| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Dziękuję Ci bardzo Igorze za odpowiedź ale czy mógłbyś coś więcej napisać o tych niespodziankach? Jestem osobą , która ich szczególnie nie lubi... może chociaz czy bedą złe lub dobre ? Cokolwiek.
Z góry dziękuję .
|
|
|
Witam Igorku, dawno sie nie odzywałam
biedny podziekowal
pogubilam sie troche i czuje sie strasznie samotna
postaw mi prosze jakąś dobrą wróżbę na przyszłość
dziękuję i pozdrawiam
|
|
monetka73 |
|
|||
|
Dziękuję za tak szybką odpowiedź. Ale nie do końca rozumiem co znaczy, że nie chciałbyś mu psuć humoru.. Na czym miałby taki test polegać?
|
|
|
proszę cię Igor o odpowiedz na tema mojej pszyszłości z mężeczy z nim będę
|
|
|
Witam Igorze. Nadrobiłam zaległość... Mężczyzna serdecznie podziękował. Pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na Twoją odpowiedź.
|
|
|
A jaka by cię satysfakcjonowała ?PozdrawiamIgor[/quote]
Witam,
pytasz jaka odpowiedź by mnie satysfakcjonowała - szczera, prawdziwa...
będę czekała...
miłego popołudnia
Jagnuca
|
|
|
|||
Kamelon |
|
zapomniałam dodać,że te pytania zadawałam 26 marca- jest umieszczone na stronie 271
|
|
Kamelon |
|
Witam Igorze, chciałam się spytać czy związek z moim chłopakiem przetrwa, czy to jest ,,ten'' mężczyzna. I czy lepiej będzie dla mnie jeżeli zostanę po studiach w rodzinnym mieście czy jeżeli wyjadę do niego. Pozdrawiam, A.
|
|
|
witam biedny podziekowal i sie usmiechnol. mam takie pytanie chlopak mnie opuscil z dnia na dzien bez wyjasnien prosze powiec mi czy on wruci albo jakies zaklencie zeby wrucil
|
|
|
mój mąż jest za granicą.powiedział że odchodzi ,czy naprawde to zrobi czy jednak będziemy razem .proszę cię Igor o odpowiedż
|
|
|
Witaj Igorze
proszę o odpowiedź na pytanie kim jest J? jak mam z nim postapić?
biedny skinął głową
|
|
|
Witaj,
Czy moje rozstanie z Emilem jest definitywne?
pozdrawiam
|
|
|
W takim razie, kiedy mogę się spodziewać jakiegoś poważniejszego związku?
Pozdrawiam
|
|
|
Witaj Igorze! Proszę sprawdż w kartach czy będziemy kiedyś mogli być razem z K. i kiedy to ewentualnie miałoby nastąpić?
pozdrawiam
Marina
p.s. dałam wczoraj pieniążki biednemu pod kościołem w Twoim imieniu i podziękował
|
|