Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
prośba o wróżbę
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 79

witam, chciałabym aby ktoś kto ma dar wróżenia powróżył mi. Chciałabym się dowiedzieć czy ja i Maciek wrócimy do siebie, czy ten związek ma szanse na ponowne odrodzenie i jak tak to co powinnam w tym kierunku robić. Jeśli potrzebne są jakieś szczegóły to proszę pytać, na pewno odp. Pozdrawiam

Olla:
hm ... wyobraź sobie, że nie mam ochoty z Wami gadac o moich prywatnych sprawach ! jedynie czasem Igora bo moe widziec szerzej...
Ale Ty głupia jesteś...

"Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzył historii."!!!

i vice wersa... skor oceniasz ludzi tylko po tym co pisza to chyba masz duży problem! BIG PROBLEM!

Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem

Olla:
i vice wersa... skor oceniasz ludzi tylko po tym co pisza to chyba masz duży problem! BIG PROBLEM!
o LOL! ,przecież tak jak teraz piszesz to taka na co dzień jesteś,tak? czy może jesteś pozer?

Olla:
A po czym na forum mozna,po wygladzie?Olla prawda jest taka,ze agresywna jestes dla wszystkich,najmadrzejsza a najwiecej glupich pytan zadajesz:)) Bo Twoje wypowiedzi ,zaprzeczaja temu o co pytasz...Pytasz o przyszlosc i dzieci ,a nastepnym razem piszesz ze jedna noga juz jestes po drugiej stronie.Wiec mysl i pisz nigdy odwrotnie ,bo sama debilke z siebie robisz!

hm ... piszcie sobie wiele i wiele sobie wyobrażajcie... ludzie lubia sensacje i każdego jednego ludzika powiesiliby lub zjedli z butami !!!

Olla:
hm ... piszcie sobie wiele i wiele sobie wyobrażajcie... ludzie lubia sensacje i każdego jednego ludzika powiesiliby lub zjedli z butami !!!
Sensacją jesteś Ty...przypadek nieuleczalnym psychicznie,debilnym ,idiotycznym,pustym,beznadziejnym,opryskliwym i nudnym...

Strasznie Ci ciezko myslenie przychodzi:(

mhm.. i co jeszcze??? :DDDDDDDDDD

Olla co piję w dzień w dzień jabolla,dlatego niestety ma dziury w mózgu...

hm ... sprawdz a potem sie wypowiadaj ! nędzniku... marny chłopcze..

Olla Twoje wypowiedzi coraz bardziej durne:)

nie zauważyłam... by były bardziej niż twoje :D

Mialam cos napisac ,ale Cie oszczedze ,bo zbyt cudny dzien dzis mam by przepychac sie slownie z gluptakiem;-)

hmm ... nie oszczedzaj, bo nie ma powodu ! chyab że Ci się nie przelewa...

emocjo idz ty lepiej na leżanke..oszczędź biednej olli bo ona to ma na**** do głowiny...a tam odprężysz sie poleższ..a tu głową muru nie przebijesz..

Olla:
chyab że Ci się nie przelewa...
Jedne co sie przelewa ,to miara Twojej glupoty ;-)

Motylek ,ja juz odlezyn sie nabawilam ,a masazysty niiiii widac;-)

noooooooo coś olali nas ci masazyści...

Ja jestem, ale jeszcze mam coś do Olli :) Rób coś Olla i nie rób łaski, że żyjesz :) A teraz do ubiegających się o rękę Olli: ona jest już jedną nogą na tamtym świecie, ale jak się ktoś fajny zgłosi, to się jeszcze zastanowi i może nie popełni samobójstwa :) Macie jeszcze szansę, ale się śpieszcie, bo jest już jedną nogą... a wystarczy jeszcze jeden krok... i poniesiecie wielką stratę.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

wendol:
i poniesiecie wielką stratę.
he he he :)))
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 79
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.