| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Opisujcie tu swoje PROROCZE sny nt. przyszłości świata, polski etc. | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 68 |
|
Zacznę...
Jakiś rok temu śnił mi się jeden z ciekawych snów, a że dzisiaj już niektóre jego elementy wydają mi się logiczne, przytaczam go...
byłem w jakimś nowoczesnym obozie, było tam sporo ludzi, byliśmy puszczeni jakby wolno, to wyglądało raczej jak budynek korporacji, jednak wiedziałem że nie jesteśmy tam z własnej woli.
Pamiętam jedną ważną rzecz... miałem na ręku zegarek, a na nim drugi, potem ten zegarek zalał się krwią, poszedłem do pani za biurkiem która wyglądała na "sekretarkę" tego obozu, przy niej stali ochroniarze, zacząłem mówić że coś mi się dzieje z ręką, zobaczyła i powiedziała że mój organizm nie przyjął (czipa elektronicznego?), gdy prosiłem żeby coś z tym zrobiła, ochroniarze powalili mnie na ziemię.
Piszę o tym, bo ostatnio czytając o biochipach wyczytałem że początkowo mogą mieć formę zegarka i co więcej te które są zbudowane z litu mogą powodować krwotoki, sen który wcześniej wydawał mi się lekko niezrozumiały obecnie wydał mi się sensowny.
|
|
... |
|
Miałem sen, że pewnego dnia na czerwonych wyżynach Georgii, synowie dawnych niewolników oraz synowie dawnych panów będą mogli usiąść razem przy jednym stole braterstwa.
Miałem sen, że pewnego dnia pustynny stan Missisipi, parzący gorącem niesprawiedliwości i okrucieństw, zostanie przemieniony w oazę wolności i sprawiedliwości.
Miałem sen, że pewnego dnia czwórka moich dzieci będzie żyła w państwie, w którym ludzi nie osądza się po kolorze ich skóry lecz po tym jacy tak naprawdę są.
Miałem dzisiaj sen.
Śniło mi się, że pewnego dnia w stanie Alabama, mającym gubernatora, z którego ust leją się nieprzychylne słowa, nastanie sytuacja kiedy to mali biali i czarni chłopcy oraz małe białe i czarne dziewczynki, będą mogli chwycić się za ręce i przejść razem jak siostry i bracia.
Miałem dzisiaj sen
Śniło mi się, że pewnego dnia każda dolina zostanie wyniesiona w górę, wszystkie wzgórza i góry zostaną obniżone, wszelkie nierówne tereny zostaną wygładzone, wszystkie krzywe miejsca zostaną wyprostowane, zaś nam wszystkim objawi się chwała Pana.
KING MARTIN LUTHER (1929-68), amerykański bojownik o prawa człowieka, teolog, kaznodzieja, ksiądz Kościoła baptystów; duchowy przywódca chrześcijański Murzynów w USA i zwolennik walki o ich prawa metodami pokojowymi; główny reprezentant tzw. czarnej teologii; 1957 założył Konferencję Chrześcijańską Przywódców Południa; współorganizator tzw. marszu na Waszyngton (1963) i innych masowych manifestacji; 1964 otrzymał Pokojową Nagrodę Nobla; zamordowany w Memphis przez białego rasistę
On dopiero mial ciekawe sny!!
|
|
Wina tuska |
|
ale świetny widok.zupełnie jak w technicolorze.letni piękny może nawet przepiękny wieczór.niebo powoli chyli się ku zachodowi.zaróżowiony horyzont nad Wisłą w odblaskach zachodzącego Słońca.nad dwoma, trzema czy też czterema dziesięciopiętrowymi wieżowcami Saskiej Kępy zbudowanymi jeszcze w końcu lat sześćdziesiątych, teraz pięknie odremontowanymi i pokrytymi nową elegancką izolacyjną ciepłoszczelną elewacją tuż przy ulicy Zwycięzców przy wjeżdzie na Wał Miedzeszyński majestatatycznie wiszą dwa potężne
spodki latające, każdy o średnicy przynajmniej dziewięćdziesięciu metrów. najciekawsze jest to iż wiszą w powietrzu nie równolegle do powierzchni ziemi ale pod pewnym nachyleniem,przy czym to nachylenie to
gdzieś 39, może 38 stopni.
jest jednak w tym wszystkim zdecydowany element niepokoju. te spodki mają szaroczarny złowrogi, lekko matowy kolor.
oj coś to zapowiada ,ale co, może w perspektywie najbliższych dwudziestu dwóch lat ziemską inwazję setek tysięcy talerzy latających zjednoczonych sił Szaraków i Reptoidów?
|
|
After the conquest of Europe, the Russians quit stalling.Their troops reached Atlantic, their cosmonauts reached the asteroids.Now the stairs await them... |
|
|
|
After the conquest of Europe, the Russians quit stalling.Their troops reached Atlantic, their cosmonauts reached the asteroids.Now the stairs await them... |
|
Ja bardzo często mam sny o UFO , w zasadzie od dziecka śnią mi się latające spodki .Fascynuje mnie to a zarazem przeraża.Kiedyś rozmawiałam z kolesiem który się tym interesuje i mówił,że całkiem możliwe że to mi się nie tylko śniło...
Pamiętam że raz się obudziłam i między stanem snu a wybudzeniem zobaczyłam nad swoją głową taką zanikającą głowę ufola ! To było przerażające i bardzo realne.
Mam też sny które można by wiązać z rokiem 2012
Śni mi się wówczas ,że wyjeżdżam do pięknej krainy , gdzie panuje wieczna wiosna, wszystko jest zielone i przepiękne ,doliny, łąki ,słońce - miodzio :-) I za każdym razem żałuje ze nie mam ze sobą aparatu żeby to uwiecznić.
Drugim razem śni mi się że wchodzę jakby w taki tajemniczy ogród w którym są zwięrzęta nieżyjące na Ziemi , zupełnie inne rasy.
Wszystkie te sny oczywiście są przepełnione zachwytem , miłością i spokojem.
Natomiast inny rodzaj snów także wiążących się z UFO to sny tego typu.
Siedzę z rodziną w domu wszędzie jest ciemno , jakby zbierało się na burze , jestem niespokojna.Zaczynam dostrzegać latające spodki , wielkie talerze nad naszym domem.Wiem że przylatują do nas.Wiem tez nie nie powinnam się bać ale mimo wszystko się boje.Ktoś mi mówi że oni chcą nas zabrać i że to ma wyjść nam na dobre.Tak jakby mieli nas przed czymś ratować....
Nigdy nie miałam proroczych snów,nie wiem czy te coś znaczą ale często powatarzają tylko nieco inaczej przebiegają
|
|
|
Miałem jeden sen związany z UFO:
W nocy, na tle gwiaździstego nieba, obiekt latający widoczny w postaci 5 świateł obracających się wokół centralnie umieszczonego 6tego światła, leci ze wschodu na zachód, nad moim domem rodzinnym (a ja przyglądam się temu z ogrodu). Nagle UFO dokonuje gwałtownego skrętu, a nawet zwrotu o 180 stopni (wszystko w ciągu ułamka sekundy) i szybko wraca na wschód. Wtedy na zachodnim niebie wszystkie gwiazdy jaśnieją i zaczynają się poruszać, zbliżają się w moim kierunku. Przyglądając się im dostrzegam także jakiegoś rodzaju pojazdy, wyposażone reflektory... i coraz bardziej daje się słyszeć niski, przerażający głos jakby trąby, albo specyficznego buczenia silnika, lecz zwielokrotnionego.
...Zaczynam uciekać i budzę się cały spocony :)
Na szczęście nigdy się nie powtórzył, chociaż jak na to teraz spojrzę, to miał naprawdę fajny klimat :P
|
|
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
Mialem dzis ciekawy sen , tak mi sie wydaje z proroczym przeslaniem :)
Jak codzienie przed snem kiedy tylko nie zapomne:) odmawiam swoja tajną modlitwe wktórej prosze o rozne zeczy a to ozdrowie a to zeby sie spotkac skims itp:) tym razem prosilem o pokazanie mi cos z przyszlosci ^^ niezawsze prozba sie spelnia ;/ Ale tym razem bardzo wyraznie zapamietalem sen i DATE !!
06 chyba wrzesnia :) beverly hills , cos waznego sie stanie;/
Niewiele tego ale zawse cos^^
|
|
Wina tuska |
|
To blisko Hollywood. Mam nadzieję, że to nie będzie premiera kolejnego Rocky'iego. Bo ileż można? :)
|
|
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
Blisko tez do tej daty.... - pozywim, uwidim - skazal sliepoj.
Miejmy nadzieje, ze to chodzi o ten rok. Moze zastrzela Obame?
pozdr
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
No jesli to nie ten rok to ja piernicze takie sny prorocze :)
|
|
Wina tuska |
|
06.09 - fajnie wyglada = 69
Jednym slowem era ryb ucieka i nadchodzi era Wodnika !
pozdr
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Mało tego, 6+9=15 skąd numerologicznie 1+5=6.
jeśli odwrócimy 9 to mamy w tej liczbie zakodowane 3 szóstki, czyli 666 :D
Natomiast rok 2008 numerologicznie ma wartość 1, więc jeśli odwrócimy to 666, uzyskujemy 999, a 999 + 1 (rok) = 1000, czyli numerologicznie 1 :P Zatem liczba tego dnia (całej daty) , z ukrytą szóstką włącznie oczywiście, jest taka sama jak liczba tego roku.
|
|
|
Wydaje mi się ,że ktoś już pisał o podobnym śnie ale mi śniła się III wojna światowa.Sen był MEGA przerażający i nieprzyjemny....ble...
|
|
|
|||
|
W ostatnich dniach - mówi Bóg - wyleję Ducha mojego na wszelkie ciało, i będą prorokowali synowie wasi i córki wasze, młodzieńcy wasi widzenia mieć będą, a starcy - sny. Nawet na niewolników i niewolnice moje wyleję w owych dniach Ducha mego, i będą prorokowali.
Każda wizja - nawet ta zarejestrowana przez powszechnie uznanego jasnowidza - to jedynie obraz pochodzący z jednej ze stref prawdopodobieństw, być może tej najbardziej realnej do urzeczywistnienia przy aktualnym poziomie świadomości, tzn. tej dominującej w chwili rejestrowania obrazów przez jasnowidza. Wystarczy, że dzień później doznamy olśnienia (indywidualnie lub grupowo) i zmienimy kierunek marszu, a wtedy ten sam wizjoner-jasnowidz przepowiedziałby zupełnie inną przyszłość. Nie zapominajmy jednak, że niezwykle istotny jest także poziom świadomości samego wizjonera. Prawdziwe wizje zaczynają się od wymiaru piątego i szóstego, Wymiaru Świadomości Chrystusowej i Wymiaru Czystego Światła. Jednak niewiele osób ma do nich dostęp. Większość wizjonerów dociera do Wyższej Płaszczyzny Mentalnej w wymiarze czwartym.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Zgadza sie romku tak wlasnie moglo byc!!.Ale moim zdaniem Cos sie wydazylo! Tak waznego dla swiata ze zostalo uznane za ToP Secret i niestety zostalo utajnione na 50 lat :(
A co myslicie o pojawieniu nie nowej kandydatki KOBIETY na Stolek prezydenta USA!!?! Ajego liczba to 44 !! moze tym razem :)
Mene Mene tekel upharsin
ps: a to tak zeby zakonczyc takim akcentem biblijnym :P 4 wendola :)
|
|
Wina tuska |
|
Wendol, gratuluje ! Bardzo ladnie rozwiniety tekst. Dobrze opisane.
Alkazam, kto wie? Moze masz racje ?
pozdr
|
|
Autor, dokonując gruntownej analizy Nieuniknionego Wydarzenia w oparciu o Prawo Czasu, nawiązuje do wielu nurtów kulturowych, filozoficznych, teologicznych, świętych ksiąg, przepowiedni i proroctw. W książce tej można znaleźć wiele dowodów oddziaływania Prawa Czasu w życiu codziennym, poznać przyczyny wielu niezrozumiałych wydarzeń i ich logiczne wytłumaczenie. Od tysiącleci ludzkość otrzymywała wiele znaków, przekazów i przestróg, lecz nie potrafiła zrozumieć ich wymowy. Dlatego Argüelles odwołuje się tak często w tej książce do cytatów zaczerpniętych z Biblii i Koranu. Nie chodzi tu jednak o podkreślenie wagi określonych religii, lecz o informacje skrywające się w świętych księgach dwóch największych nurtów - chrześcijaństwa i islamu - kosmologicznie powiązanych z Nieuniknionym Wydarzeniem. Do Nowego Czasu nie przedostaną się żadne autorytety, zarówno świeckie, jak kościelne, żadne ideologie czy religie. Znajdą się jednak tacy, którzy do ostatniej chwili będą walczyć o utrzymanie swej pozycji i nie chodzi tu wcale o tych z kręgów politycznych (oni zniszczą się sami), ale tych - głównie z ruchu New Age i sceny ezoterycznej.
http://media.putfile.com/12-Przebudzenie-55 |
|||
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
|
|
|
Tego to już się domyśliłem kilka miesięcy temu. Nie trzeba do tego jasnowidzów.
|
|
|
A ja zacząłem przeczuwać, że ten system się zawali, już kilka dobrych lat temu - gdy zrobiłem licencjata z finansów i bankowości, i poczułem ogromną niechęć do kontynuowania tego kierunku :)
Ten system jest tak kruchy, tak niestabilny, że wystarczą jakieś poważniejsze wydarzenia na większą skalę i cywilizacja zachodnia z jej stylem życia staje na krawędzi chaosu.
Jeśli chodzi o sprawę Iranu i wojnę, to pytanie raczej nie brzmi "czy?", tylko "kiedy?". Przygotowania są prowadzone już od dłuższego czasu.
Republikanie mają już tylko chwilę na rozpętanie wojenki, a później mogą powiedzieć: "głosujcie na nas, bo demokraci sobie nie poradzą w obliczu takiego problemu, a my mamy doświadczenie - tu jest potrzebna silna ręka".
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 68 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |