| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Coś co chcecie pokazać | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7307 |
|
Witam wszystkich. Otóż pomyślałem sobie, że można by założyć temat specjalnie przeznaczony na...właśnie, co?
Wszystko czym chcielibyście się pochwalić, pokazać innym, lub rozreklamować. Można tu wrzucać linki, filmiki, muzykę, obrazki itp.
Czym to się różni od innych tematów? Niczym. Ale żeby nie doprowadzać do sytuacji offtopikowania, przerywania dyskusji, wszystko, co chcecie można tu wrzucić. Co o tym myślicie? Jeżeli, pomysł Wam nie odpowiada, nie piszcie, temat odejdzie w zapomnienie.
Czyńmy dobro! ]:
|
|
|
Sie przejmujesz Monetka zostalo Ci to wykolejenie z Polski. Ja tez mam na punkcie np. pszyszlem - przyszedlem. Myslalam ze sie wyleczylam, ale dziecko sasiadki pani prawniczki z Polski ciagle mowi przyszlem. A myslalam ze wyksztalcone panie Dulskie to bardzo tego pilnuja!
Bardziej zwracam uwage na wymowe niz na pisownie lubie jak ktos ladnie mowi.
Monetka w Berlinie mieszkasz fajnie tam jest bo mam zamiar sie wybrac?
|
|
|
|||
|
Jednym podoba się coś takiego, inni wolą coś bardziej w stylu POP...
Coś bym powiedział, ale o gustach podobno się nie dyskutuje :)
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Tak jest, co fakt to fakt a gusta to gusta ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
|||||
monetka73 |
|
|||
monetka73 |
|
|
|
monetka73 |
|
To jest problem wyuczenia pewnej wrażliwości i umiejętności płynięcia z nią.
W życiu często to co daje nam potem przyjemność
jest posiane we wczesnej młodości.
Chociażby to że komuś sprawia przyjemność sport ruch.
Nie powiem że może tu być grząski temat
że można znaleźć w sobie
albo mieć narzuconą
i rozwijać jakąś mniej słuszną ścieżkę rozwoju.
|
|
|
Monetka wiesz ze tak naprawde to mialam jechac do Niemiec na emigracje:)))
No, a na ostatnia chwile padlo UK. Lubilam jezyk niemiecki bo sie uczylam 6 lat teraz juz nic nie pamietam.
Chyba zamienie na Amsterdam. Ja miast nie lubie, ale maz mowi ze Amsterdam musze koniecznie zobaczyc. I Prage, ale tam mam dobra kolezanke i moge wpasc kiedy chce, wiec odlozylam na potem. W Niemczech to bym sobie pomieszkala tak z rok zeby zobaczyc jak jest.
U mnie jest German Xmas market w Birmingham fajna sprawa kielbaski itp.
|
|||||
|
Mysle ze cos luzniejszego niektorym pasuje.
Kiedys widzialam opere Carmen. Carmen byla w niej pracowniaca fabryki, wygladala jak prostytutka i nosila ubranie robocze. Opera byla na wesolo, nawet moja mama sie usmiala, a nie rozumiala po angielsku.
|
|
|
|||
|
|||
|
|||||||||||
monetka73 |
|
|||||||
|
Asiu
mi nie przeszkadzaja zadne zwiazki
bi..homo,,,
ale jeśli sie zabieraja za adopcje
to mnie to juz mierzi
niech sobie beda ciociami i wujkami ale nie rodzicami
skoro maja
takie predyspozycje z których nie powstaje dziecko wiec niech sobie zyja jak chca ale
KURWA
niech nie adoptuja dzieci
mi tez sie zdawalo ze wole kobiety jak mialam pierwszy pociąg seksualny
z sasiadka sie głaskałysmy i sprawialo nam to przyjemność
cialo meskie jeszce w wieku 16 lat uważałam za wstrętne
......
nie wspomne jak nmnie chwile potem porwali do auta na gwałt
...........
z samochodu w drodze ucieklam
w momencie wlasnie kiedy sie nie spodziewali
jestem odwazna
twarda suka jak trzeaba
nie dam sobie w kasze dmuchac
ale jak trzeba jestem jak mis pluszowy kochany
do dzisiaj to pamietam
co sie wtedy stalo
ze szczegółami
....
ale KURWA
dzieci naleza do zwiazków z których pochodzi
czyli kobieta mężczyna
...
schlusss
koniec
kropka
nie podlega dyskusji
bi czy homo
ok
zyjecie sobie razem
ale z takiego zwiazku nie ma dzieci
tak sie akuratnie sklada ze Bóg tu wyraznie okreslił role meza i zony
wiec
okokok na te zwiazki
pod jednym warunkiem
WARA OD DZIECI
.....
bo to tylko krzywda dla dzieci miec dwie mamy lub dwoch tatusiów
pozdr
|
|
monetka73 |
|
Nie mam nic przeciwko. Takie ososby tez moga dac dziecku duzo milosci. Jesli chodzi o wplyw na seksualnosc mysle ze to nie ma znaczenia tymbardziej jak rodzina bedzie o tym rozmawiala.
Jesli chodzi o badania przeprowadzone na takich rodzinach tez to dobrze wyglada
http://www.cam.ac.uk/research/news/ive-got-two-dads-and-they-adopted-me
Jedyne czym bym sie przejmowala to wlasnie ze moze nastapic znecanie nad takim dzieckiem jak juz bedzie nastolatkiem.
No mamy inne poglady Monetka. Niestety jestem inna i juz sie do tego przyzwyczailam.
|
|||
|
|||
monetka73 |
|
To bylo na koloni ciotka byla dyrektorka. Ze cala kolonia sie za mna ogladala to sie mamie mojej jeszcze pozalila ze miala ze mna siedem swiatow bo chlopakow nie mogla upilnowac. JA przyjechalam wykonczona po 10 dniach po mnie tak macali najbardziej na basenie. Brali mnie w kolko i jazda byla. Kladli sie na mnie jak sie opalalam. Taki jeden sie najbardziej na mnie uparl.
Uciekalam caly czas. Zaaczeli juz w autobusie w drodze ukradli mi paszport bo nie wierzyli ze mam 13 lat wygladalam conajmniej na 18. Oni wszyscy stari byli wlasnie 17-21.
13 lat mialam nawet nie wiedzialam co to znaczy seks, nie w glowie mi takie rzeczy wtedy byly. Kolezanki na koloni tez mnie nie lubily bo ja sie podaobalam jakiemus, tam a jakis tam sie on podobal i mi miala za zle.
Pozniej takie przejscia to juz w UK mialam, ale to tak jest jak schudne leca jak muchy :)))) teraz mi to nie grozi :))))Potwierdzila sobie tylko jedno ze faceci to tylko na wyglad.
|
|
|
Dobrze, że kobiety nie gwałcą mężczyzn.
Ja miałem może z 6 lat, jak jakieś trzy nastolatki się ze mną "zaprzyjaźniły", ale to raczej niegroźne było. Zmusiły mnie żebym się rozebrał - popłakałem się i tyle.
|
|||
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
|||
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7307 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |