| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| do kogos kto potrafi wrozyc | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531 |
|
chcialabym sie dowiedziec czy bede w koncu szczesliwa, czy skoncza sie mooje problemy finansowe i czy uda mi sie byc z Krzysztofem? Pilnie prosze o odpowiedz
|
|
|
Najprosciej zadzwon do niego i mu powiedz, ze ja ci powiedzialem abys sie z nim skontaktowala. Nie wstydz sie tego, ze pytasz o te rzeczy. On musi Cie akceptowac taka jaka jestes, a ty nie powinnas starac sie byc inna.
Teraz bedzie odprawiany specjalny rytual. Wszystko sie ulozy dobrze.
Wierz w siebie i w moc !
* A potem nam opiszesz jak poszlo.
sloneczne pozdrowienia
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Bardzo Ciebie Romku proszę żebyś odprawił jakis rytuał, żebyśmy do siebie wrócili!!!!!!!!!!! BAAAARDZO PROSZĘ!!!!!!
POZDRAWIAM!
|
|
|
- tak!
pozdrawiam slonecznie
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
|||
|
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
No moze to i racja że pwinnam tak zrobić, a jak pomyśli że sie narzucam?
|
|
|
|||||
|
|||
|
i ma wyłączony telefon, ale będę próbowała i mam nadziję, że zgodnie z tym co mówiłeś uda się i będziemy razem!!!!!
Pozdrawiam na razie bardzo smutno
|
|
|
|||
|
Witaj Romku! Na razie nowości brak, bo stało sie trochę średnio, bo on mial wypadek, ale na szczęście nie groźny ale chyba nim tak wstrząsnęło, że to on teraz szuka ze mna kontaktu. Jak tam widzisz te sprawy, popatrz trochę, moze jakis rytuał bo pewnie już masz dość tych smutków! Pozdrawim serdecznie bardzo!
|
|
|
Romek proszę Cię o odprawienie podobnego rytuału jaki odprawiłeś majaliks. Dzięki, pzdr.
|
|
|
|||||
|
Romek czy muszę opisać problem na forum? Byłoby to krępujące i czułabym troszkę niezręcznie ;). Możesz polecić mi inną alternatywną formę kontaktu? Jeśli nie, to w porządku. Dostosuję się :) afrtl@vp.pl Pzdr.
|
|
|
Witaj,
juz odpowiedzialem na podany adres mailowy.
pozdrawiam
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |