| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Rozwiazywanie problemow Koolmana'a i innych | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 896 |
|
Kochani :)
Jak zdarzyliscie sie juz zorientowac pojawiaja sie tutaj przedziwni ludzie z malymi badz wiekszymi problemami.Zgromadzilismy sie tutaj byc moc wam pomoc.Koolman z powodu najwiekszej ilosci problemow seksualnych zostal patronem naszego forum ;)
Kasia&Marta
Pozdrawiamy
P.S. Przepraszamy za blad w druku :)
|
|
|
hmmmm koolman no to dales popis....w sumie przyznaje Ci racje..... i wlasnie Kasia czyta to co pisze i jak zwykle stwierdzila,ze sie podlizuje--tylko nie wiem czemu tak stwierdza..... to,ze nie czepiam sie nikogo i nie jestem wulgarana nie znaczy,ze sie do kogos podlizuje bo po pierwsze po co??? po co mam sie podlizywac do ludzi tutaj??? czy ja ich znam na zywo???czy co????
|
|
|
Marta to nie ma znaczenia czy znasz ich na zywo czy nie. Jestes w jakim sensie tutaj obecna, jak widac potrzebujesz bardzo akceptacji :))) ze strony tych tutaj obecnych.
|
|
|
nie potrzebuje akceptacji innach ludzi wystarczy,ze same siebie akceptuje :))
|
|
|
w to do konca nie wierze. Zostawmy juz ten temat....nie mam zamiaru z Toba tutaj dyskutowac Marto :PP
|
|
|
|||
|
|||
porfiria i jej historia: http://kwadritis.blogx.pl/ PONAD TO moja poezja: http://czucie-formy.bloog.pl/ Porphyria, eat bananas, great medicine. Porfirio, jedz banany, cud lekarstwo. |
|
Ciekawa uwaga Examino - coś w tym może być :)
Moim zdaniem Koolman jest cool :)
|
|||
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
|||||
|
koolman sam sie mieszasz z blotem, nie jest moja winna ze niedobrze mi sie robi jak wyczytuje to co piszesz. Jak dla mnie jestes niedojrzalym emocjonalnie gowniarzem. Od jakiegos czasu, czytam o Twoich problemach i uwierz mi z pewnoscia nawet wykwalifikowany psycholog powiedzial by ci ze masz powazne problemy emocjonalne. Pisz sobie o mnie co chcesz, o moich kompleksach, potrzebach i innych nie znanych mi rzeczach. Gbybym pisala tutaj o sobie, byc moze mialbys prawo zarzucic mi cokolwiek. Na jakiej wiec podstawie twierdzisz, ze mam problemy? Nie czuje sie od ciebie lepsza i zle mnie rozumiesz. Chodzi mi o twoje nastawienie, do siebie i do innych. A co do akceptacji koolman, moja wlasna mi wystarczy. Nie mam nic wspolnego z tymi ludzmi stad, nie zalezy mi i nie potrzebuje tego by mnie akceptowali oraz lubili... tak samo jak ja mam prawo nie akceptowac ciebie.
|
|||
|
wendol jesli chcesz ze mna na temat mojej akceptacji porozmawiac, to zapraszam. Pisz na e-mail. :))
|
|
|
nononono to sie rozpisaliscie........... gdy bylam z kasia na spacerze wpadlam na pomysl,aby zalozyc nowe forum np. Rozwiazywanie problemow Katarzyny24 lub wielkie problem Katarzyny24,ale mi jako jej siostrze nie wypada trakiego czegos zrobic...tak wam podsuwam taki pomysl a co wy z nim zrobicie to juz wasza sprawa ;)))
Kasia i nie odpisuj mi....tych swoich madrosci ;))
|
|
|
bede :))) Martus ale ja nie mam problemow na tyle istotnych by je tutaj rozwiazywac, poza tym sama sobie z nimi radze :)
|
|
|
naprawde sposrod waszej trojki.. marta kasia i kolman to marta jest najbardziej normalna.. wdg mnie xD
|
|
|
to prawda nie znam jej i byc moze zmienilbym zdanie.. ale z tego co widze to jak dla mnie jest calkiem normalna =]
|
|
|
bo probuje pisac normalnie i lagodzic spory??? w realu wyglada to zupelnie inaczej...jest rozpieszczona smarkula ktory mysli ze wszystko jej wolno....jest rowniez egositka pozbawiona empatii.....
moja siostra :P
|
|
|
|||||||
|
kaska Ty doskonale wiesz,ze Ty masz ze soba problem......
czepiasz sie kazdego!!!!! doslownie kazdego!!!!!!!! a moze tak czepnij sie do siebie bo uwierz mi jest do czego sie przyczepic!!!!#i nie zadawaj teraz pytania typu,ze skoro cos jest nie tak u Ciebie to,zebym to napisala.Ty dobrze wiesz o co mi chodzi bo mowilam Ci to 1000000 razy,ale Ty i tak dalej swoje........... popatrz Ty w koncu na siebie,a nie ciagle innych krytykujesz!
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 896 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |