Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorku, dziękuję bardzo za dobrą wrożbę serdecznie Cię pozdrawiam :):):)

monetka73

Witam Igorze:) To znowu ja...tak bardzo niesmialo pytam czy postawisz mi tarota? Wiem, ze jest wiele innych ktorzy maja wieksze problemy niz ja. Mieszkamy z mezem za granica, nie wiemy czy mamy wrocic do Polski czy nie. W zwiazku z tym ze od 5 lat wynajmujemy mieszkanie i mieszkamy na walizkach, postanowilismy rozejrzec sie za domem.Prosze postaw tarota czy to dobra decyzja?Boje sie, ze nas to pograzy finansowo, albo stracimy prace. Tak bardzo sie boje, ze az spac nie moge po nocach, pewnie dlatego ze w przeszlosci doswiadczylam biedy i wiem co to znaczy byc glodnym i teraz panicznie sie tego boje. Pozdrawiam serdecznie, Wika

Igor - dziękuję za wszystko :) (czytam właśnie :) ) Rosomak - miło mi, ale raczej powinieneś skupić się na swoich "skarbach" :) coco71 - Igor jest mądrym człowiekiem i jeżeli nie odpowiada natychmiast, to wcale nie znaczy, że kogokolwiek lekceważy. Przeczytaj na samej górze każdej strony:
Igor:
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas ...
Za jakiś czas napiszę coś, co powinnam, ale jeszcze chyba jest za wcześnie. :) Nie żegnałam się z Wami. Byłam winna przeprosiny kilku osobom i je przeprosiłam nie wymieniając kogo i za co. Tylko w ten sposób mogę żyć w zgodzie z własnym sumieniem. Zawsze tak robię i dobrze mi z tym. pozdrawiam wszystkich :)

Ancik1410:
Fajnie, ze jesteś. Wiedziałam, ze nie zegnasz się. Mnie cieszy to, ze Igor nie od razu daje odpowiedz, bo wiele odpowiedzi sami znamy, tylko nie dopuszczamy do siebie. Tak jak moje pytanie, które ostatnio zadałam. Ja odpowiedz znałam, czułam ja. pozdrowka:) a od Igora wiele się uczę, miedzy innymi cierpliwości:)

Coco

Miałam to wkleić w "Coś, co chcecie pokazać", ale jednak doszłam do wniosku, że lepiej zrobić to tutaj, bo tu zagląda wiele osób (kobiet)z wątpliwościami. Dla tych, co mają zahamowania, nie potrafią rozmawiać o tematach uznawanych za "tabu", mają kompleksy, mają problemy i rozterki: http://zyciegwiazd.onet.pl/1646953,1,last_minute_kobiety,artykul.html Zwróćcie uwagę na nowy portal przez Nią stworzony: www.OnaOnaOna.com czasem wystarczy poczytać, przemyśleć i ... łatwiej jest rozwiać wątpliwości (samemu, bez niczyjej pomocy) pozdrawiam :)

Witam Drogi Igorze.Dlugo tu nie zagladalam i musze stwierdzic ze wszyzstko sie spelnilo to co napisales.Wiedzac wszystko wczesniej od Ciebie nie bylam tak bardzo zaskoczona biegiem wydarzen:)w zwiazku z tym mam do Ciebie ogromna prosbe o postawienie mi tarota i odpowiedz na dreczace mnie pytania:Czy on da mi szczescie i czy jego uczucia sa szczerei trwale?Czy to wreszcie ten jedyny?Bardzo cie prosze o mozliwie szybka odpowiedz i bardzo serdecznie cie pozdrawiam

Musze dodac ze on mysli o malzenstwie ale ja sie najnormalniej w swiecie boje.To chyba przez te wszystkie niepowodzenia w moim zyciu,chyba jednak przyszlo jakies zalamanie i brak wiary w siebie,brak zaufania do ludzi. P.S. Jakis czas temu zapukala do mnie Pani z dwojka dzieci poprosila o cos do jedzenia.Dalam jej z mysla o Tobie o Twojej prosbie pomocy biednym.Od tego czsu a minely juz prawie trzy miesiace woekszy chlopczyk przychodzi do mnie:)Daje mu jedzenie a czasem pare groszy na ile mnie stac zeby tez cos kupili:)

Cześć Igor. Właśnie dołaczyłam do rozżalonego grona złamanych serc. Rozsądek mi podpowiada, ze z jego strony to nie miłość, ale jak tylko chce się odciąć, to on się wtedy budzi z uczuciami, pózniej ja znowu wpadam w lawinę admiracji, bo taka juz moja natura i on na to przestaje sie odzywac. Czuję sie nawinie. Nie rozumiem tych sprzecznych informacji, które mi wysyła..Raz tak, raz nie. Mam 33 lata. Taka zabawa w kota i myszke to dla mnie strata czasu, ale serce kazdej nocy wyje za nim.. Bedę cierpliwie czekac na jakas wskazowke od Ciebie. Dziekuje Ci z gory

Ancik1410:
Rosomak - miło mi, ale raczej powinieneś skupić się na swoich "skarbach" :)
Przepraszam ale chyba opacznie mnie zrozumiałaś. Zaproszenie nie ma w sobie żadnych podtekstów. Na randki w ciemno się nie umawiam, zreszta na żadne, poza tymi z moją żoną :) Na moich skarbach jestem wystarczająco skupiony by nie szukać przygód na boku. Po prostu mam Cię za interesujaca osobę, taką do pogadania... Niczego więcej, heh, nie musisz się obawiać.

rosomak:
Przepraszam ale chyba opacznie mnie zrozumiałaś. Zaproszenie nie ma w sobie żadnych podtekstów.
Rozumiemy się dobrze, chociaż nie wszystko do końca jest zrozumiałe. :) Napisałam, żebyś skupił się na swoich skarbach, bo tego od Ciebie potrzebują. Jeżeli obcy ludzie będą "wykradać" po trochu twój czas, żona nie będzie miała poczucia, że ma w tobie oparcie i się może zacząć frustrować. Frustracja mamy to stres dla dziecka. Daj im jak najwięcej siebie. Właśnie to miałam na myśli. :) Obaw nie mam - za mocno się zakotwiczyłam emocjonalnie, żebym się mogła oderwać. Próbowałam już różnych metod, łącznie z "klina trzeba klinem" i ... ciężka sprawa, bo chociaż emocje ostygły, to myśli są nie do okiełznania. Takie zaślepienia są męczące, bo nawet, jak ktoś życzliwie, "z zainteresowaniem" się uśmiecha, to i tak nie widać rozmówcy, tylko tego "Kogoś". We Wrocławiu będę za jakiś czas - to prawie pewne. Pomyślę, jak będę coś więcej wiedzieć i jesienią dam znać.

Ancik1410:
Rozumiemy się dobrze, chociaż nie wszystko do końca jest zrozumiałe. :)
Ancik1410:
Rozumiemy się dobrze, chociaż nie wszystko do końca jest zrozumiałe. :)
Przeze mnie na pewno. Ja prosty chłopak jestem a ty przemawiasz naprawdę jak "wszystkowiedźma" Znam swoje powinności wobec mojej rodziny których nie trakuję w kategoriach przymusu. Mam dziwne wrażenie jakbyś coś insynuowała a jeśli mam rację to niestety wróżysz z fusów. Nie naciskam- zresztą masz rację, wolny czas należy do nich i ciężko jest czasem zaplanować jakiś konkretny dzień i godzinę. Pozdrawiam.

rosomak:
Mam dziwne wrażenie jakbyś coś insynuowała a jeśli mam rację to niestety wróżysz z fusów.
To nie wróżby, nie insynuacje - tylko własne doświadczenie. Wprawdzie sfrustrowana przy dzieciach nie byłam, obracałam wszystko w żart (dla rozładowania napięcia) i z uśmiechem mówiłam: "a my sobie i tak damy radę"... ale trochę bolało, jak obiad z koleżanką (zajmujący cały dzień) był ważniejszy od naszych spraw. Dosyć :) Niech maleństwo zdrowo się chowa - dużo szczęścia :)

Twoje doświadczenie nieco zwichrowało Ci psychikę... Przykro ze przez to przechodziłaś, a za życzenia dziękuje.

Dziękuje jeszcze raz za wszystkie datki na biednych, do końca tego tygodnia postaram się odpowiedzieć na zaległe pytania. Pozdrawiam Serdecznie Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Drogi Igorku,powiedz mi proszę czy Szymon jest o mnie zazdrosny?i czemu tak często sie obraża jak odmawiam spotkania z nim? Jak tylko nadaży się okazja dam pieniążki biednemu... Pozdrawiam

ZAKLĘCIA paolka262 Wczoraj o 23:48 A ty byś się nie obraziła gdyby ktoś obrażał twoje uczucia ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA neroblanca 3 dni temu o 22:54 Problem w tym, że on nie polega na własnym rozumie. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA anyny 3 dni temu o 16:32 Tym razem zrobimy inaczej a mianowicie przez kolejne 30 dni z rzędu po około 15 minut dziennie będziesz przed zaśnięciem wpatrywać się w płomień świecy. Najlepszy będzie taki mały wkład do lampki (mały okrągły) - kupisz w sklepie cała paczkę za 10 PLN. Tylko pamiętaj nie gaś zdmuchnięciem. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Ancik1410 3 dni temu o 01:24 Najlepiej kiedy człowiek żyje w zgodzie z własnym sumieniem ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA wikakika 4 dni temu o 21:42 Przestań się tak wszystkiego bać bo do niczego nie dojdziesz, na początek trzeba się pozbyć leków. W tym celu zrób 3 rzeczy których się zawsze bałaś jako dziecko. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą