Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

26 maja, 23:09 cytuj: fragment | całość Dziékujé za odpowiedz:)biedny podziékował:)Igorku mam zapytanie a mianowicie czy polepszy mi sie sytuacja finansowa na leprze?bo od jakegos czasu malutki interesik rozkręcam..i czy wszysto bedzie w porzadku.pozdrawiam

:)

Teraz ja się uśmiechnę-znów:) Czy mój brat znajdzie w końcu pracę?Jest w bardzo złej kondycji psychicznej i boje się że zupełnie się załamie jeśli szybko czegoś nie znajdzie. Jak tylko spotkam biednego to ureguluję rachunek:) Pozdrawiam

Witam Igorze. Dostałam propozycje pracy ktora wiąże się właśnie ze zmianą miejsca zamieszkania. Jestem totalnie zagubiona... Z jednej strony może moje życie zmieniłoby się na lepsze, nowe perspektywy, ludzie, znajomi... Tu i tak nikogo nie mam. A z drugiej rodzina, najbliżsi mi ludzie i strach o nich, zwłaszcza o rodziców i rozłąka z nimi wszystkimi... A może to jest właśnie to czego mi potrzeba? Tak trudno podjąć decyzje. Pozdrawiam

Igorze, bardzo proszę, dodaj coś do tego co mi odpowiedziałeś . "... ewa55ewa 2 dni temu o 19:44 Gdybyście byli chorzy, nie mogli mieć dzieci lub wydarzyła by się cała masa innych nieszczęść o których ludzie mi tutaj piszą to mogli byśmy mówić o przeszkodach na drodze do szczęśliwego związku. Pozdrawiam Igor Igorze Dziękuję za odpowiedź; [na marginsie, pod żadnym z odwiedzonych kościołów nie spotkałam żebraków]. Co do przeszkód, to są właśnie nieszczęścia w rodzaju prawdopodobnej choroby psychicznej w jednej rodzinie, oraz ciężkiego inwalidztwa i upośledzenia w drugiej. A co za tym idzie, piętrzą się trudności, rozmaitego kalibru, w byciu razem. Moja rodzina nie chce Jego, a My z kolei nie chcemy być z Jego rodziną. Sami też nie możemy być. Przynajmniej na razie. Ale o to właśnie chodzi, jak długo jeszcze będzie trwało to "na razie" i czy warto czekać? Powiedz proszę, co czeka mnie i Jego? Pomóż, poradź, podpowiedz... Pozdrawiam Ewa "

ewa

Igor:
zaklęciairene717 dni temu o 22:09Tarot kartą Walet Mieczy mówi,że Martę też zostawi.PozdrawiamIgor
Witam, pomogłam finansowo chłopcu czekającemu na operację.Proszę, powiedz mi jak długo jeszcze Piotr z Martą będą razem i czy my kiedyś jeszcze będziemy przyjaciółmi z Piotrem,bo na razie wogóle się do mnie nie odzywa. Pozdrawiam.

Igorze obecnei koncze studia i jestem w zwiazku na odleglosc z kims z wrocławia ..chciałabym zrobic magisterke w poznaniu .. i nei wiem czy sie przeprowadzic czy nie..poniewaz to dosc daleko od miejsca w ktorym aktualnei mieszkam, boje sie ze sobei nie poradze i ze nei znajde pracy oraz boje sie tego ze zwiazek sie rozpadnie, czy mogłbys rozwiac moje watpliwosci ?..prosze o odpowiedz

Drogi Igorze... Od dłuższego czasu zastanawiam się nad przyszłością swojego związku. Czasem miewam wątpliwości co do tego, czy on mnie naprawdę kocha. Chciałabym wiedzieć czy nam się uda i będziemy razem szczęśliwi? Proszę o odpowiedź.

witaj Igorze wczoraj dałam biednej kobiecie na ulicy troche pieniążków i powiedziałam że to od Igora powiedziała tylko , żeby Cię Bóg błogosławił.

Igor:
Wiele razy zmieniałem zawód i pracę, niczego nigdy nie żałowałem ;) cieśla budowlany żołnierz księgowy sprzedawca masażysta bodyguard dyrektor informatyk likwidator szkód doradca właściciel firmy działacz społeczny działacz polityczny kura domowa niańka do dziecka szkoleniowiec wróżbita wydawca gazety redaktor politolog
Igorze a zatem muszę rzec dobry materiał na męża c Ciebie ;) Proszę zobacz w kartach czy będę z tym którego bardzo kocham a jak tak to kiedy? On raz chce raz nie a ja już nie wiem co mam myśleć ;) Serdecznie pozdrawiam W. Ps. Podziękował tylko.

Igorze! Dziś poznałam w pociągu chłopaka. Czuje, że jest to moja druga połowa. Niestety moja wrodzona nieśmiałość nie pozwoliła mi poprosić go o nr kom. Czy jeszcze go spotkam?

Kiedy wyjdziemy na prostą? ps. wielkie dzięki

Igorze prosze odpowiedz czy z m sie uda czy on jeszcze cos czuje?? i co z T. czy naprawde tak bardzo Kocha jak mowi? czy zwiazek stworze z jednym z nich czy pojawi sie w koncu facet na ktorego czekam? i jedno pytanie czy wszystko z biznesem wypali? PS biedny podziekował.

jusiamamusia

Jutro będę na sieci. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze jak przebiegnie moje spotkanie po latach? z NIM? cos zaiskrzy? cos sie zacznie? czy zakonczymy znajomosc??

Witaj Igorze, proszę Cię, żebyś mi odpowiedział czy zejdziemy się z moim byłym chłopakiem i ewentualnie kiedy to nastąpi? Z góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam.

A ty co myślisz na ten temat ? Pozdrawiam Igor ps. bo widzę, że ty tego jakoś nie widzisz ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

moja intuicja jest niestety nie najlepsza, ale myślę że on mnie już nie kocha...

Igorze, a co odpowiesz na moje pytanie sprzed kilku dni? czy mam się wykazać cierpliwością? i jeszcze poczekać na odpowiedź?

ZAKLĘCIA karolinka1701 Wczoraj o 23:00 Intuicja rzadko nas zawodzi. Pozdrawiam Igor ps. XX Sąd - znudził się.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA jagnuca Wczoraj o 23:04 A jaka by cię satysfakcjonowała ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą