Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
wywoływanie duchów ( sposoby)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | .. | 54 | 55 | Następna strona

Chciałabyśmy sie dowiedzieć w jaki sposób można wywołac duchy... Tak aby można jemu zadawać pytania ... Przy wywoływaniu nie bedziemy same beziemy z naszymi 2 przyjaciółkami z Góry Dziekuję...prosimy o wmiare szybką odpowiedź...

ja mialam podobnie jak feme zaczelo sie od fascynacji satanizmem,czarnej magii itp a skończyło sie na poważnej depresjii, checia samobójstwa i pociętych rekach odradzam. Ale jak mialam 8-9 lat to razem z moja kuzynką wywołałyśmy dziadka. Odpowiedzial na kilka pytan i sam sobie poszedl. Nie musialysmy go nawet odwolywac tym bardziej ze bylysmy male i nawet nie wiedzialysmy ze tak trzeba robic...

Witajcie A nie zastanawialiscie sie dlaczego TAK LATWO wywolac ducha ? Przeciez w wiekszosci przypadkow to kilka rekwizytow, oklepana formulka i... juz sa efekty. Owszem, potrzeba jeszcze duzo dobrej woli, ale i tak wydaje sie to ZBYT proste. Czlowiek wykonuje mnostwo innych czynnosci, ktore moga powodowac "wywolanie" ducha, a i jego wola sie znajdzie - np. gdy sie zlorzeczy, siarczyscie przeklina. Ciezko mi tez uwierzyc w rozne ziemskie tlumaczenia tychze zjawisk - powolywania sie na astralnosc, rozne formy energii, kategorie duchow, itp. przez osoby zajmujace sie spirytyzmem dorywczo bardziej przypomina mi znachorstwo i uprawianie ciemnoty niz wiedze poparta JAKIMS doswiadczeniem, JAKAS nauka... Aby nie bylo niedomowien - bralem udzial w kilku seansach, rowniez bardzo owocnych i zaskakujacych przebiegiem, ale nie probuje nawet zabierac sie za tlumaczenie zjawisk, ktore obserwowalem. Nie neguje tego co widzialem, jedynie nie potrafie wytlumaczyc. AIT

Chciał bym wywołać ducha ale nie ma chętnych. Boją się.

ja sie takim czyms zajmowalem. moge wam powiedziec, ze mozna to robic na swoj sposob, tylko wczesniej opracujmy go, zeby pozniej wiedziec co robic. potrzebny jest talerzyk lub kieliszek lub ksiazeszka opasana czarna nica i z przywiazanym kluczem. Cokolwiek innego byle moglo w jakis sposob dac odpowiedz. Kilka zwrotow, np "duchu (imie nazwisko) wywoluje Cie z mojej podswiadomosci, jesli jestes z nami zrób to i to" na zakonczenie kilka slow i powinno sie udac.... co nie znaczy, ze popieram takie sesje! Sam sie najadlem strachu na kilku takich zabwach (np drzwiczki od szafy zaczely sie trzaskac)

Nie rozumiem jak mozna sie kogos tak poprostu spytac o wywoływanie duchów:/ przecież to powinni robic bardzo dowswiadczeni ludzie, to jest igranie z znacznie wiekszymi mocami niz my sami. Na waszym miejscu cieszyłabym sie ze nie mam doczynienia z złosliwymi duchami na codzien.Nalezy tez wspomniec ze podczas seansu czeto przychodzi demon zamiast ducha, jest tyle powdów zeby tego nie robic ze naprawde do tego terzeba duzego przygotowania i silnej psychiki.

My gadałyśmy na temat wywoływania z wieloma osobami np. z katechetką. I każdy ma na to swoją teorię. Niektórzy np. twierdzą że nie idzie wywołać ducha tylko to wszystko tworzy sie w psychice i jeżeli ktoś bardzo w to wierzy że wywoła to mu sie wydaje że wywołał i że jest opętany. Niektóży mówią znowu że nie można duchów wywołac bo zawsze przyjdzie szatan a inni jeszcze jakies inne rzeczy. Więc już same nie wiemy co jest prawdą a co nie. Co wy o tym sądzicie??

Ech, Alka i Olka słuchajcie, kiedyś starałam wywołać duchy...12.00, świece, anstrój był, była zgraja kumpli. To miła być zabawa ale gdy zgasły swiece zamieniła sie w niepokój i grozę i nie było to już nic fajnego, tego więcej nie powtórzę! I wszystkim również radzę aby nie próbowali, nie warto zakłócać spokoju duchom..

niech ktoś mi powie jak można wywoływać duchy

Maryan, musisz jakąś ksiażkę przeczytać bo tak szczerze to ja sama nie wiem. Ja robiłam tak jak myślałam. 12 w nocy, świece, złączone rece-mało profesjonalnie ale tak to na filmach zawsze ukazuja...

TEZ CHCIAŁYŚMY WYWOŁAĆ DUCHY Z KUMPELKAMI, ALE PO OPINIACH OSÓB KTÓRE JUŻ TO ROBIŁY BOJĘ SIĘ..........

Niema się czego bać robie to zawodowo od 10 lat przyjemność i tyle...

I słusznie że sie boicie!!!! Nie wiecie z czym możecie miec doczynienia!! To nie jest zabawa i stanowczo Wam odradzam takie praktyki!!

Taaaa jasne.... jak Ty jestes zawodowiec to nas Boże uchroń przed takimi jak Ty....

najprosciej jest isc do sklepu gdzie sprzedaja gry planszowe Parker Bros i kupic tabliczke Ouija. Jak niektorzy pamietaja od tej samej tabliczki zaczyna sie pierwsza czesc egzorcysty (muhahahaha). Problem pojawia sie przy weryfikacji odpowiedzi bo najczesciej tabliczka mowi nieprawde. w kwestii wywolywania duchow pytalem wiele razy inteligentnych i majacych o tym pojecie ksiezy - odpowiedz byla tylko jedna - nie wolno. w kazdym badz razie po takim czyms zawsze jest krzywa jazda :/ chyba ze ktos lubi jak go cos rzuca po scianach, slyszec glosy itp lol

Kiedyś z przyjacółmi próbowaliśmy wywoływania pod wodzą koleżanki która się dowiedziała jak to robić. Swiece okrągły stolik talerzyk pośrodku i złaczone dłonie. W pewnym momencie talerzyk leżący pewnie na drewniawnym stole zaczą jeździć na wszystkie strony jak po lodzie. Wszyscy jednocześnie doznaliśmy uczucia paskudnego strachu. Nic się pozatym nie działo ale wszyscy byli wystraszeni nie czymś konkretnym ale ogólnie - trudno to wytłumaczyć jeżeli ktoś tego nie przeżył. Natychmiast ktoś zapalił światlo i przez kilka minut tylko patrzeliśmy na siebie.Nie próbowałem już więcej i wam też nie radzę. Tak się bałem chyba pierwszy raz w życiu i nie jest to przyjemne. Próbowałem potem popchnąć talerzyk ale na chropowatej powierzchi stołu nie chciał się wcale przesuwać. TA OPOWIEŚĆ TO NIE BAJER !!!!!

robimy to od 12 lat niema żadnego sensu straszyć ludzi,:::::))))))) Duch tez człowiek a ze niekiedy zionie ogniem i ma wielkie oczy to inna sprawa ::))

JA też chciałem wywołać ducha ale nie dla zabawy ale żeby się dowiedzieć czy bóg istnieje (Dlatego że nie wierze ale chce się upewnić) i co jest po śmierci (ale słyszałem ze takie pytanie moze obrazić ducha czy cos takiego) no i szukałem różnych sposobów i właśnie wszędzie podają jakiś inny sposó nie ma po prostu jednego scisłego sposobu tylko wszędzie jakiś inny. Ale jestem jeszcze młody i pomyślałem że ptrzebuje doświadczenia ...dużo więcej doświadczenia ale kiedyś napewno to zrobie.

Podstawowe pytanie powinno brzmieć: Jak „odwołać już wywołanego ducha” To pytanie najpierw, gdyż „efekty zabawy mogą być nieco odmienne od zamierzonych. [%sig%]

odwołuje się w prost sposób a jesli niechce odejść trzeba otworzyc portale i wsadzić go tam na siłę, inaczej się nieda, niektóre wcale nie chcą odchodzić ale najlepiej przy wywoływaniu mieć na głowie korone z drutu kolczastego lub innego ostrego zelastwa.

jest to zły pomysł ale wystarczy że będziecie wiedziały jakiego ducha chcecie wywołać kogo czy waszej babci czy może kolegi musicie złapać się za ręce przy świecach musi być ciemno lecz zadacie mu już wszystkie pytania musicie go odwołać.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | .. | 54 | 55 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.