Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Rozwiazywanie problemow Koolmana'a i innych
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 896
Poprzednia strona | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | .. | 44 | 45 | Następna strona

Kochani :) Jak zdarzyliscie sie juz zorientowac pojawiaja sie tutaj przedziwni ludzie z malymi badz wiekszymi problemami.Zgromadzilismy sie tutaj byc moc wam pomoc.Koolman z powodu najwiekszej ilosci problemow seksualnych zostal patronem naszego forum ;) Kasia&Marta Pozdrawiamy P.S. Przepraszamy za blad w druku :)

hmmmm koolman no to dales popis....w sumie przyznaje Ci racje..... i wlasnie Kasia czyta to co pisze i jak zwykle stwierdzila,ze sie podlizuje--tylko nie wiem czemu tak stwierdza..... to,ze nie czepiam sie nikogo i nie jestem wulgarana nie znaczy,ze sie do kogos podlizuje bo po pierwsze po co??? po co mam sie podlizywac do ludzi tutaj??? czy ja ich znam na zywo???czy co????

Marta to nie ma znaczenia czy znasz ich na zywo czy nie. Jestes w jakim sensie tutaj obecna, jak widac potrzebujesz bardzo akceptacji :))) ze strony tych tutaj obecnych.

nie potrzebuje akceptacji innach ludzi wystarczy,ze same siebie akceptuje :))

w to do konca nie wierze. Zostawmy juz ten temat....nie mam zamiaru z Toba tutaj dyskutowac Marto :PP

nonoon

katarzyna24:
Marta to nie ma znaczenia czy znasz ich na zywo czy nie. Jestes w jakim sensie tutaj obecna, jak widac potrzebujesz bardzo akceptacji :))) ze strony tych tutaj obecnych.
Z powodu braku wlasnej akceptacji katarzyna miesza z błotem np mnie. Czuje sie niedowartosciowana, a zbluzganie kogos i wyzwanie go od kretynow i idiotow powoduje w niej dume i wyzszosc. Tylko czlowiek zakompleksiony tak sie zachowuje, czepia sie dupy innych by pokazac jaki to on nie jest fajny, cool i ze jest tym LEPSZYM. katarzyna potrzebuje akceptacji innych, czuje sie niedowartosciowana, a tym samym wypomina swoje braki rozumu innym.

katarzyna24:
koolman zaskocz mnie kiedys i napisz cos innego, juz nawet czytanie ciebie nie sprawia mi przyjemnosci...ogladanie swoja droga
Katarzyna preferuje ogladanie Koolmana, niz dyskutowanie z nim i byc moze jest sfrustrowana, ze nigdy go nie spotka?

porfiria i jej historia: http://kwadritis.blogx.pl/ PONAD TO moja poezja: http://czucie-formy.bloog.pl/ Porphyria, eat bananas, great medicine. Porfirio, jedz banany, cud lekarstwo.

Ciekawa uwaga Examino - coś w tym może być :) Moim zdaniem Koolman jest cool :)
katarzyna24:
Jedni po prostu mają podobne spojrzenie do innych odnośnie pewnych spraw. A czy ludzie potrzebują akceptacji innych? - Oczywiście. Akceptacja samego siebie to nie wszystko - ludzie potrzebują akceptować się nawzajem, a ogólniej - dawać i brać coś miłego. Ciekawe, czy Kasia potrzebuje czyjejś akceptacji? A może wystarcza jej własna akceptacja? Mi np. sprawia dużą przyjemność, gdy widzę na forum osobę podzielającą moje poglądy - bardzo lubię tą formę akceptacji, a gdy jest to jakaś fajna dziewczyna, to nie miałbym nic przeciw jeszcze bliższej "akceptacji" :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

wendol:
Mi np. sprawia dużą przyjemność, gdy widzę na forum osobę podzielającą moje poglądy
I tylko takie akceptuję
wendol:
gdy jest to jakaś fajna dziewczyna, to nie miałbym nic przeciw jeszcze bliższej "akceptacji" :)
Do tego trzeba mieć jaja

koolman sam sie mieszasz z blotem, nie jest moja winna ze niedobrze mi sie robi jak wyczytuje to co piszesz. Jak dla mnie jestes niedojrzalym emocjonalnie gowniarzem. Od jakiegos czasu, czytam o Twoich problemach i uwierz mi z pewnoscia nawet wykwalifikowany psycholog powiedzial by ci ze masz powazne problemy emocjonalne. Pisz sobie o mnie co chcesz, o moich kompleksach, potrzebach i innych nie znanych mi rzeczach. Gbybym pisala tutaj o sobie, byc moze mialbys prawo zarzucic mi cokolwiek. Na jakiej wiec podstawie twierdzisz, ze mam problemy? Nie czuje sie od ciebie lepsza i zle mnie rozumiesz. Chodzi mi o twoje nastawienie, do siebie i do innych. A co do akceptacji koolman, moja wlasna mi wystarczy. Nie mam nic wspolnego z tymi ludzmi stad, nie zalezy mi i nie potrzebuje tego by mnie akceptowali oraz lubili... tak samo jak ja mam prawo nie akceptowac ciebie.
examina:
Katarzyna preferuje ogladanie Koolmana, niz dyskutowanie z nim i byc moze jest sfrustrowana, ze nigdy go nie spotka?
sfrustrowana? cenie sobie moj czas i nie marnuje go na byle co :)) wiec skad ten pomysl?

wendol jesli chcesz ze mna na temat mojej akceptacji porozmawiac, to zapraszam. Pisz na e-mail. :))

nononono to sie rozpisaliscie........... gdy bylam z kasia na spacerze wpadlam na pomysl,aby zalozyc nowe forum np. Rozwiazywanie problemow Katarzyny24 lub wielkie problem Katarzyny24,ale mi jako jej siostrze nie wypada trakiego czegos zrobic...tak wam podsuwam taki pomysl a co wy z nim zrobicie to juz wasza sprawa ;))) Kasia i nie odpisuj mi....tych swoich madrosci ;))

bede :))) Martus ale ja nie mam problemow na tyle istotnych by je tutaj rozwiazywac, poza tym sama sobie z nimi radze :)

naprawde sposrod waszej trojki.. marta kasia i kolman to marta jest najbardziej normalna.. wdg mnie xD

other jak bys ja znal osobiscie, zmienil bys zdanie

to prawda nie znam jej i byc moze zmienilbym zdanie.. ale z tego co widze to jak dla mnie jest calkiem normalna =]

bo probuje pisac normalnie i lagodzic spory??? w realu wyglada to zupelnie inaczej...jest rozpieszczona smarkula ktory mysli ze wszystko jej wolno....jest rowniez egositka pozbawiona empatii..... moja siostra :P

other:
naprawde sposrod waszej trojki.. marta kasia i kolman to marta jest najbardziej normalna.. wdg mnie xD
dzieki other :)))
other:
to prawda nie znam jej i byc moze zmienilbym zdanie.. ale z tego co widze to jak dla mnie jest calkiem normalna =]
zawsze mozmy sie poznac i stwierdzisz jak jest ;)
katarzyna24:
bo probuje pisac normalnie i lagodzic spory??? w realu wyglada to zupelnie inaczej...jest rozpieszczona smarkula ktory mysli ze wszystko jej wolno....jest rowniez egositka pozbawiona empatii.....moja siostra :P
nie probuje pisac normalnie..ja to robie. lagodzic spory???hmmm kaska jakie spory? wszytskie spory jakie tu sa to przez Ciebie ;) i ja tylko pisze jakie jest moje zdanie na ten temat ;)) nie jestem rozpieszczona..smarkula?to,ze jestes o 2 lata stasza znaczy,ze ja jestem smarkula?egoistka jestem i zdaje sobie z tego sprawe,ale powiedz mi kto na tym swiecie nie jest odrobine egoistyczny??? pozbawiona empatii---ja???? hahah dobre cos jeszcze? juz napisalas to co mialas do napisania?

odrobine egoistyczna? odrobine????? dobre :))

kaska Ty doskonale wiesz,ze Ty masz ze soba problem...... czepiasz sie kazdego!!!!! doslownie kazdego!!!!!!!! a moze tak czepnij sie do siebie bo uwierz mi jest do czego sie przyczepic!!!!#i nie zadawaj teraz pytania typu,ze skoro cos jest nie tak u Ciebie to,zebym to napisala.Ty dobrze wiesz o co mi chodzi bo mowilam Ci to 1000000 razy,ale Ty i tak dalej swoje........... popatrz Ty w koncu na siebie,a nie ciagle innych krytykujesz!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 896
Poprzednia strona | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | .. | 44 | 45 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.