Najgorsze byly te, kiedy wkladali kogos we mnie. Nawet slina miala inny smak, nie mowiac o oddechu i gabarytach. Sa zdolni absolutnie do wszystkiego. Nawet potrafia z tych promieni zbudowac czlonka, ktory z kobieta moze odbyc stosunek, i to jaki !!! Wszystkie numery swiata dzisiejszego, to HAARP. Zawsze i w kazdej sytuacji nalezy pomyslec zawsze o broni HAARP. Teraz tez mnie mecza ale tylko czasami i bardzo lagodnie. W tej chwili tez siedza w mojej odbytnicy, ale nie promieniem podobnym do igly. W amerykanskiej bazie w Pine Gap w Australii tez moze znajdowac sie oddzial HAARP-a na polkule poludniowa. Nawet jak premier Australii chcial sie dowiedziec, co sie w tej bazie faktycznie dzieje, to odmowili mu wyjasnien, wiec zazadal zlikwidowania tej bazy w Australii. To zlikwidowali jego. Nastepni premierzy juz sa bardziej ostrozni i nie pytaja. Jest to gigantyczna baza - miasto polozone 8 tys. mertow pod ziemia. Pracuje tam ponad 1200 ludzi z Ameryki i nikt nie wie, co tam faktycznie robia. Zamieszczam link o tej bazie. Jest on ze zdjeciami : http://www.rense.com/general2/wx.htm

schizofrenia lub zla energia tZn potocznie demon albo chora psychika z tego co tu widze hyba ze:).. pozdro

Goska 04-01-2005 04:48 wiadomosc potwierdziła twojo chorobe bo to co pisalas bylo jeszcze wiarygodne a takie odczucia to wylocznie shizofrenia i zaburzenia a jesli ta bron jest to przysiegam ci na tobie jej nie sprzwdzili :) i bys moze tylko chciała byc sterowana bo zebys byla to bys tego nie pisała wyobraz sobie:) :*

http://ufo.dos.pl/forumm/read.php?f=2&i=246&t=236#REPLY tu opisałas to innaczej z kond domyslilas sie ze to wlasnie na ciebie tak ciała ja mysle ze to przekwit poprostu;/ wybacz ale ja jestem bogiem sam siebie tutaj i to jest nie mozliwe :) co mowisz ani na podlozu filozoficznym ani naukowym:)

i 1 pytanie wiezysz w boga?

Margot zreferuj nam czy były też na terenie Twojego obecnie rodzinnego kraju czyli kolosa Australii inne przypadki niszczenia osobowości i zdrowia psychicznego czy też fizycznego człowieka przy pomoiocy fal Haarp.Może w ten właśnie sposób pozbywano {i wykańczano} się osób zajmujących ważne pozycje w życiu społecznym Australii i jednocześnie niechętnych coraz bardziej zacieśniającej się wiszącej nad Australią jak ciemny cień, dominacji jankieskich chłopców z Texasu.A teraz droga Margot mam jeszcze jedną skromną i ogromną do Ciebie prośbę ,opowiedz coś o ewentualnych emanacjach UFO na rozległym terenie zamieszkiwanym teraz przez 19 milionów Australijczyków,głównie właśnie owych "WASP'ów"(White Anglo Saxons Protestants).Czy w swoim australijskim życiu ,wśród tej bajecznej australiskiej przyrody(fauny i flory) i bajecznych kolorów wschodów i zachodów ogromnego australijskiego nieba i wspaniałości oceanów otaczających ten jeden z najpiękniejszych na Matce Ziemi kontynentów miałaś Droga Gosiu do czynienia czy to w snach czy to na jawie,na przykład podczas jazdy swoim samochodem GM wieczorem do kogoś tam w Australii czy będąc u swoich jakiś australijskich przyjaciół z innego miasta czy w innej dzielnicy Sydney czy Adelaidy a może Perth bądż Brisbane; z obserwacjami latających spodków a może nawet z "parapsychologiczno"-realnymi odwiedzinami"extraterrestrials" u Ciebie bądż porwaniami Twoich przyjaciółek lub Twoich bliskich("Encounters of III- rd grade")Bo coś tak jakby intuicyjnie czuję, iż jesteś także jakimś jakby nawet silnym"kontaktorem"z niektórymi pozaziemskim cywilizacjami.Powiedz coś na ten temat ,może w tym aspekcie całego tego nad wyraz skomplikowanego bardzo zagadnienia mylę się i nic takiego w Twoim bujnym i pięknym australisjkim człowieczym życiu zarówno zawodowym jak towarzyskim czy też życiu uczuciowym nie miało żadnego miejsca......... See you as soon as possible my Dear on the pages of this superb and sophisticated Polish extraterrestrial internet........ .Bye bye .Maggie.......portal))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Tych ludzi, ktorzy sa przesladowani przez HAARP, mozna chyba najbardziej poznac po brakujacym zebie na przodzie. Mnie tez on wypadl na podloge bez zadnego bolu. Zupelnie zdrowy zab. Sa to ludzie czesto bardzo mlodzi. Chyba w ten sposob tych ludzi naznaczaja. Takich ludzi jest sporo. Przepelnione sa szpitale psychiatryczne w Australii. Zadne szpitale nie dostaja tak wysokich dotacji rzadowych jak psychiatryczne. W szpitalach psychiatrycznych lecza prawie kazda dolegliwosc jaka zglaszaja ludzie. Moja znajoma dostala sie na takie leczenie, bo miala dusznosci i trudnosci w oddychaniu. Duzo ludzi zglasza istnienie pradu w swoim ciele i syczenie kolo uszu, ale wszyscy Ci ludzie sa odrazu poddani przymusowemu leczeniu psychiatrycznemu. Ludzie w Australii sa dosyc dobrze zorientowani o istnieniu broni HAARP, ale wielu ludzi nie jest zorientowanych, w jaki wymyslny sposob HAARP moze dzialac na nich. Zreszta, mysle, ze to wie bardzo malo ludzi na swiecie. O UFO w Australii nie wiem nic. Te sprawy juz tutaj dawno przeminely. Ja w zadne UFO nie wierze. Szybkie pojazdy juz budowali 50 lat temu. W Australii mial wlasnie byc taki szybki samolot, ktory odleglosc z Sydney do Londynu mial pokonywac w 45 minut, ale urwali sprawie leb. Jakies osiem lat temu ze trzy razy mowili o tym w telewizji i pokazywali ten samolot. Wszyscy sie bardzo cieszyli z takiego udogodnienia laczacego nas szybko z innymi kontynentami. Australia jest krajem bardzo surowym i malo przychylnym dla turystow. Bardzo duzo ich ginie w Australii. Klimat, przestrzenie, brak odpowiednich drog i male zaludnienie, to malo przychylne warunki do beztroskiego spedzania czasu tutaj. W oceanach tez trzeba byc bardzo ostroznym z uwagi na rekiny i inne wodne zyjatka, ktore moga spowodowac oparzenia lub paraliz. Ja nie wierze tez w obce cywilizacje. Ja trzymam sie tego co istnieje juz na Ziemi. Wiekszosc ludzi dziala w mysl przyslowia, ze swego nie znacie, a cudze chwalicie. Pozdrawiam. Goska
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 555
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | .. | 27 | 28 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.