Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA senna 2 dni temu o 19:04 Nie obiecuj sobie wiele. Pozdrawiam Igor ps. ale wiele przed tobą ;) http://www.youtube.com/watch?v=oG6pEolAKm8&feature=related

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA monix17 3 dni temu o 00:19 W październiku ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA weronia 4 dni temu o 21:05 E tam, mam 89 lat, jestem już stary i złośliwy a do tego wredny. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA paula8508 4 dni temu o 11:49 Tarot kartami As Pucharów i Rydwan VII mówi, że jesteś naprawdę dobrym i wartościowym człowiekiem, bądź sobą i ufaj sobie a życie ma dla ciebie jeszcze kilka niespodzianek. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA StillUndecided 4 dni temu o 07:12 Zrób mu test. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA angelika857 7 dni temu o 21:52 http://www.youtube.com/watch?v=YUoj5vw2r1w Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze proszę zobacz w kartach co mnie czeka: 1- w pracy 2- w znajomosci z m? Pozdrawiam Biedna kobiet podziekowala m

kamila777:
Igorze, czy jeśli zakończę mój obecny związek, to zmieni to coś w relacjach z moim przyjacielem, do którego coś czuje? czy On wtedy zechce być ze mną?

Igor:
E tam, mam 89 lat, jestem już stary i złośliwy a do tego wredny.
Jakiś romantyczny ten nasz "staruszek", sentymentalny dość z niego gość, a o złośliwości trudno mówić, bo jakoś tego nie widać. A nawet jeśli, to nie ma co się martwić, bo z wiekiem wszystko wybacza się seniorom.

Igor:
ZAKLĘCIA senna 2 dni temu o 19:04 Nie obiecuj sobie wiele. Pozdrawiam Igor ps. ale wiele przed tobą ;) http://www.youtube.com/watch?v=oG6pEolAKm8
tzn bedziemy razem czy nie? bo nie rozumiem :(

Igorze, ale na czym taki test miałby polegać? Masz może jakieś pomysły?

ZAKLĘCIA StillUndecided godzinę temu Mam, ale nie chciałbym mu psuć humoru ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA Ancik1410 8 godzin temu Dziękuje. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA kamila777 Wczoraj o 23:32 No a co on mówi na ten temat ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA madzikowa21 Wczoraj o 23:29 1. II Kije - mogą wystąpić problemy jeśli przestaniesz w siebie wierzyć 2. Król Pucharów - to człowiek który pozostawia sprawy samym sobie, jak coś chcesz musisz działać. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA ewa55ewa 7 dni temu o 17:08 Chodzi o to, że wy jesteście zdrowi. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA mlenka89 6 dni temu o 20:08 A dlaczego miałby się rozpaść ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze, zabrales mi nadzieje i teraz nic nie wiem, jestem skolowana, a Ty mi nie odpowiadasz juz... powiedz mi wprost czy jest szansa na zwiazek z tego? na wielka milosc?

Igorze czy jest jeszcze jakaś szansa na to żebyśmy byli z T. razem? Bardzo mi zalezy na Nim i na Nas. robię wszystko co w mojej mocy (zgodnie ze wskazówkami z książki-pozytywnego myślenia, wiary w cel) aby sie udało, cały czas walczę Jak go przekonać do siebie zeby zapomnial o niej. dałam biedniej pod kosciolem datek,,podziekowala

Drogi Igorze, czy mężczyzna którego poznałam niedawno ma wobec mnie szczere intencje? Czy będzie to dla mnie 'bezpieczna' znajomość? PS. Biedny skinął tylko głową.