| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| "koncik zwierz" czyli na leżankę proszę... | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 541 |
|
...tutaj żale wszelkie, czyli opowieści na leżance, co możesz się użalać do woli ,na to do duszy jeb**** życie, jak to poetycko ujęła Emocja
;-)
|
|
Szaleństwo staje się jedynym sposobem na zmierzenie się ze światem. |
|
|||
|
Za bardzo się Paweł skupiłeś na nieprzyjemnej synchronizacji zdarzeń i sam takie rzeczy podświadomie przyciągasz.
Ja swoją podświadomość przeprogramowałem już wiele lat temu. Mówili mi, że jestem niepoprawnym optymistą, że jestem naiwny itp., ale robiłem swoje - przede wszystkim myślałem pozytywnie :) I to działa! :) Od jakiegoś czasu spotykają mnie rewelacyjne "zbiegi okoliczności" :)
Zwracaj większą uwagę na przyjemne zdarzenia (takie też się znajdą, jak się zastanowisz) i dosłownie delektuj się nimi, zachwycaj jak najmocniej, rozpamiętuj... a będziesz miał tego coraz więcej. Gwarantuję, że to działa, ale potrzeba do tego lat konsekwentnego, optymistycznego myślenia. Później zaczynają się dziać dosłownie cuda :)
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
|||
|
to może na początek klasyczny:) a potem w miare rozwoju sytuacji...
|
|
|
moje palce potrafią zdziałać cuda w sumie nie tylko palce;p.hmmm zaczniemy od pleców a później zobaczymy jak to będzie;D
|
|
"Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzył historii."!!! |
|
|||
|
|||
|
a co do pozytywnego myślenia to przetestowane u mnie sie nie sprawdziło..a szkoda..choć dalej myśle pozytywnie...
|
|
|
|||
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ada musimy się wybrać do szkoły : optymizm w cztery tygodnie...:)
|
|
|
a
|
|||
|
Wendol, koledż musisz założyć. Już masz kilku słuchaczy (czytaczy) :-)
|
|
|
|||
|
jeszcze po kropelce ;-)
|
|
|
Są weekendowe kursy dosłownie wszystkiego :))
|
|
|
|||
|
|||
|
hmmmm ile nas jest? może czworokąt;D? hmmm motylek może te się dołączy to już w ogóle będzie hardcore;D
|
|
|
hmmmm..koledż nie potrzebny wystarczy dore toważystwo+odpowiednie wspomagacze+ super masaż.. a na drugi dzień gwarantowane pozytywne myślenie..no chyba że kac jest...ale to inna historia
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 541 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |