Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 127

mam pytanie do Ciebie jak ulozy sie moje zycie mam 28 lat a zawalil mi sie caly moj swiat zginela mi najblisza osoba w moim zycie potem zostawil mnie maz dla innej od 5 miesiecy jestem sama z synkiem i spotykaja mnie tylko przykre sytulacje cz mozesz mi powiedziec co czeka mnie w nie dalekiej przyszlosci

czasami mysle ze zyje tylko dla mojego Maxa

Basia i tak zrobi jak uzna za słuszne i jak będzie chciała... na takie tematy nie powinno się w sumie dyskutować...to Basi zycie...

jasne, że to Basi życie i zrobi to co uważa za słuszne, ale każdy potrzebuje czasem wsparcia i akceptacji tego co robi..a takie wygadanie bardzo dobrze robi zawłaszcza na takich forach gdzie każdy pozostaje anonimowy..
basia02:
czasami mysle ze zyje tylko dla mojego Maxa
jaeśli to ci teraz pomaga to trzymaj sie tego, ale nie za długo.postaraj sie szybciutko zacząć zyć dla was. i jak ty będziesz szcęśliwa to i on będzie

czasami uczucia biora gore nad rozumem ja nigdy wczesniej nie myslalam zle o moim mezu to przyszlo z czasem.Moj maz widzial mnie zalamana bez checi do zycia kobiete ktora wstaje z lozka po to tylko zeby polknac tabletki i spac dalej.On wiedzial jak kochalam czlowieka ktorego stracilam i jak ciezko mi zyc dalej bez niego.W takim stanie nie zostawia sie ludzi samych.

dlatego uciekam czesto w swiat wspomnien i widze jaka bylam szczesliwa i zyje tymi wspomnieniami

nie obraź sie ani nie zrozum mnie źle..ale czy sie nie zastanawiałaś żeby iść do psychologa?

Motylek... :) racja

tez juz bylam

Basiu, weź się w garść! Wspomnienia są i będą, ale żyje się w teraźniejszości. Masz DZIECKO!

Szaleństwo staje się jedynym sposobem na zmierzenie się ze światem.

staram sie jakos zyci po mimo wszystko mam synka ktorego musze wychowac i 3 dzieci mojego brata.Mam chodziasz tyle po nim az tyle

No to masz dla kogo żyć!!!!! Nie będzie ci łatwo,ale zobaczysz z perspektywy czasu, że warto!!!!!!!!!!!Nie zostawaj sama z problemem szukaj wsparcie jeśli tego potrzebujesz.i każdą porażke obracaj w sukces..a moze wizyta u kosmetyczki?błaha rada ale może choć odrobine poprawi ci nastrój

dziekuje wam za wszystkie dobre rady

motylek:
na takich forach gdzie każdy pozostaje anonimowy..
Ja już dawno przestałem być anonimowy;)

"Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzył historii."!!!

basia02:
zginela mi najblisza osoba w moim zycie potem zostawil mnie maz dla innej
basia02:
dwa miesiace przed tym jak zostawil mnie maz zginol czlowiek ktory byl dla mnie wszystkim i to prawda ze zyje wspomnieniami
Możesz wyjaśnić co było pierwsze? Ja się trochę pogubiłam w twojej opowieści...i w sumie widzę tam więcej nieścisłości...

basia02:
On wiedzial jak kochalam czlowieka ktorego stracilam i jak ciezko mi zyc dalej bez niego.W takim stanie nie zostawia sie ludzi samych.
basia02:
dlatego uciekam czesto w swiat wspomnien i widze jaka bylam szczesliwa i zyje tymi wspomnieniami
Uciekasz w świat wspomnień....ale jakie wspomnienia masz na myśli? Brata czy męza ktory Cie zostawił?

NJPIER ZGINOL MOJ BRAT

do tych wspomnien wracam bardzo czesto do tego zycia zanim to wszystko sie wydazylo

basia02:
czy moj maz przestanie mnie i syna nachodzic
Co uważasz przez nachodzenie Ciebie i Twojego syna?

dla mnie moj brat byl wszystkim najleorzym przyjacielem z jego smiercia stracilam czastke siebie

mieszkam sama nie mam tu rodziny maz przyjechal tu w piatek chcial rozmawiac z synem tylko moje dziecko na jego widok wymiotuje nie chcial odejsc od drzwi nawet jak widzial co dzieje sie z dzieckiem musialam dzwonic na policije
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 127
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.