| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| ŚWIAT w Roku 2006 Przepowiednie!!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 619 |
|
Oto Rok 2006 ! rok Ważny ! 2005 - rok Zmian ! Rydwanów Ognia Rydwanów Dwóch Sił --- Rok odejcia Wielkich ludzi otoczonych , i będšcych więtymi . Jak wiele się wypełniło .. moglicie przekonać się we wczeniejszym Tematcie . Zapraszam do Konwersacji i Współpracy na Polu Badań Daty 2006
2005 - rok Rydwana VII liczba "7"
2006 - rok Mocy ( obudzenia Upionej Siły ) - podwiadomej ! liczba "8" - Skutek roku 2000 !
kolejne ...... będš latami Pustelnika ( 2007 ) - Koła Przeznaczenia ( 2008 ) - Sprawiedliwoci ( 2009 ) - Wisielca ( 2010 ) - mierci ( 2011 ) i ostateczna Data - Równowaga w rękach Sił Wyższych ( 2012 ) !!!!!!
|
|
|
"Pociski i rakiety, które rozrywajš ciała muzułmanów w Gazie i Libanie to nie tylko broń izraelska. Jest dostarczana przez wszystkie kraje koalicji krzyżowców. Dlatego każdy uczestnik tej zbrodni zapłaci swojš cenę"
"Nostradakus napisal ze tam Uderzy Glowna Sila Muzumalnska , potem rozjebie Watykan az rozleje sie po czesci wschodniej czy jakos ta,k , zresza III Woja Swiatowa juz trwa , tylko nie Cala Ziemia ja czuje i wie ze juz trwa "
..tiaaaa...
Jeli chodzi o Watykan..to szkoda mi trochę tych fresków z kaplicy..
..tyle było roboty z nimi..
Z drugiej strony rozjebanie będzi miało charakter spektakularny -jak to pogodzić?
Muzłumanie prawdopodobnie zastosujš odpowiedzialnoć jednostkowš.
Majš inne kanały, którymi przesšcza się do nich Mšdroć.
|
|
|
Zabobony zabobonami, a III wojna wiatowa trwa....
Podczas wojny ludzie bardzo mocno się modlš, a
"moherowe berety" wiedzš, co to wojna, dlatego
chyba tylko "mh" w ogóle zdajš sobie sprawę z tego,
że trwa wojna i niektóre wtajemniczone osóbki.
|
|
|
Do bialych ludzi :
Liban jest zaslona dymna dla Iraku. Nigdzie juz dzisiaj nie znajdziecie wzmianki o wojnie w Iraku i to wedlug mnie jest dobrze. O to wlasnie chodzi zeby przestac mowic o Iraku. Irakiem i Iranem musi zawladnac bialy czlowiek, bo inaczej zasoby ropy naftowej beda przejezdzone przez ponad dwa miliardy ludzi z Chin i Indii. Rope trzeba dystrybutowac albo przez podaz albo przez cene inaczej na dlugo juz jej nie starczy.
Zastanow sie nad tym bialy czlowieku !!!!
|
|
|
Zasoby ropy naftowej trzeba objšć siłš?
Cel uwięca rodki?
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
"Zasoby ropy naftowej trzeba objšć siłš?
Cel uwięca rodki?"
Dariuszu nie w kazdym kraju udaje sie jeszcze zmienic rzad na proanglosaski. Nie kazdy Narod nadaza za mysleniem bialego czlowieka. Nie kazdy Narod chce oddac dobrowolnie swoje zasoby mineralne w rece ekonomistow swiatowych.
Miejmy nadzieje, ze rzad Iranu uda sie juz do tego naklonic droga dyplomatyczna.
W kontekscie musimy tez pamietac o tym, czym dysponuja takie kraje jak Indie i Chiny, ktore wszelkimi sposobami beda chcialy uzupelniac swoje braki ropy i innych mineralow. Trzeba zademonstrowac im sile !!! Wlasnie im !!!
|
|
|
Goka następcš Busha.
Głosujcie na niš! ;)
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
A dlaczego uwazasz, ze to my mozemy dyktowac im ceny, i dlaczego nam nalezy sie lepsze zycie niz im, ktorzy, gdy setkami i tysiacami gina podczas powodzi, nikt w naszej "bialej" Europie sie nie przejmuje? Nie widze powodow, dla ktorych "biali" powinni sie czuc lepsi. Do tej pory jakos narodom Europy nie udalo sie udowodnic swojej wyzszosci, w ktora tak swiecie wierzycie, tylko brutalnosc, okrucienstwo i pyche. Nie mowie, ze hindusi, ktorzy okleczaja sie wzajemnie by czerpac zysk z zebractwa, albo chinczycy, ktorzy posuwaja sie do aborcji nawet w siodmym miesiacu ciazy i wbrew woli matki sa aniolami. Ale niestety, oni poniekad sa do tego zmuszeni przez rzeczywistosc, a my na swoim koncie nie mozemy zapisac uczynkow zmierzajacych do poprawy ich sytuacji. A teraz jeszcze "niektorzy" wierza ze to my, BIALI nadajemy sie lepiej do kierowania innymi, do dzierzenia kontroli. Nieprawdopodobne!
|
|
|
dzisiAJ UMRE !!! NALYKALEM SIE BLISKO PONAD 100 TABLTETEK JAK NIE LEPIEJ , NIECH TE FOUM PRZEJDZIE DO HOSITROIII LUDZIE IE DAJECUE SIE TEMU CZEMYU JA SIE PODALLEM .. BO DZIS JESTEM MARTWY .. I NIKT MNIE NIE UTRATUJE TU FZIEDZIE JETEM .. NBO JETSTEM W ANGLI ,A TU NIE MAMM UBEZPIECZENIA ZEGNAJCIEW PA
|
|
|
Mmmmmmmmmmmmm jaki liczny dołek, najpierw dziecko rodzina brak perspektyw w Polsce radoć z wyjazdu do Anglii i bach moralniaczek. Mam nadzieję że sie tylko porzšdnie nachlałe i nic więcej......
Pozdrawiam
Lekkie odkorowanie czasem jest potrzebne dobrze resetuje twardy dysk.
|
|
|
xxx, musisz to wszystko analizowac tak dlugo, az dojdziesz do takiego wniosku jak ja.
Najpierw zastanow sie, co wniosly do wspolnego zycia na Ziemi kolorowe narody ?
Skoro wszystkie wynalazki bialego czlowieka sa wykorzystywane wspolnie na Ziemi, to zasoby mineralne tez musza byc dobrem wspolnym, ktore musi byc racjonalnie dystrybutowane.
|
|
|
goska, wypuscili cie z psychiatryka? widac za mala dawka lekow, ale sie nie martw....za niedlugo znow tam zawitasz.
HAARP RULEZ!
|
|
|
edek z krainy kredek
jakby nie zauważył
jeste w psychiatryku cały czas
|
|
|
Nuclear war starting in 10 days?
08/11/2006 [article] / Hotspots and Incidents / Conflicts
Our world is on the brink of another world war. It will originate August 22nd in the Middle East. The prediction was presented not by Vagna or Nostradamus but by an American political scientist Bernard Lewis in the acclaimed publication of Wall Street Journal. He is a man with close ties to the Bush administration as well as to the non-conservatives pushing for the radical solution of the “Iranian Threat.”
Calosc :
http://english.pravda.ru/hotspots/conflicts/11-08-2006/83898-Nuclear_War-0
|
|
|
eee co wy jaracie,,,,,ja tez chce :)))))))......a tak na marginesie to jestescie chorzy!!!
|
|
|
ja mam jednš przepowiednię, dnia 31 grudnia około godziny 23
|
|
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
|
Przepowiednie na kilogramy:
http://www.przepowiednie.pl
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 619 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |