Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

bym ci przesłała adres na nk ale wiem że powiesz że jestem ohydna ;(

ZAKLĘCIA GRACE http://www.youtube.com/watch?v=nHpvIuWTNvc&NR=1 Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Dzień dobry Igorze, Czekam na odpowiedz, cały czas czekam i pozdrawiam cieplutko,

Dzien dobry Panie Igorze, poniewaz na dniach musze podjac decyzje o powrocie lub nie do Polski, ponawiam moje pytanie - czy znajde prace w Niemczech? Czy warto czekac? Jesli tak to ile musze czekac? Milego dnia!

Witaj Igorze! :) Mam 2 pytania: 1. Jak ten rok studiów będzie wyglądał, czy w miare spokojnie? 2. Czy jest mi pisane małżeństwo z moim obecnym chłopakiem?

Ty tu Igor nie serwuj jakichś filmików, tylko napisz konkretnie, co dla kogo jest najlepsze, co ma robić i ile ma jeszcze czekać - no kiedy wreszcie będzie dobrze?? ;P

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

właśnie więc nie jęcz. i wyglądasz dobrze i nie pier....że brzydka jesteś!! bo to nie prawda!!

:,) "dowodem odwagi nie jest umrzeć, lecz żyć"

udało mi się namówić rodziców na soczewki ;D prawdopodobnie jakoś w październiku albo w listopadzie będę miała.

ej nie wiem co mam robić żeby "poznać" się z tym chłopakiem pomożecie jakoś? :(

prosze o odp..igorze:)

ZAKLĘCIA Prasia 14 godzin temu Obowiązuje kolejka. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

CZY ON MNIE KOCHA TAK JAK MÓWI ???

ZAKLĘCIA kosmita53 38 minut temu A jak myślisz ? Pozdrawiam Igor ps. jakoś cię kocha ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA madziaaa29 6 godzin temu Zacznij z nim rozmowę o jego matce. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA jaaa 14 godzin temu 1. różnie 2. tak Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Prasia 15 godzin temu Te osoby co obiecują cudów nie załatwią. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA madziaaa29 Wczoraj o 14:22 Gusta są przeróżne ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA annika 2 dni temu o 15:48 Tarot kartą Pustelnik IX mówi, że na razie Piotrek wybrał samotność. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA zoa32 2 dni temu o 00:36 9 czerwca Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA olivka30 3 dni temu o 21:35 Odpocznij od obydwóch ;) Pozdrawiam Igor ps. ten nowy jest niezły - zakochany

Niech Moc Będzie z Tobą