Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
do kogos kto potrafi wrozyc
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | .. | 26 | 27 | Następna strona

chcialabym sie dowiedziec czy bede w koncu szczesliwa, czy skoncza sie mooje problemy finansowe i czy uda mi sie byc z Krzysztofem? Pilnie prosze o odpowiedz

Najprosciej zadzwon do niego i mu powiedz, ze ja ci powiedzialem abys sie z nim skontaktowala. Nie wstydz sie tego, ze pytasz o te rzeczy. On musi Cie akceptowac taka jaka jestes, a ty nie powinnas starac sie byc inna. Teraz bedzie odprawiany specjalny rytual. Wszystko sie ulozy dobrze. Wierz w siebie i w moc ! * A potem nam opiszesz jak poszlo. sloneczne pozdrowienia

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Bardzo Ciebie Romku proszę żebyś odprawił jakis rytuał, żebyśmy do siebie wrócili!!!!!!!!!!! BAAAARDZO PROSZĘ!!!!!! POZDRAWIAM!

Czyyy pewien chłopak wkońcu się do mnie odezwieee ? :(

- tak! pozdrawiam slonecznie

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Romku dalej jest cisza z jego strony, mam czekać?

a jak wyszedł rytuał, o którym wczoraj pisałeś?

Romek:
Najprosciej zadzwon do niego i mu powiedz, ze ja ci powiedzialem abys sie z nim skontaktowala.
Żeby nie pomyślał, że tylko dlatego. Powiedz, że Ci bardzo zależy, a Romek dodał Ci wiary w powodzenie.

http://drozu.wrzuta.pl/audio/s2OcDwXtLB/de_mono_-_play_-_03._anna_mieszka_tutaj

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

No moze to i racja że pwinnam tak zrobić, a jak pomyśli że sie narzucam?

majaliks:
Romku dalej jest cisza z jego strony, mam czekać?
- Masz zadzwonic ! Umowcie sie na spotkanie, nalezy sprawe stawiac jasno. Porozmawiaj z nim jak z dorosla, kochana i droga Ci osoba. Powiedz wprost, czego pragniesz.
majaliks:
a jak wyszedł rytuał, o którym wczoraj pisałeś?
- No wlasnie ! DOSKONALE ! On juz jest Twoj, on sam tez na to czeka, ale tez sie troche boi czy wstydzi. Wszystko w Twoich rekach ! pozdr

majaliks:
a jak pomyśli że sie narzucam?
- a jak pomysli, ze nic Cie nie obchodzi? To co bedzie lepiej? Rytual sie odbyl. Wszystko wskazuje na to, ze nie ma mowy o porazce, a Ty jeszcze czekasz? Nawet szamani odspiewuja nad rzekami piiesni do Pomba Gira, aby byla Ci przychylna! Lap za telefon i dzwon ! pozdrowienia

i ma wyłączony telefon, ale będę próbowała i mam nadziję, że zgodnie z tym co mówiłeś uda się i będziemy razem!!!!! Pozdrawiam na razie bardzo smutno

Romek, czy Ty żyjesz ?????????????????????

majaliks:
Romek, czy Ty żyjesz ?????????????????????
- Jasne, ze zyje .... i mam sie dobrze. Jakies nowosci? Cos sie wydazylo? skontakowalas sie? Nie mozna czekac ! pozdr

Witaj Romku! Na razie nowości brak, bo stało sie trochę średnio, bo on mial wypadek, ale na szczęście nie groźny ale chyba nim tak wstrząsnęło, że to on teraz szuka ze mna kontaktu. Jak tam widzisz te sprawy, popatrz trochę, moze jakis rytuał bo pewnie już masz dość tych smutków! Pozdrawim serdecznie bardzo!

Romek proszę Cię o odprawienie podobnego rytuału jaki odprawiłeś majaliks. Dzięki, pzdr.

majaliks:
chyba nim tak wstrząsnęło, że to on teraz szuka ze mna kontaktu.
- czyli wszystko git. Tak jak mialo byc. Opisz teraz co i jak, po koleji. Jak budowa domu?
Ula1980:
Romek proszę Cię o odprawienie podobnego rytuału jaki odprawiłeś majaliks. Dzięki, pzdr.
- Dobrze, ale opisz cos wiecej. napisz cos o tobie i Twoim problemie. sloneczne, cieple pozdrowienia

Romek czy muszę opisać problem na forum? Byłoby to krępujące i czułabym troszkę niezręcznie ;). Możesz polecić mi inną alternatywną formę kontaktu? Jeśli nie, to w porządku. Dostosuję się :) afrtl@vp.pl Pzdr.

Witaj, juz odpowiedzialem na podany adres mailowy. pozdrawiam

czy On cos do mnie czuje?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | .. | 26 | 27 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.