Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
anunaki
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 68

co to są anunaki????????

Widzę iż ten temat was nie interesuie... Więc go zakończmy...

Temat jest bardzo zajmujący, ale ja wychodzę z założenia, że jeśli ktoś mów coś, z czym ja się zgadzam, to nie będę pisał post'a tylko po to, by mu o tym powiedzieć. :)) Od siebie mogę jedynie dodać, że nasi przodkowie żyli bliżej natury, znali magię naturalną (objawiającą się w przyrodzie poprzez zjawiska, których nie do końca rozumieli - a może właśnie przeciwnie, rozumieli je znacznie lepiej, niż my teraz) i niepotrzebne były im jakieś wydumane, abstrakcyjne religie głoszące zbawienie (od czego niby ma mnie ktoś zbawiać ???), czy życie po śmierci (jakie życie po śmierci, skoro zając, którego upiekłem, został przeze mnie zjedzony, mniam, mniam !), skoro tuż obok nich - chociaż "obok" to złe słowo, obok to my teraz żyjemy, dla nich było to "wokół" - istnieje świat, w którym żyją, są jego częścią... Oddają mu cześć w miejscach świętych - a skoro jakieś miejsce jest "święte", to nie dlatego, że pijany druid tak stwierdził, albo że lokalna klika wodzów plemiennych dała mu w łapę, by oznaczył to miejsce blisko ich siedzib, żeby im się tłuste tyłki nie wytrzęsły w corocznych pielgrzymkach... Miejsce święte BYŁO (podejrzewam, że jest nadal) święte z jakichś konkretnych powodów. A'propos tych linii, to jest jeszcze kolejne dziwne zjawisko, że wzdłuż tych linii przebiegają np. trasy migracji ptaków. A nie są to loksodromy. Coś w tym jest - nikt chyba nie powie, ze ptaszki odwiedzają miejsca kultu.... Do tego może katolickiego ??

Buahahahahaha... a może Buuuuuuuuuuu?

Sew, zmieniłem zdanie. KOŃCZYMY temat jak najszybciej !!

Ależ to bardzo ciekawe. Mówcie dalej o liniach. Ja nic o nich nie wiem. Przekonajcie mnie, że faktycznie są pochodzenia nadnaturalnego. Pozdrawiam :) Trzymajcie sie :)

Czy chodzi tu o linie np Nazca co Erich von daniken opisywal? prosze o odpowiedz poz eva

Juz odpowiedz znalazlam bo dokladnie wypowiedzi przeczytalam Ksiazka napisana (Druga czesc) 85roku.i niektore hipotezy juz upadly(hipotezy bo fakty nadal takie same) Eva

Tak, chodzi o wszelkie linie, które są na Ziemi... wszelkie dziwne linie typu Nazca. Pozdrawaim :) Trzymajcie się cieplutko :)

"typu Nazca" ty tylko piszesz zeby cos pisac Grafoman jestes czy co?

Więc co mam innego napisać? Znasz inne linie podobne do tych z płaskowyrzu Nazca? Ja o takowych słyszałem. Ale są podobno pod wodą czy coś takiego. Więc aby uniknąć wszelkich nieporozumień użyłem zwrotu: "typu Nazca". Jeszcze jakieś nieścisłości Evo??? :) Pozdrawiam :) Trzymajcie się cieplutko :)

Myslalam ze znowu wysmiewasz "tego typu rzeczy " pomylilam sie przepraszam poz eva Ps ale ty zawsze namnie.....

Evo, nie wcale nie :) Nie masz mnie za co przeppraszać... a ja nigdy nie wyśmiewam rzeczy, które są prawdopodobne... :) Ta jest i to całkiem. Już nieraz mówiłem że jestem nastawiony proparanormalnie... Hmm... nigdy na Ciebie :) Pozdrawiam :) trzymajcie się cieplutko :)

Japończyki szukajš nowych lini, jak się dobrze rozpędza to może coœ znajdš. http://bi.gazeta.pl/im/1/3303/z3303501G.jpg

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

Czytajmy Danikena.:D [%sig%]

Czy tzw. oficjalna nauka próbuje jakoœ wytłumaczyć powstanie tych ogromnych rysunków, czy chowa głowę w piasek? [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

nawet nie probuje...Nazca wg nauki to rytualne spacery;)

Uff... znalazłem, ale ciężko było. http://www.nautilus.org.pl/images/Image1_521.jpg Tajemnicze linie na płaskowyżu Nazca mogły zostać wykonane z powietrza, z wysokoœci 40 kilometrów nad powierzchniš Ziemi [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

szukali zlota ??:P

Ad them: anunaki A-NUN-A-KI (wzrost twórców księzyca) lub Anu- NA- KI (Wypišć Dupę na Energię) lub AN - U - NA -Ki (anUna) "AN" oraz "NA" ....to krawędzie zewnętrznej warstwy torusa "M", o DYNAMICZNIE WZRASTAJĽCEJ niestabilnoœci (nie-równowadze). *anna - to imię wiele wyjaœni, dopowie. [mamy tu krawędŸ przed=poczštkowš "NA" oraz krawędŸ po=końcowš "AN"] Cały proces zasilany energiš Chi (ki). ~~~~ Dla torusa "W" ..odpowiednio sš to procesy WEWNĘTRZNEGO KRĘGU... tam dzięki strukturze czaso-przestrzeni Czastki podlegajš Demontażowi, aby posłużyć jako Surowiec torusów typu "M".. ..poprzez Nad/POZA-Przestrzeń.

a jednak! ..i to NATYCHMIAST!!! Więc jednak Dizła. Poszły Konie po Betonie ;)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 68
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.