| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| ŚWIAT 2005 Przepowiednie!!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
|
Witam serdecznie i Zapraszam !!! Mam Nadzieję że pojawią się osoby które Jasnowidzą , podróżują poza ciałem , korzystają z Tarota ...itp.
Jak wielu wie zaczęły się Zmiany już wiele lat wcześniej , jednakże Teraz ukazały że Naprawdę to co było mówione Przed , Teraz się wypełnia . Wspomnę iż wcześniej odkrywałem swe wizje , sny , i przeczucia które się ziściły w rzeczywistości fizycznej . Najwiękse sukcesy jakimi mogę się pochwalić to Wyliczenie dokładnej daty ataku usa na irag w 2003 roku oraz grożby Korei północnej wymierzonej w kierunku usa , i możliwych konsekwencjach dalszego scenariuszu na wypadek takiego zdarzenia . Na Szczęście zakończyło się wówczas na Grożbach Korei , i na tym zatrzymało . Ale nie to chciałem tu Zaznaczyć . Parę dni temu rozłożyłem karty na Świat w tym roku - 2005 . Wielu mnie prosiło bym tak uczynił , zaglądając w Arkana Tarota . Poniżej przedstawiam co mianowicie Ujrzałem .... .
|
|
|
odnosnie trzesien ziemi to zobaczcie sobie http://www.johnstonsarchive.net/other/quake1.html
z tego wynika ze duzych trzesien powyzej 5 w skali richtera jest coraz mniej.
ciekawe co sie dzieje z ta energia ktora normalnie byla wyzwalana w wielu trzesieniach czyzby szykowalo sie jedno wielkie?
ciekawe skad gosciu wziol ten raport powyzej nawet nie podal linka.
|
|
|
Skšd to wzišłe?
W internecie nie ma nic na ten temat. Możesz podać linka.?
|
|
|
wp.pl informacje ... szukaj między wierszami , a odkryjesz mniejsze częci większej Prawdy , w formie znaków !
Pozdrawiam
|
|
|
Anomalia pogodowe sš ale kto opracował raport o ocieplaniu się klimatu szczególnie w Europie? Klimat się ochładza wegług mnie. Już drugi rok z rzędu przemarzły mi drzewka owocowe w sadzie. A lata sš coraz chłodniejsze a i zimš mrozy były niezłe.
Ciekawe czy latem będzie susza jak przewidujš synoptycy w USA.
Już w styczniu miało być 20 stopni. Tylko plus czy minus a jeli plus to w jakiej skali?
|
|
|
o tym ,o czym mówi genialny Aurel Aurelian Łassakowski mówi się w różnym kontekcie dosłownie na tony dokumentów naukowych, mega i gigabajtów w internecie i naukowych poważnych, nie nacišganych teoretycznie ksišżek i odblokowanych podstępnie dla wybranych rzšdowych raportów zawartych w portalu USA:
http://exopolitics.com
gdzie wyłożono zasady tajnej i hermetycznej dla zwykłych przeciętniaków nieznanej czarnej {Black Politics @ Black Programmes}polityki zagranicznej tak zwanej GALACTIC DIPLOMACY
z kilkunastoma rasami kosmicznymi z naszego i z innych wymiarów czasoprzestrzennych, prowadzonej od połowy lat pięćdziesištych tajnie i kłamliwie przez Rzšd USA.
To że zyjemy tutaj w kraju ciemnoty to nie nasza wina, niski poziom rozwoju +ciemnota wród szerokich mas...stara polska piewka.
|
|
|
Czlowiek musi sobie uswiadomic ze Ziemia, nasza rodzinna planeta, ma swoj cykl zyciowy. Jak po dniu jest noc, tak po nocy jest dzien, jak po ziemie jest lato, tak po lecie jest zima. Jestesmy aktualnie w okresie po "lecie". Ziemia zacznie teraz cykl, ktory do tej pory byl nam tylko znany z przeszlosci jako potopy, zlodowacenia, trzesienia, silne erupcje wulkanow.
|
|
|
Drodzy wspaniali słowiańsko- polscy kosmointernauci.Polecam Wam jeszcze innš witrynę tajnej intergalaktycznej dyplomacji i układów zawieranych ptrzez Rzšdy Ziemi z kosmitami:
http://www.galacticdiplomacy.com
|
|
|
Ja kilka slow do dentaku robota...cool linki! Tak trzymac bracie, nie dajmy sie robic w CH...konia :o) Caly czas mydlili nam oczy ale niestety koniec z tym! Juz wielu wie, i jeszcze wiecej sie dowie!!
Pozdro dla wszystkich [naszych przyjaciol z kosmosu tez :)]
|
|
|
adamsie, kosmo - teletub ' isie z tele-denmark, polecam Ci jescze jednš witrynę USA:
htttp://www.exopolitics.org
niech texakeńscy Jankiesi wiedzš, że my Słowianie dobrze ich omiatamy naszymi supermózgami
działajšcymi podobnie jak kosmiczne odkurzacze...
|
|
|
Yo!
Hehe, spankju wery macz dentaku za linka, juz ich wciagamy lewa dziurka w nosie...a juz niedlugo i prawa :o)) Luknales na te linki ktore podalem w tym moim temacie? Te o Disclosure Project? Takie cos przydaloby sie w jurop tez :o))
Pozdro wszystkie mozgi otwarte na wiadomosci przychodzace do nas wraz z promieniowaniem kosmicznym!!
|
|
|
no włanie wspaniały Adamsie, potwierdza się doć smutna teza, że zjednoczona Europa mimo wielkich wysiłków i potencjalnego przyjęcia w najbliższej przyszłoci 52 -milionowego potencjalnego supergiganta gospodarczego a więc zruszczonego giganta UKRAINY z największym w Eurazji przemysłem kosmicznym i paliw rakietowych oraz 89-milionowego giganta gospodarczego TURCJI (fakt już realny w chwili obecnej z uwagi na jedno z najszybszych w wiecie 12% tempo wzrostu gospodarki tureckiej)jest dalej dwadziecia lat za USA
w ogólnym poziomie wiadomoci ludzkiej co do nadchodzšcej super-ery Wodnika, podboju kosmosu i kontaktów z obcymi supercywilizacjami i tym samym
szybkim wdrażaniu przełomowych wynalazków technicznych i organizacyjnych i samopodnoszenia się ludzkiego umysłu i duchowoci ku wyżynom ogólnej wiedzy.
|
|
|
Zgadza sie wielki robocie dentaku (co nie znaczy oczywiscie ze jestes prawdziwym robotem czy humanoidem tylko zwyklym czlowiekiem...madrym ale zwyklym :o)) Ale wiesz co...ja tam sie tym wszystkim nie przejmuje. jestem prawie juz na 100% przekonany ze juz niedlugo wszystko wyjdzie na jaw. To co teraz obserwujemy, w USA jak i w Europie, rozne wszystkie dziwactwa i inne pierdoly to tylko ostatnie podskoki "Rzadow Ciena", "New World Order" czy jak kto chce sobie to nazywac (ja poprostu mowie na nich CWANIAKI i tyle) :o)) Te kilka tysiecy lat temu im sie udalo, wykorzystali maly wypadek przy pracy podczas takiego samego "przejscia" ktore sie odbedzie teraz. Tym razem wszystkie "bramy" sa szczelnie obstawione i albo przejda na nasza strone albo wykopia ich na jakas inna planete 3-wymiarowa (gdyz my juz bedziemy w 4-tym). I tam beda mogli sobie cwaniakowac..az do konca ery ta,tej planety. I tak oto, cykl za cyklem toczy sie zycie we wszechswiecie/tach. Nasze "pieklo" szczesliwie, wreszcie dobiega konca :o)
3manko
|
|
|
Swiadomy podaj zrodlo tego raportu!!, przeszukalem strone USGS ale takowego raportu nie napotkalem, a dla zainteresowanych aktualizowana na biezaco lista trzesien na swiecie (zrodlo: USGS) z podzialem na lata i wielkosc (od 2000r). Wnioski mozecie wyciagnac sami. http://neic.usgs.gov/neis/eqlists/eqstats.html#table_2
Strona po angielsku, ale kazdy powinien dac sobie rade nawet gdy angielskiego nie zna.
Pozdrawiam
|
|
|
"Tragedia na 17 lub 27 maja !!!" czy było co w tych dniach na wiecie ???
Ja sobie nic nie przypominam :((
|
|
|
Taaaa... Czyż własnie nie za spokojnie się i cicho zrobiło . Słyszę jak zbliża się Burza ! Trzaskkk ... Przywitajmy nowe klimaty w państwach Europy rodkowej
WELCOME NEW STEP TO FUTURE
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Sobota, 28 maja 2005
Fala tropikalnych upałów w Niemczech
PAP 19:50
Fala tropikalnych upałów nawiedziła pod koniec tygodnia Niemcy. Najwyższš temperaturę - 34,3 stopnia Celsjusza - zmierzono w sobotę po południu w Poczdamie - wynika z danych instytutu meteorologicznego Meteomedia.
|
|
|
ten lol nawet nie przewidzi co na kolacje dostanie ehhe co dopiero jakies wydarzenia na swiecie aurelian idz stad dziadu
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |