Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze, mimo wszystko chciałabym usłyszeć Twoje rady...

Witaj Igorze;) dalam biednemu dziecku pieniadze-bardzo sie ucieszylo;)i powiedzialo dziekuje;) Igor, prosze o odp. w sprawie uczuc i pracy. Czy uda mi sie dzieki srodkom unijnym otworzyc dzialanosc? I czy "dotrzemy sie" do siebie z Adamem i dojdzie wreszcie do slubu? pozdrawiam;)

Igorku,tzn.że Szymon jednak coś czuje do mnie? Co mogę zrobić żeby mu przeszło,bo jak on się obrazi to jest zawzięty.

Igor:
ZAKLECIAMarinawczoraj o 13:05To teraz zapytaj go kiedy razem będziecie to realizować, potem poczekaj do tego czasu - i to będzie odpowiedź na nurtujące cię pytanie.PozdrawiamIgor
Igorze, gdyby to było takie proste, nie pisałabym do Ciebie. On ma dosyć skomplikowane życie, pewne zobowiązania. Nie będziemy tak naprawdę razem, dopóki on nie wywiąże się z nich, a niestety pewne rzeczy nie zależą od niego i dlatego nie potrafi mi nic obiecać. A ja zastanawiam się czy warto na niego czekać i jak długo to może potrwać. Nie chcę brnąć w coś co być może nie ma przyszłości. Dlatego proszę Cię o sprawdzenie w kartach... pozdrawiam Marina

Panie Igorze Mam pytanie czy Maciej myśli tak samo o mnie jak ja o nim ? czy może powinnam sobie dać z nim spokój ? Biedny za ofiarę podziękował

Witaj, Proszę Cię Igorze zobacz w kartach co mnie czeka w związku z panem ryba? biedny powiedział Bóg zapłać, pozdrawiam m.

ZAKLĘCIA Marina Wczoraj o 08:27 Czyli musisz czekać ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Marino, Igorze - przepraszam, że się wtrącam. :) Czekanie może tylko pomóc. To sprawdzian, na ile Wam na sobie zależy, jakie macie wobec siebie zamiary, oczekiwania, czego na prawdę chcecie. Jak unormują się jego sprawy, będziesz wiedziała, czy warto było czekać.

Joanna75 Uśmiechnij się :) Nie bądz płochliwa, zdecyduj i pokaż, czego chcesz. Przecież Ci na Nim zależy :) pozdrawiam

Igor:
ZAKLĘCIA coco71 1 lipca, 21:17 Niema za co ;) Pozdrawiam Igor
A jest, jest:) Czyli niepotrzebnie o coś pytam, jeśli odpowiedzi znam. Ok, nie będę już wątpić w to co czuje:D...Ehhh Igor, w realu bym to inaczej z Toba załatwiła:D ale tutaj... no dobsz, będę grzeczna, ten głos którego mam słuchać pokieruje mnie. I on mi mówi, ze tak. :) Cały czas, od samego początku. Uciekam spać. Pa:)

Coco

Igor:
ZAKLĘCIA Po głębokim przemyśleniu sprawy doszedłem do wniosku, że sama dobrze wiesz co chcesz i o co ci chodzi w tym związku zatem moje rady są w tej materii zbyteczne.
Igorze, masz rację, wiem czego chcę i o co mi chodzi w związku. Jednak czasem mam wątpliwości co do uczuć ze strony Narzeczonego. Dlatego chciałabym wiedzieć, czy on ma wobec mnie szczere zamiary...

Zbyszek Popko http://vimeo.com/26361762 Chyba będzie za trudne dla poszukujących tutaj czegoś.

Nicze - jest problem z otworzeniem. Wyskakuje błąd. Możesz wrzucić jeszcze raz? :)

Kasujesz procenty i inne śmieci na końcu i działa. http://vimeo.com/26361762 Jak wrzucacie linki, to używajcie tych url w nawiasach kwadratowych, a nie będzie dodawało śmieci.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Witam, zauroczyłam się w pewnym chłopcu o imieniu Kamil, lecz straciliśmy kontakt, i pytanie do Ciebie Igorze czy ten kontakt się odnowi, czy ta znajomość jest już definitywnie zakończona?? Pozdrawiam!!

Igorze tym razem opisałam szerzej swoją nieznośną już sytuację w mailu do Ciebie. Proszę odpowiedz w wolnej chwili na mojego maila.Wczoraj dałam biednej na ulicy jedzenie, powiedziałam, że od Ciebie, biedna ucieszyła się, podziękowała i z ogromnym apetytem zjadła :)Pozdrawiam serdecznie.

Igorze proszę Cię o pomoc... Znowu miałam spięcie z D. Już nie wiem co mam robić. Ciągle jest coś nie tak,ciągle coś nowego wychodzi. Tym razem nie wiem jak się to zakończy,bo On jest strasznie zawzięty.Jestem już dosłownie załamana... Proszę odpowiedz na moją prośbę. Nie widziałam dzisiaj Biednego,ale pamiętam bo zawsze pomagam ludziom w potrzebie. Serdecznie pozdrawiam.

Ancik1410:
Joanna75Uśmiechnij się :)Nie bądz płochliwa,zdecyduj i pokaż, czego chcesz.Przecież Ci na Nim zależy :)pozdrawiam
Dziękuję jesteś kochana i masz piękne serduszko dla strapionych ;)Widzisz Ancik u mnie to problem wielokrotnie złożony jest przez moje własne ograniczenia, z którymi nie potrafię sobie czasem poradzić.Wiem, że jeśli sama sobie z tym nie poradzę to raczej nikt nie będzie w stanie mi pomóc - to taki stan rozpaczliwej bezsilności wobec siebie samej.Już sama nie wiem co mam z tym wszystkim zrobić, bo tu już nie tylko o silne uczucie do pana x chodzi. Pozdrawiam Cię i spokojnej nocy życzę :)

Dzięki i pozdrawiam

Witaj Igorze ! Przebywam za granicą, chcę wrócić do kraju. Czy ten powrót będzie dla mnie pomyślny? Czy znajdę pracę. Powiedz mi czy ułoży mi się związek z K. Pozdrawiam