Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

ladyinred89 22 czerwca, 01:17 Podróże kształcą. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA kamelon 19 czerwca, 19:46 Tarot kartami IX Monet i Królowa Pucharów mówi, że decyzja o ulokowaniu kapitału wymaga ostrożności i przemyślnego działania. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA jagnuca 19 czerwca, 17:29 Tarot kartą VII mieczy mówi, że zdecydowane zmiany przywrócą wszystko do normy ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA malutkack 19 czerwca, 14:35 Tarot kartami X Monet i Wisielec XII mówi, że czeka cię szczęśliwa zmiana. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA sylwiagawle 19 czerwca, 13:01 To mężczyzna nie dla ciebie, zasługujesz na lepszego. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Nadie 18 czerwca, 13:06 Namiętność. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA MalaMi83 18 czerwca, 11:51 Ale to dwoje ludzi musi chcieć być ze sobą. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Jeszcze jedna uwaga, niektóre wróżby musicie rozszyfrowywać sami ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

dziękuję:) miłego dnia wszystkim:)

Igor:
ZAKLĘCIAMarina27 czerwca, 13:22A jak wyglądają inne twoje plany życiowe ?PozdrawiamIgor
Moje plany życiowe to być z mężczyzną, którego kocham i założyć z nim rodzinę. Tego właśnie mężczyznę kocham, ale nie wiem, czy on odwzajemnia moje uczucia i czy pisane nam jest w przyszłości bycie razem... Czy zobaczyłeś Igorze coś w kartach jeśli chodzi o tą sprawę? pozdrawiam Marina

a z tej namietnosci mojej z nim moze wyniknac cos wiekszego? milosc? w koncu od namietnosci chyba dobrze zaczac prawda?

Igor:
Szukasz ich długo gdyż twój umysł błądzi - jeszcze nie jest gotowy do prowadzenia cię przez życie.
Witam Cię :) A właśnie dzisiaj rano znalazłam :) Biedna, gdy usłyszała, że przekazuje jej od Ciebie datek - była zaskoczona, promiennie się usmiechnęła i kilkakrotnie podziękowała. Dziękuję Igorze za wróżbę. Igorze, czy mam rozumieć, że odpowiedź na moje pytania brzmi "nie"? pytałam, czy "On" kiedykolwiek cos do mnie czuł i czy coś nas połączy.Proszę ... te dwa pytania są dla mnie bardzo ważne. Jeśli chodzi o uzależnienie to chyba jest jedna z gorszych stron każdej miłości zarówno tej spełnionej jak i tej niespełnionej ;) Pozdrawiam serdecznie i życzę Ci Igorze miłego dnia. Pozdrawiam również pozostałych forumowiczów :)

Witam Igorze :) Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź:) Odczytałam ją dopiero dzisiaj... Napisałeś o szczęśliwej zmianie, zastanawiam się tylko czy długo mam czekać na nią? Ciągle mam wrażenie jakby D. uciekał cały czas. Zdaje sobie sprawę z tego,że cierpliwość nie jest moją mocną cechą,ale i tak już długo przetrwałam... Zacznie się 10 miesiąc a ja czuje się jakbym nadal trwała w próżni i była bezsilna w owej sytuacji... Proszę Igorze,powiedz mi czy długo jeszcze będę w niej trwała,czy długo mam czekać na zmianę? Jeżeli zobaczę kogoś Biednego pod Kościołem ,to wiem co mam zrobić:) Serdecznie Ci dziękuję i pozdrawiam :)

Igor:
On jeszcze musi przejść metamorfozę, jeszcze nie dojrzał do bycia z kimś takim jak ty.
A ja myślałam, że to ja nie dorastam mu do pięt. :) Jest cudowny, ale... chyba nie powinnam mu się narzucać. Poczekam. Jeśli nikt go w międzyczasie nie "przechwyci"... Dziękuję - pozdrawiam :)

Nieśmiało się przypominam z pytaniem sprzed kilku stron..

"Żyj tak, aby Twoje życie było wykrzyknikiem (!), a nie znakiem zapytania (?)"

Drogi Igorze, jakiś czas temu zadałam Ci pytanie:
StillUndecided:
Drogi Igorze... Od dłuższego czasu zastanawiam się nad przyszłością swojego związku. Czasem miewam wątpliwości co do tego, czy on mnie naprawdę kocha. Chciałabym wiedzieć czy nam się uda i będziemy razem szczęśliwi? Proszę o odpowiedź.
Doradziłeś mi by zrobić mu test, później napisałeś, że masz że masz pomysł, ale nie chciałbyś mu psuć humoru.. Czy mógłbyś mi powiedzieć jak taki test miałby wyglądać i na czym polegać. Jak Go 'sprawdzić'?

ZAKLĘCIA StillUndecided 4 godziny temu Po głębokim przemyśleniu sprawy doszedłem do wniosku, że sama dobrze wiesz co chcesz i o co ci chodzi w tym związku zatem moje rady są w tej materii zbyteczne. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Joanna75 Wczoraj o 14:58 Dlatego dostałaś odpowiedź ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA Marina wczoraj o 13:05 To teraz zapytaj go kiedy razem będziecie to realizować, potem poczekaj do tego czasu - i to będzie odpowiedź na nurtujące cię pytanie. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

irene71:
Igor:zaklęciairene717 dni temu o 22:09Tarot kartą Walet Mieczy mówi,że Martę też zostawi.PozdrawiamIgor Witam, pomogłam finansowo chłopcu czekającemu na operację.Proszę, powiedz mi jak długo jeszcze Piotr z Martą będą razem i czy my kiedyś jeszcze będziemy przyjaciółmi z Piotrem,bo na razie wogóle się do mnie nie odzywa. Pozdrawiam.
Igorku, a ja? Dla mnie nie masz żadnego pocieszenia?