Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Rozwiazywanie problemow Koolmana'a i innych
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 896
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | .. | 44 | 45 | Następna strona

Kochani :) Jak zdarzyliscie sie juz zorientowac pojawiaja sie tutaj przedziwni ludzie z malymi badz wiekszymi problemami.Zgromadzilismy sie tutaj byc moc wam pomoc.Koolman z powodu najwiekszej ilosci problemow seksualnych zostal patronem naszego forum ;) Kasia&Marta Pozdrawiamy P.S. Przepraszamy za blad w druku :)

Jak wszystko...

wendol nie atatkuje cie ;) tylko to co piszesz :)

Tak tak, widzę to przymrużenie oka. A co ja takiego piszę?

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

kasiu, wydaje mi sie, ze najwieksze problemy musisz Ty miec. nonstop wchodzisz komuś w jego bajorko

Kasia jest po prostu zaczepna :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Niedość, ze sie do mnie dopeirnicza, to jeszcze niedawno sie zalogowała. Niech odbędzie troche stazu na naszym forum, niech pozna ludzi, i dopeiro potem moze zacząć oceniac innych

A może Cię lubi? :)

Dziekuje za taka sympatię. 100x wole duzo spokojniejszą martusię ;)

koolman pusty jestes.Nie mozna inaczej reagowac gdy czyta sie takie glupoty jakie wypisujecie. Niestety problemow nie mam, a nawet jesli bym miala to sama sobie z nimi radze, nie potrzebuje zalic sie kazdemu, pytac o porade i nie robie siebie takiej ofiary losu jak inni. Pozdrawiam :)

dziekuje za komplement....... ja poprostu wiem kiedy mozna sie odezwac i cos lub kogos konkretnie skomentowac..... a czasami lepiej nic nie pisac.....

ale czasami wy sami zastanowcie sie co piszecie..... nie mam tu nikogo na mysli....chodzi mi ogolnie..... ale nie przejmujcie sie zbytnio.... po prostu piszcie to co wam na serduszku lezy ;)

Rucha mnie twoje zdanie na moj temat Z problemami sobie radze, i nie pytalem nikogo o zdanie na ten temat, a napewno nie ciebie chodzilo o kasię

Koolman, a Ty w ogole wiesz czego chcesz, bo mie sie wydajesz taki lekko zaburzony. I nie sprowadzaj wszystkiego do jednego bo to i nudne i nie najlepiej świadczy o Tobie. A w nastepnej wypowiedzi pohamuj swoje kwieciste słownictwo bo to klasy Ci nie dodaje, a wizerunek niestety zostaje.

meduza

Jestem taki zminy drań;) Przepraszam wszystkich, jesli moje wypowidzi kogoś obraziły, ale w takich przypadkach jak ten, to mi zwieracze puszczaja i nie moge wytrzymac. Wbrew pozorom w życiu jestem bardzo spokojna osobą, ciezko mnie wyprowadzic z rownowagi. Widzisz Meduzo, o swoj wizerunek nigdy nie dbalem, jak mnie ktos lubial, to bylo okej, a jak mnie lubial, to tez bylo okej.

Lubie Cię za szczerość, ujołeś mnie nią. Ale czasem pomyśl o innych w myśl zasady nie czyn drugiemu co Tobie nie miłe. Ale ze mnie moralistka. Co? Pewnie dewotka jakaś.

meduza

a ja mam problem bo zgubilam haslo do starego konta i musialam zalozyc nowe :D dodałam tylko "a" na koncu i widzicie sama sobie rozwiazalam problem :) a tak serio to nie wiem po co niektore osoby az tak agresywnie na kogos naskakuja ;], mozna miec wlasne zdanie ale kilka osob poprostu zlosliwie atakuje innych ;]

juz nikt tutaj nie pisze????????????

Już tylko Marta541 :)

no i wendol musi sie wcisnac....nie masz jakiegos dziwnego uczucia ze wszedzie jest cie za duzo? :) pozdrawiam i zycze szybkiego powrotu do zdrowia

wendol widze,ze Ty tez tu zagladasz?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 896
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | .. | 44 | 45 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.