| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Wypowiedzi Masonow | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 119 |
|
Wypowiedzi masonów:
"Narody katolickie muszą być starte na proch przez narody protestanckie."
(Anonimowy mason do kardynała Pitry, 1889)
"My, masoni, musimy obalić i pokonać katolicyzm całkowicie."
(Biuletyn Wielkiego Wschodu Francji, 1895)
". . . znikną narody i religie, powstanie jedna ojczyzna, jedna wiara, życie szczśćliwe na ziemi."
(Żyd Heinrich Heine, wierszokleta w Niemczech, mason, 1842)
"Nadszedł już czas na rozpoczęcie bezwzględnego niszczenia wszystkich dotychczasowuch odrębnych państw i królestw, na zniesienie wszystkich religii, ma się rozumieć, za wyjątkiem talmudycznej, i na ustanowienie na całym świecie jednego państwa żydowskiego, w którym naród żydowski będzie żywiołem panującym, i w którym będzie obowiązywała tylko jedna religia, mianowicie żydowska."
(Z manifestu Wszechświatowego Związku Żydowskiego, Paryż 1890)
"Proklamujemy republikę światową, skasowanie granic, istnienie jednego, jedynego prawa: prawa człowieka, które ogłosili nasi chwalebni poprzednicy Wielkiej Rewolucji."
(Hiszpa?ski mason Lozano na światowej konferencji masońskiej w Rzymie, 1914)
"Pojęcie ojczyzny jest przestarzałe. Musi być zastąpione przez Ojczyznę światową, rzadzoną przez organ w rodzaju Ligi Narodów.
Dzisiejsza Liga Narodów składa się wyłącznie z Braci, czyli masonów, którzy rozumieją, że nacjonalizm się przeżył."
(Eksplika Kongresu Maso?skiego w Belgradzie, w związku z przyjęciem Niemiec do Ligi Narodow, 1926)
"Jeżeli mamy być szczerzy wobec samych siebie, przyznajmy, że zaangażowaliśmy się w rozmyślny, wspierany i skoncentrowany wysiłek dla wymuszenia ograniczeń wobec suwerenności i niezależności suwerennych i niezależnych państw.”
(Arnold Toynbee w odczycie dla maso?skich przywódców podczas tzw."Czwartej Konferencji Instytucji dla Badań Naukowych Stosunków Mi?dzynarodowych", 1931)
"Musi powstać jedna wiara i wspólne prawo dla ludzi . . . Główną bitwą jest bitwa o wychowanie."
(H.G. Wells, "Experimenting in Autobiography",1934)
"Misją Amerykanów jest zniszczenie państw narodowych"
(Robert Strauss-Hupe w piśmie masońskim "Orbis", 1945)
". . . nie będzie wojen między narodami, gdyż nie będzie narodów."
(Mason James Burnham, "Walka o świat", 1950)
"Gwarancją istnienia Polski może być tylko rząd światowy oparty na nadchodzącej ciwilizaji Nowej Ery."
(Melchior Wańkowicz, "Polacy i Ameryka", Londyn 1953)
". . . społeczeństwo polskie powinno stopniowo rezygnować z zasad suwerenności państwowej na rzecz struktur Europy . . . eksponowania swojej dumy narodowej, winni krytycznie odnosić się do tradycji narodowej i ograniczać jej rolę w wychowaniu, zwłaszcza w kształtowaniu postaw młodego pokolenia."
(Kazimierz Wójcicki, redaktor "Życia Warszawy", 1991)
|
|
|
Dziękuję Examino serdecznie za to wspaniałe uskrzydlającę moją duszę uściślenie, a tak na marginesie widzisz teraz jak na dłoni, iż za niemieckimi obozami koncentracyjnymi i masowym przemysłem śmierci
stały diaboliczne kosmiczne siły Szaraków,Reptoidów i Reptoidów"Draco" i konstelacji wszechświatowych Illuminatów.
Hitler pomylił w niebywały sposób rasy extraterrestrialne ,myślał o kosmicznych Nordykach i sadze nordyckiej, którym, co już z naszej wiedzy wynika, bliższy jest semicki, czerwony i bolszewicki punkt widzenia, a wpadł omyłkowo nierozważnie i szpetnie w zwodnicze łapy satanistycznych Szaraków/Reptoidów.Potem zaś USA, organizacja Gehlena,Odessa,itp. wywiady angielski i amerykański i im podobni korzystając z niemieckich extra-kosmicznych technologi, także w sferze duchowej, poszły dalej tym fałszywym tropem.
Dobrze że nad stalinowską i breżniewowoską Rosją pieczę trzymali NORDYCY.Nie dopuścili do supremacji USA nad światem.
Niestety głupi Rosjanie niczego się ze swoich doświadczeń budowania społeczeństwa bezklasowego nie nauczyli i wpadli ponownie wraz ze zmainą systemu wspólnoty socjalistycznej w łąpy Illuminatów.
|
|
After the conquest of Europe, the Russians quit stalling.Their troops reached Atlantic, their cosmonauts reached the asteroids.Now the stairs await them... |
|
Otoz Putin ma porfirie vampiryczna i sklania sie ku draconskiemu dewianctwu, czyli ma juz procz lotniska z wlasnym imieniem, sekte, ktora oddaje mu czesc w obrzedach, a w USA robia wszystko, by go sobie zjednac. Jakas litwinska wiedzma zapowiadala w telewizjach, ze w 2015 USA i Rosja polacza sily, a polaryzacja swiata zmieni sie z polaryzacji Zachod-Wschod, na Polnoc-Poludnie. To musi sie stac predzej czy pozniej. W zasadzie o ile draconskie klasyfikacje zniewalaja swiat, o tyle wraz z pojawieniem sie uranicznych wynalazkow, nie sa juz tak grozne, a nawet zaczynaja byc komiczne. Afryka stala sie obiektem zainteresowania i maja juz nawet lepsza edukacje w niektorych panstwach tam, niz w Polsce. Rywalizacja przenosi sie zatem z Zachodnio-Wschodniej, na Polnocno-Poludniowa. Nordycy sa za komputeryzacja swiata i wolna energia, co nie jest na reke drakonskim, mrocznym, trzymajacym informacje w ukryciu, plandrujacym swiat istotom.
|
|
porfiria i jej historia: http://kwadritis.blogx.pl/ PONAD TO moja poezja: http://czucie-formy.bloog.pl/ Porphyria, eat bananas, great medicine. Porfirio, jedz banany, cud lekarstwo. |
Nordic Aliens. Communication: Telepathic.
http://www.crystalinks.com/nordics.html
Reptoids, The Draco reptoids, Grey crossbreeds:
http://www.reptoids.com/Vault/phydes_ver1.htm |
|
porfiria i jej historia: http://kwadritis.blogx.pl/ PONAD TO moja poezja: http://czucie-formy.bloog.pl/ Porphyria, eat bananas, great medicine. Porfirio, jedz banany, cud lekarstwo. |
|
Rosja i USA juz dawno polaczyly sily. W 1954 roku zostal podpisany pierwszy uklad o tajnosci najnowszych technologii i kosmosie.
|
|
|
Dopóki najnowsze technologie będą trzymane w tajemnicy i wykorzystywane w celach wojskowych i do utrzymywania istnienia obecnego systemu, dopóty życie ludzi wiele się nie zmieni na lepsze.
Chyba dopiero jakiś globalny kataklizm to zmieni. Potrzebna jest terapia szokowa.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Zycie ludzi nie zmieni sie na lepsze, dopoki religia katolicka bedzie prowadzila polityke pro rodzinna, propagujaca naturalna prokreacje bez wspolczesnej wiedzy naukowej, zniewazajaca homoseksualizm i vampiryzm. Ponadto dopoki islam sie nie zmieni.
Rosja i USA podpisaly ten papier w 1954 roku, lecz dzis juz inne osoby sa u wladzy. Nie mniej USA i Rosja coraz bardziej przypominaja siebie na wzajem. Byc moze polacza sily w 2015, byc moze beda po cichu sabotowac wzajemne posuniecia.
Zalozmy, ze nagle chrzescijanstwo zmienia sie calkowicie. Akceptuje homoseksualizm, vampiryzm, kontrole urodzen i badania prenatalne. Islam nagle probuje znalezc wspolny jezyk z nowym chrzescijanstwem. Wowczas dopiero mozna bedzie mowic o odtajnieniu i rozpowszechnieniu nowych technologii. W przeciwnym razie ludzkosc zaleja hordy bachorow i agresorow majacych srodki, i czas.
Ten profesor fizyki kwantowej od eksperymentu Kasjopeanskiego (Jadczyk) stwierdzil tam, ze Bestia 666 zniewalajaca swiat sa rowniez religie.
|
|
|
Niektore umowy sa podpisywane na zawsze. Ratyfikuje sie je tylko co jakis czas. Ostatnia ratyfikacja tej umowy byla podpisana w 1997 roku.
Religie sa zawsze tylko politycznym pretekstem do wojen zaborczych i regulujacych populacje. Na swiecie jest wiecej religii. Nie tylko chrzescijanizm i islam !!!
|
|
|
|||
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Napisalam Ci dluga odpowiedz na Twoj post, ale cenzura nie wpuscila.
|
|
|
Oj Gosiu :/
Jak długo coś piszesz, to przed wysłaniem skopiuj to sobie. Ja zawsze przed wysłaniem kopiuję tekst - doświadczenie na tym forum mnie tego nauczyło.
To nie cenzura - po prostu jak długo nie wykazujesz aktywności na forum (nie klikasz), to system Cię wywala i musisz się powtórnie logować, a wtedy cały Twój tekst idzie w...
Też mi się to zdarzyło ze dwa razy i wnioski wyciągnąłem.
Dlaczego Ty Gosiu wyciągasz tendencyjne wnioski? Masz straszną obsesję w jednym kierunku.
Napisz jeszcze raz (może coś poprawisz, coś dodasz), bo bardzo lubię dowiadywać się nowych rzeczy, poznawać różne punkty widzenia i dyskutować.
|
|
|
Nadzieją na odparcie podstępnego ataku DRACO=Reptoidów-Iluminatów jest sojusz chińsko-rosyjsko-indyjsko-irański i odbicie Ukrainy z rąk prozachodnich renegatów typu Prezydent Juszczenko czy znienawidzona w Rosji Julia Tymoszenko. Nie wiem czy Rosjanie będą mieli na tyle siły by walczyć o swój stary "kościec" rozwojowy czy też stos pacierzowy decydujący o przyszłości IMPERIUM, jakim była jeszcze do niedawna Ukraina. Jeśli by "odbili"politycznie i gospodarczo Ukrainę, to dni Ameryki i jej kompleksu wojenno-kosmiczno-[przemysłowego] były by już policzone...
|
|
After the conquest of Europe, the Russians quit stalling.Their troops reached Atlantic, their cosmonauts reached the asteroids.Now the stairs await them... |
|
Examino i Wendolu wysilcie teraz do maksimum swoje nadludzkie nadzmysły i zdolności parapsychologiczne.... Okazuje się, iż niektóre przekazy telepatyczne uzyskane z sesji"remote viewings" znanego extrasensa amerykańskiego Joe McMoneagle,a', dotyczące szeroko rozbudowanych struktur technicznych i instalacji podziemnych na Marsie zarówno starej cywilizacji tam żyjącej 1 milion lat temu jak i przypuszczalnie współczesnych nam ogromnych,znajduj acych się tam baz NORDYKÓW zostały przez CIA i NASA, NSA opatrzone klauzulą "ściśle tajne" i nie przciekły nigdy ani do internetu ani gdziekolwiek do opinii publicznej.
Jest to tym bardziej niepokojące bowiem ku Marsowi leci [ jak wspominał niedawno na tym forum WENDOL] obecnie ogromny obiekt który 30 Stycznia 2008 może ale nie musi rozbić się o jego powierzchnię /
Czyżby byłby to sterowany parapsychologicznie przez Reptoidów Draco/szaraków/rasy smocze asteroid w rodzaju "toporu wojennego"
wymierzony z zemsty w główną bazę Nordyków w Układzie Słonecznym?
|
|
|
Pierwsze słyszę, że Nordycy mają bazę na Marsie.
Z tego co wiem, to pod powierzchnią Marsa ma siedzibę stara marsjańska cywilizacja, której przedstawiciele są bardzo podobni do ziemskich ludzi.
Ich technika stoi na "nieznacznie" wyższym poziomie niż ziemska i podobno będą pierwszą pozaziemską cywilizacją, z którą Ziemianie nawiążą oficjalny kontakt.
Ci Marsjanie podobno mają też bazę gdzieś na terenie Meksyku i zaczynają się asymilować z ludźmi ziemskimi - poznają ich kulturę, zwyczaje, a jako, że są bardzo podobni do ziemskich ludzi, to zbytnio się w oczy nie rzucają i sensacji nie wzbudzają.
Dla Ziemi został przygotowany przez wyżej rozwinięte cywilizacje program przygotowujący do szerszego otwarcia polegający na tym, że najpierw mamy się "oswoić" z cywilizacją marsjańską.
|
|
|
Hmm, dobrze odkurzyć stare informacje - szkoda że nie padła żadna nowa.
|
|||
|
Plejadianie sami twierdzą, że są "poetami" i "żartownisiami", nie mówią wszystkiego wprost, a niektóre rzeczy wręcz specjalnie "przekręcają" - dopasowują do naszego poziomu percepcji (jak się bardziej rozwiniemy, to inaczej będą to samo tłumaczyć i więcej powiedzą).
Ich przekazy mają być przede wszystkim inspiracją. Sami stwarzamy rzeczywistość i tworzymy przyszłość. Oni są z innego kontinuum czasoprzestrzennego, a my mamy stworzyć inną przyszłość dla siebie i dla nich. W przyszłości będziemy "bogami stwórcami" - "mistrzami gry".
Jeśli chodzi o sprzeczność, czy spójność informacji, to można znaleźć wiele wspólnego w przekazach Plejadian, RA, Nordyków, czy Wingmakers.
Zdolność pojmowania zależy od umiejętności interpretacji.
Pamiętacie analizy wierszy na języku polskim i słynne pytanie: "co autor miał na myśli?"
Zgłosiłem się, powiedziałem, nauczycielka powiedziała, że dobrze, ale czy ktoś ma inne pomysły.
Zaczęli niedorzeczności gadać, by na siłę być oryginalni i kreatywni, więc poszedłem spać. Dostałem uwagę w dzienniczku, że śpię na lekcji.
Jak chcecie rozwinąć swoje zdolności interpretacyjne i intuicję, to weźcie się za Tarota.
|
|
|
|||
|
Gośka nie udzielaj się za dużo, z tym układe to przesadziłaś. Chcesz żebyśmy ci znowu kibel na balkon przenieśli? Albo do salonu, nie ma to jak kloc na stole. A jak będziesz dalej szponcić to ci puścimy radio maryja w głowie i pożałujesz.
|
|
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
|
:D
Radio Maryja robi najlepsze pranie mózgu :)
Kiedyś wytrzymałem wałkowanie przez ponad godzinę jednego tematu i tłumaczenie, że tak naprawdę w danym wydarzeniu chodzi o coś innego, niż wszystkie inne media przekazują. Tłumaczenie było bardzo pokrętne, pokraczne i tendencyjne - szereg błędów logicznych rzucało się w uszy i brak przekazania opinii "drugiej strony". Pod tym względem podoba mi się TVN24, gdzie są zapraszani różni politycy, a wnioski ma sobie wyciągnąć sam telewidz.
Gdy wyszedłem ze swojego pokoju, to po Radiu Maryja "kręciło mi się w głowie". Żona powiedziała, że jestem wyjątkowo wytrzymały, że tyle czasu tego bełkotu słuchałem. Musiałem po tym się napić, wyjść na balkon i zapalić.
Radio Maryja to dopiero HAARP - teraz się nie dziwię, że jego słuchacze mają tak wyprane mózgi i zmieniają się w zdalnie sterowanych zombie.
Kontrolne (z ciekawości i dla ubawu) słuchanie Radia Maryja polecam tylko ludziom o silnej konstrukcji psychicznej - dobrze też zażyć profilaktycznie trochę etanolu.
|
|
|
Dobrze znac plany w stosunku do wlasnej osoby.
Puknij w stol, to nozyce sie odezwa !!!!
|
|
|
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 119 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |