| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 127 |
|
mam pytanie do Ciebie jak ulozy sie moje zycie mam 28 lat a zawalil mi sie caly moj swiat zginela mi najblisza osoba w moim zycie potem zostawil mnie maz dla innej od 5 miesiecy jestem sama z synkiem i spotykaja mnie tylko przykre sytulacje cz mozesz mi powiedziec co czeka mnie w nie dalekiej przyszlosci
|
|
|
Basia i tak zrobi jak uzna za słuszne i jak będzie chciała... na takie tematy nie powinno się w sumie dyskutować...to Basi zycie...
|
|
|
jasne, że to Basi życie i zrobi to co uważa za słuszne, ale każdy potrzebuje czasem wsparcia i akceptacji tego co robi..a takie wygadanie bardzo dobrze robi zawłaszcza na takich forach gdzie każdy pozostaje anonimowy..
|
|||
|
czasami uczucia biora gore nad rozumem ja nigdy wczesniej nie myslalam zle o moim mezu to przyszlo z czasem.Moj maz widzial mnie zalamana bez checi do zycia kobiete ktora wstaje z lozka po to tylko zeby polknac tabletki i spac dalej.On wiedzial jak kochalam czlowieka ktorego stracilam i jak ciezko mi zyc dalej bez niego.W takim stanie nie zostawia sie ludzi samych.
|
|
|
dlatego uciekam czesto w swiat wspomnien i widze jaka bylam szczesliwa i zyje tymi wspomnieniami
|
|
|
nie obraź sie ani nie zrozum mnie źle..ale czy sie nie zastanawiałaś żeby iść do psychologa?
|
|
|
Basiu, weź się w garść! Wspomnienia są i będą, ale żyje się w teraźniejszości.
Masz DZIECKO!
|
|
Szaleństwo staje się jedynym sposobem na zmierzenie się ze światem. |
|
staram sie jakos zyci po mimo wszystko mam synka ktorego musze wychowac i 3 dzieci mojego brata.Mam chodziasz tyle po nim az tyle
|
|
|
No to masz dla kogo żyć!!!!! Nie będzie ci łatwo,ale zobaczysz z perspektywy czasu, że warto!!!!!!!!!!!Nie zostawaj sama z problemem szukaj wsparcie jeśli tego potrzebujesz.i każdą porażke obracaj w sukces..a moze wizyta u kosmetyczki?błaha rada ale może choć odrobine poprawi ci nastrój
|
|
|
|||
"Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzył historii."!!! |
|
|||||
|
|||||
|
do tych wspomnien wracam bardzo czesto do tego zycia zanim to wszystko sie wydazylo
|
|
|
|||
|
dla mnie moj brat byl wszystkim najleorzym przyjacielem z jego smiercia stracilam czastke siebie
|
|
|
mieszkam sama nie mam tu rodziny maz przyjechal tu w piatek chcial rozmawiac z synem tylko moje dziecko na jego widok wymiotuje nie chcial odejsc od drzwi nawet jak widzial co dzieje sie z dzieckiem musialam dzwonic na policije
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 127 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |