| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Igorku,
dziękuję bardzo za dobrą wrożbę
serdecznie Cię pozdrawiam :):):)
|
|
monetka73 |
|
Witam Igorze:)
To znowu ja...tak bardzo niesmialo pytam czy postawisz mi tarota? Wiem, ze jest wiele innych ktorzy maja wieksze problemy niz ja. Mieszkamy z mezem za granica, nie wiemy czy mamy wrocic do Polski czy nie. W zwiazku z tym ze od 5 lat wynajmujemy mieszkanie i mieszkamy na walizkach, postanowilismy rozejrzec sie za domem.Prosze postaw tarota czy to dobra decyzja?Boje sie, ze nas to pograzy finansowo, albo stracimy prace. Tak bardzo sie boje, ze az spac nie moge po nocach, pewnie dlatego ze w przeszlosci doswiadczylam biedy i wiem co to znaczy byc glodnym i teraz panicznie sie tego boje.
Pozdrawiam serdecznie,
Wika
|
|
|
Igor - dziękuję za wszystko :) (czytam właśnie :) )
Rosomak - miło mi, ale raczej powinieneś skupić się na swoich "skarbach" :)
coco71 - Igor jest mądrym człowiekiem i jeżeli nie odpowiada natychmiast, to wcale nie znaczy, że kogokolwiek lekceważy. Przeczytaj na samej górze każdej strony:
|
|||
|
|||
Coco |
|
Miałam to wkleić w "Coś, co chcecie pokazać", ale jednak doszłam do wniosku, że lepiej zrobić to tutaj, bo tu zagląda wiele osób (kobiet)z wątpliwościami.
Dla tych, co mają zahamowania, nie potrafią rozmawiać o tematach uznawanych za "tabu", mają kompleksy, mają problemy i rozterki:
http://zyciegwiazd.onet.pl/1646953,1,last_minute_kobiety,artykul.html
Zwróćcie uwagę na nowy portal przez Nią stworzony: www.OnaOnaOna.com
czasem wystarczy poczytać, przemyśleć i ... łatwiej jest rozwiać wątpliwości (samemu, bez niczyjej pomocy)
pozdrawiam :)
|
|
|
Witam Drogi Igorze.Dlugo tu nie zagladalam i musze stwierdzic ze wszyzstko sie spelnilo to co napisales.Wiedzac wszystko wczesniej od Ciebie nie bylam tak bardzo zaskoczona biegiem wydarzen:)w zwiazku z tym mam do Ciebie ogromna prosbe o postawienie mi tarota i odpowiedz na dreczace mnie pytania:Czy on da mi szczescie i czy jego uczucia sa szczerei trwale?Czy to wreszcie ten jedyny?Bardzo cie prosze o mozliwie szybka odpowiedz i bardzo serdecznie cie pozdrawiam
|
|
|
Musze dodac ze on mysli o malzenstwie ale ja sie najnormalniej w swiecie boje.To chyba przez te wszystkie niepowodzenia w moim zyciu,chyba jednak przyszlo jakies zalamanie i brak wiary w siebie,brak zaufania do ludzi.
P.S.
Jakis czas temu zapukala do mnie Pani z dwojka dzieci poprosila o cos do jedzenia.Dalam jej z mysla o Tobie o Twojej prosbie pomocy biednym.Od tego czsu a minely juz prawie trzy miesiace woekszy chlopczyk przychodzi do mnie:)Daje mu jedzenie a czasem pare groszy na ile mnie stac zeby tez cos kupili:)
|
|
|
Cześć Igor. Właśnie dołaczyłam do rozżalonego grona złamanych serc. Rozsądek mi podpowiada, ze z jego strony to nie miłość, ale jak tylko chce się odciąć, to on się wtedy budzi z uczuciami, pózniej ja znowu wpadam w lawinę admiracji, bo taka juz moja natura i on na to przestaje sie odzywac. Czuję sie nawinie. Nie rozumiem tych sprzecznych informacji, które mi wysyła..Raz tak, raz nie. Mam 33 lata. Taka zabawa w kota i myszke to dla mnie strata czasu, ale serce kazdej nocy wyje za nim..
Bedę cierpliwie czekac na jakas wskazowke od Ciebie.
Dziekuje Ci z gory
|
|
|
|||
|
|||
|
|||||
|
|||
|
Twoje doświadczenie nieco zwichrowało Ci psychikę...
Przykro ze przez to przechodziłaś, a za życzenia dziękuje.
|
|
|
Dziękuje jeszcze raz za wszystkie datki na biednych, do końca tego tygodnia postaram się odpowiedzieć na zaległe pytania.
Pozdrawiam Serdecznie
Igor
|
|
|
Drogi Igorku,powiedz mi proszę czy Szymon jest o mnie zazdrosny?i czemu tak często sie obraża jak odmawiam spotkania z nim?
Jak tylko nadaży się okazja dam pieniążki biednemu...
Pozdrawiam
|
|
|
ZAKLĘCIA
paolka262
Wczoraj o 23:48
A ty byś się nie obraziła gdyby ktoś obrażał twoje uczucia ?
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLECIA
neroblanca
3 dni temu o 22:54
Problem w tym, że on nie polega na własnym rozumie.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
anyny
3 dni temu o 16:32
Tym razem zrobimy inaczej a mianowicie przez kolejne 30 dni z rzędu po około 15 minut dziennie będziesz przed zaśnięciem wpatrywać się w płomień świecy.
Najlepszy będzie taki mały wkład do lampki (mały okrągły) - kupisz w sklepie cała paczkę za 10 PLN.
Tylko pamiętaj nie gaś zdmuchnięciem.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
Ancik1410
3 dni temu o 01:24
Najlepiej kiedy człowiek żyje w zgodzie z własnym sumieniem ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|