| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Czy Oni są wśród nas? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 63 |
|
Chciałabym tutaj poruszyć temat o tajemniczych istotach.Czy jest możliwe,że Obcy są wśród nas,tylko przyjmują wygląd ludzki?A może wśród nas są także Anioły?Co o tym myślicie?
|
|
|
Tak. Oni są tu ,pośród nas. I najśmiesniejsze jest to ,że przewaznie nawet nie zdaja sobire z tego sprawy. Na Ziemi egzystyują istoty bardziej uduchowione od człowieka , tak jak Anioły ,ale równierz te "niższe" tak jak Strzygi , Elfy. "Kosmici" to poprostu istoty z równoległego świata.
|
|
|
Masters16... W jakich wyjątkowyc sytuacjach możemy je zobaczyć?! i jak z nimi walczyć.. Ja, 33ka jako wasz Ziemski anioł... zaczynam bać się swojej misji ;) To jak te szaraki zwalczyć, albo przynajmniej ograniczyć je ? i co oznaczają Twoje słowa "gdzy ich liczba sie zwiekszy zobaczymy faktyczny obraz, i z uwaga bedziemy obserwowac niebo." Trochę się tego obawiam..jakaś inwazja? i jak się przed nią chronić?!
|
|
|
nie mozna z nimi walczyc... a raczej nie mozna ich zwalczyc. Zostalismy stworzeni jako cywilizacja niewolnikow wiele lat temu, teraz mamy zostac wykorzystani. Jedyne wyjscie to wrazie czego niczego sie ich nie bac, a darzyc ich miloscia, bo na to nie sa przygotowani. Poszukam linkow do przekazow z kasjopei. Tam jest wszystko opisane, a dokladnie sa to relacje z channelingow z cywilizacja zamieszkujaca kasjopee. narqa
|
|
|
Masterze, a jak rozpoznać kosmitów? Bo ja znam kilku takich, np. mój brat - coś mi się wydaje, że on nie jest człowiekiem, albo taki jeden Rafał - nie dość, że mówi w niezrozumiałym dla innych języku (chociaż, jest kilka osób, które go rozumieją - to pewnie też alieny), to zachowuje się jakby był z innej galaktyki. Oni jak bumcykcyk muszą być kosmitami....
|
|
|
polecam przeczytac ten zapis z kasjopei mowiacy o szarakach,MIBach i konsorcjum.
http://www.quantumfuture.net/pl/950121.htm
|
|
|
Master16,a wiesz może jak rozpoznać te obce istoty,czy różnią się one czymś charakterystycznym od prawdziwych ludzi?Jak je rozpoznać?
|
|
|
Co znaczy oddzielny przypadek?? czy on jest niebezpieczny?? O_o
MIBy?? Mówisz o facetach w czerni???
Jak będę miał czas to napiszę wam coś na temat liczb, które rządzą światem, które są wszystkim i z których wszystko się narodziło... A liczby te to: (chórem)........
|
|
|
Nie da się niestety. Chyba ze sami sie ujawnia. Są względem nas tysiace lat do przodu. Zrozumcie bez pomocy nordykow nie zrobimy nic. Jestesmy słabi. W naszej kulturze rozwoj duchowy przezywa zastuj. Popatrzcie jak szybko znikaja katolicy. Władze przejmuje pieniadz. Rozwoj ducha(jedynej formy obrony) zanika.
|
|
|
Nordycy?? Dlaczego akurat oni??
Chwilunia... coś tam zacząłem czytać o tej kasjopei.
Jak przez kasjopeę nadają ludzie z przyszłości i twierdzą, że 94% Nas zostanie wykorzystanych przez obcych, to qrna chyba nic nie zmienimy, nie? Trza się z losem pogodzić....
|
|
|
ja wierzę w istnienie UFO poniewarz interesuję się zjawiskami paranormalnymi.
Byłam świadkiem przelatujęcego spodka To było fantastyczne uczucie tyle migających światełek i te obroty coś niesamowitego.
|
|
|
Master16,mógłbyś jeszcze raz nam wszystkim powiedzieć kto jest naszym WROGIEM a kto PRZYJACIELEM? Kiedy oni wszyscy nam się ujawnią?
|
|
|
Wróg: Szaraki, pomarańczowi, orionoidzi, jaszczury. . CO do szaraków mówiłem już że są biorobotami jaszczurów. Sat zdjecia szaraków krążą po necie i to w nie małej ilości radze poszukac (szaraki to tez to ci od wzięć). Czasami przy wzieciach widuje sie tez istoty bardzo podobne do ludzi. To orionoidzi. Oni są główną siłą napędową. Z nimi trzyma jeszcze 15 innych ras.
Przyjaciele: Nordycy(nie mylic z orionidami) - budową ciała nie różnią sie od ludzi. Można powiedzieć nasze wzorce ludzi idealnych. Jak mówi kasjopea sa naszymi praprzodkami. Męższczyzni są blądynami o niebiesklich oczach, i ok 180 wzrostu, kobiety również niezwykle piekne. Staną w naszej obronir. Jest niewiele przypadków kontaktów z nimi. Radze tez w necie poszperac. pozdro
|
|
|
Zaraz to więc,,, "Oni są wśród nas?" Czyli idąc zatłoczoną ulcą nie chcący wpadamy na obce istoty mowiąc :"PSZEPRASZAM".... i idąc dalej? Master16.. zaraz,zaraz! Jak masz kolor włosów i oczu ?!;D
|
|
|
Master 16,mam znowu takie pytanko(widze że masz bardzo rozległą wiedzę o tych rzeczach :)),a czy możliwe jest,że któryś z nas,np.ty,Madzia lub ja też jesteśmy istotami pozaziemskimi(Szarakami lub Nordykami)tylko o tym nie wiemy?
|
|
|
Hmmm... bardzo dobre pytanie... przeciez w nrLologi mam sume 33ki.. i jestem nieziemskiej urody zapewne jak Satine.. ;) Ale ja myślałam że szaraki są przeciwko nam.. i dla niezorientowanych..widziałam te zdjątka czaraka...Brr.. krotko mowiąc przypomina identycznie wygladem Istotę potocznie nazywaną UFO(chociaz to obiekt latający) czyli raczej istote... na pewniej stronce znalazłam informacje na jakiej planecie żyją owe istoty! To jest nie możliwe zebysmy to wiedzieli i kazdy głupi mogl to znalezd..uwarzam ze wiele z rzeczy publikowanych w internecie są po to by wzbudzic w nas ciekawośc i zainteresowanie...
|
|
|
Nie, jestesmy co najwyzej wedrowcami i jest to nawet dosyc prawdopodobne. Oni (kasjopea) podają że na ziemi jest obecnie wedrowcow okolo 80 mln. Wędrowiec to obcy ktory zdecydował się dobrowolnie reinkarnować na ziemię w celu wykonania jakiegos powierzonego mu zadania. Efekt jest taki że wiekszosc tych istot zatracila pamiec o swoim pochodzeniu. Zapomniały o swojej misji. Myślą że są normalnymi ludzmi, choc roznia sie od nich. Wydaje mi sie ze pojecie "gwiezdni ludzie" rowniez sie do nich odnosi. Sam fakt że interesują was takie rzeczy (czyt. ufo) moze swiadczyc o tym ze jestescie wlasnie nieswiadomymi wedrowcami. (ale NIE musi:P)
|
|
|
Oni nie maja po co przybierac forme naszych cial... zrozumcie....:)Mogą to zrobic gdy tylko chca, ale raczej nie muszą.
|
|
|
No ale zkad wiesz właśnie że akurattam? przeciez nasza ludzkość nigdy tam nie była...
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 63 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |