| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| wywoływanie duchów ( sposoby) | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094 |
|
Chciałabyśmy sie dowiedzieć w jaki sposób można wywołac duchy... Tak aby można jemu zadawać pytania ... Przy wywoływaniu nie bedziemy same beziemy z naszymi 2 przyjaciółkami z Góry Dziekuję...prosimy o wmiare szybką odpowiedź...
|
|
|
Jak widzicie forum ejsi jest troche nazwijmy to "przestarzale" wogóle Ejsi sie robi przestarzałe dlatego postanowiłem zrobić własne forum o tematyce paranormalnej :D Potrzbuje 3 zaufanych moderatorów ;) www.duchy.fora.pl zapraszam serdecznie rejestrować się i wreszcie możemy popisać na bardziej "ucywilizowanym" forum :) forum to jest poswiecone paranormalia ma tez odzwierciedlenie mojego bloga poniżej :) Jeszcze raz zapraszam! a co do 3 moderatorów to zapraszam na gg ;)
http://www.cannonball.blog.pl
GG:2100249
|
|
|
Mamy tabliczke "Ouia" jak chcecie sie cos wiecej dowiedziec to napiszcie co wiecie i podpowiemy co my umiemy i co wiemy : )
|
|
|
Powiem Ci tak jakl ja wywołałam duchy ,ale lepiej zeby to nie był obcy tylko swój(np. zmarła babcia) bo ktos inny moze sie zemsciec....Ja z koleżankš wywoływałysmy duchy tak:Zasłoniłysmy zaluzje zeby było kompletnie ciemno...wszędzie ręczmikami zatkalysmy szpary okna itp. ze nie miał prawo zaden wiatr tam być.Zapalilysmy 2 swieczki bo wywołałysmy 2duchy(jej dziadka i mojš babcie)Zaczelysmy sie modlic i powiedzialysmy ze na znak ze tu sa maja zgasnac swieczki i oby dwie rownoczesnie zgasły,....a zaluzje sie trzepały....potem przez pare dni w domu bylo tak dziwnie,radze nie wywoluj nigdy duchow w swoim domu bo sie mozesz ich nie pozbyc. UWAGA:mozesz wywolac tylko duchy zmarłych!!!POWODZENIA!!! ; )
|
|
|
Hej. Ja mam przepis na wywoływanie duchów. Musicie wypić 2 litry wody, potem wstrzymać się 4 godziny od sikania. Następnie wzišć łyk wody w usta, ale jej nie połykać, zapalić na stole wieczke, przykucnšć nad tš wieczkš i poczekać aż się woda w ustach zagotuje. Przez cały czas myleć o duchu którego chce się wywołać. Jak woda się zagotuje, to Ty pójdziesz do niego i masz problem z głowy:)
|
|
|
czeć mam probe jak mógłby mi napisaćjak można wywołać ducha??nigdy tego nie robiłam dlatego jestem cIEKAWA JAK TO JEST!!PROSZE ODPISZ MI CZEKAM NA SZYBKĽ ODPOWIED JELI MOŻESZ!!JAK CO TO GG 5656945 z GÓRY DZIĘKUJE
|
|
|
pOWIEDZCIE MI JAK MOŻNA WYWOŁAĆ DUCHA!!PROSZE!!PRZECIEŻ I SĽ TE DOBRE DUCHY NIE MOŻNA SIĘ TAK WSZYSTKIEGO BAĆ!! CZEKAM NA JAKĽ ODP
|
|
|
Chciałabym otrzymac kilka sposobów na wywoływanie duchów?! Zawsze chciałam zrobić co odlotowego a wywoływanie duchów musi być ciekawe! Czekam na kilka czadowych sposobów!
|
|
|
Tak..... czadowy sposób?
No więc tak.....
W styczniu, podczas pełni księzyca, stań na jakim wzniesieniu ubrana w zwiewnš, biała szate, najlepiej, gdy temperatura bedzie w okolicach minus 10 stopni.....
Tak gdzie po 2 godzinach bedziesz miała całkowity i bezporedni kontakt z duchami.....:)
Czadowo i na zawsze;)))))))))))
|
|
|
podam wam przykła na wywoływanie duchów:
-musicie nam zrobić lodzika
-wyruchamy was
-a pużniej przyjdš duchy i was wyruchajš
|
|
|
hehe niewiem jak wywołać duchy.....ale wiem że z tym nie ma zabawy!!
Można się nabawić problemów i mieć życie przechlapane....
znam takich ludzi kórzy sobie dla jaj wywoływali duchy i teras sš w depresji i się leczš....;/;/
************~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~***********
KoRn-Falling Away From Me!!!!
|
|
|
ja iwem jak
musisz zrobic oui-ja z reszta...nie chce mi sie tlumaczyc wejdz na http://www.sathan.friko.pl/index_pliki/Page428.htm
|
|
|
no ja niedawno strciłam przyjaciółke i chce z nia porozmawiac ja chce wywołac jej ducha zeby sie pozegnac z nia to niedaje mi spokoju=(
|
|
|
jak wywołac ducha mojej zmarlej przyjaciółki no ja ja tak kocham i nie moge sie pogodzic z jej smircia =((((((((((
|
|
|
hej czy ktos mi wreszcie odpowie na pytanie !!!!!!!!!!! ja naprawde chce wywołac ducha mojej psiapsiółki przeciesz jak wywołuje konkretnego ducha to nic groznego sie nie morze stac ???? no bo znam ta osobe której ducha wywołuje?!
|
|
|
karusia morze ty mi pomorzesz prosze ja naprawde mam depreche!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Też chce wywołać z mojš kuzynkš ducha ale niewiem co mam robić kiedy wywoływałam z kumpelš ducha jej babci......tylko dzwi sie same otworzyły...i nic więcej
|
|
|
Kurwa naprawde mylicie że można wywołac ducha HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAH O KURWA NIE MOGE HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |