| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
|||
|
Joanna 75
Co Ci szkodzi przełamać się i uśmiechnąć na środku drogi? :)
|
|
|
Igorze, czy ten pan M, którego poznalam zagosci na dluzej w moim zyciu? Mijamy sie od roku, a wreszcie jest, co to z nami bedzie?
dziekuje
|
|
|
ZAKLĘCIA
Ancik1410
Wczoraj o 16:19
Ancik teraz już wiesz dlaczego nie odpowiadałem na to pytanie, nie bawcie się drugi raz w proroków.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Do Wendol i Ancik 1410,
Dziękuję wam za otuchę jaką mi dodajecie poprzez wasze komentarze. Napewno postaram się subtelnie okazać swoją sympatię jemu, oczywiście na miarę swoich możliwości, gdy będzie mi jeszcze dane spotkać go twarzą w twarz.Pozdrawiam was bardzo ciepło i życzę dużo radości i spokoju w waszych serduszkach.
|
|
|
Igor - nie bawię się, ale wiem, co czują ludzie w trudnej sytuacji.
|
|
|
Igorze, a czy mogę mieć nadzieję że i mi postawisz tarota i odpowiesz na nurtujące mnie pytanie? Tak bardzo ciężko mi na duszy z tym wszystkim, to silne uczucie pomimo upływu czasu nie chce ustąpić.Dławię je w sobie i męczę się potwornie.Nigdy nie sądziłam, że spotka mnie coś takiego. Pozdrawiam Cię Igorze serdecznie.
|
|
|
|||
|
|||
Coco |
|
Przepraszam wszystkich za wszystko.
Trzymajcie się cieplutko i niech was nic złego nie spotyka.
pozdrawiam - Ancik
|
|
|
|||
Coco |
|
Igor,
18 czerwca na 292 stronie poprosiłam Cię o wróżbę od tej pory 5 razy dziennie sprawdzam czy jest odpowiedź
pleas napisz mi coś bo za 38 godz wyjeżdżam
z góry dziękuje i serdecznie pozdrawiam
wczoraj dałam biednemu pieniądze i jedzonko od Ciebie
zjadł od razu i serdecznie podziekował
|
|
monetka73 |
|
ZAKLĘCIA
Ancik1410
Wczoraj o 22:42
Bardzo dobrze wiem co czują, ale widzisz najgorsze co może być to fałszywa nadzieja gdyż ona zabija tę prawdziwą.
Dziękuję za maile - wysłałem ci ciekawą pozycję do czytania ;)
Pozdrawiam Serdecznie
Igor
ps. człowiek ma różne rodzaje karmy, wiedział to bardzo dobrze np Nostradamus dlatego nie wyjawił Królowej całej wróżby.
Szczególnie polecam w kontekście powyższego: od 5 minuty 30 sekundy
http://www.youtube.com/watch?v=89gzvHGLJM0&feature=related
|
|
|
ZAKLĘCIA
monetka73
2 godziny temu
Tarot kartą X Kijów mówi, że przed tobą szczęśliwy kierunek w życiu, X Kijów to karta szczęśliwa zapowiadająca pozytywne zmiany w sferze materialnej.
Pozdrawiam
Igor
ps. dziękuję ;)
|
|
|
|||
|
[Ps. Jeśli chodzi o Agnieszkę to nawet jej nie znałam osobiście...]
|
|
|
|||
|
poszukuję biednych :)
ostatnio poszukuję choćby jednego biednego, któremu mogłabym ofiarować pieniążka lub jedzonko i co?... i nic.Poza pięcioletnią dziewczynką, którą wychowują biedni dziadkowie, owszem o jedzonko dbają, ale słodycze dla wnuczki to dla nich dobro wyższe, więc ostatnio "osładzam" jej życie :) Owszem widuję osoby, które wyglądają na ubogie , ale te osoby nie proszą o pomoc a ja nie chcę nikogo urazić swoimi dobrymi chęciami.Kiedyś biedni siedzieli na głównej ulicy mojego miasta, teraz nie ma ich, czyżby władze miasta tak ostro reagowały na zjawisko żebrania? - nie wiem. Ale obiecuję Igorze, że będę poszukiwała dalej - wszak kto szuka ten znajdzie :))) Przejrzałam wiele stron tego forum i teraz wiem... że na Twoją odpowiedź Igorze przyjdzie mi poczekać może bardzo długo nawet jeśli znajdę ubogich ale skoro tak trzeba to cierpliwie będę czekała. Pozdrawiam Ciebie Igorze serdecznie i wszystkich forumowiczów.
|
|
|
|||
|
Witaj Igorze .
Biedny pod kościołem podziękował za wsparcie .
Proszę , powiedz mi , czy moja przyszłość będzie w Polsce , czy raczej za granicą ?
Pozdrawiam i życzę zdrowia .
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |