| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Witam
Mam pytanie kiedy poznam tą jedyną osobę z którą ułożę sobie życie ? Czy jest nią Filip?
|
|
|
Tamto pomiń proszę, bo pomiń
Stanęłam, co sie dzieje? On zaczyna uciekać. Nie ucieka bo ja jestem tylko chodzi o prace. Co z ta oferta dla nas tutaj, miało być, ale przesuwa sie. Jeśli będzie to kiedy?
|
|
Coco |
|
Witam
Co myśli o mnie pan M ? czy istnieje szansa na głębsza znajomość?
Ps Biedny skinął głową
|
|
|
I jeszcze jedno, kiedy oni obydwaj dogadają sie? Wiem, ze jako partnerzy w tym projekcie pasują. I wiem, ze maja o sobie dobre zdanie.
aaaaaa.. dzięki za wszystko, co do tej pory zrobiłeś dla mnie
jestem Tobie bardzo wdzięczna za te słowa i tu i tam:)
|
|
Coco |
|
Witam i pozdrawiam serdecznie, chwilę mnie nie było ale od jutra udzielam odpowiedzi tutaj + mail, przypominam ze przy pisaniu na maila trzeba podać odpowiedź co powiedział Biedny pod Kościołem.
Pozdrawiam Serdecznie
Igor
|
|
|
Drogi Igorze, bardzo prosze o pomoc. Biednemu pomoge jak tylko nadarzy sie okazja. Robie to czesto jak tylko widze kogos w potrzebie, a tym razem pomoge w Twoim imieniu, obiecuje. od dwoch miesiecy moje zycie to pasmo nieszczesc. Miedzy mna a mezczyzna, z ktorej od niespelna trzech lat bylam w zwiazku doszlo do konfliktu ktory w konsekwencji doprowadzil do zerwania. Od kilku dni nie mamy zadnego kontaktu. Jeszcze niedawno zapewnial o milosci do mnie ale jego obojetnosc wskazuje na zupelnie cos innego. Twierdzi tez ze ma ogromny problem, nie wiem jednak o co chodzi. Kreci sie kolo niego kobieta ktora probuje go uwiezc. On mowi ze to.kolezanka. czy jest cos miedzy nimi? Czy jest szansa na odbudiwanie tego zwiazku? Spotkalam ostatnio na swojej drodze innego mezczyzne, ktory z pewnoscia bylby lepszym partnerem. Co czeka mnie w najblizszym czasie? Z gory bardzo dziekuje za pomoc.
|
|
|
Witaj Igor
Piszesz tu od lat, jestem sceptykiem, ale dopuszczam różne możliwości. Wierze, że zła wola istnieje i chyba mam z tym problem. Od 2 czy 3 lat nie rozmawiamy z jedną koleżanką, w sumie to my się odwróciliśmy od tej su&i. Właściwie od tamtego czasu w życiu nam przestało się układać. Drobiazgi, drobiazgi takie które doporowadzają do szaleństwa jeśli występują cały czas. Nie rozumiem czemu każda nawet najdrobniesza rzecz obraca się w niepowodzenie. Pech? Absolutnie nie ma sensu.
Powiedz, czy ktoś może być tak kure#&ko wredny, tak bardzo nie życzyć wszystkiego, że to naprawdę się dzieje?
Może jakaś rada na przyszłość?
Nie wszystko mogę publicznie napisać, ale mieliśmy z żoną w przeszłości takie przygody, że sam w nie nie wierze. Ale te rzeczy tylko na priv. Chętnie wymienię się z Tobą tymi doświadczeniami.
Z góry wielkie dzięki
|
|
|
Witaj,
Igorze,
1czy m poważnie o mnie zaczął myśleć?
2czy ta znajomość przekształci się coś wiecej?
3jak tak to kiedy?
pozdrawiam,
Biedna kobieta powiedział Bóg zapłać.
|
|
|
Witam!
jest ktoś ... ktoś ważny ... ale nie ma go przy mnie ...
czy bedzie ze mną, czy kocha mnie, czy ma jakieś plany, jeśli - to z kim, czy zrobi wszystko, żeby było nam dobrze, ...
Biedna powiedziała:
Bóg zapłać, ... dużo zdrówka i szczęścia
kiwając głową i uśmiechnęła się troszeczkę
pozdrawiam
|
|
|
Igorze,
od paru miesięcy zaczęłam znów utrzymywać kontakt z osobą która mnie raz zraniła bardzo. moje pytania:
1 czy ma on wobec mnie uczciwe plany?
2 czy oszukuje znów mnie?
3 czy to będzie dobra znajomość?
Biednemu dałam w zeszłą niedziele po mszy św.
Pozdrawiam
a.
|
|
|
Drogi Igorze,
Przepraszam, że kolejny raz zadaję pytanie, ale proszę daj mi jakiś znak co stało się z Agnieszką Miedziak, która zaginęła parę dni temu w Krakowie? Czy ona żyje? Co się z nią dzieje? :/
|
|
|
|||
|
Wiadomość przesłałam.
Karty mogą udzielić informacji, dać jakąś odpowiedz, ale nie zaszkodzi poszukać jeszcze innych, sprawdzonych bardzo dobrych zródeł.
Pozdrawiam - trzymaj się :)
|
|
|
Witam Cię Igorze,
Jestem tutaj pierwszy raz, proszę odpowiedz mi na pytanie.
Otóż męczy mnie potwornie od kilku lat bardzo silne uczucie do pewnego mężczyzny, nasze relacje są dziwne. Los w dziwny sposób ciągle stawia nas na swojej drodze, nie potrafię o nim zapomnieć a i on nie tylko mnie pamięta, ale jednym razem zatapia swój wzrok w moich oczach i jakby niepewnie czeka na najmnieszy gest z mojej strony innym razem okazuje mi ostentacyjnie totalny brak zainteresowania odwracając głowę, tak jakby czuł się urażony brakiem jakiegokolwiek gestu sympatii z mojej strony, tak mnie niestety oniesmiela jego osoba, choć do niesmiałych nie należę. Ciągle czuję, że i ja nie byłam mu obojętna.Ale ja to tylko czuję - nie wiem. Czasami myslę, że może to tylko wyobraźnia podsuwa mi taki obraz.Dodam, że jest to mężczyzna bardzo spokojny,nteligentny i powściągliwy.Teraz znów wyczuwam z jego strony jakąś złość, gdy np. przejeżdża koło mnie autem to odwraca głowę, a ja jak zawsze po za przelotnym spojrzeniem nie reaguje na niego w żaden sposób.Igorze czy mógłbys postawić mi Tarota? To uczucie jest bardzo męczące, chciałabym wiedzieć czy cos nas połączy i co on czuje do mnie i czy uwolnię się wkońcu od tego uczucia ?
|
|
|
Dodam, że napewno otworzę jeszcze bardziej swoje oczy i serce na potrzeby ludzi biednych i z Twoim imieniem na ustach będę wspierała tych, których napotkam na swojej drodze.
|
|
|
ZAKLĘCIA
gnysia18
3 dni temu o 22:41
Tak te typy niekiedy mają ;(
Pozdrawiam
Igor
http://www.youtube.com/user/NawrotkaTv#p/u/15/rQkG3Yl8rxo
|
|
|
Witam Igorze,
Oboje z mezem bardzo chcielibysmy kupic dom. Igorze, czy to dobry czas na kupienie domu?Czy to nie pograzy nas finansowo?Moze jeszcze poczekac?Postaw prosze karty....Pozdrawiam. Wika
|
|
|
|||
|
Dziękuję "Ancik1410", ale nie wiem jak mogę skontaktować się z Włodkiem...
|
|
|
Joanna75
Jeśli Ci na nim zależy, to mu to jakoś pokaż.
Wykonaj jakiś ruch - on na to czeka.
Możesz być pewna, że jemu bardzo na Tobie zależy.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |